101020
.
  • pajti
  • SötétBarom
    A megbízhatóság(szerintem) önmagában még nem teljesítmény, főleg akkor nem, ha a faék egyszerűségből fakad. Nem akarom elvenni az erényeit, mert mint lentebb írtam a nagyszüleim szuper el tudnának járkálni vele boltba, meg misére, viszont ha valaki kicsit is "petrolhead", a világ büntetése lenne egy ignissel járnia. A liana meg a wagon totál no comment xDD
  • Coral Springs
  • pszihopata
    állítsd egy wagon r vagy liana mellé aztán szép:)
    nekem sem kéne de tény hogy olcsón megbizható autót kapsz,van ahol még drágán sem

ezek után azt várni hogy szép is legyen kicsit sok
  • SötétBarom
    Akkor közelítsük meg máshonnan. Mivel van gond, ha egy ignis teljesen jó? Ezzel a kiindulási alappal minden szuperfasza.
  • fifi
    vezettem...

semmi gond nincs vele.
  • pajti
  • SötétBarom
    Vezettél már ignist? A vállalhatatlan úttartást, a betonszar belső teret, az ocsmány megjelenést, vagy mit nem vettél észre? Aztán nehogy azzal érvelj, hogy a nagyinak kurva praktikus, ill. milyen nagyon megbízható, mert akkor szerintem wrongtopik :DD
  • fifi
    miért fos az ignis?

ettől a kretén összehasonlítástól eltekintve...
  • pajti
  • SötétBarom
    Az ignis egy rakás fos, de mégis passzolnak rajta az elemek..
  • Coral Springs
    Csorog a nyálam, csak az a baj hogy MO -n 4-5 millió vagy több, papírokkal együtt.
  • CSOCSO
    svt cobra 14 ezer dodo

http://www.ebay.com/itm/Ford-Mustang-SVT-Cobra-2001-ford-mustang-svt-cobra-coupe-2-door-4-6-l-/191013121478?forcerrptr=true&hash=item2c7944edc6&item=191013121478&pt=US_Cars_Trucks

es lehet annal is kevesebbert fog elkelni.
  • CSOCSO
    Ez az auto annyiba kerul mint egy full extras suzuki ignis vagy mittom en mik voltak akkor europaban. Szerinted kit erdekel az illesztes??
  • SötétBarom
    Ismét kiemelném a zseniális illesztéseket XDDD
  • Coral Springs
  • RatBaG #97054
  • pajti
  • CSOCSO
    :) Mar korbement a scion forumokon parszor. Ket hettel ezelott en voltam a Scion facebook kapjan a het scionja. Jelenleg a Florida Scions groupban en vagyok a bannerben
  • cement
    csocso :DD
  • pajti
    only in russia..
  • desigo
    Nagyobb volt rá az esély mint Ózdon
  • Szabi #97048
    Monacoba ma LaFerrari kombót fotóztak.. ehh.. :D
  • pajti

• SötétBarom
    Atomfasza!!!
  • kemszi2
    fernándi ff ha lehetséges akkor rondább seggel :D
  • Coral Springs
    Inkább nem fűzök hozzá semmit: Callaway C21AeroWagon Corvette Concept

• desigo
    Nagyon nehéz lenne megtalálni a tetteseket.Pont mint a kábel,csatorna lopásnál.
    Aki ezeket átveszi durván kellene büntetni.
  • pedobear
  • RatBaG #97041
  • SötétBarom
    Ahogy észrevettem, eléggé kikoptak szerencsére.
  • kemszi2
    Ezzel én is így vagyok,bár az is igaz hogy a környékünkön nem túl gyakori az utólagos xenon
  • RelakS
    Fura módon az utólagos fos xenonok nem szoktak annyira vakítani, mint a kancsal fényszórók.
    Persze, ha úgy van beszerelve, mint Winkler tehenébe, az más tészta...

Hátsó lámpákra visszatérve: azt vettem észre, hogy a 21/5 illetve 21/4W-os izzóknak elég kulturált fénye van régi autókban (ugye bordás üveg a fény szórásáért). Ha jól emlékszem, ma reggel mentem egy lökött mögött, aki úgy hagyta a régebbi autóján a ködlámpát (kettő volt ráadásul), és nem zavart. Viszont az újabb autók bordázat mentes hátsó lámpái már elég erősek (ilyesmi vakított), a ledeseknél meg mintha direkt a jó erős fényre mennének. Régi autóknak a féklámpája nem olyan erős, mint némelyik csúcs szedán városi fénye O_o
  • I.C.ram
    Én az utólagos fos xenonoktól mászom a falra. Vakítanak, durvábban mint a refi. Életveszély. Eleve nem engedném utólagos xenon barkácsolást. Nem véletlenül automata magasságállítósok, meg lámpamosósok a gyári xenonok.
  • kemszi2
    igen
    jellemzően (hagyományos) P21W vagy P21/5w-s izzók vannak hátul,azzal annyira nem lehet trükközni max ha ledes kerül be helyette
  • Norbi1990
    Múltkor új féle A8-as féklámpája vakított a dugóba amikor fékezett, de már korábban is volt olyan, hogy a féklámpa vakított ugyanígy.

Ezeket a vakító féklámpákat alapból így adják az autóhoz?
  • kemszi2
    vannak akik biztosra mennek,és folyamatosan azzal közlekednek :)és ahogy én figyelem jellemzően a kisautó tulajdonosok akik kb évi 1000km-et vezetnek, és nem napi rutin a vezetés
  • RelakS
    Ahhoz vajon egyetemi diploma kell, hogy ha valaki utolér, és amúgy sincs köd, akkor a sofőr lekapcsolja a hátsó ködlámpát? Meg hogy észrevegye, hogy a kretén, aki hátul villog, nem előzni akar, hanem a piros atommáglyán kívül mást is látni...
  • Coral Springs
    Nem lenne rossz a karácsonyfa alatt.

• pedobear
    jó kép