754
-
#234 Jah varni kell mig atvalt dht:-re -
#233 rácuppantam mint újszülött a cumisüvegre de csak nem jön a válasz: cant connect to tracker...
edit: bitcomet újabban is van azureus -
#232 Sajna tracker nem mukodik most valamiert...igy kicsit varni kell mire atvalt dht:-re!! (Ajanlott kliens: Azureus) -
#231 -
#230 Itt a torrent:
http://web.t-online.hu/seaweed/SFP1-BoPack.torrent
Maris lehet tolteni! -
#229 Inkább csináld azt a torrentet:D -
#228 Kb :P -
#227 Bázz ehhez is kb annyi apöcsölés mint a PF-hez:D -
#226 -
#225 Seedelsz mar akkor mikor toltod le! Eppez a jo a torrentben! a torrent file meg csak fel fer a bopra azzal a nyamvadt 10 kb-javal!! De ha nem akkor felrakom a sajat lapjaim kozul valamelyikre!(mielott valakinek szoget utne a fejebe!: egyik lapom tarhelye 50 megas masike 100 mega..szal pssszt! ) -
Mindég tudtam, hogy belülről aranyból van a szííved:D -
#223 Akkor torrent és beszállok seedelni miután lejött... csak akkor a torrent file-t kell valahova feltenni:) -
#222 Bazzeg enyire lutsa ne legyel mar...minden en csinaljak helyetted?!
http://forum.combatace.com/index.php?dlcategory=31
http://www.checksix-fr.com/bibliotheque/index.php?page=detail&ID=1054 -
#221 Nah szal marad egyenlore a torrent azthiszem! (Mig ki nem talaltok valami megoldast!)
Ugyanis a megprobaltam ujra a filefront-ot (amit hasznalok(vannak ott fileaim) es max 1GB-s filemeret korlat van Csak ki van kotve hogy free legyen amit felraksz..es 10 oran belul felmenjen), de 11-12 orakat ir igy nem fog felmenni...(gyorsabb net kellene)...
-
#220 SP1-et hol találok? hivatalos oldalon nagy betűkkel: SP1 no longer available... -
#219 Neuro! Bop akkor teljesen kiesik?!
(Adjak vinyot?! van szerverbe valo U160 SCSI vinyom is vagy negy db kb 200 Giga oszmeretben..es van ATA-s vinyom is van 3-4db 5-10Gigas meretekben ) -
#218 Nah atneztem..es gyakorlatilag az utolso mukodik es tenyleg 1 GB azok kozul a listaban amik 500MB+-osak...de az meg 30 napig tarolja a fileokat csak.... -
#217 Kosz atnezem a listat. -
#216 Torrentnek epp ez a lenyege! Nekem is max 20K a fel iranyom...de ha mar tobben toltik akkor van honnan masnak letolteni..
Service Packok kellenek, de a telepito elejen lesz egy "readme" amiben lelesz irva mit hogy kell csinalni! (Elozetesen azert mar mondom hogy kell hozza SP1+SP2+SP3+SP3.1+SP3.2 gepek nem azokat atartalmazza a BoPack) -
syscoHUN #215 Na akkor itt a listam,amit osszegyujtottem :
50MB and more:
meinupload.com: 75MB
turboupload.com: 70MB
filehd.com: 60MB
sharefreaks.com: 60MB, bis zu 4 Monate
rapidshare.de: 100MB, 30 Tage
crazyupload.de: 100MB
dropload.com : 100MB, 7 Tage
filecache.de: 125MB
extremeshare.ath.cx: 150MB
updownloadserver.com: 50MB, 30 Tage
sharebigfile.com: 250 MB, 7 Tage oder 250 Downloads
myfilestash.com/myfilehut.com: 250MB
simpleupload.de: 250MB
hemenpaylas.com: 250MB
uploading.com: 250MB
rapidupload.com: 300MB
upload24.info: 200MB
filefactory.com: 500MB und 1,5GB
megashare.com: 1,5GB
megaupload.com: 500MB, 30 Tage aber total langsam!
spread-it.com: 500MB, 14 Tage
ftpz.us: 880MB schwankender Speed
up.li.ru: unbegrenzt? (russisch)
yousendit.com: 1GB, 25 Downloads oder 7 Tage
datapickup.com: 1,5GB
sendspace.com: 1,2GB
hosting-place.de : 1GB
zupload.com/index.php: 500MB, 30 Tage
sexuploader.com: 500MB, 90 Tage
Bonpoo.com: 250 MB
exslides.com/uploader/upload.html: no limit
freeaspupload.net: no Limit
zupload.com: 500MB
uploadport.com 500MB
www.savefile.com: 65MB
www.badongo.com: 1GB -
#214 Az a baj, hogy az össz sávszélem felfelé 12K:) Ki seedelné??? Esetleg valamelyik virtuális századot megkérni, hogy lenne-e hely az FTP-jükön? és onnan kilinkelni HTTP-re? (mondjuk ricsik dongok punák 59-esek...)
Szóval egyenlőre amíg nincs más csak ez jöhet szerintem szóba:( Vagy megkérni a combatace-eseket hogy egy ilyen packot ki lehet -e tenni. (csak náluk minden egyes gép/mod készítőjétől előbb negedélyt kell kérni, hogy beletehesd a packdba)
MÁsik kérdés a service packokat leszedjem külön? vagy azok is benne lesznek a csomagban már? -
#213 Torrentnek viszotn az baja hogy mindaddig van csak fent amig azt valaki seedeli...igy hat kicsit kerdeses pl bopra kirakni.. -
#212 Torrenthez mit szoltok?! Azzal legalabb az eroforrasokat is megosztanank! -
#211 Ilyen torlodost meg ilyen olyan korlatozost ismerek en is joparat...de ez megoldas szerited?! (van olyan ahol 3 napig van fent, egyszerre 3-an tolthetik stb-stb..) -
#210 Sendspace.com?
Én anno az AEP-et oda tettem fel a többieknek.. az egyetlen baj vele, hogy 1 hét után törlődik automatikusan. -
#209 530 megas filet?! kb egytizedmasodpercig lenne fent aztan torolne a script....
(magyar nincs egyaltalan szal ne is remenykedj!)
freewebnel 2 megas (nevetseges) filemeretkorlatozas van ervenyben. http://freeweb.hu/regisztracio
tar.hu detto gagyisztan....
-
neuro #208 freeweb vagy tar.hu? -
#207 Nah szal most derult ki hogy nem ment fel a filrefrontra (most tudtam ranezni a gepre).
Egyeb 5let ahogy 530 megaas filet fel lehet tolteni?! -
#206 Megérkezett:) na most egy kicsit rómázok aztán DVD-t írok hogy legyen helyem aztán telepítek:) -
#205 Igazából nem a nettel van gond hostoláshoz hanem a ratyi netkóddal:( mi anno próbálgattuk... nagyon könnyen disconnectel a kliens új játékos csatlakozásánál... Lehet ez azért volt anno mert törtet használtunk nem tudom. Ha megérkezik a cucc majd megnézzük:) Egyébként a futásrt le fogom szúrni.. már reggel 8 óra óta várom és még egy telefont sem kaptam.. pedig tegnap közölték, hogy ma érkezik.... -
#204 A hostolást be tudom vállalni, április folyamán még sok lesz a szabadidőm itthon, májustól már inkább csak a hétvégék. -
syscoHUN #203 Cool.Mar izzitom a halozatot,szabadda teve a forgalmat a letoltesnek.
SHIRALY -
KÖSZÖNJÜK -
#201 irtozatos 9-10 orakat mond a feltoltes vegere....ehh..vegulis anyiten alszok..de az mar ne mreggel lesz hanem del -
#200 Nyah! Kesz a BoPack v0.4!! Tesztelve, masik gepen halozatban kiprobalva! Mukodik minden!
Egybol egy pikans coop-al teszteltem: Izraeli IAI Nesher-ek Irani Tomcatek ellen Zsiir!!! ;)
Viszont a hostolast en meg mindig nem tudom vallalni..meg haloban is beletelt mire osszejott! (Tuzfal miegymas) Csak a lobbyn keresztul latok benne eselyt masnak is!!!
Most kezdem feltolteni (elvileg filefrontra), reggelre keszvan. -
#199 Egy fontos info!
Az 530 mega senkit ne tevesszen meg! a telepitonek 4.7 gigat!!(ez az uj meret) kell feltelepiteni! Ez azt jelenti hogy lassabb gepen akar 10-20 perc is lehet a telepites! -
#198 Keszvan! 530Mega...most tesztelem egymasik gepen egy friss telepitesu SFP1-en, aztan ha minden jo toltom fel, reggelre fent is lesz tuti. Aztan ide meg Bopra linkeljuk is a mar v0.4-es BoPackot -
neuro #197 ha van ingyenes hely ahová elfér, akkor szerintem tedd fel oda, és majd belinkeljük -
#196 (Kint vagyok a csarnokban)
Nah de a kerdes az hogy 5-600 meganak van e hely?! Mert nem akarnek nekiallni feltolteni aztan 300 meganal megall hogy televan!
Vagy eleve tolsem ingyenes helyre?! -
neuro #195 ezek szerint igen. nekem tegnap még azt írta, hogy nincs hely a hdd-n