Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falconer
Szerintem is lol. Porsche Hungaria. Komolyan annyiba kerult volna. (na jo, lehet volt az mar harom eve is :)
Egesz elejet le kellett hozza bontani. Fater megcsinalta sajat maga anyag koltsegen a haver muhelyeben.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

fifi
"Egy 15 eves audi 100ba ket eve egy torott fotengelycsere kerult 1-1.5 millio forint kozti osszegbe"

lol...

nekem meg amikor IFA-t fogtam a FIAT-al a homlokfal 1.5 milliárdba...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

hykao
Zárjuk a témát. Az általad említett dolgot tizedannyiért - sõt mi több - huszadannyiért meg lehet oldani...persze nem a Porsche Pestnél kiszámlázva...
Taranov
Passatos.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Falconer
Orra emlekeztet egy kicsit :)

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

SötétBarom
<#mf2>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Falconer
Egy 15 eves audi 100ba ket eve egy torott fotengelycsere kerult 1-1.5 millio forint kozti osszegbe. Semmi mas. Harom millat nem tarton nagyon tulzonak ebben az esetben.

cement
:OOO hát jah... nem sok köze van az audihoz, ha sokaig nezed talan az uj tt-re a sziluettek emlekeztetnek de amugy nem hinnem h masolas

respect to the man in the ice cream van

<#idiota><#nyes>
SötétBarom
Csak szerintem audis?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

fujj, ez randa... még csak 6 éves a mostani dizájnjuk... pedig a forma a legkisebb probléma, nem azért esnek az eladások... Hát a Laguna II megjelenésekor modernnek számított, ha másképp faceliftezik, most is az lenne.
Na meg a Lagunák ára ott van ahol egy Avensis, Passat árától alig marad el, Accordnál, Mazda6-nál drágább, nem tudom mit akarnak ilyen árral

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

I.C.ram
Az a C oszlop miért ilyen rohadt trendy? Minden kis és közép kategóriásnak ilyen a C oszlopa.
Harly18
Frissíti autói orrát a Renault

A mostani formát mire az emberek megszokták, addigra itt egy új, ami sokkal rosszabb...... :(

1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

SötétBarom
Készítem a kötelemet.. =(

Egy E63AMG full gyári, listaára is van, nem értelek most én sem

annyi autó szerepelt már itt, amik tuningcégek gépei

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Lteebee
Én meg hiszem.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

SötétBarom
Részben illik ideis ;D

Utoljára mondom el: Ez nem tuningos topik, ha gyári tuning, ha nem. Fogd fel, vagy adjak gondolkodási idõt? Épp elég, ha a tuning autós topikban vannak tuning autók.

Sõt voltaképpen a gyári tuningos autókkal sincs gond, ha például valami újról beszúrsz képeket. De az, hogy mindenféle amg-t meg wiener schnitzelt újra és újra beszúrogatsz, akármikoriak, arra semmi szükség - itt.

Kit--kat: te meg menj vissza meccset nézni, az értelmes beszólások még mindig nem mennek.
Kit--Kat
De azért 1 Abarth még belefér, nem?!
Vagy ha már itt tartunk mi van az Acurákkal, amik voltaképpen Honda felhúzások.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Biztonsági kamera felvétele egy autólopásról

50 másodpercükbe telt a merci elkötése...
Kértelek már egyszer, hogy a tuning autós képeket a tuningos topikba szúrd be. Még egyszer nem szólok.
Taranov
Láttam már rondábbat is.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

I.C.ram
Hát ez nagyon csúf.
hykao
70%-on.
Mercedes E63 AMG

Egyedül élem az életem, idegen tõlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József

Kit--Kat
HA már itt tartunk, hogy áll a ruszenkó film?:)

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

desigo
Az biztos,hogy aki ezt megveszi nem fog elmenni a Porsche pesthez egy listával,hogy mi kell a javításhoz.
Fillérekért lopat egyet és abból rakja össze...
cement
en a tetorol ugattam...
es hidd el tudom mirol beszelek. ertek hozza.
de mind1 hagyjuk

hykao
Öcséd az útszéli cigány kurva maximum...te madár...nem tudom hány éves lehetsz, de nem értem miért pofázol olyan dologba bele, amihez szemlátomást kuka vagy. Öcsém elmondom neked, hogy nem csak mûszaki van azon az audin azóta, hanem eredetiség vizsgán is simán átment, ránézésre te biztos nem mondanád, meg, hogy milyen javítási munkálatok lettek elvégezve rajta, és az egyik gyerekkori haverom vette meg tõlem baráti áron, úgy, hogy pontosan tudta az autó elõéletét. Én nem ladákkal kupeckodó csóka vagyok, ne elgyél félreértésekben, de azért mert egy barom seggbe kúrta a kocsimat, még nem fogom kidobni a kukába, csak azért, mert szerinted nem lehet kilakatolni...
cement
jovan akkor kokanyoljatok barataim, soksikert :D

fifi
sztem õ is tapasztalatból beszél, ha tudod értelmezni akommenteket, meg én is...

sebaj, nem tudhattad...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Taranov
Jajmár, mint a 14 évesek.

cement
pfff :D:D:D:D ladaval ahogy icram mondja azzal megcsinalhatod... asszed arra kapsz muszakit meg az utana biztonsagos lesz ha levagod a tetot es kokanyolsz ra masikat? :D:DDDDDD neked kar okoskodnod ocsem en tudom mirol beszelek, mint irtam, tapasztalatbol...

I.C.ram
Senki nem is beszélt itt helyesírási hibáról. Soha sem szoktam azzal jönni.

Amúgy errõl az egészrõl EZ jutott eszembe :D
hykao
Természetesen direkt írtam g-vel, mielõtt még helyesírási oktatásba mennél át... :)

Leírok ide neked egy konkrét példát két autómról...az egyik pont egy audi volt (nem ezeréves), és minõ véletlen pont vágva lett - igaz nem a tetõ, csak épp az egész segge a C oszlop tetejénél és a hátsó ajtó aljának végénél...és kapott egy sérülésmentes segget, mert könnyebb volt így megcsinálni, mintha seggberúgott hátulját kellett volna húzigálni, egyengetni fenéklemezestül...és a lakatos egy hét alatt megcsinálta, nem is horror összegért (belsejét szét kellett kapni, kárpitok, ülések stb. - hátsó futómû, tengely, fékrendszer stb. kompletten le - hátsó szélvédõ ki, ajtók mögötti kis ablakok mindkét oldalon ki stb. stb.)
...míg az oldalba törött mercimet egy fél évig kellett könyörögni neki, hogy megcsinálja, annyira macerás volt a meggyûrõdött fenéklemez miatt...
fifi
nem ugatlak le, csak nem kell papolni olyanról, amirõl fingod sincsen...

I.C.ram
Jó... én kérek elnézést nyilván megint nektek van igazatok. Még szerencse, hogy csak ti vagytok ilyen okosak, és nem nyúlták meg le az ötleteteket, hogy hogy lehet szarból homokvárat építeni.

Najó énitt be is fejeztem, mert az ezermester urak, úgyis leugatnak. Én csak egy egyszerû álmodozó szagember vagyok... érted szagember, HA-HA-HA.

Out..
fifi
megint olyanban okoskodsz, amirõl van valami elképzelésed, érintõleges ismereted, de a büdös életben nem láttál még ilyen témát közeltõl, mert ha láttál volna, nem hitetlenkednél, meg agyalnál.
Autópiacokon ennél a TT-nél sokkal de sokkal jobban összetaknyolt állapotból visszahozott autókat árulnak full jól megcsinálva, és a júzerek 80%-ának soha nem is jut tudomására a kocsi elõélete...
tulajdonképpen ez így van rendjén...

hykao
Figy ne fárassz, mondom leszarom azt a kocsit, és az 5 millió sem jutott szerephez a gondolatomban. A lényeg, hogy megértsd te is, mint autókról csak álmodozó szagember, az általad berakott autó sérülései a képek alapján bõven beleférnek a javítható kategóriába, úgy, hogy nem lesz összecigányolt a végén, nem kell rákölteni a gatyádat is, és évekig bíbelõdni vele. (és ez most független attól, hogy mennyiért adja a madár, én csak a javíthatóságról pofáztam)
Alkatrész pedig van bontóban, még tetõ is, persze nem itthon...gondolj csak bele, kint is törnek az autók, és nem mindegyiknek a teteje...és ott elõbb beadják bontóba, mint itthon...

Persze ahhoz, hogy felfogd, az kéne, hogy egyáltalán túl legyél már pár saját autón, pár lakatoláson miegymás...addig csak olyan a vita, mintha bemennék az elsõ utamba kerülõ oviba és arról próbálnék beszélgetni az ovisokkal, hogy milyen kefélni...
I.C.ram
Hát azért kiváncsi lennék rá, hogy egy ilyen bonyolúlt ívet, hogy kalaálsz te ki. Arról nem is beszélve, hogy ezekben a modernttetõkben már szokott lenni merevítés is, amit szintén nem lehet könnyû kikalapálni.
SötétBarom
Ha nem tud róla, hogy mire adja ki a pénzét, akkor miért ne?

fifi
nem teszünk fel rá újat, hanem a régit mekkeljük össze...
hidd el vannak erre megfelelõ személyek...

I.C.ram
Jézusom.... ugye ezt te se gondoltad komolyan, hogy leflexeljük a tetõt, aztán felheggesztünk rá egy újat (apropó, honnan a francból szerzel te TT tetõt, mikor még kasztni se találsz a bontóban... Eze egy vadonatúj típus. Azon se csodálkoznék, ha egy szaros lámpabúrát is külön rendelni kéne.)

Utána meg ráhegeszted... ja hogyne... ez nem 1500ös Lada.

Szerinted van olyan fasz a világon, a cigányokon kívû, aki kiadna több mint az új autó 60%át legalább egy összecigányozott szarért?
fifi
igen, csak dolgoznak/ill.számláznak/ kb. 30-35ezres óradíjat...
rögtön lesz a piti 1kilós melóból egymilliós...
/persze a számokat csak a nagyságrendek kedvéért írtam, lehet nem pontosak/
hozzám utoljára egy Liana került be, osztok-szorzok kb. 300.000E a faszinak azt mondták a kérszakértõk, meg se csináltassa, mert több a meló mint amit a kocsi ér /2.1M/>>>gazdasági totálkár...
mondanom sem kell elvitette valahova sufniban; megcsinálták, azóta is vígan furikázik vele...

hykao
Elárulom neked, hogy a dolog nagyban függ attól, hogy az adott cég (jelen esetben a Porsche-Pest) milyen rezsi óradíjakkal van szerzõdésben az adott biztosítóval...és általában az ilyen fõ-fõ-hivatalos márkalófaszok csillagászati óradíjakkal vannak...
Taranov
Nem hiszem, hogy a Porsche Pestet megbaszta a versenyhivatal. Egyszeruen ennyibe került, komoly karambol volt, szerencsére sérülés nem történt. (Az említett TT-ben sem hiszem)

fifi
pont ezt akartam írni...

Lteebee
Azt a biztosítót és néhány autókereskedõt/szervizt meg is baszta idén pármilliárdra a versenyhivatal a kartellesen magasra vágott szervizdíjak miatt.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.