754
-
#714 Jó lett nagyon :)
Na én huzok aludi mert leesik a fejem) -
#713 Ime:
Egyebkent a fofuto akna ajto kicsit belellog az LGB hatso szarnyreszebe nyitaskor, de ez egesz nem az en muvem, ilyennek van kitalalva mert az igazin is volt ilyen megoldas. Soot olyannyira hogy a C7-hez kulon LGB pilonok vannak keszitve a torzs ala. En csak kijavitottam hogy jol alljanak a szarny alatt, ha TER-en nem 3 hanem 2 bomba/LGB van, es ne a futomu felol hanem ellenkezoleg legyen a masik. -
#712 Tokeletesen elfer koztuk...kivan ez talalva keremszepen! Meg marad is hely! -
#711 És hova teszi a futókat?:D -
#710 Ezt nevezem en franko felallasnak...hat kell ennel tobb?! GBU-16 + Python 4...lokator...mineeek aaz?! IAI Kfir C7
-
#709 Tok zsir hogy celmegjelolo nelkul mar nincsen LGB bombazas! (Igaz ez mar igy volt BoPack 1.0-1.02-ben is..de msot meg jobban finomitva van!) Illetve hogyha Kfir C7-re LGB kerul akkor arra automatikusan az orra ala felkerul a celmegjelolo! -
#708 LOL:) Én mindig High-on hasznaltam. De most nincs fent mert nem volt helyem 5 gigát tárolgatni:( Majd egyszer ujrarakom:) az új boppackal:) -
#707 Vissza is szivom! Eddig mindig munkahoz mikor billel brobalgatom normalon volt a repmodell mert ugy konnyebb! Szal rendben vannak a flakonok repmopdelljei de "csak" Highon! Normalon nem jol van skalazva, olyan mintha easy lenne....(easy-t ki se mertem probalni :D(kezifekes fordulo ala "Nagy durranas" ??? :PP)) -
#706 Marad olyan amilyennek a Mirag Factory kiadta...gyorsulasi versenyhosnek..mert tul komplex lenne modositani az repulesi modelljet arra meg egyenlore nem vallakozok..majd kesobb max! Most elobb legyen meg az amit kituztem magam ele... -
#705 Overpowered: plane ha csaka vulcant hasznalhatja:D
Mig 15 FTW:D -
#704 Regen is volt rola szo hogy kivonatosan lehet majd keszitek egy "BoPack for WoE"-t amiben nem lesznek olyan gepek amik WoE-be nem valok. de kurva sok ido kell hozza..nekem meg neha meg kedv is...
WoV-hoz meg nem igazan van mit hozzafuzni..felteszed ra az F-14-est es mas nagyon nem is valo oda..max meg a Mirage F. Mig-21-esei! -
#703 Nem lehet. SFP1-hez keszul, a tobbihez is kulon el kene kesziteni mert vannak difik! De leginkabb le kene veluk tesztelni ami kurva sok melo!
(Ha kell WoE-hez pl pack akkor letezik egy ugynevezett Nato Fighters II pack hozza! Hasznald azt! Egyebkent meg Vietnamban hogy nezne mar ki egy F-16-os?!!!) -
#702 Érdeklödnék ezt az uj packot meg lehet ugy oldani hogy a SFP1/WoV/WoE mind 3 tagja egyszerre amolyan merged installal fent legyen tehát egy inditással minden terület repülö és minden más használhato lenne . -
#701 Nah az ilyenekert kurva nagy a Thirdwire sorozat (gyk.:SFP1/WoV/WoE)!!
Ez is hamarosan megjelenik!!!!! -
#700 Hamarosan megjelenik!
-
#699 Hmm most jutottam az uj Flakonokhoz fuggesztes korrigalas kozben..haaat mitmondjak erdekes! Full megrakva vizszintesen max forszazsal 1500Km/h-ig gyorsul, meg forduloban is :DDD Kicsit tulavanzsaltak :P
Nah majd teszek rola hogy nem legyen ilyen szupertie-fighter -
#698 .asszem minden gepen nem modositom le, ill szerencsere nem is kell..gyari gepeken szinte minden "jol all", de pl A-10-eseken meg mindegy hogy jobb vagy balra rendezodve van TER-en a bomba, mert nem aggat semmibe se! Ellenben pl Kfiren eleg hulyen fest a kozepre rendezodott a kifele rendezodes helyett...de igy is asszem elmegy jopar oram ra mire vegig nyalazom az egesz gepparkot es amit ki kell kijavitom.... -
#697 jaaah ok -
#696 Front miatt en is egesz nap ugy neztem ki, mint egy vizihulla:D
Egyebkent az F-16-os mogotti fákra gondolok:) -
#695 milyen fa abrazolasra gondolsz?! [sorry ha ertetlen vagyok..tetejebe meg a fejem is faj] -
#694 [amihez perpillanat pl hozzafogni sincs kedvem..tobb mint 110 gep van bent...ehh] -
#693 okes.
MOndjuk flaconban legalabb ilyen szintu fa ábrázolás lehetne mint ebben van:) -
#692 ..ahh megvan...rossz helyen keresetem..nem "weapon pack" fugo hanem gepfuggo!...kijavitgatom de ez csuszast fog eredmenyezni az uj BoPack megjeleneseben, mert minden gepet egyenkent le kell modositani es kiprobalni jo e.....
-
#691 Jó, szép az összkép, de kicsit sablonos a hadjárat a séma küldetésekkel.
Én próbáltam a leszállást hardban, tényleg nagyon oda kell vágni.
A repmodell még el is menne benne.
Lehet ki kéne próbálni egyszer multiban.
Még jó régen vettem meg a progit, kb 1000-ft-ért, de még mostanában is látom a multikban.
-
#690 Most a legnagyobb probelama meg az hogy marjoidej a TER azaz a Triple Ejector Rack-on forditva vannak a figgesztmenyek..azza a futomu felol nem pont ellenkezoleg..es ezt akarnam kijavitani... -
#689 Hat van benne valami...mert tenyleg nincs ...bar ha engem kerdeztek en tuti azt modom hogy nemelyik (foleg az ujabb Miragefactory-s) adonoknak meg talan jobb ismint Flakonban! -
#688 "Repülési modellben" van olyan nehéz mint a falcon:) csak az avionikaja sokkal egyszerűbb. (azért vicces, hogy a Falcon és SFP-1 esetén is beszélünk rep modellrol mikor egyik sem rendelkezik olyannal:D)
Mondjuk jo en elvakult vagyok:) Kavedaralas rulez!!! -
#687 Nem ertem ezt a leszallasos izet...van anyira "nehez" mint a Flakonban...csak at kell allitani legalabb normal flight modellre...ha nagy sebeggesel es megrakva vagy sok uzaval es mindezt nagy varioval esel a kifutora szetkenodsz mint a takony -
#686 "mondjuk azért most Franciaországban 2 hónapon át repültem vele a laptopon, joypad-el :)"
Ilyen az igazi fanatikus! -
neuro #685 nekem igazából a hadjárattal van gondom és a küldetésszerkesztő is nagyon hiányzik
mondjuk azért most Franciaországban 2 hónapon át repültem vele a laptopon, joypad-el :) -
#684 Jók a képek, meg ebben a játékban a kis gépigény sem utolsó szempont.
Csak ne lenne olyan könnyű a leszállás -
#683 A BOP-on, oda lett ez átirányítva. -
#682 Egeszen jok lettek a Kfirek....azert meg tesztelni kell oket, mert boven volt mar eddig is modositani mit rajtuk! Pl a hangja a hajtomujenek olyan hangos volt hogy a negy hangszorobol jovo legnyomas majdnem levittem a fejem :DD Levettem par decibelt a hangfileok hangerejebol... -
#681 -
#680 -
#679 mingyart nyomok kepet...nyugi -
#678 Jahh tehat 2000 meter felett nezegessem?:D
-
#677 ..nah csak figyeld meg az uj Israel2 terraint beszarsz majd! (SFP1-hez mertem term) -
#676 Imádom ebben a játékban az eget és a gépeket. Egyszerűen gyönyörű.. igaz a talaj az ocsmány de leszarom mert a többi gönyörű:) ezek a modellek igazan átkerulhetnének Lock-onba vagy Falconba. -
#675 Kfiradat!
IAI Kfir C2
IAI Kfir C7...szepen megrakva szeretetcsomagokkal :D
detto
...meg mindig...
Meszirol jott Oroszlan azt mond amit akar! Vagy megsem?! (F-21A Lion)