Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"Nulla tenaci invia est via"
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
"A Gumball 3000 lényege elsõsorban persze nem az illegális sebességtúllépés, sokkal fontosabb a verseny társadalmi esemény jellege."
azóta egy 458 italia is összetört
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
everything's better with music
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Szemely szerint hallottam ilyenrol,hogy jobb lesz tole a motor.
Esetleg ha tudtok ilyent megkoszonnem.
Jelenleg Castrol 10 W40es olajat hasznalok.
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
respect to the man in the ice cream van
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
gyári dísztárcsákat nagyon szeretik lopkodni, de puntón pl. rá van csavarozva (vagy mifene), szóval csak kicsavarozva tudja levenni, egyik barom ismerõs autóján megpróbálta levenni, eltörte, majd eltört egy másikat is -.-"
respect to the man in the ice cream van
Vajon mennyibe kerul 1 szett gyari SEAT disztarcsa? 😄
Meglettek az elkövetõk is,két fiatalkorú. Semmirekellõ sz@rládák, jövedelemmel nem rendelkeznek..
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nem csodálkoznék, ha a szétbontás után a szerviz azt mondatná anyám kocsijára, hogy gazdasági TK.
Olyan szép zárlat volt, hogy miután kitépkedtem az összes biztosítékot, még mindig világított a tompított, a reflektor, meg nemtommégmi.<#ticking>#ticking> És füstölt <#ijedt>#ijedt>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

youtube.com/user/icetihiii22
Ez most akkor elvileg az 1-es sedan változata, ugye? Akkor ezekszerint rájöttek mennyire nem szép annak az elsõ lámpája 😄