Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
<#worship>2 hours and 49 minutes until the next season of Top Gear starts<#worship>

hykao
Kár okoskodnod. Ha értenél egy kicsit a "lakatoláshoz", tudnád, hogy mirõl beszélek. Egy tetõt sokkal kisebb munka levágni, és felhegeszteni egy újat a helyére, mint pl. rendesen kilakatolni egy jól oldalba kúrt vagy seggbe baszott kocsit, mely esetekben pl. a fenéklemez és még sok más kényes dolog is sérült...
hykao
Nézd az, hogy nektek casco ktg.-re mennyiért javítottak, mit, az nem lényeges...ugyanaz a javítás kiszámlázásra kerülhet akár 10x annyiért, mint amennyibõl megoldható lenne amúgy...
fifi
"a tetõ asszed csak ugy cseréhetõ?"
megoldható...
ennél sokkal, de sokkal keményebben megtört kocsikat szegelnek össze, és rakják ki büszkén a kereskedésbe...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

cement
ez neked nem vészes? háh ez totálkár ecsém. a tetõ asszed csak ugy cseréhetõ? a tetõ nem egy elem, az az autó váza, ha az oszlopok ilyen módon deformálódnak, akkor már nem lehet megcsinálni rendesen... én tudom, törtem már autót totálkárosra, sajnos... pedig az sem nézett ki annak... de ilyenkor az egész kaszni sérül, az illesztések, a felfogatások, minden.

respect to the man in the ice cream van

Taranov
Nem biztos, hogy annyira túllõtt a jav. ktg.-en, mert anno a mi Golfunkat kisebb karambol után javították 1,2 millióért a casco költségére, szóval én akár el is tudom képzelni, hogy egy jóval drágább autó nagyobb javításáért márkaszervizben elkérnek 3 milliót.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

hykao
Nézd, a 3 millás tippel jócskán túllõttél a jav. ktg.-ken, de mondjuk én eleve nem vennék TT-t, se újonnan, se használtan, se törötten... 😊
I.C.ram
ja és a 200 lovas változat olyan 10 millió körül mozog újonnan... 250 lovas pedig 14 körül.
I.C.ram
+ ki van törve a bal-eslõ kerék, és kitudja, hogy mi van még a motortérben. Azért ilyenkor sanszos, hogy a motor is sérült. Ennek a javítása szerintem legalább 3 milla. Magyarul kapsz 9 millióért egy használt TT-t, ami elötte törve volt, és tele van gányolással.
fifi
ez nem totálkáros...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

hykao
Egyáltalán nem vészes ez a TT! Kell egy tetõ, egy balos ajtó, bal elsõ sárvédõ, elsõ lökös, néhány üveg, lámpa stb. Lakatolni nem is kell rajta sokat, inkább vágni-hegeszteni, fényezni...
Vannak ennél sokkal rosszab törések is, amibõl még autót lehet faragni. 😊
Azt nem tudom az 5 milla sok-e érte, attól függ mennyiért mennek az ilyen , de nem sérült szekerek.
Lteebee
Magyarországon ezt még simán kilakatolják.
Kicsit ferdén halad majd egyenesen és 120-125 között majd rezeg hangyafaszányit a kormány, de audi😄

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Taranov
Lehet, hogy annyira nincs is ez összetörve. Ettõl függetlenül az 5,5 milla kicsit soknak tunik.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Punker
alkatrésznek?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zico87
Én adok érte egy Kiflit Mi ez a TT ??😄

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

I.C.ram
Nem tudom ki az, aki 5,5 milláért totálkáros autót vesz.
desigo
Élt 1800 km-t😞

katt

Taranov
Egyáltalán az Alfa esetében beszélhetünk dizájnerrõl?

Kit--Kat
elég szánik sajna😞

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

I.C.ram
Jajjajj 😞
CSOCSO
IGEN😄DD😄😄😄😄😄
desigo
loál😊
GregSB
Loooool. Az alsó képen az Alfa fõdizájnere látható, ugye? 😄😄😄😄😄😄ASD

CSOCSO

"koppintas"

😄
Taranov
Én biztos vagyok benne, hogy teljesen külön van a két cég.

igen, de nem a koncepció miatt tojok be hanem attól hogy brutálisan lapos és széles. Egy zondától is betojnék mégis rusnya.

2500 milliárdot veszített a Ford

Most hogy van, a Ford Europe mennyire függ az anyacégtõl? Külön vannak teljesen, vagy csõd esetén annyi mindenkinek? 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

élõben betojsz 😊)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

GregSB
Jah, eléggé fantáziátlan fantázia-kép 😄

ez olyan mint egy összegyúrt R8 + Gallardo <#wow3>

orr-segg szép, de oldalról nagyon elrontották szerintem.

GregSB
PSes fantáziakép. Remélem nem ilyen lesz 😛

GregSB
Bocs, Z10 névem emlegetik, és valszeg az R8-Gallardo-F430 al lesz egy kategóriában. A pletykák szerint kétüléses lesz, szénszálasés aluminiumos karosszériával. Az M5 bõl és M6ból ismert 550 lovas V10es mocival 😊

CSOCSO
nah.. tessek.
amugy szamomra egy m6 boven jo lenne😄😄😄😄😄:
de inkabb r8...slr-t mar nem is mondom😄
GregSB
M6 az GT kategóia, semmi köze az SLR-hez meg R8 hoz.

A Z9 lesz majd pariban ezekkel.

Taranov
Én is pont ezt akartam mondani.

CSOCSO
nem.......
aze' nem egy kategoria.

jol mehet az m6.. talan majdnem ugy mint az slr vagy r8 de akkor se egy kategoria
Falconer
M6 neked miert nem jo?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

desigo
De szépek!
Jöhetne a piros <#worship>
CSOCSO
nah...
mercinek van slr... audinak r8....

bmw hol van mar a sportkocsijaval?
CSOCSO
"degusztustalan"

éljen a Ceed 😊, mondjuk a Ceed még nem szorította le, meg se jelent szinte, csak a Kia 😊

GregSB
Hmm. Opel nem fért be a Top 33-ba, vagy csak kihagyták a felmérésbõl? 😊

GregSB
LOL, mi a különbség ez, meg egy amcsi üldözés között?

Ebben egyfolytában rázkódik a kamera a szar minõségú út miatt 😄

Újabb megbízhatósági felmérés

Toyota visszaesett a 3. helyre, a Kia C'eed viszont megelõzte az összes német márkát...
De fõleg rájuk nézve. Az 1.4 oktávia majd szétesett úgy nyomták neki, mégis lemaradtak mint a borravaló 😄
Végülis csak 3-4 hsz-el ezelõtt volt ugyanez 😄
Kit--Kat
A lényeg az, hogy veszélyes volt az üldözés a rendõrökre nézve is....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

cement
hát ez 160-180 max 😄D meghogy 200-300 😄DDDDDD uristen

respect to the man in the ice cream van