754
  • Bucser
    Seaweed ez az Iráni F14-es nagyon durva.... Pláne ha felteszek neki 2 Phoenixet 2 Sparrow-t 2 Sidewindert és a gunnal fejezem be:) 7 mig21-est szedtem le (igaz csak normál ellenfelek voltak) De akkor is durva!!!
  • neuro
    reggel felraktam a pakkot. van benne pár gép, ami elég fura (F-5, Mirage és Delta Dart) illetve kár hogy egy pilonra már csak egy bombát lehet rakni, így nem lehet szőnyegbombázni a Phantommal :)
  • neuro
    igen

és új hírek a megjelenésről:

Posted: Fri Apr 14, 2006 8:51 am Post subject:

--------------------------------------------------------------------------------

US publisher is Destineer/Bold Games, so they're the one to contact regarding pre-orders. As for ETA, we're making the final push and working 24/7 to go Gold now, and we do expect it this to happen this month. We'll let you know when the it does!

Thanks,

TK
  • repvez
    Ez is ennek valamilyen folytatása?
  • Seaweed
    Nyah keremszepen! Felmaszott vegre a filefrontra!

Tehat a torrent mehet tartalekba, es irany a filefront!

http://files.filefront.com/SFP1_BoPack_v04exe/;4990298;;/fileinfo.html
  • Bucser
    na majd megnézem:) most elléüpek aludni:)

Gép marad feltölteni ha valaki húzná a cuccost.

JA neuro lehet hogy a 59417-es portot (ez a default tudtommal a dht-hoz) szabaddá kell tenned... akkor műxik majd.
  • Seaweed
    mikor elkezzd zummogni ne azonnal lojj, hanem varj 1-2 masodpercet (persze ha ezalatt az 1-2mp allatt azummi abba marad ertelem szeruen nem volti dealis a helyzet)
  • Bucser
    L volt és hátulról próbáltam 2,5 Nautical Mile-ról szóval kb 5 km-ről.
  • Seaweed
    Melyik verzio a csorgokigyol? mert gyak J-P verziotol hasznalhato rendesen...talan meg E is....depl az L verziotol indithato szembol ....inkabb hasznalj Shafir-t :)
  • Seaweed
    Hmmm bugos kicsit a Yom Kippuri hadjarat..de ilyet meg nem csinalt nekem..olyat mar igen hogy ellenseges kezre kerult a bazisom..es legvedelmi ossztuzben kellett felszallnom :DD (vegulis ez akar realisis lehet akozelkeletn :))..De ilyenkor egy kilep tovabb es np :)
  • Bucser
    Indítottam egy Yom Kippuri hadjáratot:D Fogta magát a gép és 15 perc töltés után megállt:D

Úgyhogy számomra maradnak a szingli küldik egy időre:) MOst próbáltam 2 db Mirage 5-el levadászni 8 Badger-t.... hát mit ne mondjak... siralmas eredmény:D van rá 4 percem mire elérik a célpontot és szarrá bombázzák a repteret. a 2 sidewinderből egy sem talált ha meg a gépágyúhoz elég közel kerülök a badger kilő rendesen hátrafelé:D ezt a sugárhajtásos hadviselést még gyakorolni kell:) főleg a sidewindereset:D
  • syscoHUN
    Na vegre szabad a gep,ugyhogy tolom be seedbe a cuccot en is.
  • Seaweed
    nm :)
  • repvez
    Köszi
  • Seaweed
    Van benne Desert Storm, Izrael, Middle East, Eszak amerika (zold es sivatagos is), fiktiv europai....szal csak el leszel vele
  • Seaweed
    Nyomtam egy Iraki Mig-21MF vs Amcsi F/A-18A dogot.. :))) Hat nem is dog volt...foldkozelben 1 mach-al keringtem mig olyan pozicioba nem tudtam kerulni ahonnan intitani tudtam az R-60-ast...de mind 2 csalira ment ..de vegulis gepagyuval levadasztam Igaz hogy utana akiseroje anyira uldozott hogy foldbeharaptam menekules kozben
  • Seaweed
    Itt a readme ;)

• repvez
    Köszi skacok!
    A hétvégén nekilátok majd.Még egy kérdés területek is vannak benne mert én csak a sivatag felett tudok repkedni az alapjátékkal az meg olyan egyhangu
    .
  • Bucser
    nekem is csak Project 1 van most fent WOV-ot leszedtem a BOPPACK SFP-1-hez készült. Egyébként ha a Lock on gépigényével nincs bajod akkor szerintem ezzel sem lehet:) valamint a patchek és a packok sokat javítottak az irányíthatóságon is.
  • sure
    Ez ahhoz van (SFP1/Gold), read the readme...)

Ez exkluzív "ereklye", úgyhogy húzd le, ha tudod. Több ilyen nem biztos, hogy még fog készülni:)
  • csoola
    én csak a wings over vietnammal toltam ezek közül, de sztem annak az orányitása nem volt tul jo, és nagyon nagy volta gépigénye a többihez képest...maradok a lock-onnál
  • repvez
    Nekem csak a sima sikersorozatos Projeck1 van meg ,WoV nincs , azzal is megy ez a dolog?
    Van valahol egy leirás arrol hogy mit tartalmaz ez a mod ?Kell hozzá valamilyen patch?
    Köszi
  • Seaweed
    ja..nekem is "fut"
  • sure
    Megshareltem most én is megint (ugye azt kell tenni vele, hogy húzhassák mások is)
  • Seaweed
    NINCS tracker benne! dht csak! turelem varj mig elindul! (es ha nem azureust hazsnalsz nem biztos hogy menni fog)
  • neuro
    Vagy tíz percet, de hibát is jelzett közben - Tracker Status: invalid url
    Mikor ráböktem a linkre akkor egy html oldalt töltött, le amit hát átbneveztem torrentre, úgy működik, de a letöltés nem indul el.
  • Seaweed
    Mennyit vartal az inditas utan? (mert el fog indulni de varni kell...mert dht-rol megy)
  • Seaweed
    Jaja Mirage Factory szep addonokat csinal! Hat igen epp ez a szep ebben a korszakban, hogy az a korai csorgokigyo messze nem biztos hogy eltrafalja a celt...meg kell lenni az idealis inditasi pozicionak es felteteleknek :)))
  • neuro
    nekem nem megy a torrent sajna...
  • Bucser
    Akkor valszeg én is beteszem:) nyomtam egy MIG CAP küldit Izraeli Mirage-al Mig 23 floggerek meg S7-esek ellen:) 2t elkaptam az egyik sidewinder nem oda ment ahova kellett volna neki.. a gépágyúhasználatot még gyakorolni kell btw: Mirage hudja nagyon állat:)
  • Seaweed
    Hotasra is fel lehet konpigolni thrust vector kapcsol azok...szal ez az alap beallitas...csak azert mondtam mert a korai Harrier addonokban flapsal parhuamositva mukodott a fuvoka..azota mar mukodik "rendesen" :)
  • sure
    Jah már értem...
    nem találom egyelőre a szépen kinyomtatott billentyűzetkiosztását...
  • sure
    Hát az szépen kézre esik...:) (nem tudtam, én a géppel mindenesetre fejre)

Bucser: milyen ikonokat, hol?
  • Seaweed
    Hat ebben a jatekban hasznalok kamu hudot mert maskeppeleg nehez eligazodni...
  • Bucser
    egész nap ezzel szórakoztam:) most lineagezek:) Egyébként ikonokat gondolom nem használtok:)
  • Seaweed
    Harriernel ctrl +/- -al tudod a fuvokat allitani :)
  • sure
    Igen, én Goldra tettem fel, és (2 - szer indítottam csak), de úgy tűnt, mennek a berakott gépek (Harriert meg az egyik MiG-21-et próbáltam)
  • Seaweed
    Valaki leszedte, es kiprobalta mar?!
  • Seaweed
    illetve ma vagy a hetvegen megprobalom felnyomni a fileforntra azert, mert az megiscsak jobb lenne mindenkinek.
  • Seaweed
    Megint fellotem a torrentet (ezt kernem azoktol is akiknek mar lejot! es van szabad savszeluk, idejuk, kedvuk segitsek azoknak is igy hozzajutni akinek meg nem jot le..). Lehet szedni a BoPackot!