101020
.
-
#97030 -
#97029 Pedig ez kivételesen egy olyan merci, ami jól néz ki. -
#97028 Soha nem fog piacra kerülni. Gran Turismoban lehet majd, meg csináltak 1db prorotípust belőle ami gondolom a Merci múzeumban lesz kirakva. -
Coral Springs #97027 Szerintem először nem ártana definiálni hogy mi az az autóforma. -
#97026 Ha esetleg piacra kerül, "a asszony" elég könnyen le fogja padkázni a cuccost.. :D Amúgy készül az új batman film vagy miért vannak mostanában ilyen formátlan járművek? Vagy csak én vagyok túl igényes hogy egy autónak, autóformája legyen? -
Coral Springs #97025
-
Coral Springs #97024
-
Susarc #97023 szerintem már kezd nagyon csilicsálé lenni....legközelebb valami minimalistább fonalat kéne elkapni,mert túlcsordul a pohár...:P
-
Coral Springs #97022 Respect. Az M3 fejlődését a Shelby -hez tudom hasonlítani. A tervezők elkaptak egy egyedi, szép formát, és mindig csak azt változtatják meg rajta amivel egy újabb pluszt adnak az autóhoz. Kíváncsi vagyok hogy meddig fog felfele ívelni a történet. -
#97021 http://a5.hu/auto/lehullt-lepel-vadonatuj-bmw-m3-rol-es-m4-rol -
#97020 -
#97019 -
#97018 -
Coral Springs #97017 -
#97016 C7.R
-
#97015 -
#97014 "Paul Walker emlékére ma akcios de holnap is ezlett volna a 7 részben a fögonosz autoja"
http://www.hasznaltauto.hu/auto/porsche/928/porsche_928_s-7426559
biztos digó áruLJJa -
#97013 Csütörtökön láttam egy ehhez hasonló lerakatot Altenaban /D/.Régi BMW-k, Mercedesek. Majd ha még leszek arra feltartom a forgalmat pár fotó erejéig. -
#97012 A legközelebbi kocsmánál kérni két deci töményet... -
#97011 rátaposol a gázpedálra -
#97010 Ilyenkor azon kívülhogy teliszarod a gyatyádat, meg hömmögsz egy jó nagyot mit lehet tenni? :D
-
#97008 -
#97008 -
#97007 -
Coral Springs #97006 Biztos megvan az a tábor is akinek tetszik, nekem mint muscle car fan nem tetszik, és ahogy olvasom különböző oldalakon nagyon sokaknak nem tetszik. Nem hiszem hogy pont a Mustang -ból kéne globális tucatautót csinálni, erre ott van számos más típus. -
#97005 "Ferrari/Maserati dealership caught fire in 2004.." -
#97004 -
#97003 hát ez a mustang sokkal mustangosabb szerintem mint mondjuk az utolsó 3-4 generáció. első szó ami eszembejutott -mielőtt a videoban elhangzott- hogy fastback, és tényleg. a formája nagyon jó, emlékeztet a régi generációkra, ránézésre a kivitelezés minősége is javult az elődökhöz képest. szerintem nem baj ha egy amcsi gyártó az eu-ban is akar érvényesülni, a gyártók versengése csak jó a vásárlók szempontjából. ha mondjuk árban versenyképes lesz, simán el tudom képzelni, hogy sok európai ezt veszi majd egy A5 Audi vagy egy 4-es BMW helyett. -
#97002 -
#97001 a 458ast bemész és megveszed a szalonból/rendelsz egyedit, elég ha megvan a pénzed eá :D
aki viszont törzsvásárló, az a prototípus járgányt megkaphatja tesztelni a megjelenés előtt, volt rá hazai példa is, hamarabb gurult nálunk az utcán a 458 Spider mint Londonban és a hasonló nagy világvárosokban.. :) -
#97000 A cikkből amúgy nem derül ki, hogy a tulajnak volt-e korábban Ferrarija.
A szállítmányozó cég alkalmazottja "vette kölcsön". -
Coral Springs #96999 Az a helyzet, hogy a mai autóiparban keresni kell az egyedi autókat, a gyártók szó szerint egymásról másolnak, alig van olyan autó, amin ne lehetne felfedezni egy másik autó stílusjegyeit. A Mustang viszont egy kultusz, egyedi volt minden téren, az autó ami megtestesíti régi, és a modern muscle car fogalmát. Ha az öreg Shelby még élne, ezt az európai bevezetést nem engedte volna, pont.
A 2003 -as stílusváltásnál elkezdődött valami, és ez 2013 -ban tökéletesedett ki, olyannyira hogy ebből már csak elvenni lehet, hozzáadni nehezen, és azt is csak egy ember tudna, Caroll Shelby. Sajnos a tudását vitte magával a sírba, nyugodjon békében. A profitorientáltság sohasem fog kiemelkedőt alkotni, az autótervezéshez stílusérzék és szenvedély kell. -
Borg #96998 Szerintem jobb lett. Kicsit BMW-s, tényleg európaibb a formája. Kevésbé tűnik baltával faragottnak. -
#96997 a 2006-os Giugiaro Mustang-ot is szerettem, szóval én imádom az újat is :)
-
Coral Springs #96996 Hát nem tudom. Szokni és emészteni kell ezerrel, de inkább azt mondom hogy Carroll Shelby halálával egy korszak lezárult. A Mustang szép lassan elhagyja a keményvonalas muscle car formát, szép lassan beáll a sorba, lévén hogy az EU -ban is megjelenik a forgalmazása.
-
#96995 szeretjük, de ez a videó nézhetetlen :D -
#96994 Volvo már 2017-ben tervez kihozni teljesen önműködő robtautókat, egyelőre csak Svédországban. -
#96993 -
veteranjames #96992
Szép estét. Összerakás utáni tesztkör. Van valaki aki a régi kocsikat szereti? Üdv:János -
#96991 Ezek szerint rosszul tudtam. Köszi az infót!
Coral - Úgy látszik le vagyok maradva pár oldallal, az emberség javára.