754
-
#634 -
#633 Riszpekt!
(figyelek ám többé-kevésbé, mi zajlik itten, csak játszani nincs időm/lehetőségem) -
syscoHUN #632 NAh kiprobalom ez a LAU tactic-ot majd.Koszi. -
#631 én lauval szögből fél kilométerről lövök.. tehát olyan 1000 méterről esek neki kilövöm és húzom fel aztán újra uccu neki. -
#630 Hat akkor ne Hard-on hanem Normal-on told...jo az ugy is... -
syscoHUN #629 Nemtudom,en az elobb nyomtam egy A4-el close air support-ot probaltam a LAU-val levadaszni a tankokat Hard flight mode-ban,de sehogy nem jott ossze a dolog.Bologat a gep mint allat,az oldalkormanyra dont a gep nemtudok rendesen celraalni,es persze ha osszejon se tudom eltalalni a tankot,mert a LAU nem oda megy ahova kene,ugyhogy total keszvagyok mostmar.Ledobtam a kulso tartalyt,de nem sokkal lett jobb.A vegen annyira kozel mentem a foldhoz,hogy leszakadt a LAU is. -
#628 ja -
#627 Ezek SFP1 screenek átfotoshoppozva mI? -
#626 rajtam is mindig rajtama 600-as póttartály légiharc közben:D -
syscoHUN #625 -
#624 -
#623 -
#622 -
#621 -
#620 -
#619 -
#618 -
#617 -
#616 -
syscoHUN #615 Hasznalok,csak visszatertek a regi emlekeim. 8) -
#614 Osztan miert nem hasznalsz BoPackot?! (hasznaltak meg foldi celmegjeloloket is Vietnamban) -
syscoHUN #613 Nah jo,de egy ilyet a pack nelkul hogyan vezetsz celra mondjuk egy A7-el?Se Lantrin se semmi mas rajta amivel celbajuttathatnad a dolgot.Bar arra kivancsi lennek,hogy Vietnamban hogyan oldottak meg a dolgot ezekkel a cuccokkal.De ha jol tudom ott volt mar kulso PAVE PENNY (AN/AAS-35)cucc,amivel ezt meglehetett oldani,de ez sajna az eredetiben hianycikk. -
#612 Van hogy 2-3-et is ki tudsz iktatni ha ugyesen dobods kozejuk! Amugy ki kell tapasztalni mert mas az ive mint a szabadesesu bombaknak! Vagy pl ott van meg a GBU-2! Az is kazettas bomba de lezervezerlesu! Fincsi cucc
-
syscoHUN #611 Hmm,nem is rossz ezen meg nem gondolkodtam el.A CBU atviszi a pancelosokat?Ugytudom csak konnyupancelos ellen hasznalhato.De eppen most olvasom,hogy tenyleg jo tankok ellen.Erre eddig nem is gondoltam.Milyen magassagbol erdemes oldani?Gondolom nem 1bomb=1tank az arany.Bar elegge szetszort alakzatba szoktak rendezodni ahhoz,hogy nem nagy kart tudjon tenni egy ilyen bennuk. -
#610 Szororendszert hasznalok pancelosok ellen mindig! Rockeye-t vagy CBU-kat... -
syscoHUN #609 Kafa ,csak az a gaz,hogy altalaban a Mav-bol kevesebb van egy hadjarat alatt mint a LAU-bol.Egyebkent ez a celzas tenyleg kicsit gaz,mert tavolrol elegge pontatlanul celoz a LAU.(dehat a valosagban is ilyen gondolom)Azert annyira meg nem vagyok jo bombazo,hogy MK82-el nyomjak le mozgo celpontot.Meg elegge nem gazdasagol 2MK=1tank parositasba nyomni.
Kafa a Vought F-8 Crusader. -
#608 és még ha telibetalálod sem biztos, hogy kiviszi a tankot... jártam már így... -
#607 -
intruder2 #606 tak ==>> tank -
intruder2 #605 Öhm..., akkor valszeg a rakétázás nem megy. Én nem szeretem a LAU-t, mivel szerintem pontatlan, főleg, ha túl távolról indítjuk. Ha tak ellen mész, akkor vigyél Maveric-et. Kevesebb megy a gépre, de ált. 100% a találati arány. Bár, ha szerencséd van akkor egy-két Mk.83 is elég a tanknak. -
syscoHUN #604 Nalam ez a bombazas mar annyira zavaro,hogy neha meg a LAU-ival is alig talalom el a tankokat. 8( -
#603 jah -
#602 Hali mindenkinek!
Vége a nyaralásnak, látom közben nem tétlenkedtetek.
Mostmár több időm lesz beleásni magam a patch-elésbe.
Látom már van update is.
Akkor az alapjátékra ugyanúgy kell felrakni a legújabb hivatalos patcheket és utána jöhet a Bopack és annak az udate-je ?
-
#601 ha kepet akarsz berakni (persze hangsujoznam hogy ha lehet 1024-ne lnagyobbat ne!), akkor felteszed ide majd az eslo bbcode-ot bemasolod oszt ennyi... -
intruder2 #600 Először az ATW-s tárhelyemre raktam fel, de nem hozza be. Filefrontra csak utána tettem. -
#599 igen mivel a filefronton lévő kélp egy oldalra visz csak.. Gányfront -nak nem a legnagyobb erőssége a képtárolás:) -
intruder2 #598 Zuhanás, de a szöget sosem határozom meg. Tehát amilyen szögben még benne marad a célzókörben. Magasságot és sebességet nem nézek, csak a látszólagos távolságot. Aztán jön az isteni sugallat és oldom a bombát :D -
Blade2051 #597 Vízszintes repülésből sikerült eltalálnod a célt, vagy zuhanóbombáztál? -
intruder2 #596 Köszi Bucser! Amúgy az első az elvileg kép volt. Bár, még úgy se hozza be, ha beírom a böngészóbe. Na mind1 :D. Őszintén szólva én is meglepődtem magamon, mivel eddig még ha megnyúztak volna, se tudtam volna valamit lebombázni cockpit-ből. -
#595 Akarod mondani:)