101020
.
-
#97070 -
#97069 A megbízhatóság(szerintem) önmagában még nem teljesítmény, főleg akkor nem, ha a faék egyszerűségből fakad. Nem akarom elvenni az erényeit, mert mint lentebb írtam a nagyszüleim szuper el tudnának járkálni vele boltba, meg misére, viszont ha valaki kicsit is "petrolhead", a világ büntetése lenne egy ignissel járnia. A liana meg a wagon totál no comment xDD -
Coral Springs #97068 -
#97067 állítsd egy wagon r vagy liana mellé aztán szép:)
nekem sem kéne de tény hogy olcsón megbizható autót kapsz,van ahol még drágán sem
ezek után azt várni hogy szép is legyen kicsit sok -
#97066 Akkor közelítsük meg máshonnan. Mivel van gond, ha egy ignis teljesen jó? Ezzel a kiindulási alappal minden szuperfasza. -
#97065 vezettem...
semmi gond nincs vele. -
#97064 -
#97063 Vezettél már ignist? A vállalhatatlan úttartást, a betonszar belső teret, az ocsmány megjelenést, vagy mit nem vettél észre? Aztán nehogy azzal érvelj, hogy a nagyinak kurva praktikus, ill. milyen nagyon megbízható, mert akkor szerintem wrongtopik :DD -
#97062 miért fos az ignis?
ettől a kretén összehasonlítástól eltekintve... -
#97061 -
#97060 Az ignis egy rakás fos, de mégis passzolnak rajta az elemek.. -
Coral Springs #97059 Csorog a nyálam, csak az a baj hogy MO -n 4-5 millió vagy több, papírokkal együtt. -
#97058 svt cobra 14 ezer dodo
http://www.ebay.com/itm/Ford-Mustang-SVT-Cobra-2001-ford-mustang-svt-cobra-coupe-2-door-4-6-l-/191013121478?forcerrptr=true&hash=item2c7944edc6&item=191013121478&pt=US_Cars_Trucks
es lehet annal is kevesebbert fog elkelni. -
#97057 Ez az auto annyiba kerul mint egy full extras suzuki ignis vagy mittom en mik voltak akkor europaban. Szerinted kit erdekel az illesztes?? -
#97056 Ismét kiemelném a zseniális illesztéseket XDDD -
Coral Springs #97055 -
#97054 -
#97053 -
#97052 :) Mar korbement a scion forumokon parszor. Ket hettel ezelott en voltam a Scion facebook kapjan a het scionja. Jelenleg a Florida Scions groupban en vagyok a bannerben -
#97051 csocso :DD
-
#97050 only in russia..
-
#97049 Nagyobb volt rá az esély mint Ózdon -
#97048 Monacoba ma LaFerrari kombót fotóztak.. ehh.. :D -
-
#97046 Atomfasza!!! -
#97045 fernándi ff ha lehetséges akkor rondább seggel :D -
Coral Springs #97044 Inkább nem fűzök hozzá semmit: Callaway C21AeroWagon Corvette Concept
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#97043 Nagyon nehéz lenne megtalálni a tetteseket.Pont mint a kábel,csatorna lopásnál.
Aki ezeket átveszi durván kellene büntetni. -
#97042 -
#97041 -
#97040 Ahogy észrevettem, eléggé kikoptak szerencsére. -
#97039 Ezzel én is így vagyok,bár az is igaz hogy a környékünkön nem túl gyakori az utólagos xenon -
#97038 Fura módon az utólagos fos xenonok nem szoktak annyira vakítani, mint a kancsal fényszórók.
Persze, ha úgy van beszerelve, mint Winkler tehenébe, az más tészta...
Hátsó lámpákra visszatérve: azt vettem észre, hogy a 21/5 illetve 21/4W-os izzóknak elég kulturált fénye van régi autókban (ugye bordás üveg a fény szórásáért). Ha jól emlékszem, ma reggel mentem egy lökött mögött, aki úgy hagyta a régebbi autóján a ködlámpát (kettő volt ráadásul), és nem zavart. Viszont az újabb autók bordázat mentes hátsó lámpái már elég erősek (ilyesmi vakított), a ledeseknél meg mintha direkt a jó erős fényre mennének. Régi autóknak a féklámpája nem olyan erős, mint némelyik csúcs szedán városi fénye O_o -
#97037 Én az utólagos fos xenonoktól mászom a falra. Vakítanak, durvábban mint a refi. Életveszély. Eleve nem engedném utólagos xenon barkácsolást. Nem véletlenül automata magasságállítósok, meg lámpamosósok a gyári xenonok. -
#97036 igen
jellemzően (hagyományos) P21W vagy P21/5w-s izzók vannak hátul,azzal annyira nem lehet trükközni max ha ledes kerül be helyette -
#97035 Múltkor új féle A8-as féklámpája vakított a dugóba amikor fékezett, de már korábban is volt olyan, hogy a féklámpa vakított ugyanígy.
Ezeket a vakító féklámpákat alapból így adják az autóhoz? -
#97034 vannak akik biztosra mennek,és folyamatosan azzal közlekednek :)és ahogy én figyelem jellemzően a kisautó tulajdonosok akik kb évi 1000km-et vezetnek, és nem napi rutin a vezetés -
#97033 Ahhoz vajon egyetemi diploma kell, hogy ha valaki utolér, és amúgy sincs köd, akkor a sofőr lekapcsolja a hátsó ködlámpát? Meg hogy észrevegye, hogy a kretén, aki hátul villog, nem előzni akar, hanem a piros atommáglyán kívül mást is látni... -
Coral Springs #97032 Nem lenne rossz a karácsonyfa alatt.
-
#97031 jó kép