Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Készülget a gép lassan, de biztosan..
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Képzeld el magad a bíróságon, ahol nem egy bíró tekintetével, hanem egy pl. egy csonka család megmaradt tagjainak látványával kell elszámolnod. Akkor nem fogod senkinek elmagyarázni, hogy jobban vezetsz ittasan.
Hozzáteszem, olyannal meg jobb, hogy nem is találkoztál, mint pl. én<#boxer>#boxer>.
youtube.com/user/icetihiii22

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
apró betûvel: van egy pót jogsim, mert még anno bejelentettem hogy elveszlett a régi xD
Fordulnék be de annyira megizgultam, hogy 4 esbe hagytam a kocsit nem kettõbe, és lefúlt a motor kanyar közbe :sssss
aztán elment a kormányszervó és felfutottam a padkára :s
olyan hirtelen történt nem tudtam mit csinálni, aztán egybõl bekapcsolták a köcsög fakabátok a villogót és ott is voltak....
mondom elnézést, elromlott a szervóm.
természetesen megszondáztatott mért is ne..... :ssss
az ügybõl az lett hogy bíróságra kell majd mennem, meg eltiltottak, bíróságon mit szabhatnak ki rám?
amúgym ellékesen megjegyzem nem az ital miatt volt, sokszor vezetek piásan sokkal jobban tudok vezetni, felszabadultabb vagyok, csak annyiszor hangoztatták a fakabátok h mekkorra büntetés jár érte, hogy beparáztam aztán itt van az eredménye...
ha nincsenek ott tuti nincs gond.
ilyen a szerencsém :S
szóval mi lesz az ügybõl? jogsim elvették, kocsit elszállították, én meg hívtam egy taxit, aztán majd küldik a papirt mikor menjek a bíróságra?
felfügesztett?
ez egyébként pontosan a Caterham R500 Superlight és a Ferrari F430 F1 ideje 😄
"Nulla tenaci invia est via"
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Per Aspera Ad Inferi.
Rosszra válaszoltam. 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
respect to the man in the ice cream van
Ez a különbség 😛
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Ez a vak régi autó imádatotok...
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE