Strike Fighter: Project 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sure
A hostolást be tudom vállalni, április folyamán még sok lesz a szabadidõm itthon, májustól már inkább csak a hétvégék.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Cool.Mar izzitom a halozatot,szabadda teve a forgalmat a letoltesnek.
SHIRALY

Bucser
<#beka2><#eljen><#worship><#dumcsi><#papakacsint>

KÖSZÖNJÜK

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seaweed
irtozatos 9-10 orakat mond a feltoltes vegere....ehh..vegulis anyiten alszok..de az mar ne mreggel lesz hanem del <#smile><#vigyor3><#gonosz1>
Seaweed
Nyah! Kesz a BoPack v0.4!! Tesztelve, masik gepen halozatban kiprobalva! Mukodik minden!
Egybol egy pikans coop-al teszteltem: Izraeli IAI Nesher-ek Irani Tomcatek ellen <#smile> Zsiir!!! ;)

Viszont a hostolast en meg mindig nem tudom vallalni..meg haloban is beletelt mire osszejott! (Tuzfal miegymas) Csak a lobbyn keresztul latok benne eselyt masnak is!!!

Most kezdem feltolteni (elvileg filefrontra), reggelre keszvan.
Seaweed
Egy fontos info!

Az 530 mega senkit ne tevesszen meg! a telepitonek 4.7 gigat!!(ez az uj meret) kell feltelepiteni! Ez azt jelenti hogy lassabb gepen akar 10-20 perc is lehet a telepites!
Seaweed
Keszvan! 530Mega...most tesztelem egymasik gepen egy friss telepitesu SFP1-en, aztan ha minden jo toltom fel, reggelre fent is lesz tuti. Aztan ide meg Bopra linkeljuk is a mar v0.4-es BoPackot <#smile>
ha van ingyenes hely ahová elfér, akkor szerintem tedd fel oda, és majd belinkeljük

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Seaweed
(Kint vagyok a csarnokban)

Nah de a kerdes az hogy 5-600 meganak van e hely?! Mert nem akarnek nekiallni feltolteni aztan 300 meganal megall hogy televan! <#rolleyes>
Vagy eleve tolsem ingyenes helyre?!
ezek szerint igen. nekem tegnap még azt írta, hogy nincs hely a hdd-n

Seaweed
(Most neztem es tudtam a mambo konyvtaraba feltolteni ftp-n! Akkor ezek szerint mar jo?!)
Seaweed
Nah most perceken belul le kell falcolnom melozni..aztan este ha vegeztem megcsinalom amit igertem.

Feltoltes:
Jo lenneegybol a Bopra tolteni mert igyse lesz 2 perc mire a 192-es fel iranyu szavszelesegemmel felmegy...Neuro gondolom szoltal mar az adminnak.
Bucser
Most rendeltem holnapra érkezik az SFP 1-em (visszaigazolták telefonon).. a cdgalaxisnál van... 3000 forint.. nem hiszem, hogy bele fogok halni:) A többi meg csak károgás és kifogás... Ha felmennék érte pestre (amit nem teszek meg) akkor 1900 ft.. nem hiszem, hogy bárkit hasravágna.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

sure
Hm, kezd az SFP-vel is befigyelni a Lock On Exclusive effekt, kifogynak a raktárkészletek, és nem rendel belõle többet a forgalmazó.

A Tescokban a "már nagyon gagyi programok" polcon, az ultraslim tokos verzió esetleg be van ásva az 1990-es évek szoftverei közé (ha megtalálod, asszem 799 Ft), illetve ha jól rémlik, a MediaMarktoknak van egy olyan részlege, ahol PC-s játékújságok, régebbiek vannak kirakva - a PC GAMES 2005. novemberi számát keresd!

Nem az összeggel van a gond hanem a megtalálásával. Eddig x számú boltot átnéztem (itt Budapesten) de nem sikerült ráakadnom.

Ok,addig visszaveszem az utanegetot,marha sok kerozin csorog igy le a torkan a vasnak.Ha kell ingyenes hely ahova fel lehet tenni a cuccokat szoljatok,van egy par belole amit osszegyujtottem.

valami gáz van a szerverrel, mert nekem nem enged semmit feltenni
várjunk vele egy napot hátha megjavul

A levego egyre jobban izzik,ahogyan a hajtomu lassan elere a maximalis utanegeto teljesitmenyet.Mindenki arra var,hogy kiengedje a futomu feket,es rastartoljon egy jo letoltesi linkre.<#finom>

Bucser
tökéletes!!!!!

Seaweed
Thx :)

Kesz az uj verzio a telepitobol, ami mar 600 mega alatti!! (igen ebbol lesz 4.9 giga install utan!!)..es ma este legyartok egy ujabb verziot ami mar par szaz megaval kevesebb "alapanyagot" fog tartalmazni, igy a telepito is par megaval kisebb lesz! Ezt a verziot egy masik gepen tesztelni is fogom, azutan feltoltom a bopra!

Neuro!
Bop tarhelyen van neki hely?! FTP-n tolthetem ha vegeztem vele?!
sure
Én ennyi helyet + letöltési idõt rászánok, gondolom, senki nem 56k modemmel akarja letölteni (vagy ha igen, az 500 megás pack is beletelik kis idõbe); így legalább lesz mibõl válogatni, meg ha már melóztál vele, és ez garantálja a tökéletes kompatibilitást, és nekünk csak annyi dolgunk lesz, hogy "fresh install+felpatch v07.05.05-re, majd duplaklatty a SFP1-BoPack v0.3"-ra, akkor én lusta user hozzáállással azt mondom, hajrá:)

Fel is kéne tennem megint az alapjátékot, már több, mint fél éve szimbõl csak a Lock On van az autósokon kívül, azt sem tudnám most talán hirtelen, melyik a féklap kiengedõ gomb...

Seaweed
Nah szal kb valahol 1.1 giga kornyeken lesz a telepito.

Kerdes hogy ez sok e vagy sem?!

(egy verzioval keszvagyok..de azsajna gyors gepen is az exe-n torteno klatty utan is vagy 1 percbe tellik mire megjelenik a telepito ablaka (a nagyon sok file miatt van ez... /tobb mint 12200 file van benne, es mint mirtam 4.9GB kicsomagolva/)..most probalgatok masfajta install rendszereket...)
Seaweed
Jah 2k nem sok erte....de van ahol csak 900Ft....marha nagy osszeg...fuuu<#gonosz1>
Bár nekem csak a WoV van meg, az SFP1-et sajna nem sikerült fellelnem, szerintem is pont ez a korszak a WoV/SFP1 lényege, a korai rakétás hadviselés. Mit nem adnék ha kipróbálhatnám a Yom Kippur addon hadjáratot az SFP1-ben (imádok sivatagban repülni, FS2004ben is hosszú órákig köröztem Nevada felett egy B2-vel), de sajnos a neten sehol nem lehet fellelni. Tudom, vegyem meg. :-)

Seaweed
Multiban nincshadjarat! ..es nem is kivitelezheto egyaltalan. Van Dpg meg Coop amit a meglevo alapanyagokbol "foz meg" a program.
Bucser
Az irani F14-est beleteheted a többi max akkor kell ha esetleg valami fiktiv hadjaratot tolnank és hordozóról segítséget küld az USA Izraelnek...

Seaweed
Nah meg van a SFP1-BoPack v0.3!! 4.9 giga! kicsomagolva! Most csinalok belole emesztheto kivitelu installt. Tulajdonkepp tulmutat egyszimpla multi packon! Minden benne van ami csak jo lehet es erdemleges! Kivetel ezalol az F-14, az A-7 szeria, az F-8 es az F-105 szeria! Kerdes hogy ezek belekerulejenek e?! (Ugye ezek a WoV-ban vannak nalam.) Egy A-6E van benne csupan ami a WoV-ba valo lenne de az ott nem mukodik mert "SFP1 only" a mod. (de ez szvsz nem is baj) Van benne mostani allapont szerint egy-ket jelentektelenebb tipus is...de az foleg a Yom Kippur kampany miatt van benne (gyakorlatilag a pack egy az egyben tartalmazza!)...

szal velemeny?! (nemsokara megmondom mekkorara sikerul oszehozni)
Seaweed
Nem hiszem :P
(Raadasul az csunya csalas am..mert odateleportal..es az uzemanyag nem fogy el...majd nezd meg!)
és multiban mûködik vajon az ALT+N? :)

Seaweed
Nah megneztem!

Dogfight es Coop van multiban, es ugyanugy mins a single modban a gep generalja a missiont, ahol meg lehet adni az evszamot a gepoeket az oldalakat a terkepet..szal szvsz alapnak egeszen jo lesz ez igy.
Seaweed
Van hozza mission szerkeszto, de nagyon gagyi...en meg mindig nem tanultam meg...egy kesz kinszenvedes a hasznalata..ezert meloztem inkabb.
Hat F-14 is olyan dolog hogy akar ki is maradhat (pl mint mondottam nekem nincs benne az SFP1-ben inkabb a WoV-ba raktam be mert oda illik szvsz), de ha 1972 valaszt az ember mint evet akkor meg Phoenix meg nincs(74-tol van) es amugyse egy tapos fegyver ez az SFP1-ben...sokkal inkabb kell felni egy AIM-7E/F-tol vagy AIM-9M/L-tol mint a Tomcattol magatol ;)) En pl egy Mirage III-al vagy egy Nesher-el (pedig ennek meg lokatora sincs) barmikor ki mernek a jatekon belul allni ellene <#smile>

Multiban nem lehet dinamikus hadjarat ha jol emlekszem.(de mingyart megnezem mit lehet)
Végülis ja, lehet. De a rakétáktól én azért félek egy kicsit, fõleg ha lesz benne F-14 :)

Jó lenne egy küldetésszerkesztõ is, mert azzal lehetne coop missziókat csinálni. Vagy a dinamikus hadjáratot lehet multiban játszani?

sure
Lehet 60-tól 80-ig, és akkor a Doggy még mindig rajtunk múlik...

Seaweed
Kicsit gondolkoztam ezen a "hatvanas evek" gepeken...az gepagyus korszak..es szerintem az SFP1 pikanteriaja pont az azt koveto tehat a korai raketas korszakban van! Mint pl Sparrow, meg AIM-9B-J-P(vagy epp az orosz oldal R-3R vagy K-13 raketai)..ezekkel kesz "muveszet" legiharcolni meg SFP1-ben is mert igen kicsi a talalati pontossaguk (valahol a P-4 kornyeken mar lehet 80%-ot elerni..)...
En talan ezert epp a 60-70-ig de inkabb 60-75vagy80-ig terjedo idoszakban latok fantaziat. A gepagyus harc nem igazan jo, ha valakinek az kell ott az IL2 meg a Lockon...itt raadasul nem is igazan jol mukodik ez (bar lehet eleg szep eredmenyeket elerni csak gepagyus harcban is itt..de mint mondtam a programsorozat pikanetriaja nem ebben rejlik szvsz)...

Szal velemenyek?!
Seaweed
Ezt szvsz ne is vard az SFP1 motortol. Amugy pont az F-4 radaja van benne az SFP1 ben...azaz pont igy nezett ki a levego-levego mod a Phantomon. (multkor lattam egy videot, es abban mutattak a lokator kepernyot repules kozben)
nekem egyetlen f-4 is elég lenne egy picit realisztikusabb radarral és repmodellel, ecm-el, chaff-el és flare-el, ccip bombázással...
vagy egy A-6 AG radarral és Diane célzórendszerrel, mint a régi Flight of the Intruder-ben

Seaweed
Hat ez nagyon sovany...mert csak F-4bol tobb mint 12 felet tudok belerakni...hmm
12 gépet ígértek meg a press release-ben, de én is csak azokat tudom, amik ott vannak a listában. Szerintem ha lusták voltak a fejlesztõk, akkor az SFP1+WoV repülõk (F-4, A-4, A-6, F-100, F-104) kiegészítve azzal a párral, amiket még írtak (F-105, F-15, A-10, Harrier, Hunter).

Seaweed
Most ilyen terrainjaim vannak fent, es ezek tuti jol is mukodnek:
-alap desert
-desert strom (ertelem szeruen Kuvait es Irak terkepe)
-Deuces fiktiv "zold" akak europai terkep
-MidEast a Yom Kippur hadjaratbol van, szep szinek, valosaghu domborzatok..bar kisebb bugok vannak benne..de attol meg mukodik...mindenkepp szebb latvany mint a kovetkezo
-israel kicsit laposabb, de kevesebb bug (pl vizbe generalt legvedelem)..

ezeket csak viszonyitasi alapnak irtam.
Seaweed
Nincs mar valahol egy pontos lista hogy a WoE melyik gepek fogja tartalmazni?!

Mert perpill nalam 60-80-ig van fent gep. ...es csak hogy egy pelat mondjak ott van a Harrier GR.3 ami sokkal inkabb az utobbi idoponthoz kotheto, de en megis ugy erzem hogy multizasnal jo lenne ha ott lenne a BoP packban ;)
Seaweed
Tudni tudok, kerdes hogy arra is van e igeny? ;)
sure
Esetleg magát a WOV-ot bele a csomagba...hehe....<#beka3><#alien>

szerintem '60-as évek
mert az új játék 65-75 közötti gépeket fog tartalmazni
területnek pedig egy sivatagos és egy zöld/téli

Bucser
WOV-hoz tudsz egy hasonlót összrakni??^^:D

Seaweed
Keszulget a BOP pack...elorelathaloag akar 2-3 giga is lehet kicsomagolva!
A weapon packot rendberaktam es kitakaritottam reszben hozza.

Mondjatok evszamot: pl 1950-1980-ig legyenek benne gepek.
Hany extra map legyne benne! (szerencsere az ujabbak mar "cat" mentesek)...
Legyen e benne haditengereszeti gep?! Pl Tomcat, Corsair...mert en ezeket inkabb magamnak a WoV-ba raktam be...oda jobban illik. (Mint pl a tobbi Thunderchief-et is inkabb a WoV-ba raktam be)....persu ebbe is atlehet rakni smemibol se tart...
Seaweed
(az hogy a futomuvona a kereke vastagok es bufurcok mar meg se (merem) emlitem....)
Seaweed
Vegre!...de egyik szemem sir es csak a masik nevet! ...sajna a3D modellkicsit elnagyolt, es pl a szivocsatorna formalya nem jo...a kabin tul szeles, a kabinteto abszlut nem igy nez ki a valodi gepen..a komlo is tul nagy..szal csak nyomokban hasonlit az egyik kedvenc masinamra...de mindenkepp hianypotlo..es remelem idovel javitja valaki ezeket a hianyossagokat!

szivocsat:

várjuk meg amíg megjelenik. aztán ha megéri, nyitunk neki egyet, vagy átnevezzük ezt "SFP1 alapú szimulátorokra" :)

Seaweed
Csinaljunk neki topicot?! Vagy ha megjelenik csak akkor?
Seaweed
Hmmm nyamiiiiiiiiiii...ezert mar ma megerte ide benezni <#worship>