Strike Fighter: Project 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Isten nem bottal, hanem VMware.
SHIRALY
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Egybol egy pikans coop-al teszteltem: Izraeli IAI Nesher-ek Irani Tomcatek ellen <#smile>#smile> Zsiir!!! ;)
Viszont a hostolast en meg mindig nem tudom vallalni..meg haloban is beletelt mire osszejott! (Tuzfal miegymas) Csak a lobbyn keresztul latok benne eselyt masnak is!!!
Most kezdem feltolteni (elvileg filefrontra), reggelre keszvan.
Az 530 mega senkit ne tevesszen meg! a telepitonek 4.7 gigat!!(ez az uj meret) kell feltelepiteni! Ez azt jelenti hogy lassabb gepen akar 10-20 perc is lehet a telepites!
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Nah de a kerdes az hogy 5-600 meganak van e hely?! Mert nem akarnek nekiallni feltolteni aztan 300 meganal megall hogy televan! <#rolleyes>#rolleyes>
Vagy eleve tolsem ingyenes helyre?!
Feltoltes:
Jo lenneegybol a Bopra tolteni mert igyse lesz 2 perc mire a 192-es fel iranyu szavszelesegemmel felmegy...Neuro gondolom szoltal mar az adminnak.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A Tescokban a "már nagyon gagyi programok" polcon, az ultraslim tokos verzió esetleg be van ásva az 1990-es évek szoftverei közé (ha megtalálod, asszem 799 Ft), illetve ha jól rémlik, a MediaMarktoknak van egy olyan részlege, ahol PC-s játékújságok, régebbiek vannak kirakva - a PC GAMES 2005. novemberi számát keresd!
várjunk vele egy napot hátha megjavul
Kesz az uj verzio a telepitobol, ami mar 600 mega alatti!! (igen ebbol lesz 4.9 giga install utan!!)..es ma este legyartok egy ujabb verziot ami mar par szaz megaval kevesebb "alapanyagot" fog tartalmazni, igy a telepito is par megaval kisebb lesz! Ezt a verziot egy masik gepen tesztelni is fogom, azutan feltoltom a bopra!
Neuro!
Bop tarhelyen van neki hely?! FTP-n tolthetem ha vegeztem vele?!
Fel is kéne tennem megint az alapjátékot, már több, mint fél éve szimbõl csak a Lock On van az autósokon kívül, azt sem tudnám most talán hirtelen, melyik a féklap kiengedõ gomb...
Kerdes hogy ez sok e vagy sem?!
(egy verzioval keszvagyok..de azsajna gyors gepen is az exe-n torteno klatty utan is vagy 1 percbe tellik mire megjelenik a telepito ablaka (a nagyon sok file miatt van ez... /tobb mint 12200 file van benne, es mint mirtam 4.9GB kicsomagolva/)..most probalgatok masfajta install rendszereket...)
szal velemeny?! (nemsokara megmondom mekkorara sikerul oszehozni)
(Raadasul az csunya csalas am..mert odateleportal..es az uzemanyag nem fogy el...majd nezd meg!)
Dogfight es Coop van multiban, es ugyanugy mins a single modban a gep generalja a missiont, ahol meg lehet adni az evszamot a gepoeket az oldalakat a terkepet..szal szvsz alapnak egeszen jo lesz ez igy.
Hat F-14 is olyan dolog hogy akar ki is maradhat (pl mint mondottam nekem nincs benne az SFP1-ben inkabb a WoV-ba raktam be mert oda illik szvsz), de ha 1972 valaszt az ember mint evet akkor meg Phoenix meg nincs(74-tol van) es amugyse egy tapos fegyver ez az SFP1-ben...sokkal inkabb kell felni egy AIM-7E/F-tol vagy AIM-9M/L-tol mint a Tomcattol magatol ;)) En pl egy Mirage III-al vagy egy Nesher-el (pedig ennek meg lokatora sincs) barmikor ki mernek a jatekon belul allni ellene <#smile>#smile>
Multiban nem lehet dinamikus hadjarat ha jol emlekszem.(de mingyart megnezem mit lehet)
Jó lenne egy küldetésszerkesztõ is, mert azzal lehetne coop missziókat csinálni. Vagy a dinamikus hadjáratot lehet multiban játszani?
En talan ezert epp a 60-70-ig de inkabb 60-75vagy80-ig terjedo idoszakban latok fantaziat. A gepagyus harc nem igazan jo, ha valakinek az kell ott az IL2 meg a Lockon...itt raadasul nem is igazan jol mukodik ez (bar lehet eleg szep eredmenyeket elerni csak gepagyus harcban is itt..de mint mondtam a programsorozat pikanetriaja nem ebben rejlik szvsz)...
Szal velemenyek?!
vagy egy A-6 AG radarral és Diane célzórendszerrel, mint a régi Flight of the Intruder-ben
-alap desert
-desert strom (ertelem szeruen Kuvait es Irak terkepe)
-Deuces fiktiv "zold" akak europai terkep
-MidEast a Yom Kippur hadjaratbol van, szep szinek, valosaghu domborzatok..bar kisebb bugok vannak benne..de attol meg mukodik...mindenkepp szebb latvany mint a kovetkezo
-israel kicsit laposabb, de kevesebb bug (pl vizbe generalt legvedelem)..
ezeket csak viszonyitasi alapnak irtam.
Mert perpill nalam 60-80-ig van fent gep. ...es csak hogy egy pelat mondjak ott van a Harrier GR.3 ami sokkal inkabb az utobbi idoponthoz kotheto, de en megis ugy erzem hogy multizasnal jo lenne ha ott lenne a BoP packban ;)
mert az új játék 65-75 közötti gépeket fog tartalmazni
területnek pedig egy sivatagos és egy zöld/téli
A weapon packot rendberaktam es kitakaritottam reszben hozza.
Mondjatok evszamot: pl 1950-1980-ig legyenek benne gepek.
Hany extra map legyne benne! (szerencsere az ujabbak mar "cat" mentesek)...
Legyen e benne haditengereszeti gep?! Pl Tomcat, Corsair...mert en ezeket inkabb magamnak a WoV-ba raktam be...oda jobban illik. (Mint pl a tobbi Thunderchief-et is inkabb a WoV-ba raktam be)....persu ebbe is atlehet rakni smemibol se tart...
szivocsat: