754
  • sure
    F-5E-nél szétesik a textúra bizonyos skinekkel/függesztménnyel. Gunpodot enged rakni, meg F-6 pylonokat, de ezek miatt esik szét a gép textúrája.

Ettől függetlenül...hát, asszem tudom, miért is nem játszottam többet evvel. Sajna a gépek irányítása katasztrofálisan rossz, még az utólag berakottaké is. Tényleg az egyetlen varázsa a szépen kidolgozott 3D-modellek meg az egyedi cockpitek.
  • Bucser
    Lecsekkoltam. Hogyha F5-e tigerrel bármilyen Single missiont készítek akkor nem rak rá fegyverzetet és a külső függesztőkön csak a droptankot engedi (mindegy milyen évjárat és mindegy milyen bevetés) ha más géppel készítettem a küldit (a lényeg hogy az évjárat 72 vagy a felett legyen) tudok tenni fegyvert a gépekre egyenként. Valaki hasonlót észlelt?
  • Seaweed
    Megneztem masik gepen meg 1x hogy nem e rosszul emlekszem de nem! Minden rendben van!
  • Bucser
    Bocsi hülye vagyok Sp-1et is tettem mert leszedtem a a combatace-ről:) Szóval Sp-1 SP-2 Sp-3+ 3.1 + 3.2... Valami nem jó nálam akkor... Verziószám 7.05.05
  • Seaweed
    Hmmm nalam is ez van (azzal a kulombseggel hogy SP1-et is rakok ra) es nalam van minden tiger-en...erdekes.
  • Bucser
    Valami gubancs van az installommal mert nekem az F-5E tiger II-re még mindig csak póttankokat tudok feltenni.. pl sidewinder nem pakolható rája se más semmi... Felraktam az SFP-1-et feltettem a service pack 2-3-at a 3.1-es patchet a 3.2-es patchet aztan BoPack V0,4-et majd rá a v0,5-t. Szóval elvileg a sorrend jó.. mégsem tudok a Tigrisre raketat tenni csak a gépágyú vagyon benne...
  • syscoHUN
    Nagyon asz
  • Seaweed
    Kene ide valami banner...?!
  • neuro
    tornado nagyon jó lesz :)
  • Seaweed
    Egy kis "izelito" bannerben :

• Seaweed
    -Az ujjonan megjelent Tornado pack belekerul mert ez mar zsiros ;)
    -Az EA-6A atkerult a WoV-ba (most mar egyre valoszinubb hogy csinalok WoV packot is)...igy akar lehet is torolni a konyvtarat...(telepito torolni nem fogja tudni..igy azt kezzel kell..de akar bent is maradhat...
    -Az ujjonan megjelent EA-6B alapbol a WoV-ba ment...(elozonek ez adta a lokest)

bugokat meg plz repoltoljatok hogy minnel hamarabb megcsinalhassam a fullos v0.6-ot ;))
  • Seaweed
    v0.6 meg fog ezen a hetvegen szvsz jelenni, es teljes install lesz megint! Tehat gyorsan a bugreportokkal, mert utana nem nagyon kivanok egy jodarabig foglalkozni vele...mert mar golyozik a szemem tole...es mindenhol configfileokat latok
  • Seaweed
    Nah de viszont ebben mar esznelkul lehet szonyegbombazni szal
  • Seaweed
    Termeszetsen ebben is talaltam mar hibat :D Miert ne?!

SUU-16 nem jo benne! At kell irni a jo lodfilera!

igy nez ki a jo bejegyjes a weapondata.ini-ben:
    [WeaponData780]
    TypeName=SUU16
    FullName=SUU-16/A Gun Pod
    ModelName=Suu-16.lod

Elkeszitettem a javitott telepitot de mivel filefronton nem lehet valamiert torolni...igy ezert az 1 javitasert nem fogom feltolteni! Majd kovetkezoben benne lesz..es ez amugy is konynen javithato kezzel, es csak "szepseghiba"...
  • Bucser
    16-kval jön:) úgyhogy ma este ezt nem varom meg:) Holnap 6-kor kelek mert utazom szóval majd holnap este lecsekkolom:(

Jó játékot midnenkinek addig is:)
  • Seaweed

SFP1-BoPack v0.5 patch (readme)
  • Bucser
    Akkor én töltöm le és tesztelem:) csak eddig Rome-ot néztem:)
  • Seaweed
    Kesz a patch!!! Toltom fel...hirezem ki..ide is berakom...

aztan lehet ezt is tesztelni...

"Rohadjak meg! Jobb vagyok mint a buzi husveti nyuszi!"
  • syscoHUN
    Bocs,nem kapcsoltam.A TG-ben elakadtam akkor,amikor fejjel lefele ment az F14 kotelekben az F5-el ugy hogy a fuggoleges vezerseg meg csak nem is karcolta a masikat. 8)
  • Seaweed
    Nah szal.

Halovany utalasok vannak hogy egyes Nesherek tudtak a belso fuggeszton is legiharc raketat hordozni (azaz be volt kabelezve a csomopont es nem csak "buta" fegyvereket tudott hordozni), erre utal az is hogy Mavericket is lehetett oda feltenni!
    DE! Az esetek tulnyomo reszeben nem vadasz feladatokorben hazsnaltak a tipust, hanem tamogato, igy vagy potartaly, vagy bombafuggesztmeny volt a gepen ezeken a pontokon! Igy marad mindaddig igy ahogy amig egy megdonthetetlen erv/bizonyitek nincs erre.
    Mirage III-asoknal (C,CJ,E,EA) nem talaltam semmi utalast arra hogy a belso fuggesztore lehetett rakni legiharcraketat! (Aki tud ilyen anyagrol ossza meg velem!)

Egyvalami hianyzik megpedig az a szuperszonikus tartyal amire kivulrol bombakat lehetett fuggeszteni..de ebben en nem evagyok illetekes...
  • Seaweed
    Mirage III-ak a belso tarton nemtudtak hordozni legiharc raketat! Most neztem utana tobb forrasbol...meg megnezem a IAI Nesher es Dagger-ek tudtak e, meg az Argentin Mirage IIIEA-k. (Kepen eddig csak IAI Kfirt lattam 4 raketaval...es mint tudjuk a Kfir elodje a Nesher...)

Ha ez megvan kesz az update! Generalom az installt es toltom fel.
  • Bucser
    Hát az TOPGUN című filmremeket te nem nézted???

Komolyra fordítva a TOPGUN-ban F--5 tiger II-k játszották a mig28-asokat. Ezért mondtam, hogy lehetnne F-14 vs mig 28 missionoket csinálni:)
  • syscoHUN
    Mig28 az micsoda csoda?
  • Bucser
    Hát jahh:) 1,1 mega txt jellegű formátumnál azért nem rossz:)
  • Seaweed
    Benen vagyok...kezdek lassan vegere erni a nagy updatenak... most nyalaztam at a weapondata.ini-t...aki mar nezett bele az tudja hoyg mekkora falat :))
  • Bucser
    Tolunk majd Mig28-as versus Tomcat küldit? (szerintem eléggé egyesélyes küzdelem lesz)
  • Bucser
    Hehhe:) Kb akkora elánnal vetettem bele magamat mint anno az Il-2-be:D csak kéne egy erősebb gép, hogya kampányt is elkezdhessem:) Eljutottam arra a pontra, hogy képes vagyok túlélni egy missiont és még pontot is serezni (minden hardon kivéve a hud meg a radar nem hogy lássam a piros sárga kereszteket.) (igazából csak a pirosra van szükségem mert a sárga azt jelöli, hogy mit fogott be a radar amit látok úgyis a kijelzőn a fehér meg azt hogy melyik a kövi waypoint amit a műszer úgyis mutat) Szóval jó kis game ez:) Nagy hiba volt anno olyan gyorsan feladni:) (továbbra is izraeliként gyűröm lefelé az iraki egyiptomi célpontokat

Seaweed: méghogy próbáljam ki a shafrirt:P hátulról éghátérrel mindkét shafrirom ugyanúgy mellément 1 méterrel húzva el a gép mögött:D MÉg mindig jobban bízom a gépágyúban:D
  • Seaweed
    Neuro is nyugodtan aliudhat..alakul a szonyegbombazasa

• Seaweed
    Nah odajutottam a sorban...

Nalam semmi hiba sincs!! Sot! A masik gepen van egy teszt telepitesem (frissen telepitett SFP1, patchelve majd BoPack felrakva...tehat szuz es tuti), es ott is tokeletesen rendben van az F-5E Tiger II.

• Seaweed
    Atdolgozom a januari veglegges weaponpackot.

Neuro nem lehet...az uj addon gepekhez kellenek

F-5 problemat is megnezem
  • Bucser
    F5/e tiger 2-re nem lehet feltenni mást csak gun podot (gondolom akkoriban az alap sidewindereket azért le tudta kezelni)
  • neuro
    nem lehet csak simán az alap fegyvereket bennehagyni? azokról tudjuk, hogy jól működnek. kipróbáltam a b61-est és csak pukkant egyet, azt hittem ennél nagyobb pusztítást csinál egy ilyen nuki :)
  • Seaweed
    Hmmm weapon pack javitgatasa kezzel kemenyebb dio mint maganak a packnak az elkeszitese volt :D "Termeszetesen" az uj aprilisi beta weapon pack se mukodik nekem szal vegul oda jutottam hogy kezzel kell csinalnom egy aktualizalt packot...
  • Seaweed
    Hat ilyet meg nem lattam...passz (szerintem ez egyedi hiba lehet)
  • neuro
    és ezzel mit lehet csinálni? http://neuro.agria.hu/_kepek/sfbug.jpg
  • Seaweed
    Nah szal akkor tessek csak repoltolni a bugokat :))
  • neuro
    ja tényleg a Mirage rakétahiánya nekem is feltűnt
  • Seaweed
    Nah mar megvan a hiba...dolgozok rajta

(Dolgozok a Mirageok belso fuggesztoin...mert nem lehet legiharc raketet rakni rajuk..es ez nem teljesen fedi a valosagot!(Nesherre biztos hogy lehetett rakni))

v0.5 update varhato :))
  • neuro
    12db mk82-est akarok a Phantomomra! :P
  • Seaweed
    Hmm ez fel se tunt hogy nincsenek mar tobbzaras bombatartok! Nem is tudom mikor "tuntek el"...lehet a weapon pack az oka...nah ennek megprobalok utanajarni...

Latjatok ezert kell tesztelni :)) Tobb szem tobbet lat!

Aztan mar csak updateket csak kiadni ami nem lesz nagy meretu...