Strike Fighter: Project 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
Repulheto! Van kabin is!

http://forum.combatace.com/index.php?download=1899
Seaweed
Nem tudom...szerintem AI...bar lehet repulheto...de anyira az nem lett szep szvsz...

csata: <#nyes>

(csak pl nekem szarra van mar moddolva, minden ki van cserelve szinte ...nem tudom hogy menne difi verziok miatt..vagy mindenkinek ugynaz a modolas kell...nem tudom)
Láttam a simhq-n Mi-24-est. Az is repülhetõ vagy csak AI?
Lassan tényleg itt lenne az ideje, hogy kipróbáljunk multiban egy MiG-21 vs Phantom csatát... :)

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Seaweed
ez meg csak ugy ha mar Mig-21PFM ;))))

A Delfin volt életem elsõ makettja anno :)

Seaweed
Boprol letoltheto a sajat keszitesu (hirtelen :P) hangarmenu is ;)
Seaweed
L-29 Delfin!! (erdekes hogy a fekezohorgon kabin nyitas csukas van...de otletes...bar teny hogy 500-nal a levegoben is nyithato <#nevetes1>..de azert Delfin pova!)
bopon bovebben

Seaweed
<#nevetes1><#nevetes1>
Ez meg a kefír:

ne keverjétek õket... :P

Seaweed
Ez egy Kfir:
Bucser
A Mirage Délibábot jelent^^

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seaweed
arcade..mint minden mas...kijelolod a celt (T) es elereszted kap 5 mp mulva ha arra fordultal.... vannak ilyen aprosagok hogy a lezerbomba bizonyos magassag alatt nem fog celba talalni...meg egyes raketaknak (AGM-12 Bullpup pl) kb 10 mp celratartas kell (a hud vagy celzokeszulekben kell lennie a kijelolt, teglalappal korbevett celnak)...stb...
szal arcade...de azert elvezetes...mert vannak olyna fegyverekl amik sehol masutt nincsnenek...
sure
Akkoriban a warezolást nagyban játszották <#vigyor>

Meg mintha a Kfir "darázsdereka" kicsit kecsesebb lenne ennél. (bár a képen ebbõl a szögbõl ez lehet, hogy csak nem jól látszik). A Mirázs az amúgy is azt jelenti, hogy "darázs", nem? A Hornet meg asszem a lódarázs. Mindenesetre ezen gépek hangjára lehetne biztos jelzõt találni, de nem azt, hogy "zümmögõ" <#csodalk>)

Isten nem bottal, hanem VMware.

A lézerbombák és a Harpoon hogy mûködik a játékban?

Seaweed
ez nem Kfir!

A kfirnek mas a svanca, es a hajtomuve kulsore..es az full "licensz" (lopott :DD) gep full izraeli gyartasban.

Ezen a kepeken a Kfir es a MirageIII kozti atmenet lathato. elso kep egy IAI Nesher, masodik egy Mirage IIICJ2. (Elvileg ezek is teljesen izraeli gyartasuak, de egyes forrasok szerint CJ2-ve atepitettek tobb francia gyartasu III-ast es C-t es CJ-t is...)
sure
Mi az Izraeli Katonaipilóta-képzõ tagjainak kedvenc tjterméke?

Hát a Kfir!;)

Imádtam ezt a gépet, megcsináltam az Italeri 1:72-esét anno, bár nem lett túl szép...:( Nem sikerült igazán kikevergetni szépen a színeket. Bár a maketten mintha volna "kacsaszárny", ezen itt meg nincsen. Vagy ez még valami átmeneti Mirage-állatfajta?

Seaweed

Seaweed
Seaweed
sure
Azt a manõvert ezzel a típussal szerintem még gyakorolnom kell; szerintem nekem harangoznának, ha megpróbálnám...;)

Seaweed
Soot harangnal kinyilik a levegoben... :DDD (ezt igy tudtak megoldani)
sure
Az külön poén, hogy animálódik a nyitott kabintetõ; becsukódik 25-30 csomós gurulás felett (Lock On beidegzõdéssel nyomtam a CTRL-C-t elõször, de csak nem akart csukódni, hát gondoltam legfeljebb felszállok kabrióval)

sure
Megjött a kedvem a deltásokhoz...csak a móka kedvéért kipróbáltam pár modot (hogy hogy is néznek ki, inkább csak azért)

Õ is jómadár, meg a kabinja is érdekes (na ebbõl jó a kilátás...)

Nem deltás ugyan, de kopott+Madagaszkár terrain:

SZVSZ ez a gép is igen szépre sikeredett (+European terrain):

Seaweed
Bop-on van par uj gep hirben mostansag...a Mirage reinkarnaciok is uber jok!
Seaweed
NFS:MW-t 3 nap alatt meguntam...azota se inditottam el....

Nem kilatni kell ebbol hanem menni esz nelkul es loni vele :DDD
sure
Jó a kilátás belõle elõrefele...;)

Ehh, én még a MiG-21-es modot se raktam fel (kicsit havazás van mostanában munkaügyileg, meg repszim ügyben önmegtartóztatok most a LO:FC megérkezéséig. NFS:MW-vel...;) )

Seaweed
Nahvegre!! Delta mindorokke!

Lockheed
Ehhhehe! Mit csináltok Emberek! :)

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

sure
OFF

Kérlek ne haragudj, tudom, nem mentség, hogy kábítószer, alkohol és gyógyszer hatása alatt állok, miközben 13 éves vagyok. Emellett Internet- és játékfüggõ is. Ígérem, hogy ezentúl vissza is fogom olvasni azt, amit mások írnak, és soha többé nem fogok warez után érdeklõdni, valamint egy új játék kézikönyvének legalább az elsõ 2 oldalát el fogom olvasni a jövõben. És beteszem a http://google.com -ot a kedvencek közé.

ON

Speedbreaker
Én szoktam szét floodolni a topikokat? Hát álljál már meg. Azért már ez elég sok.
A lock on topikban még eltûrtem hogy beszélsz velem, talán meg is köszöntem a segítségeteket, de azért ez már enyén sok. Vegyél már vissza magadból...
Nem akarlak sértegetni, hogy te ez vagy meg az vagy.
Ha nem ismerjük egymást, nem tudom miért esel nekem. Tiszta szánalmas...
Szerintem ne is írj semmit amit írok. erre se válaszolj. Csak felidegesítenél.
Nem tudom vagy-e kb 16 éves, de ha még is nincs annyi eszed...
De erre se válaszolj. Kösz

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az elõtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

sure
De, 999 forintért a Tecsóból (múlt héten láttam, "ultravékony tokos" kivitel. De ha meg is veszed, légyszi ne szpemmeld szét ezt a topikot is...)

Seaweed
varom:
Speedbreaker
A játékot nem lehet letölteni vhonnan?

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az elõtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Seaweed
bop
sure
Most láttam Tecsóban, már csak 999 HUF a sima SFP1.

Seaweed
Kiprobaltam en is, a 0.7 verziomat upgradeltem erre az uj 1.0-ra.

Egeszen jo, majdnem minen mukodik, meg a tulterheles jelzo lampa is ;)) Zsir cucc ;))
Seaweed
Ha bemasolja a kabint akkor mar repulheto is lesz. (felulirja az ini filet)
A kabin a combatace-n van fent ha jól emlékszem. A MiG21 repképessé pedig egy szkriptel tehetõ, ami szerintem szintén fent van a combatace-n vagy a column5-ön.

repvez
Ezt a kabint honnan lehet letölteni ill. hogyan lehet 21-est repülni?
Seaweed
Oooooo igeeeeeen..v.egre F-106.......

Lockheed
Már megtettem, de mégiscsak nálad olvastam... <#smile>

A tippet sure-nak köszönd :)

sure
Én szívesen odaadom az újságmellékletem INGYEN; én a TescoGazdaságost (a nem goldot) tartom meg inkább. Ahhoz érzelmi szálak fûznek;)

sure

Lockheed
Pffff. Jaja. Én is olvastam a honlapodon, hogy adják az újsághoz, és gyorsan megvettem. Ezúton is szeretném megköszönni a tippet... <#wave><#worship><#worship>

Tegnap elmentem a Tescoba este megvenni az újságot: az összesbõl ki volt lopva a lemezmelléklet. Ez Magyarország...

Lockheed
Áááá! Széép! :D

Új MiG-21 cockpit