Strike Fighter: Project 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
nehéz?? már mitõl?? Én hard irányításon tolom e4lég régóta de nem tudom mi lehet nehéz benne.. egyetlen olyan helyzettel sem találkoztam ami nehéz lett volna... JA hát nem lehet benne ollozni😄 de ezeka gépek nem is erre születtek hanem Boom and Zoomra... Ha lassabb vagy akkor magasságot gyûjtessz ha gyorsabb akkor elhúzol mellette és sebességet tartva megteszel egy kört nagyíven és újra lecsapsz hátulról. Ebben mi a nehéz?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

sure
Szerintem meg HARD flight modellen az SFP irányítása nem feltétlenül élethû, csak nehéz 😊

Isten nem bottal, hanem VMware.

Én meg megnéztem A-4-esn is. Tényleg a bedõlést próbálja korrigálni, már amelyik. Pl. a MiG-15bis-nek meg se mukkant a csûrõje 😛

...szar az egész mondá Krisztus és a hívők közé baszá a keresztet...

Na azota pomtosan megneztem wiki-n a dolgot egy F8 crusader volt a NASA tesztalanya a digi iranyitas tesztelesere.1972-ben nem semmi regen volt.

Erdekes,igaz nem figyeltem meg,hogy a bedolest probalja-e korrigalni,csak az jott ki belole nekem,hogy majdnem celon vagyok vizszintesen,korrigalok az oldalkormannyal,erre bedol a gep,kicsit idegesito a dolog.Egyebkent az F1-ben tuti nem volt fly-by-wire,ahhoz tul regi tipus.Legeloszor egy corsair vagy crusader-be csinalta a NASA a teszteket,majd sorozatba az F16-ba kerult bele eloszor.Ha jol emlexem.

Sorry. Megnéztem Hard FM-nél is, igaz nem A-4-el hanem Mirage F-1-el, de valóban kitér a csûrõ. Azonban ajánlom nézd meg, hogy merre is tér ki 😄 Mivel pontosan az oldalkormány miatti bedõlést próbálja korrigálni (több-kevesebb sikerrel). Én pl. 500km/h-nál 100% Joy Sens. mellett beléptem balra, igyekezett korrigálni jobbra csûréssel a gép, de az lett belõle, hogy hirtelen elkopott a sebesség és bedugózott az egész (imádjuk az instabil aerodinamika+hidraulikus manuális kormányzás együtest (remélem nem tévedek, de az F-1-ben tudtommal nem volt fly-by-wire))

Vagyis, ha látod a csûrõt is mozdulni.

Kipróbáltam, és nem tapasztaltam hasonlót. Konfigold az oldalkormányt olyan helyre, ami nem a joy-on van, aztán engedd el a joy-t teljesen és lédp oldalra! Ha még így is csûr, akkor nálad van valahol a hiba.

Kulso nezetbol szepen latszik,hogy mozdul a csurolap es igy persze dolg is a gep.De az oldalkormany is mozdul,de persze a csurlo ellen nem sok eselye van.Egyebkent ezt egy A4-el csinaltam,nagyobb gepen meg nem neztem meg.

Seaweed
Fizikailag latod hogy a csuro kiter vagy csak ugy cisnal a gep mintha kiteritettek volna a csuroket! Mert ez utobbi normalis jelenseg! Foleg az instabil aerodinamikaval rendelkezo gepeknel! A stabil aerodinamikaju gepeknel kevesbe jellemzo ez a jelenseg! (pl masodik vh.-s gepek vagy utasszallito gepek)
Haliho!
Az miert van,hogyha atrakom a Flight Mode-ot normal-ba vagy hadr-ba,akkor ha az oldalkormany taposom,akkor a csurlulapok is mukodni kezdenek,es dont a gep,mig ha easy-ben vannak akkor mukodik rendesen?Elegge idegesito,mikor repulok a celra es korrekcio kellene,es oldalkormanyra dont a gep.Elegge gaz.

Seaweed
nah jah....ez van ..sajna en megy izmos dolg ez az SFP1-ben...nagyon nem is lehet vele mit kezdeni...a kampanyt kene rendesen megcsinalni.
Bucser
földközelbe tök hülye a csöves ha kicsit fordulsz mögéd lõ másfél kilométer után meg nem is lát... Viszont a hülye AI mindig élesen emelkedve száll fel rendszerintz ledarálják mint kingkongot😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seaweed
meg kihivas egyben felszallni 😄
Bucser
az még a jobbik... én rendszerint felszállni szálltam csöves légvédelem dallamaira😄 na az a feeling😄

Seaweed
Mert nem sajat legvedelem...hanem ellenseges es bugos a kampany..
Segítsetek pls.! Miért van az, hogy kampányban a saját repterem légvédelme lelõ leszállás közben?

Kira, hogy nem oroszt tanulok <#vigyor> Mind1.

Seaweed
Oroszul neten...
Valaki nem tud egy jó, átfogó leírást az orosz légiharc-rakétákról? Fõleg az RS-2 és R-3 érdekelne.

Seaweed
<#integet2>
sure
<#worship> Riszpekt!
(figyelek ám többé-kevésbé, mi zajlik itten, csak játszani nincs idõm/lehetõségem)

Isten nem bottal, hanem VMware.

NAh kiprobalom ez a LAU tactic-ot majd.Koszi.

Bucser
én lauval szögbõl fél kilométerrõl lövök.. tehát olyan 1000 méterrõl esek neki kilövöm és húzom fel aztán újra uccu neki.

Seaweed
Hat akkor ne Hard-on hanem Normal-on told...jo az ugy is...
Nemtudom,en az elobb nyomtam egy A4-el close air support-ot probaltam a LAU-val levadaszni a tankokat Hard flight mode-ban,de sehogy nem jott ossze a dolog.Bologat a gep mint allat,az oldalkormanyra dont a gep nemtudok rendesen celraalni,es persze ha osszejon se tudom eltalalni a tankot,mert a LAU nem oda megy ahova kene,ugyhogy total keszvagyok mostmar.Ledobtam a kulso tartalyt,de nem sokkal lett jobb.A vegen annyira kozel mentem a foldhoz,hogy leszakadt a LAU is.

Seaweed
ja
Bucser
Ezek SFP1 screenek átfotoshoppozva mI?

Bucser
rajtam is mindig rajtama 600-as póttartály légiharc közben😄

<#worship><#eljen><#wow1>

Seaweed
Seaweed
Seaweed
Seaweed
Seaweed
Seaweed
Seaweed
Seaweed
Seaweed
Hasznalok,csak visszatertek a regi emlekeim. 8)

Seaweed
Osztan miert nem hasznalsz BoPackot?! (hasznaltak meg foldi celmegjeloloket is Vietnamban)
Nah jo,de egy ilyet a pack nelkul hogyan vezetsz celra mondjuk egy A7-el?Se Lantrin se semmi mas rajta amivel celbajuttathatnad a dolgot.Bar arra kivancsi lennek,hogy Vietnamban hogyan oldottak meg a dolgot ezekkel a cuccokkal.De ha jol tudom ott volt mar kulso PAVE PENNY (AN/AAS-35)cucc,amivel ezt meglehetett oldani,de ez sajna az eredetiben hianycikk.<#pardon1>

Seaweed
Van hogy 2-3-et is ki tudsz iktatni ha ugyesen dobods kozejuk! Amugy ki kell tapasztalni mert mas az ive mint a szabadesesu bombaknak! Vagy pl ott van meg a GBU-2! Az is kazettas bomba de lezervezerlesu! Fincsi cucc <#finom>

Hmm,nem is rossz ezen meg nem gondolkodtam el.A CBU atviszi a pancelosokat?Ugytudom csak konnyupancelos ellen hasznalhato.De eppen most olvasom,hogy tenyleg jo tankok ellen.Erre eddig nem is gondoltam.Milyen magassagbol erdemes oldani?Gondolom nem 1bomb=1tank az arany.Bar elegge szetszort alakzatba szoktak rendezodni ahhoz,hogy nem nagy kart tudjon tenni egy ilyen bennuk.

Seaweed
Szororendszert hasznalok pancelosok ellen mindig! Rockeye-t vagy CBU-kat...
Kafa ,csak az a gaz,hogy altalaban a Mav-bol kevesebb van egy hadjarat alatt mint a LAU-bol.Egyebkent ez a celzas tenyleg kicsit gaz,mert tavolrol elegge pontatlanul celoz a LAU.(dehat a valosagban is ilyen gondolom)Azert annyira meg nem vagyok jo bombazo,hogy MK82-el nyomjak le mozgo celpontot.Meg elegge nem gazdasagol 2MK=1tank parositasba nyomni.
Kafa a Vought F-8 Crusader.

Bucser
és még ha telibetalálod sem biztos, hogy kiviszi a tankot... jártam már így...

Seaweed
tak ==>> tank

Öhm..., akkor valszeg a rakétázás nem megy<#vigyor2>. Én nem szeretem a LAU-t, mivel szerintem pontatlan, fõleg, ha túl távolról indítjuk. Ha tak ellen mész, akkor vigyél Maveric-et. Kevesebb megy a gépre, de ált. 100% a találati arány. Bár, ha szerencséd van akkor egy-két Mk.83 is elég a tanknak.