754
  • Seaweed
    (Most neztem es tudtam a mambo konyvtaraba feltolteni ftp-n! Akkor ezek szerint mar jo?!)
  • Seaweed
    Nah most perceken belul le kell falcolnom melozni..aztan este ha vegeztem megcsinalom amit igertem.

Feltoltes:
    Jo lenneegybol a Bopra tolteni mert igyse lesz 2 perc mire a 192-es fel iranyu szavszelesegemmel felmegy...Neuro gondolom szoltal mar az adminnak.
  • Bucser
    Most rendeltem holnapra érkezik az SFP 1-em (visszaigazolták telefonon).. a cdgalaxisnál van... 3000 forint.. nem hiszem, hogy bele fogok halni:) A többi meg csak károgás és kifogás... Ha felmennék érte pestre (amit nem teszek meg) akkor 1900 ft.. nem hiszem, hogy bárkit hasravágna.
  • sure
    Hm, kezd az SFP-vel is befigyelni a Lock On Exclusive effekt, kifogynak a raktárkészletek, és nem rendel belőle többet a forgalmazó.

A Tescokban a "már nagyon gagyi programok" polcon, az ultraslim tokos verzió esetleg be van ásva az 1990-es évek szoftverei közé (ha megtalálod, asszem 799 Ft), illetve ha jól rémlik, a MediaMarktoknak van egy olyan részlege, ahol PC-s játékújságok, régebbiek vannak kirakva - a PC GAMES 2005. novemberi számát keresd!
  • bgabor
    Nem az összeggel van a gond hanem a megtalálásával. Eddig x számú boltot átnéztem (itt Budapesten) de nem sikerült ráakadnom.
  • syscoHUN
    Ok,addig visszaveszem az utanegetot,marha sok kerozin csorog igy le a torkan a vasnak.Ha kell ingyenes hely ahova fel lehet tenni a cuccokat szoljatok,van egy par belole amit osszegyujtottem.
  • neuro
    valami gáz van a szerverrel, mert nekem nem enged semmit feltenni
    várjunk vele egy napot hátha megjavul
  • syscoHUN
    A levego egyre jobban izzik,ahogyan a hajtomu lassan elere a maximalis utanegeto teljesitmenyet.Mindenki arra var,hogy kiengedje a futomu feket,es rastartoljon egy jo letoltesi linkre.
  • Bucser
    tökéletes!!!!!
  • Seaweed
    Thx :)

Kesz az uj verzio a telepitobol, ami mar 600 mega alatti!! (igen ebbol lesz 4.9 giga install utan!!)..es ma este legyartok egy ujabb verziot ami mar par szaz megaval kevesebb "alapanyagot" fog tartalmazni, igy a telepito is par megaval kisebb lesz! Ezt a verziot egy masik gepen tesztelni is fogom, azutan feltoltom a bopra!

Neuro!
    Bop tarhelyen van neki hely?! FTP-n tolthetem ha vegeztem vele?!
  • sure
    Én ennyi helyet + letöltési időt rászánok, gondolom, senki nem 56k modemmel akarja letölteni (vagy ha igen, az 500 megás pack is beletelik kis időbe); így legalább lesz miből válogatni, meg ha már melóztál vele, és ez garantálja a tökéletes kompatibilitást, és nekünk csak annyi dolgunk lesz, hogy "fresh install+felpatch v07.05.05-re, majd duplaklatty a SFP1-BoPack v0.3"-ra, akkor én lusta user hozzáállással azt mondom, hajrá:)

Fel is kéne tennem megint az alapjátékot, már több, mint fél éve szimből csak a Lock On van az autósokon kívül, azt sem tudnám most talán hirtelen, melyik a féklap kiengedő gomb...
  • Seaweed
    Nah szal kb valahol 1.1 giga kornyeken lesz a telepito.

Kerdes hogy ez sok e vagy sem?!

(egy verzioval keszvagyok..de azsajna gyors gepen is az exe-n torteno klatty utan is vagy 1 percbe tellik mire megjelenik a telepito ablaka (a nagyon sok file miatt van ez... /tobb mint 12200 file van benne, es mint mirtam 4.9GB kicsomagolva/)..most probalgatok masfajta install rendszereket...)
  • Seaweed
    Jah 2k nem sok erte....de van ahol csak 900Ft....marha nagy osszeg...fuuu
  • bgabor
    Bár nekem csak a WoV van meg, az SFP1-et sajna nem sikerült fellelnem, szerintem is pont ez a korszak a WoV/SFP1 lényege, a korai rakétás hadviselés. Mit nem adnék ha kipróbálhatnám a Yom Kippur addon hadjáratot az SFP1-ben (imádok sivatagban repülni, FS2004ben is hosszú órákig köröztem Nevada felett egy B2-vel), de sajnos a neten sehol nem lehet fellelni. Tudom, vegyem meg. :-)
  • Seaweed
    Multiban nincshadjarat! ..es nem is kivitelezheto egyaltalan. Van Dpg meg Coop amit a meglevo alapanyagokbol "foz meg" a program.
  • Bucser
    Az irani F14-est beleteheted a többi max akkor kell ha esetleg valami fiktiv hadjaratot tolnank és hordozóról segítséget küld az USA Izraelnek...
  • Seaweed
    Nah meg van a SFP1-BoPack v0.3!! 4.9 giga! kicsomagolva! Most csinalok belole emesztheto kivitelu installt. Tulajdonkepp tulmutat egyszimpla multi packon! Minden benne van ami csak jo lehet es erdemleges! Kivetel ezalol az F-14, az A-7 szeria, az F-8 es az F-105 szeria! Kerdes hogy ezek belekerulejenek e?! (Ugye ezek a WoV-ban vannak nalam.) Egy A-6E van benne csupan ami a WoV-ba valo lenne de az ott nem mukodik mert "SFP1 only" a mod. (de ez szvsz nem is baj) Van benne mostani allapont szerint egy-ket jelentektelenebb tipus is...de az foleg a Yom Kippur kampany miatt van benne (gyakorlatilag a pack egy az egyben tartalmazza!)...

szal velemeny?! (nemsokara megmondom mekkorara sikerul oszehozni)
  • Seaweed
    Nem hiszem :P
    (Raadasul az csunya csalas am..mert odateleportal..es az uzemanyag nem fogy el...majd nezd meg!)
  • neuro
    és multiban működik vajon az ALT+N? :)
  • Seaweed
    Nah megneztem!

Dogfight es Coop van multiban, es ugyanugy mins a single modban a gep generalja a missiont, ahol meg lehet adni az evszamot a gepoeket az oldalakat a terkepet..szal szvsz alapnak egeszen jo lesz ez igy.
  • Seaweed
    Van hozza mission szerkeszto, de nagyon gagyi...en meg mindig nem tanultam meg...egy kesz kinszenvedes a hasznalata..ezert meloztem inkabb.
    Hat F-14 is olyan dolog hogy akar ki is maradhat (pl mint mondottam nekem nincs benne az SFP1-ben inkabb a WoV-ba raktam be mert oda illik szvsz), de ha 1972 valaszt az ember mint evet akkor meg Phoenix meg nincs(74-tol van) es amugyse egy tapos fegyver ez az SFP1-ben...sokkal inkabb kell felni egy AIM-7E/F-tol vagy AIM-9M/L-tol mint a Tomcattol magatol ;)) En pl egy Mirage III-al vagy egy Nesher-el (pedig ennek meg lokatora sincs) barmikor ki mernek a jatekon belul allni ellene

Multiban nem lehet dinamikus hadjarat ha jol emlekszem.(de mingyart megnezem mit lehet)
  • neuro
    Végülis ja, lehet. De a rakétáktól én azért félek egy kicsit, főleg ha lesz benne F-14 :)

Jó lenne egy küldetésszerkesztő is, mert azzal lehetne coop missziókat csinálni. Vagy a dinamikus hadjáratot lehet multiban játszani?
  • sure
    Lehet 60-tól 80-ig, és akkor a Doggy még mindig rajtunk múlik...
  • Seaweed
    Kicsit gondolkoztam ezen a "hatvanas evek" gepeken...az gepagyus korszak..es szerintem az SFP1 pikanteriaja pont az azt koveto tehat a korai raketas korszakban van! Mint pl Sparrow, meg AIM-9B-J-P(vagy epp az orosz oldal R-3R vagy K-13 raketai)..ezekkel kesz "muveszet" legiharcolni meg SFP1-ben is mert igen kicsi a talalati pontossaguk (valahol a P-4 kornyeken mar lehet 80%-ot elerni..)...
    En talan ezert epp a 60-70-ig de inkabb 60-75vagy80-ig terjedo idoszakban latok fantaziat. A gepagyus harc nem igazan jo, ha valakinek az kell ott az IL2 meg a Lockon...itt raadasul nem is igazan jol mukodik ez (bar lehet eleg szep eredmenyeket elerni csak gepagyus harcban is itt..de mint mondtam a programsorozat pikanetriaja nem ebben rejlik szvsz)...

Szal velemenyek?!
  • Seaweed
    Ezt szvsz ne is vard az SFP1 motortol. Amugy pont az F-4 radaja van benne az SFP1 ben...azaz pont igy nezett ki a levego-levego mod a Phantomon. (multkor lattam egy videot, es abban mutattak a lokator kepernyot repules kozben)
  • neuro
    nekem egyetlen f-4 is elég lenne egy picit realisztikusabb radarral és repmodellel, ecm-el, chaff-el és flare-el, ccip bombázással...
    vagy egy A-6 AG radarral és Diane célzórendszerrel, mint a régi Flight of the Intruder-ben
  • Seaweed
    Hat ez nagyon sovany...mert csak F-4bol tobb mint 12 felet tudok belerakni...hmm
  • neuro
    12 gépet ígértek meg a press release-ben, de én is csak azokat tudom, amik ott vannak a listában. Szerintem ha lusták voltak a fejlesztők, akkor az SFP1+WoV repülők (F-4, A-4, A-6, F-100, F-104) kiegészítve azzal a párral, amiket még írtak (F-105, F-15, A-10, Harrier, Hunter).
  • Seaweed
    Most ilyen terrainjaim vannak fent, es ezek tuti jol is mukodnek:
    -alap desert
    -desert strom (ertelem szeruen Kuvait es Irak terkepe)
    -Deuces fiktiv "zold" akak europai terkep
    -MidEast a Yom Kippur hadjaratbol van, szep szinek, valosaghu domborzatok..bar kisebb bugok vannak benne..de attol meg mukodik...mindenkepp szebb latvany mint a kovetkezo
    -israel kicsit laposabb, de kevesebb bug (pl vizbe generalt legvedelem)..

ezeket csak viszonyitasi alapnak irtam.
  • Seaweed
    Nincs mar valahol egy pontos lista hogy a WoE melyik gepek fogja tartalmazni?!

Mert perpill nalam 60-80-ig van fent gep. ...es csak hogy egy pelat mondjak ott van a Harrier GR.3 ami sokkal inkabb az utobbi idoponthoz kotheto, de en megis ugy erzem hogy multizasnal jo lenne ha ott lenne a BoP packban ;)
  • Seaweed
    Tudni tudok, kerdes hogy arra is van e igeny? ;)
  • sure
    Esetleg magát a WOV-ot bele a csomagba...hehe....
  • neuro
    szerintem '60-as évek
    mert az új játék 65-75 közötti gépeket fog tartalmazni
    területnek pedig egy sivatagos és egy zöld/téli
  • Bucser
    WOV-hoz tudsz egy hasonlót összrakni??^^:D
  • Seaweed
    Keszulget a BOP pack...elorelathaloag akar 2-3 giga is lehet kicsomagolva!
    A weapon packot rendberaktam es kitakaritottam reszben hozza.

Mondjatok evszamot: pl 1950-1980-ig legyenek benne gepek.
    Hany extra map legyne benne! (szerencsere az ujabbak mar "cat" mentesek)...
    Legyen e benne haditengereszeti gep?! Pl Tomcat, Corsair...mert en ezeket inkabb magamnak a WoV-ba raktam be...oda jobban illik. (Mint pl a tobbi Thunderchief-et is inkabb a WoV-ba raktam be)....persu ebbe is atlehet rakni smemibol se tart...
  • Seaweed
    (az hogy a futomuvona a kereke vastagok es bufurcok mar meg se (merem) emlitem....)
  • Seaweed
    Vegre!...de egyik szemem sir es csak a masik nevet! ...sajna a3D modellkicsit elnagyolt, es pl a szivocsatorna formalya nem jo...a kabin tul szeles, a kabinteto abszlut nem igy nez ki a valodi gepen..a komlo is tul nagy..szal csak nyomokban hasonlit az egyik kedvenc masinamra...de mindenkepp hianypotlo..es remelem idovel javitja valaki ezeket a hianyossagokat!

szivocsat:

• neuro
    várjuk meg amíg megjelenik. aztán ha megéri, nyitunk neki egyet, vagy átnevezzük ezt "SFP1 alapú szimulátorokra" :)
  • Seaweed
    Csinaljunk neki topicot?! Vagy ha megjelenik csak akkor?
  • Seaweed
    Hmmm nyamiiiiiiiiiii...ezert mar ma megerte ide benezni