754
  • Seaweed
    Jah varni kell mig atvalt dht:-re
  • Bucser
    rácuppantam mint újszülött a cumisüvegre de csak nem jön a válasz: cant connect to tracker...

edit: bitcomet újabban is van azureus
  • Seaweed
    Sajna tracker nem mukodik most valamiert...igy kicsit varni kell mire atvalt dht:-re!! (Ajanlott kliens: Azureus)
  • Seaweed
  • Seaweed
    Itt a torrent:
    http://web.t-online.hu/seaweed/SFP1-BoPack.torrent

Maris lehet tolteni!
  • Bucser
    Inkább csináld azt a torrentet:D
  • Seaweed
    Kb :P
  • Bucser
    Bázz ehhez is kb annyi apöcsölés mint a PF-hez:D
  • Seaweed
  • Seaweed
    Seedelsz mar akkor mikor toltod le! Eppez a jo a torrentben! a torrent file meg csak fel fer a bopra azzal a nyamvadt 10 kb-javal!! De ha nem akkor felrakom a sajat lapjaim kozul valamelyikre!(mielott valakinek szoget utne a fejebe!: egyik lapom tarhelye 50 megas masike 100 mega..szal pssszt! )
  • Bucser

Mindég tudtam, hogy belülről aranyból van a szííved:D
  • Bucser
    Akkor torrent és beszállok seedelni miután lejött... csak akkor a torrent file-t kell valahova feltenni:)
  • Seaweed
    Bazzeg enyire lutsa ne legyel mar...minden en csinaljak helyetted?!

http://forum.combatace.com/index.php?dlcategory=31
    http://www.checksix-fr.com/bibliotheque/index.php?page=detail&ID=1054
  • Seaweed
    Nah szal marad egyenlore a torrent azthiszem! (Mig ki nem talaltok valami megoldast!)
    Ugyanis a megprobaltam ujra a filefront-ot (amit hasznalok(vannak ott fileaim) es max 1GB-s filemeret korlat van Csak ki van kotve hogy free legyen amit felraksz..es 10 oran belul felmenjen), de 11-12 orakat ir igy nem fog felmenni...(gyorsabb net kellene)...

• Bucser
    SP1-et hol találok? hivatalos oldalon nagy betűkkel: SP1 no longer available...
  • Seaweed
    Neuro! Bop akkor teljesen kiesik?!

(Adjak vinyot?! van szerverbe valo U160 SCSI vinyom is vagy negy db kb 200 Giga oszmeretben..es van ATA-s vinyom is van 3-4db 5-10Gigas meretekben )
  • Seaweed
    Nah atneztem..es gyakorlatilag az utolso mukodik es tenyleg 1 GB azok kozul a listaban amik 500MB+-osak...de az meg 30 napig tarolja a fileokat csak....
  • Seaweed
    Kosz atnezem a listat.
  • Seaweed
    Torrentnek epp ez a lenyege! Nekem is max 20K a fel iranyom...de ha mar tobben toltik akkor van honnan masnak letolteni..
    Service Packok kellenek, de a telepito elejen lesz egy "readme" amiben lelesz irva mit hogy kell csinalni! (Elozetesen azert mar mondom hogy kell hozza SP1+SP2+SP3+SP3.1+SP3.2 gepek nem azokat atartalmazza a BoPack)
  • syscoHUN
    Na akkor itt a listam,amit osszegyujtottem :
    50MB and more:

meinupload.com: 75MB
    turboupload.com: 70MB
    filehd.com: 60MB
    sharefreaks.com: 60MB, bis zu 4 Monate
    rapidshare.de: 100MB, 30 Tage
    crazyupload.de: 100MB
    dropload.com : 100MB, 7 Tage
    filecache.de: 125MB
    extremeshare.ath.cx: 150MB
    updownloadserver.com: 50MB, 30 Tage
    sharebigfile.com: 250 MB, 7 Tage oder 250 Downloads
    myfilestash.com/myfilehut.com: 250MB
    simpleupload.de: 250MB
    hemenpaylas.com: 250MB
    uploading.com: 250MB
    rapidupload.com: 300MB
    upload24.info: 200MB
    filefactory.com: 500MB und 1,5GB
    megashare.com: 1,5GB
    megaupload.com: 500MB, 30 Tage aber total langsam!
    spread-it.com: 500MB, 14 Tage
    ftpz.us: 880MB schwankender Speed
    up.li.ru: unbegrenzt? (russisch)
    yousendit.com: 1GB, 25 Downloads oder 7 Tage
    datapickup.com: 1,5GB
    sendspace.com: 1,2GB
    hosting-place.de : 1GB
    zupload.com/index.php: 500MB, 30 Tage
    sexuploader.com: 500MB, 90 Tage
    Bonpoo.com: 250 MB
    exslides.com/uploader/upload.html: no limit
    freeaspupload.net: no Limit
    zupload.com: 500MB
    uploadport.com 500MB
    www.savefile.com: 65MB
    www.badongo.com: 1GB
  • Bucser
    Az a baj, hogy az össz sávszélem felfelé 12K:) Ki seedelné??? Esetleg valamelyik virtuális századot megkérni, hogy lenne-e hely az FTP-jükön? és onnan kilinkelni HTTP-re? (mondjuk ricsik dongok punák 59-esek...)

Szóval egyenlőre amíg nincs más csak ez jöhet szerintem szóba:( Vagy megkérni a combatace-eseket hogy egy ilyen packot ki lehet -e tenni. (csak náluk minden egyes gép/mod készítőjétől előbb negedélyt kell kérni, hogy beletehesd a packdba)

MÁsik kérdés a service packokat leszedjem külön? vagy azok is benne lesznek a csomagban már?
  • Seaweed
    Torrentnek viszotn az baja hogy mindaddig van csak fent amig azt valaki seedeli...igy hat kicsit kerdeses pl bopra kirakni..
  • Seaweed
    Torrenthez mit szoltok?! Azzal legalabb az eroforrasokat is megosztanank!
  • Seaweed
    Ilyen torlodost meg ilyen olyan korlatozost ismerek en is joparat...de ez megoldas szerited?! (van olyan ahol 3 napig van fent, egyszerre 3-an tolthetik stb-stb..)
  • Bucser
    Sendspace.com?

Én anno az AEP-et oda tettem fel a többieknek.. az egyetlen baj vele, hogy 1 hét után törlődik automatikusan.
  • Seaweed
    530 megas filet?! kb egytizedmasodpercig lenne fent aztan torolne a script....
    (magyar nincs egyaltalan szal ne is remenykedj!)

freewebnel 2 megas (nevetseges) filemeretkorlatozas van ervenyben. http://freeweb.hu/regisztracio

tar.hu detto gagyisztan....
  • neuro
    freeweb vagy tar.hu?
  • Seaweed
    Nah szal most derult ki hogy nem ment fel a filrefrontra (most tudtam ranezni a gepre).
    Egyeb 5let ahogy 530 megaas filet fel lehet tolteni?!
  • Bucser
    Megérkezett:) na most egy kicsit rómázok aztán DVD-t írok hogy legyen helyem aztán telepítek:)
  • Bucser
    Igazából nem a nettel van gond hostoláshoz hanem a ratyi netkóddal:( mi anno próbálgattuk... nagyon könnyen disconnectel a kliens új játékos csatlakozásánál... Lehet ez azért volt anno mert törtet használtunk nem tudom. Ha megérkezik a cucc majd megnézzük:) Egyébként a futásrt le fogom szúrni.. már reggel 8 óra óta várom és még egy telefont sem kaptam.. pedig tegnap közölték, hogy ma érkezik....
  • sure
    A hostolást be tudom vállalni, április folyamán még sok lesz a szabadidőm itthon, májustól már inkább csak a hétvégék.
  • syscoHUN
    Cool.Mar izzitom a halozatot,szabadda teve a forgalmat a letoltesnek.
    SHIRALY
  • Bucser

KÖSZÖNJÜK
  • Seaweed
    irtozatos 9-10 orakat mond a feltoltes vegere....ehh..vegulis anyiten alszok..de az mar ne mreggel lesz hanem del
  • Seaweed
    Nyah! Kesz a BoPack v0.4!! Tesztelve, masik gepen halozatban kiprobalva! Mukodik minden!
    Egybol egy pikans coop-al teszteltem: Izraeli IAI Nesher-ek Irani Tomcatek ellen Zsiir!!! ;)

Viszont a hostolast en meg mindig nem tudom vallalni..meg haloban is beletelt mire osszejott! (Tuzfal miegymas) Csak a lobbyn keresztul latok benne eselyt masnak is!!!

Most kezdem feltolteni (elvileg filefrontra), reggelre keszvan.
  • Seaweed
    Egy fontos info!

Az 530 mega senkit ne tevesszen meg! a telepitonek 4.7 gigat!!(ez az uj meret) kell feltelepiteni! Ez azt jelenti hogy lassabb gepen akar 10-20 perc is lehet a telepites!
  • Seaweed
    Keszvan! 530Mega...most tesztelem egymasik gepen egy friss telepitesu SFP1-en, aztan ha minden jo toltom fel, reggelre fent is lesz tuti. Aztan ide meg Bopra linkeljuk is a mar v0.4-es BoPackot
  • neuro
    ha van ingyenes hely ahová elfér, akkor szerintem tedd fel oda, és majd belinkeljük
  • Seaweed
    (Kint vagyok a csarnokban)

Nah de a kerdes az hogy 5-600 meganak van e hely?! Mert nem akarnek nekiallni feltolteni aztan 300 meganal megall hogy televan!
    Vagy eleve tolsem ingyenes helyre?!
  • neuro
    ezek szerint igen. nekem tegnap még azt írta, hogy nincs hely a hdd-n