Strike Fighter: Project 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
Regen is volt rola szo hogy kivonatosan lehet majd keszitek egy "BoPack for WoE"-t amiben nem lesznek olyan gepek amik WoE-be nem valok. de kurva sok ido kell hozza..nekem meg neha meg kedv is...
WoV-hoz meg nem igazan van mit hozzafuzni..felteszed ra az F-14-est es mas nagyon nem is valo oda..max meg a Mirage F. Mig-21-esei!
Seaweed
Nem lehet. SFP1-hez keszul, a tobbihez is kulon el kene kesziteni mert vannak difik! De leginkabb le kene veluk tesztelni ami kurva sok melo!
(Ha kell WoE-hez pl pack akkor letezik egy ugynevezett Nato Fighters II pack hozza! Hasznald azt! Egyebkent meg Vietnamban hogy nezne mar ki egy F-16-os?!!!)
repvez
Érdeklödnék ezt az uj packot meg lehet ugy oldani hogy a SFP1/WoV/WoE mind 3 tagja egyszerre amolyan merged installal fent legyen tehát egy inditással minden terület repülö és minden más használhato lenne .
Seaweed
Nah az ilyenekert kurva nagy a Thirdwire sorozat (gyk.:SFP1/WoV/WoE)!!

Ez is hamarosan megjelenik!!!!!
Seaweed
Hamarosan megjelenik!

Seaweed
Hmm most jutottam az uj Flakonokhoz fuggesztes korrigalas kozben..haaat mitmondjak erdekes! Full megrakva vizszintesen max forszazsal 1500Km/h-ig gyorsul, meg forduloban is :DDD Kicsit tulavanzsaltak :P
Nah majd teszek rola hogy nem legyen ilyen szupertie-fighter <#hehe>
Seaweed
.asszem minden gepen nem modositom le, ill szerencsere nem is kell..gyari gepeken szinte minden "jol all", de pl A-10-eseken meg mindegy hogy jobb vagy balra rendezodve van TER-en a bomba, mert nem aggat semmibe se! Ellenben pl Kfiren eleg hulyen fest a kozepre rendezodott a kifele rendezodes helyett...de igy is asszem elmegy jopar oram ra mire vegig nyalazom az egesz gepparkot es amit ki kell kijavitom....<#pardon1>
Seaweed
jaaah ok <#bee1>
Bucser
Front miatt en is egesz nap ugy neztem ki, mint egy vizihulla:D

Egyebkent az F-16-os mogotti fákra gondolok:)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seaweed
milyen fa abrazolasra gondolsz?!
Seaweed
Bucser
okes.

MOndjuk flaconban legalabb ilyen szintu fa ábrázolás lehetne mint ebben van:)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seaweed
..ahh megvan...rossz helyen keresetem..nem "weapon pack" fugo hanem gepfuggo!...kijavitgatom de ez csuszast fog eredmenyezni az uj BoPack megjeleneseben, mert minden gepet egyenkent le kell modositani es kiprobalni jo e.....

L Viper
Jó, szép az összkép, de kicsit sablonos a hadjárat a séma küldetésekkel.
Én próbáltam a leszállást hardban, tényleg nagyon oda kell vágni.
A repmodell még el is menne benne.
Lehet ki kéne próbálni egyszer multiban.

Még jó régen vettem meg a progit, kb 1000-ft-ért, de még mostanában is látom a multikban.
Seaweed
Most a legnagyobb probelama meg az hogy marjoidej a TER azaz a Triple Ejector Rack-on forditva vannak a figgesztmenyek..azza a futomu felol nem pont ellenkezoleg..es ezt akarnam kijavitani...
Seaweed
Hat van benne valami...mert tenyleg nincs <#gonosz1>...bar ha engem kerdeztek en tuti azt modom hogy nemelyik (foleg az ujabb Miragefactory-s) adonoknak meg talan jobb ismint Flakonban!
Bucser
"Repülési modellben" van olyan nehéz mint a falcon:) csak az avionikaja sokkal egyszerûbb. (azért vicces, hogy a Falcon és SFP-1 esetén is beszélünk rep modellrol mikor egyik sem rendelkezik olyannal:D)

Mondjuk jo en elvakult vagyok:) Kavedaralas rulez!!!

Seaweed
Nem ertem ezt a leszallasos izet...van anyira "nehez" mint a Flakonban...csak at kell allitani legalabb normal flight modellre...ha nagy sebeggesel es megrakva vagy sok uzaval es mindezt nagy varioval esel a kifutora szetkenodsz mint a takony <#gonosz1>
Seaweed
"mondjuk azért most Franciaországban 2 hónapon át repültem vele a laptopon, joypad-el :)"

Ilyen az igazi fanatikus!
nekem igazából a hadjárattal van gondom és a küldetésszerkesztõ is nagyon hiányzik

mondjuk azért most Franciaországban 2 hónapon át repültem vele a laptopon, joypad-el :)

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

L Viper
Jók a képek, meg ebben a játékban a kis gépigény sem utolsó szempont.
Csak ne lenne olyan könnyû a leszállás <#zavart1>
L Viper
A BOP-on, oda lett ez átirányítva.
Seaweed
Egeszen jok lettek a Kfirek....azert meg tesztelni kell oket, mert boven volt mar eddig is modositani mit rajtuk! Pl a hangja a hajtomujenek olyan hangos volt hogy a negy hangszorobol jovo legnyomas majdnem levittem a fejem :DD Levettem par decibelt a hangfileok hangerejebol...
Seaweed
Seaweed
Seaweed
mingyart nyomok kepet...nyugi
Bucser
Jahh tehat 2000 meter felett nezegessem?:D

Seaweed
..nah csak figyeld meg az uj Israel2 terraint beszarsz majd! (SFP1-hez mertem term)<#gonosz1>
Bucser
Imádom ebben a játékban az eget és a gépeket. Egyszerûen gyönyörû.. igaz a talaj az ocsmány de leszarom mert a többi gönyörû:) ezek a modellek igazan átkerulhetnének Lock-onba vagy Falconba.

Seaweed
Kfiradat! <#gonosz1>

IAI Kfir C2

IAI Kfir C7...szepen megrakva szeretetcsomagokkal :D

detto

...meg mindig...

Meszirol jott Oroszlan azt mond amit akar! Vagy megsem?! (F-21A Lion)

Seaweed
hol amott?!
L Viper
Okéééé, amott nem akar élni a fórum...
Seaweed
...lesz itt meg haddelhadd!!! jon egy egesz hadosztaly izraeli "rendfentarto" <#vigyor1> (Kfirek, Raam-ok...)

Hamarosan kepek..aztan heten meg uj BoPack is!
Seaweed
Inkabb ide is beirom megsicsak ez az a topic amire keszult...

SFP1 BoPack 1.0 es 1.02 patch torrent!

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE bop.agria.hu

L Viper
Köszi. Azért kár, de én inkább úgyis a légiharcot szeretem :)
Marad a vizuális érzékek fejlesztése bombázáshoz.
Seaweed
Nincs. Mert alapvetoen regebbi tipusokrol szol az SFP1. Bar a WoE-vel es az utolos patchekkel jott egy hasonlo megoldas de ha az addon gepek a 6.0-as avionikai DLL-t hasznaljak es nem az uj 7.0-ast, akkor nem lesz benne. Ergo minden egyes regebbi addont kezzel at kene alakitgatni...ezt se a keszitoje se en nem hiszem hogy meg fogjuk csinalni. Majd jonnek az uj addonok aztan talan azok hasznaljak mar majd az uj avionikai lehetosegeket!
L Viper
Na végre ki tudtam próbálni a BoPack-ot. Csináltam neki helyet :)
Nagyon jó "kis" peccs ez.
Csak egy kérdésem lenne: A korszerûbb tip. repcsiknél van már bombázásnál a HUD-on valami segédlet (Impact point), vagy csak én bénáztam. Pl F15E-nél Strike küldetésben MK82-es bombánál.
Bocs ha már valaki kérdezte volna, csak nem volt idõm átbogarászni a fórumot.
Seaweed
De bele lehet rakni hajokat es lehet anyahajos uzemelest is csinalni....
Ugye jól gondolom, hogy SFP-ben nem lehet anyahajóról fel illetve oda leszállni?

...szar az egész mondá Krisztus és a hívõk közé baszá a keresztet...

Seaweed
Eppen rateheted! De jobba njarsz ha kezzel atmasolgatod...de arra szamits hogy eleg kicsi lesz az az az intervallunm (196akarhanytol 72-73-ig) amit felolel a WoV igy az azon kivul eso tipusokkal nem tud mit kezdeni...csak evszam nelkul tudsz vele single-ben repkedni.
Mi ez a punnyadas?Kivancsisagkeppen kiprobaltam a WOV-ot es ott normalba mar nem csinalja ez a dontest ha az oldalkormannyal pedalozok,ugyhogy lehet hogy atterek arra.A terep is kicsit eletteltebb.A Bopack ha jol gondolom nem megy ra a WOV-ra.

Valoban,easy-nel siman lehet korrigalni vele,de ha normalba vagy hardba nezed nemtudom hogy annyi ido alatt tudsz-e a csurolapokkal korrigalni mielott talakozol az anyafolddel,nemtudom de nalam ez az oldalkormany megszokott dolog volt,de majd kiprobalom a csuro verzioval is.A Mirage szerian(nem az F1)alapbol volt keves a fuggesztopont.Ha jol tudom akkor 3 db van rajta a korai peldanyokon es ott a kulsore sem lehetett akarmit ratenni a suly miatt,csak max egy csirgokigyo fert ra,a torzsre meg ment a potuzemanyag.A kesobbi modelleken mar 5 fuggesztopont kerult ra.Ha jol tudom itt mar lehetett a kulsore nagyobb sulyt is pakolni.

Meredek zuhanásban nem szoktunk oldalkormánnyal korrigálni, bizonyos szögtõl életveszélyes imbolygásba viheti a gépet (a Stukákon sem lehetett használni már kb. -70°-tól). Persze ez Easy FM-nél lényegtelen, ott aztán nem fog neked imbolyogni :D. Õszintén szólva azért van fenn a Mirage F-1 mod, mert ez az egyik kedvenc francia gépem, és igen, tudom, hogy szar a modellje, de legalább hasonlít <#vigyor>. A Mirage III-at is szeretem, de elég rossz manõverezõ(a játékban), meg kicsi a fegyverterhelése is.

...szar az egész mondá Krisztus és a hívõk közé baszá a keresztet...

Bucser
Nálam mind 3 fent van de a Falconhoz és FC-hez meg kell csinálnom a másik joyomat ha nem akarok zongorázni. Ehhez elég a Saitek mert kevés a funkció a játékban amit használni kell.

Persze,vannak benni hianyossagok(radar mod,autopilota,legitankolas),de ezeket leszamitva azert elegge ottvan a cumo.Valahogyan meg mindig egy fokkal jobb nalam mint mondjuk a LOMAC vagy az Falcon.Meg mindig ez van a vinyon mint a tobbiek.

Bucser
Hardon játszom a hud display meg a visual targeting van normalon mert máshogy nem lehet. Lévén a radarnak jó pár vitális funkciója nincs lemodellezve rendesen. ami meg van hát eléggé vicc kategória. Elszórakozni jó poén:)

Na ezaz,nekem ne probalja az oldalkormanyt korrigalni.Foleg amikor eppen azon vagyok,hogy egy tankot talajak el eppen zuhanasban,mert allatira idegesit.Egyebkent tenyleg eleg nagy leptek van mar a sima easy es a normal mod kozott is,a hard az meg died hard.Ellegge szepen kell dolgozni ha hard-on tolja az ember.Gaz,fordulas,fegyverek,szoval nem unatkozik benne az ember,ha melo van.Az air2air meg egyenesen hajmereszto mar ilyenkor.

Seaweed
De miert pont az Mirag F-1-el?! Az egy irto szar addon....a 3D modell is nyomokban hasonlit csak egy Mirage F-1-hez...se torzsformalya se a svanc, se az orr nem olyan mint kellene...nem veletlen nincs a BoPackban benne!
sure
Jóvanna, nem kell a fejem leharapni:) Nem biztos, hogy mindenki virtuális repülésre született...

Pontosítok: csak simán nehezEBB, mint NORMAL vagy EASY-n, de nem feltétlenül valósághûbb (akármit is jelentsen a "valósághû")

Isten nem bottal, hanem VMware.