754
-
#674 hol amott?! -
#673 Okéééé, amott nem akar élni a fórum...
-
#672 ...lesz itt meg haddelhadd!!! jon egy egesz hadosztaly izraeli "rendfentarto" (Kfirek, Raam-ok...)
Hamarosan kepek..aztan heten meg uj BoPack is! -
#671 Inkabb ide is beirom megsicsak ez az a topic amire keszult...
SFP1 BoPack 1.0 es 1.02 patch torrent! -
NSVT #670 Folytatás itt! -
#669 Köszi. Azért kár, de én inkább úgyis a légiharcot szeretem :)
Marad a vizuális érzékek fejlesztése bombázáshoz. -
#668 Nincs. Mert alapvetoen regebbi tipusokrol szol az SFP1. Bar a WoE-vel es az utolos patchekkel jott egy hasonlo megoldas de ha az addon gepek a 6.0-as avionikai DLL-t hasznaljak es nem az uj 7.0-ast, akkor nem lesz benne. Ergo minden egyes regebbi addont kezzel at kene alakitgatni...ezt se a keszitoje se en nem hiszem hogy meg fogjuk csinalni. Majd jonnek az uj addonok aztan talan azok hasznaljak mar majd az uj avionikai lehetosegeket! -
#667 Na végre ki tudtam próbálni a BoPack-ot. Csináltam neki helyet :)
Nagyon jó "kis" peccs ez.
Csak egy kérdésem lenne: A korszerűbb tip. repcsiknél van már bombázásnál a HUD-on valami segédlet (Impact point), vagy csak én bénáztam. Pl F15E-nél Strike küldetésben MK82-es bombánál.
Bocs ha már valaki kérdezte volna, csak nem volt időm átbogarászni a fórumot. -
#666 De bele lehet rakni hajokat es lehet anyahajos uzemelest is csinalni.... -
intruder2 #665 Ugye jól gondolom, hogy SFP-ben nem lehet anyahajóról fel illetve oda leszállni? -
#664 Eppen rateheted! De jobba njarsz ha kezzel atmasolgatod...de arra szamits hogy eleg kicsi lesz az az az intervallunm (196akarhanytol 72-73-ig) amit felolel a WoV igy az azon kivul eso tipusokkal nem tud mit kezdeni...csak evszam nelkul tudsz vele single-ben repkedni. -
syscoHUN #663 Mi ez a punnyadas?Kivancsisagkeppen kiprobaltam a WOV-ot es ott normalba mar nem csinalja ez a dontest ha az oldalkormannyal pedalozok,ugyhogy lehet hogy atterek arra.A terep is kicsit eletteltebb.A Bopack ha jol gondolom nem megy ra a WOV-ra. -
syscoHUN #662 Valoban,easy-nel siman lehet korrigalni vele,de ha normalba vagy hardba nezed nemtudom hogy annyi ido alatt tudsz-e a csurolapokkal korrigalni mielott talakozol az anyafolddel,nemtudom de nalam ez az oldalkormany megszokott dolog volt,de majd kiprobalom a csuro verzioval is.A Mirage szerian(nem az F1)alapbol volt keves a fuggesztopont.Ha jol tudom akkor 3 db van rajta a korai peldanyokon es ott a kulsore sem lehetett akarmit ratenni a suly miatt,csak max egy csirgokigyo fert ra,a torzsre meg ment a potuzemanyag.A kesobbi modelleken mar 5 fuggesztopont kerult ra.Ha jol tudom itt mar lehetett a kulsore nagyobb sulyt is pakolni. -
intruder2 #661 Meredek zuhanásban nem szoktunk oldalkormánnyal korrigálni, bizonyos szögtől életveszélyes imbolygásba viheti a gépet (a Stukákon sem lehetett használni már kb. -70°-tól). Persze ez Easy FM-nél lényegtelen, ott aztán nem fog neked imbolyogni :D. Őszintén szólva azért van fenn a Mirage F-1 mod, mert ez az egyik kedvenc francia gépem, és igen, tudom, hogy szar a modellje, de legalább hasonlít . A Mirage III-at is szeretem, de elég rossz manőverező(a játékban), meg kicsi a fegyverterhelése is. -
#660 Nálam mind 3 fent van de a Falconhoz és FC-hez meg kell csinálnom a másik joyomat ha nem akarok zongorázni. Ehhez elég a Saitek mert kevés a funkció a játékban amit használni kell. -
syscoHUN #659 Persze,vannak benni hianyossagok(radar mod,autopilota,legitankolas),de ezeket leszamitva azert elegge ottvan a cumo.Valahogyan meg mindig egy fokkal jobb nalam mint mondjuk a LOMAC vagy az Falcon.Meg mindig ez van a vinyon mint a tobbiek. -
#658 Hardon játszom a hud display meg a visual targeting van normalon mert máshogy nem lehet. Lévén a radarnak jó pár vitális funkciója nincs lemodellezve rendesen. ami meg van hát eléggé vicc kategória. Elszórakozni jó poén:) -
syscoHUN #657 Na ezaz,nekem ne probalja az oldalkormanyt korrigalni.Foleg amikor eppen azon vagyok,hogy egy tankot talajak el eppen zuhanasban,mert allatira idegesit.Egyebkent tenyleg eleg nagy leptek van mar a sima easy es a normal mod kozott is,a hard az meg died hard.Ellegge szepen kell dolgozni ha hard-on tolja az ember.Gaz,fordulas,fegyverek,szoval nem unatkozik benne az ember,ha melo van.Az air2air meg egyenesen hajmereszto mar ilyenkor. -
#656 De miert pont az Mirag F-1-el?! Az egy irto szar addon....a 3D modell is nyomokban hasonlit csak egy Mirage F-1-hez...se torzsformalya se a svanc, se az orr nem olyan mint kellene...nem veletlen nincs a BoPackban benne! -
#655 Jóvanna, nem kell a fejem leharapni:) Nem biztos, hogy mindenki virtuális repülésre született...
Pontosítok: csak simán nehezEBB, mint NORMAL vagy EASY-n, de nem feltétlenül valósághűbb (akármit is jelentsen a "valósághű")
-
#654 nehéz?? már mitől?? Én hard irányításon tolom e4lég régóta de nem tudom mi lehet nehéz benne.. egyetlen olyan helyzettel sem találkoztam ami nehéz lett volna... JA hát nem lehet benne ollozni:D de ezeka gépek nem is erre születtek hanem Boom and Zoomra... Ha lassabb vagy akkor magasságot gyűjtessz ha gyorsabb akkor elhúzol mellette és sebességet tartva megteszel egy kört nagyíven és újra lecsapsz hátulról. Ebben mi a nehéz? -
#653 Szerintem meg HARD flight modellen az SFP irányítása nem feltétlenül élethű, csak nehéz :) -
intruder2 #652 Én meg megnéztem A-4-esn is. Tényleg a bedőlést próbálja korrigálni, már amelyik. Pl. a MiG-15bis-nek meg se mukkant a csűrője :P -
syscoHUN #651 Na azota pomtosan megneztem wiki-n a dolgot egy F8 crusader volt a NASA tesztalanya a digi iranyitas tesztelesere.1972-ben nem semmi regen volt.
-
syscoHUN #650 Erdekes,igaz nem figyeltem meg,hogy a bedolest probalja-e korrigalni,csak az jott ki belole nekem,hogy majdnem celon vagyok vizszintesen,korrigalok az oldalkormannyal,erre bedol a gep,kicsit idegesito a dolog.Egyebkent az F1-ben tuti nem volt fly-by-wire,ahhoz tul regi tipus.Legeloszor egy corsair vagy crusader-be csinalta a NASA a teszteket,majd sorozatba az F16-ba kerult bele eloszor.Ha jol emlexem. -
intruder2 #649 Sorry. Megnéztem Hard FM-nél is, igaz nem A-4-el hanem Mirage F-1-el, de valóban kitér a csűrő. Azonban ajánlom nézd meg, hogy merre is tér ki :D Mivel pontosan az oldalkormány miatti bedőlést próbálja korrigálni (több-kevesebb sikerrel). Én pl. 500km/h-nál 100% Joy Sens. mellett beléptem balra, igyekezett korrigálni jobbra csűréssel a gép, de az lett belőle, hogy hirtelen elkopott a sebesség és bedugózott az egész (imádjuk az instabil aerodinamika+hidraulikus manuális kormányzás együtest (remélem nem tévedek, de az F-1-ben tudtommal nem volt fly-by-wire)) -
intruder2 #648 Vagyis, ha látod a csűrőt is mozdulni. -
intruder2 #647 Kipróbáltam, és nem tapasztaltam hasonlót. Konfigold az oldalkormányt olyan helyre, ami nem a joy-on van, aztán engedd el a joy-t teljesen és lédp oldalra! Ha még így is csűr, akkor nálad van valahol a hiba. -
syscoHUN #646 Kulso nezetbol szepen latszik,hogy mozdul a csurolap es igy persze dolg is a gep.De az oldalkormany is mozdul,de persze a csurlo ellen nem sok eselye van.Egyebkent ezt egy A4-el csinaltam,nagyobb gepen meg nem neztem meg. -
#645 Fizikailag latod hogy a csuro kiter vagy csak ugy cisnal a gep mintha kiteritettek volna a csuroket! Mert ez utobbi normalis jelenseg! Foleg az instabil aerodinamikaval rendelkezo gepeknel! A stabil aerodinamikaju gepeknel kevesbe jellemzo ez a jelenseg! (pl masodik vh.-s gepek vagy utasszallito gepek) -
syscoHUN #644 Haliho!
Az miert van,hogyha atrakom a Flight Mode-ot normal-ba vagy hadr-ba,akkor ha az oldalkormany taposom,akkor a csurlulapok is mukodni kezdenek,es dont a gep,mig ha easy-ben vannak akkor mukodik rendesen?Elegge idegesito,mikor repulok a celra es korrekcio kellene,es oldalkormanyra dont a gep.Elegge gaz. -
#643 nah jah....ez van ..sajna en megy izmos dolg ez az SFP1-ben...nagyon nem is lehet vele mit kezdeni...a kampanyt kene rendesen megcsinalni. -
#642 földközelbe tök hülye a csöves ha kicsit fordulsz mögéd lő másfél kilométer után meg nem is lát... Viszont a hülye AI mindig élesen emelkedve száll fel rendszerintz ledarálják mint kingkongot:) -
#641 meg kihivas egyben felszallni :D -
#640 az még a jobbik... én rendszerint felszállni szálltam csöves légvédelem dallamaira:D na az a feeling:D -
#639 Mert nem sajat legvedelem...hanem ellenseges es bugos a kampany.. -
intruder2 #638 Segítsetek pls.! Miért van az, hogy kampányban a saját repterem légvédelme lelő leszállás közben? -
intruder2 #637 Kira, hogy nem oroszt tanulok Mind1. -
#636 Oroszul neten... -
intruder2 #635 Valaki nem tud egy jó, átfogó leírást az orosz légiharc-rakétákról? Főleg az RS-2 és R-3 érdekelne.