754
-
#274 na véggre megoldottam mouse look gondjaimat is (mennyire jó hogy van mouse axis POV hathez rendelés az Saitek Profilerben:) bár nem az igazi:) de jobb mint mindig az egér után kapadozni:) -
syscoHUN #273 Koszi,mar ra is szippantottam magam a cuccra,mindjart ki is probalom. -
neuro #272 Segítség a bombavetéshez és a fegyverhasználathoz:
http://www.simhq.com/simhq3/sims/boards/bbs/ultimatebb.php?ubb=get_topic;f=145;t=002999
-
syscoHUN #271 Na ok,eppen ebben a pillanatban indult meg a dolog,ugyhogy koszi az infokat,es bocsi,ha kicsit faraszto voltam.Mostmar muxik a dolog,ugyhogy hagyom hagy dolgozzon. -
#270 Nem tudom. Én betettem a listába az azunak kiengedtem az 59417-es portot és azóta szó nélkül megy. (ja és csak a DHT-ról megy) -
syscoHUN #269 Menniy ido ez kb,mert mar vagy 15 perce bent van a sorban es a tr5acker status az mar regen ok-ban van. -
#268 mert várni kell hogy a Decentralizált trackeren keresztül csatlakozzon. Nem csatlakozik azonnal.. (hogyha visszaolvastál volna kicsit) -
syscoHUN #267 Pedig azt csinalom.
Copy a szoveg,betesz a Azu-ba mint url,utanna ok,letrehozza a konyvtarat,de a vegen nem tolt.Pedig melette jon mas,csak ez nem akar. -
#266 értelemszerűen a másodikat... -
syscoHUN #265 Tudnal adni egy vegleges linket,melyiket kell tolteni a ketto kozzul? -
#264 nekem meg a vizsgaidőszak... -
kraftman85 #263 sure: a versenyen szerencsém volt mert olyan tételt kaptam amiről tudtam beszélni és pont meglett!
a suliba meg elémraknak mindenféle legnehezebbnél is nehezebb tételeket, amiből alig tudok valamit, bár volt már mikor ott is húztam szerencsésen...
Ja és a számítógépezést hobbynak fogom fel, ezért az sfp is ide tartozik.
Szerintem nem fog ütközni a tanulmányokkal, mert mindjárt itt a nyári szünet :) -
#262 öööö ez OFF, Szarul állsz sulival, megnyersz tanulmányi versenyt, és így mindjárt jól állsz a sulival? Tudsz valamit!
ON
Most már
megyegetis, gondolom kraftman85-nek, meg közben még egy pofa elkezdte tölteni.
kraftman85: Ha rácuppanunk SFP-re, az viszont tuti nem fog jót tenni a sulinak:) -
kraftman85 #261 Ja én még meg se köszöntem: köszönöm!
Épp 19óra körül kapcsolódtam be a fórumba, mert tudjátok a sulival szarul álltam, és a Országos szakmai tanulmányi versenyre elutaztam Vácra, ahol elértem azt hogy ne kelljen szóbeliznem 150 tételből! Úgyhogy ennek nagyon örülök, meg annak is hogy jókor néztem fel ide ;) és tudom tölteni a cuccost! -
syscoHUN #260 A 236-ost probalom,de az nem jon le,voros a torrent feje. -
#259 Jaja latom..mar 3-amn toltik..abbol 1 meg var kettonek mar megy at.. :) Hajra!
#256 : ahh anyira nem gaz...max ma nem netezek...megyek olvasni Aranypockot meg TV-zni(DVD).. -
kraftman85 #258 Nekem is elindult! -
#257 Jövöget... -
#256 felt korlátozd le 12-re. a lényeg hogy estére átmenjen. -
kraftman85 #255 nemtudom lehet hogy az azureus-on a portom nincs jól beállítva, segítene valaki, aki vágja a témát?! -
#254 Jo lenne ha tobben toioltenek (oszejonne nekik) mert igy hogy a max savszelt megeszi a feltoltesem igy megszunik letezni a netem...egy weblap is hosszu percekbe tellik mire bejon! (ugye ha felirany nincs akkor nincs hol kerni..es hiaba a le 2 mega ha fel fel-napba tellik mire a kereseljut a szereverig...) -
kraftman85 #253 sziasztok, én is tölteném, de még nekem is csak checking megy... -
#252 A masodjara belikelt utan szedted le a torrent filet?! mert az mar mas file.
Milyen kliensel akarod csinalni..mert elkepzelheto hogy van abban valami hogy irta az az azureus hogy dht-t csak azureus kliensnek fogja megengedni!
Amugy ha meg 3-4 ember elkezdene tolteni akkor rendben menne..emrt most gyakorlatilag csak toltom at Bucsernek..de ez is tobb a semminel...(legalabbis torrent szempontbol) -
syscoHUN #251 Nalam nem akar jonni a cucc,meg mindig csak checking megy. -
#250 -
#249 hat torrentnel epp az a jo hogy ha tobben toltik akkor egyre nagyobb letoltes iranyu savszel erheto el a vegen...es ez nektek jo! nem nekem..
mellesleg miert fosol enyire a torrentol?! ez nem holmi gagyi p2p halozat.. -
#248 az en vagyok:D -
#247 jaja latom ...valakinek toltom fel mar 20-25K-val ;)) -
#246 igazából 1 dolgot kéne csinálnod sure. Letöltöd az azureust letöltöd a torrent file-t és szépen elkezdi letölteni... megadod neki hova tegye és kész.. a klienst meg állítsd beginnerre (az azureus installnál felajánlja:) -
#245 Jójó, persze, világos, hogy nem erre lett kitalálva,
úgy egyáltalán, ez a fájlmegosztásosdi nem fog nálam játszani.
Higgadjunk, elvtársak, kell lennie megoldásnak!
A 30 napig tárolós miért nem jó? Ha így pörög a topik, a 30 napnál később ide beesők úgysem fognak idáig visszaolvasni, meg addigra kinn lesz már BOP-on vagy valahol, ha bejön a móka. -
#244 tudták mi az csak nem használták mert nem voltak kényelmes kliensek hanem minden torrent új ablakban jött elő:D -
#243 megyn én vagyok aki most csatlakozva van hozzád:) hülye router... 3-jára volt hajlandó csak kiengedni az 59417-es portot.... Lehet resetet kéne adnom majd annak is.. na mindegy a lényeg hogy most már megy:) úgyhogy be ne csukd:D -
#242 Azureus egy torrent kliens....es attol hogy meg mindenki ezzel warezol ez nem jelenti azt hogy erre lett kitalalava...hanem a filemegosztasra...(en mar akkor torrenteztem mikor meg csak az eredeti bittorrent kliens votl es a warezosok azt se tudtak mi az....(eleinte linuxos es unixos cuccok voltak rajta csak..)) -
#241 Énnekem fingom nincs, mi az a torrent (csak azt tudom, hogy mindenki ilyesmivel warezol), Azureust azt tudom, hogy olyasmi, mint a Kazzaa volt, ilyen fájlcsereberélőt én meg nem szándékozom itthon telepíteni. -
#240 Mi a fene van mar?!
Akkor innetol en keszvagyok! Talajatok ki hogy akartok hozzajutni. (emule?)
-
#239 hmmhmmhmm.. úgy tűnik nem nyert hangszórót... -
#238 ez van ezt kell szeretni...illetve azt amit masok szeretnek...a bitcomet kisse ki van nezve a torrent "vilagobol"...es az azureust favorizaljak -
#237 [/me utal azureust de duzzogva félszemmel letölti:D] -
#236 ez mar az uj torrent file:
http://web.t-online.hu/seaweed/SFP1-BoPack.torrent -
#235 Latom nem tolttodik...(azaz senki nem tolt tolem..ezek szerint nem megy..csinalok akkor tracker menetes torrentet! De azt csak azureusal probaljatok szedni!)