Strike Fighter: Project 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csata: <#nyes>#nyes>
(csak pl nekem szarra van mar moddolva, minden ki van cserelve szinte ...nem tudom hogy menne difi verziok miatt..vagy mindenkinek ugynaz a modolas kell...nem tudom)
Lassan tényleg itt lenne az ideje, hogy kipróbáljunk multiban egy MiG-21 vs Phantom csatát... :)
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
WoV-ba is berakhato, de nekem az F verzio kicsit bugos volt azt kellet kezzel szerkesztgetni...
bopon bovebben

ne keverjétek õket... :P
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
szal arcade...de azert elvezetes...mert vannak olyna fegyverekl amik sehol masutt nincsnenek...
Meg mintha a Kfir "darázsdereka" kicsit kecsesebb lenne ennél. (bár a képen ebbõl a szögbõl ez lehet, hogy csak nem jól látszik). A Mirázs az amúgy is azt jelenti, hogy "darázs", nem? A Hornet meg asszem a lódarázs. Mindenesetre ezen gépek hangjára lehetne biztos jelzõt találni, de nem azt, hogy "zümmögõ" <#csodalk>#csodalk>)
Isten nem bottal, hanem VMware.
A kfirnek mas a svanca, es a hajtomuve kulsore..es az full "licensz" (lopott :DD) gep full izraeli gyartasban.
Ezen a kepeken a Kfir es a MirageIII kozti atmenet lathato. elso kep egy IAI Nesher, masodik egy Mirage IIICJ2. (Elvileg ezek is teljesen izraeli gyartasuak, de egyes forrasok szerint CJ2-ve atepitettek tobb francia gyartasu III-ast es C-t es CJ-t is...)
Hát a Kfir!;)
Imádtam ezt a gépet, megcsináltam az Italeri 1:72-esét anno, bár nem lett túl szép...:( Nem sikerült igazán kikevergetni szépen a színeket. Bár a maketten mintha volna "kacsaszárny", ezen itt meg nincsen. Vagy ez még valami átmeneti Mirage-állatfajta?
Õ is jómadár, meg a kabinja is érdekes (na ebbõl jó a kilátás...)
Nem deltás ugyan, de kopott+Madagaszkár terrain:
SZVSZ ez a gép is igen szépre sikeredett (+European terrain):

Nem kilatni kell ebbol hanem menni esz nelkul es loni vele :DDD
Ehh, én még a MiG-21-es modot se raktam fel (kicsit havazás van mostanában munkaügyileg, meg repszim ügyben önmegtartóztatok most a LO:FC megérkezéséig. NFS:MW-vel...;) )
Kérlek ne haragudj, tudom, nem mentség, hogy kábítószer, alkohol és gyógyszer hatása alatt állok, miközben 13 éves vagyok. Emellett Internet- és játékfüggõ is. Ígérem, hogy ezentúl vissza is fogom olvasni azt, amit mások írnak, és soha többé nem fogok warez után érdeklõdni, valamint egy új játék kézikönyvének legalább az elsõ 2 oldalát el fogom olvasni a jövõben. És beteszem a http://google.com -ot a kedvencek közé.
ON
A lock on topikban még eltûrtem hogy beszélsz velem, talán meg is köszöntem a segítségeteket, de azért ez már enyén sok. Vegyél már vissza magadból...
Nem akarlak sértegetni, hogy te ez vagy meg az vagy.
Ha nem ismerjük egymást, nem tudom miért esel nekem. Tiszta szánalmas...
Szerintem ne is írj semmit amit írok. erre se válaszolj. Csak felidegesítenél.
Nem tudom vagy-e kb 16 éves, de ha még is nincs annyi eszed...
De erre se válaszolj. Kösz
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az elõtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az elõtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Egeszen jo, majdnem minen mukodik, meg a tulterheles jelzo lampa is ;)) Zsir cucc ;))
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

.jpg)