754
-
neuro #154 a simhq szerint már aranylemezen van. szerintem 1-2 héten belül. -
#153 Hmmmmmm
Mikor akarjak kiadni?! -
neuro #152 TK
Ace
Posted: Tue Apr 04, 2006 7:44 pm Post subject:
--------------------------------------------------------------------------------
Okay, I'll be able to say more in couple of weeks, but just a quick answers...
Yes, this is a new title using SFP1 engine. It is a "sequel" to the Wings Over Vietnam, in the same way WOV was a "sequel" to SFP1. It continues the evolution of the engine, expanding its capability _slightly_ (all of which will be available to SFP1/WOV in the next patch ) and adding new contents (new player flyable planes this time around are our rendition of F-15A, A-10A, Harrier GR.1/3/AV-8A, and Hunter FGA.9).
Most, if not all, of the mods available for SFP1/WOV should be compatible, although as with WOV, some tweaks might be necessary to account for different files included. The terrain included is of Germany, and if you have WOV installed, installer will have an option to copy Vietnam terrain as well, so everything that worked on WOV should still work here. (well, that's the theory anyway )
It is still a light, casual flight sim, not a not a hard-core flight sim. If you enjoy SFP1/WOV, I'm sure you'll enjoy this as well It does NOT have every little features everyone's been asking for, and it still does NOT include the kitchen sink, but it does have enough new features to cover the planes list, which means HUD, CCIP, EO- and Laser-guided bombs and missiles (although all operations are streamlined and simplified to fit the casual flight sim profile).
The title is currently in testing at Destineer, we'll let you know when it goes gold.
I currently do not have information on its distribution schedule in Europe (or anywhere else outside of US). You can contact Destineer for that info, I'll let you know when we know more here.
Thanks,
TK
--
-
neuro #151 Next generation environmental effects including volumetric clouds and state-of-the-art dynamic lighting
kíváncsi vagyok ebben lesz-e már végre chaff és flare -
neuro #150 http://www.boldgames.com/products/woe/woe.html
ez már egész érdekesnek tűnik... -
neuro #149 Én 8-9000 lábról enyhe süllyedésben megyek a cél felé, féklapok be, majd mikor ránézésre jónak tűnik a dolog 2000 láb körül dobom a bombákat. A nagy sebesség miatt sokkal inkább elé kell célozni, mint az IL-2-ben ezért aztán nem is mindig sikerül eltrafálni a célt.
-
kraftman85 #148 (c)syscoHUN kérdésére nem tudjátok a választ? Mert engem is érdekelne :) -
syscoHUN #147 Sziasztok.Van egy kis gondom,amiben kellene egy kis segitseg.Tortenetesen a bombavetesrol van szo.Olvastam a SimHQ-n a leirast,de nagyon nehezen mukodik a dolog CCIP nelkul kicsit nehez betalalni pontosan,foleg mozgo celpontra.Van erre vami bevalt taktika,esetleg ki milyen taktikat hasznal erre a problemara. -
#146 Egymagad felejsd el...mar ha minosegetakarsz csinalni....az ossze mod kozos munaka gyumolcse. Amugy ha tenyleg erdekel a column5.us foruman probalkozz ilyen kerdessel! -
kraftman85 #145 Esetleg az még érdekelne, hogy lehet e szerkeszteni gépet? Egyelőre csak festésre gondoltam, de ha valaki bevezet a programozás rejtelmeibe, akkor igyekszem csinálgatni gépeket is ;)!
Szép napot mindenkinek! -
kraftman85 #144 ööö, nem!
Lefelelt az egész osztály és el lehetett jönni.
Persze, hogy azt a tételt húztam amiből egy sort se olvastam...
25ből kb 20ról tudtam volna mesélni, ugyhogy most elkezdem tanulni a maradékot, mert ezzel a mostani kapával igen szarul áll a szénám. :(
Tehát egy idejig nem leszek, azért ha valaki tud még valami kiegészítőt ajánlani a Stricke Fighterhez, azért írja csak bátran (időnként majd felnézek).
Búcsúzoul itt van még sok szép gép:
AlphaJet:
B-47E:
BF-110E:
BlackburnBaffin:
-
#143 OFF
Ma rövid napod volt a suliban, vagy csak ellógtad az utolsó órákat?
ON -
kraftman85 #142 És íme egy behemót óriás: (nagyon nagy gép, hamar észre lehet venni és kilőni...) A310
Itt meg az A-1H jó nagy bombával :)
És az A7-B
-
kraftman85 #141 Hellósztok, muszáj suliba mennem :(
Ez a gép viszont nagyon tetszik: belül radar, kivülről is nagyon tetszetős: F-4D
-
#140 Támogatom az ötletet! Méret nem számít... -
kraftman85 #139 1 nemnagyszám helikopter: AH-1W
-
neuro #138 Szerintem a 60-as évek repülőit lehetne beletenni, mert az a legizgalmasabb időszak. Ne legyen benne AMRAAM, Phoenix és LGB.
Lehetne benne 1-2 bombázó és 2-3 vadász, orosz és amerikai oldalról (MiG-19, MiG-21, Il-28, F-4, A-4, A-6 stb.).
Koncepcióban esetleg egy Arab-Izraeli konfliktus, Vietnam vagy Európa 1965. -
kraftman85 #137 Áhh, köszi! Bár hülye azért nem vagyok... (ezt magamtól is tudtam :) )
Itt a cím ahonnan én leszedtem a több mint 2 Gb-ot
http://www.avsim.net/
Nagyon jó eddig nem volt gondom, mind müködött, bár még nagyon az elején vagyok.
És kérdeznék még valamit: szerintetek mi a jéghegy csúcsa? Külsőre melyik gép?
Itt a J-4:
-
#136 Bop-mod?! ;))
De csinalhatok...vegulis ami nekem be van rakva az ki is van probalva ;)
De talan ki kene talalni egy max meretet es koncepciot mert pl szerintem masodik vh-s gepeket nem raknek bele...es igy amerete selenne 3 giga :D -
neuro #135 úgy kell kizippelni a fájlt, hogy megmaradjon a könyvtárszerkezet
Seaweed: nem akarsz csinálni hozzá egy mod-ot, amiben benne van pár új gép meg terep, amit ha felrakunk azonos szinten lesz a játék multizáshoz? Olyasmi, mint az ofp.hu-s csomagok... -
kraftman85 #134 Ez a game amugy 265Mb, de már több mint 2Gb anyagot szedtem le hozzá, bár megvallom a combatsim.com és a http://www.column5.us/ oldalakról még mindig semmit nem tudtam letölteni (nem vágom... :( )
Ja! a több min 2 Gb becsomagolva értendő! Még tippelni se merek mennyi lenne kibontva :D
Értelmezné nekem valaki ezt a mondatot (mit is kell csinálnom?):
- Preserve the folder tree structure. It is easier just to drag and drop the A5M folder into your Objects\Aircraft folder, except the pilot files.
ez is az utmutatóba van... -
kraftman85 #133 Nagyon szuper!!! És egyre jobban élvezem :)
Pl ebben a gépben még a pilóta feje is mozog :)
A5M4
-
kraftman85 #132 http://www.checksix-fr.com/
ezen az oldalon van még hozzá pár cucc :)
Megvan az SFP1E is és megvan a keresett file is :) mindjárt átirkálom :) -
kraftman85 #131 Hát igen, de nem a közepén a legjobb :D
Amugy a gamet csak ezért vettem meg, mert láttam mennyit lehet vele pöcsölni...
Ja! És 1000 köszi a sok-sok segítségért, nélküled szerintem még mindig csak a polcon állna a game...
És feltettem egymás után a patcheket is (v07.05.05) látható a korábbi (v12.25.03) helyett a főmenü jobb alsó sarkában :) -és jobb is lett! szemmel látható.
Itt egy újabb gép: T-33B
-
#130 Nah szal eza file amibe neked irkalni kell benne van az ObjectData.cat -fileban! (ha jolemlekszem)...abbol ki kell venned es siman elhelyezned ott (a modositas utan). Ahhoz hogy ki tudd venni neked kell egy program aminek a neve "SFP1E Extract utility", keress ra a neten...mar eleg regi nem biztos hogy talalsz...de talan meg a http://checksix-fr.com/-on meg fentvan....
..es tenyleg kemenyen a kozepebe vagtal... -
#129 Belevágtál a kellős közepébe a dolognak erősen...:) -
kraftman85 #128 Azonban van még pár repülő, aminek az installálási útmutatójában ezt találom:
Objects\GroundObjectData.ini megnyitva írd be ... (és a beirandó rész)
azonban ezt a fájlt nem találom. nektek van ilyen: GroundObjectData.ini ??? -
kraftman85 #127 Hali!
Sikerült feltennem egy-két repülőt:
Az egyik egy Ju-188D2, a másik Ki-100 as.
-
-
#125 szvsz senki..epp a sok mod es az igy kialakulo osszeferhetetlenseg miatt. -
#124 Patch-ekre Neuro megadta valaszt. Beloginnal nezd meg hogy a forumba is loginolva vagy e! Nem eleg a folapon...sot a letolteshez nem is kell a folapon beloginolva lenni a combatace.com-on.
De ha nem megy toltsd le innen oket:
http://www.column5.us/ -
syscoHUN #123 Multiban keni valaki ezt a gammat? -
neuro #122 patcheket sorrendben kell felrakni: link -
kraftman85 #121 ok. akkor irom...
1. melyik patchet ajánlod, hogy feltegyem? mert feltettem valami sp3-at és szebbnek szebb lett, viszont láttam oriási hibákat.
2. a combatace.com-ról, hogyan tudok letölteni repcsiket modokat stb... ??? mert ezt irja ki: Please login to download this file, pedig regisztráltam és be is jelentkeztem... vagy hova kell kattintani?
-
#120 -
#119 WoV-e meg anyire nem is csunya...SPF1 alap tajai csunabbak mint a WoV vietnami tajai... -
#118 Azt sejtettem mivel láttam a WOV-nak a táját hát az valami trutyerák:D -
#117 ird le mi a gond..itt a tuti..az hogy mikorerak ra msn-ezni meg mailezni az nem tuti...itt meg akar mas is segithet!
hajra! Mi a baj? -
kraftman85 #116 Hellosztok! Megvettem én is a Sikersorozatos verzíót :)
Egyelőre próbálgatom több kevesebb sikerrel... -
#115 Jah igen..es ezeken a kepeken szinte mar semmi se eredeti
Mod a: map (terrain), a gepek, a szkinek, az eg, a fust, a robbanasok, a langok, a faklya, a vilagitas, a fegyverzet, a guruloutak, a repter ...