754
  • Bucser
    Jó lett nagyon :)

Na én huzok aludi mert leesik a fejem)
  • Seaweed
    Ime:

Egyebkent a fofuto akna ajto kicsit belellog az LGB hatso szarnyreszebe nyitaskor, de ez egesz nem az en muvem, ilyennek van kitalalva mert az igazin is volt ilyen megoldas. Soot olyannyira hogy a C7-hez kulon LGB pilonok vannak keszitve a torzs ala. En csak kijavitottam hogy jol alljanak a szarny alatt, ha TER-en nem 3 hanem 2 bomba/LGB van, es ne a futomu felol hanem ellenkezoleg legyen a masik.
  • Seaweed
    Tokeletesen elfer koztuk...kivan ez talalva keremszepen! Meg marad is hely!
  • Bucser
    És hova teszi a futókat?:D
  • Seaweed
    Ezt nevezem en franko felallasnak...hat kell ennel tobb?! GBU-16 + Python 4...lokator...mineeek aaz?! IAI Kfir C7

• Seaweed
    Tok zsir hogy celmegjelolo nelkul mar nincsen LGB bombazas! (Igaz ez mar igy volt BoPack 1.0-1.02-ben is..de msot meg jobban finomitva van!) Illetve hogyha Kfir C7-re LGB kerul akkor arra automatikusan az orra ala felkerul a celmegjelolo!
  • Bucser
    LOL:) Én mindig High-on hasznaltam. De most nincs fent mert nem volt helyem 5 gigát tárolgatni:( Majd egyszer ujrarakom:) az új boppackal:)
  • Seaweed
    Vissza is szivom! Eddig mindig munkahoz mikor billel brobalgatom normalon volt a repmodell mert ugy konnyebb! Szal rendben vannak a flakonok repmopdelljei de "csak" Highon! Normalon nem jol van skalazva, olyan mintha easy lenne....(easy-t ki se mertem probalni :D(kezifekes fordulo ala "Nagy durranas" ??? :PP))
  • Seaweed
    Marad olyan amilyennek a Mirag Factory kiadta...gyorsulasi versenyhosnek..mert tul komplex lenne modositani az repulesi modelljet arra meg egyenlore nem vallakozok..majd kesobb max! Most elobb legyen meg az amit kituztem magam ele...
  • Bucser
    Overpowered: plane ha csaka vulcant hasznalhatja:D

Mig 15 FTW:D
  • Seaweed
    Regen is volt rola szo hogy kivonatosan lehet majd keszitek egy "BoPack for WoE"-t amiben nem lesznek olyan gepek amik WoE-be nem valok. de kurva sok ido kell hozza..nekem meg neha meg kedv is...
    WoV-hoz meg nem igazan van mit hozzafuzni..felteszed ra az F-14-est es mas nagyon nem is valo oda..max meg a Mirage F. Mig-21-esei!
  • Seaweed
    Nem lehet. SFP1-hez keszul, a tobbihez is kulon el kene kesziteni mert vannak difik! De leginkabb le kene veluk tesztelni ami kurva sok melo!
    (Ha kell WoE-hez pl pack akkor letezik egy ugynevezett Nato Fighters II pack hozza! Hasznald azt! Egyebkent meg Vietnamban hogy nezne mar ki egy F-16-os?!!!)
  • repvez
    Érdeklödnék ezt az uj packot meg lehet ugy oldani hogy a SFP1/WoV/WoE mind 3 tagja egyszerre amolyan merged installal fent legyen tehát egy inditással minden terület repülö és minden más használhato lenne .
  • Seaweed
    Nah az ilyenekert kurva nagy a Thirdwire sorozat (gyk.:SFP1/WoV/WoE)!!

Ez is hamarosan megjelenik!!!!!
  • Seaweed
    Hamarosan megjelenik!

• Seaweed
    Hmm most jutottam az uj Flakonokhoz fuggesztes korrigalas kozben..haaat mitmondjak erdekes! Full megrakva vizszintesen max forszazsal 1500Km/h-ig gyorsul, meg forduloban is :DDD Kicsit tulavanzsaltak :P
    Nah majd teszek rola hogy nem legyen ilyen szupertie-fighter
  • Seaweed
    .asszem minden gepen nem modositom le, ill szerencsere nem is kell..gyari gepeken szinte minden "jol all", de pl A-10-eseken meg mindegy hogy jobb vagy balra rendezodve van TER-en a bomba, mert nem aggat semmibe se! Ellenben pl Kfiren eleg hulyen fest a kozepre rendezodott a kifele rendezodes helyett...de igy is asszem elmegy jopar oram ra mire vegig nyalazom az egesz gepparkot es amit ki kell kijavitom....
  • Seaweed
    jaaah ok
  • Bucser
    Front miatt en is egesz nap ugy neztem ki, mint egy vizihulla:D

Egyebkent az F-16-os mogotti fákra gondolok:)
  • Seaweed
    milyen fa abrazolasra gondolsz?! [sorry ha ertetlen vagyok..tetejebe meg a fejem is faj]
  • Seaweed
    [amihez perpillanat pl hozzafogni sincs kedvem..tobb mint 110 gep van bent...ehh]
  • Bucser
    okes.

MOndjuk flaconban legalabb ilyen szintu fa ábrázolás lehetne mint ebben van:)
  • Seaweed
    ..ahh megvan...rossz helyen keresetem..nem "weapon pack" fugo hanem gepfuggo!...kijavitgatom de ez csuszast fog eredmenyezni az uj BoPack megjeleneseben, mert minden gepet egyenkent le kell modositani es kiprobalni jo e.....

• L Viper #691
    Jó, szép az összkép, de kicsit sablonos a hadjárat a séma küldetésekkel.
    Én próbáltam a leszállást hardban, tényleg nagyon oda kell vágni.
    A repmodell még el is menne benne.
    Lehet ki kéne próbálni egyszer multiban.

Még jó régen vettem meg a progit, kb 1000-ft-ért, de még mostanában is látom a multikban.
  • Seaweed
    Most a legnagyobb probelama meg az hogy marjoidej a TER azaz a Triple Ejector Rack-on forditva vannak a figgesztmenyek..azza a futomu felol nem pont ellenkezoleg..es ezt akarnam kijavitani...
  • Seaweed
    Hat van benne valami...mert tenyleg nincs ...bar ha engem kerdeztek en tuti azt modom hogy nemelyik (foleg az ujabb Miragefactory-s) adonoknak meg talan jobb ismint Flakonban!
  • Bucser
    "Repülési modellben" van olyan nehéz mint a falcon:) csak az avionikaja sokkal egyszerűbb. (azért vicces, hogy a Falcon és SFP-1 esetén is beszélünk rep modellrol mikor egyik sem rendelkezik olyannal:D)

Mondjuk jo en elvakult vagyok:) Kavedaralas rulez!!!
  • Seaweed
    Nem ertem ezt a leszallasos izet...van anyira "nehez" mint a Flakonban...csak at kell allitani legalabb normal flight modellre...ha nagy sebeggesel es megrakva vagy sok uzaval es mindezt nagy varioval esel a kifutora szetkenodsz mint a takony
  • Seaweed
    "mondjuk azért most Franciaországban 2 hónapon át repültem vele a laptopon, joypad-el :)"

Ilyen az igazi fanatikus!
  • neuro
    nekem igazából a hadjárattal van gondom és a küldetésszerkesztő is nagyon hiányzik

mondjuk azért most Franciaországban 2 hónapon át repültem vele a laptopon, joypad-el :)
  • L Viper #684
    Jók a képek, meg ebben a játékban a kis gépigény sem utolsó szempont.
    Csak ne lenne olyan könnyű a leszállás
  • L Viper #683
    A BOP-on, oda lett ez átirányítva.
  • Seaweed
    Egeszen jok lettek a Kfirek....azert meg tesztelni kell oket, mert boven volt mar eddig is modositani mit rajtuk! Pl a hangja a hajtomujenek olyan hangos volt hogy a negy hangszorobol jovo legnyomas majdnem levittem a fejem :DD Levettem par decibelt a hangfileok hangerejebol...
  • Seaweed
  • Seaweed
  • Seaweed
    mingyart nyomok kepet...nyugi
  • Bucser
    Jahh tehat 2000 meter felett nezegessem?:D
  • Seaweed
    ..nah csak figyeld meg az uj Israel2 terraint beszarsz majd! (SFP1-hez mertem term)
  • Bucser
    Imádom ebben a játékban az eget és a gépeket. Egyszerűen gyönyörű.. igaz a talaj az ocsmány de leszarom mert a többi gönyörű:) ezek a modellek igazan átkerulhetnének Lock-onba vagy Falconba.
  • Seaweed
    Kfiradat!

IAI Kfir C2

IAI Kfir C7...szepen megrakva szeretetcsomagokkal :D

detto

...meg mindig...

Meszirol jott Oroszlan azt mond amit akar! Vagy megsem?! (F-21A Lion)