Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
borulás...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

I.C.ram
Mi lett a vége? Sajnos nem tudom megnézni, mert a codecem beszart, és nem tudom megjavítani 😞
M@TriX
jah az autót azonban sajnálom, szép gép volt, a srác meg amellett hogy õrült még hülye is.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
azért felénk is vannak örültek. 😊
Azért ez szerintem jó pont, hogy követjük az amerikai mintát és a rendõrök kiadjáka videókat. szerintem nagyon jól néz ki az üldözés... cikk a linkek alatt...

Videó - hír

Videó - rendõri felvétel

"Kamikáze módra menekült az õt üldözõ rendõrautó elõl szerdán egy Mitsubishi Lancer Evo. A rendõrség rendelkezésünkre bocsátotta azt a vi-
deofelvételt."

Harly18
Ez photoshop, az amit én tettem be, az meg valódi. Bár kétlem, hogy olyan furcsa lenne, mint az "én" képeimen, mert ott ronda, de hasonlít formailag. Bár én is azt gondolom, hogy S-max lesz kicsiben, mivel nem tudnak újat kitalálni.....

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

azért ez nem Swiftes...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

desigo
Ehhez annyit fûznék hozzá.Egyik ismerõsöm svájcból hozott be egy fullos A6-os Audit amiben minden extra volt csak riasztó nem.
Kint az meg minek😊
ez a f*sz még indexelgetett is, meg lehetett zavarodva

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Harly18
Úgy néz ki, hogy az új Fiesta is beáll majd a Mini-Swift-Fabia sorba.....

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

desigo
Rendõrségi felvételek a sárga EVO üldözésérõl...

video1

video2

Vizes úton az autók közt pont két-háromszázzal megy😊
Lteebee
százalékosan kábé annyit veszít, mint egy audi

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Lteebee
Már eleve a két v betûért is többet fizetsz, ezt meg aztán még tetézheted a 4 karikával😊

desigo
Ennyire tartja a Ford az árát kb...
whiskeyman
hát jah, most néztem meg, A4-es és még csak 1,9-es TDi, 6 millióért használtan! 5 milláért egy full extrás Mondeot kapok

csak a véleményemet osztottam meg

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

GregSB
Ugyan ez igaz Audikra, ugyan az az elejük 😛

Egyébként én A3-at nem vennék soha, a legnagyobb átb@szás ma az autópiacon. Ha összehasonlítod a Golf V-el, gyakorlatilag teljesen ugyan az a két autó. Ugyan az a padló lemez, ugyan az a váltó, szinte totál ugyan az a belsõ. Gyakorlatilag a négy karikáért meg a picit szebb külsõért fizetsz többet ha azt veszed.

whiskeyman
Hát ha már itt tartunk akkor az összes Audi ugyanúgy néz ki.
A6, A8 egy az egyben, csak a hátulja különbözik. A többi meg amúgysem tetszik, csak azért mert Audi. De csak azért mondtam, mert nem csak ez a 3 német márka létezik.

GregSB
Hamannokat mindig is ide linkeltük be. (én már kb vagy 5 különbözõ Hamann porscherõl raktam be ide képet)

Oké, hogy bizonyos szinten rendszerezni kell a fórumot, de ez már kukacoskodás SZVSZ.

desigo
Sablon autó????

Nézd már meg a Volvók elejét

S40,V50,S60,S80,C70,C30 csont ugyanaz mind!
a hátsó lámpákról nem is beszélve.
nekem se tetszik, az már nagyon kicsi...
Mellesleg nem azért vesz mindenki autót, hogy feltûnõ legyen

GregSB
Looool 😄

whiskeyman
Komolyan nem értem az embereket. Minden csak BMW-ben, Merciben, meg Audiban gondolkodik. Sablon autók, sablon embereknek.
Nem néznél meg jobban egy C30-as Volvo-t, mint egy A3-ast?
csak a véleményemet mondtam el

desigo
Ma volt szernecsém tanulmányozni egy C30-as Volvót.
A belsõ kidolgozás és a minõség gyönyörû.
Az eleje nagyon bejövõs de a hátulja nem tetszett.

Ugyanezért a pénzért inkább Audi A3...
Count Adyn
Mert "menõ" 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

LOLLLLER 😄DDDDD
Van jogsija egyáltalán??

Még egy hülye kérdés : a Halálos iramban 3ban akkor miért úgy versenyeznek ? 😛

Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József

cement
lol ezt most komolyan kerdezed?

a drift arra jo hogy nagy vezetesi tudas es erzek kell hozza, es nagyon latvanyos, nem a köridõre megy hanem pontozzák a csuszasok szögét, sebességét, kivitelét. f1ben meg köridõre mennek, és aszfalton csuszva kisebb a kanyarsebesség, mint tapadva, és így nem lesz olyan jó a köridõ, ezert nem csusznak..... egyedul rallyban lehet gyorsabb idõt elérni néhol csusztatva vett kanyarral, négykerékmeghajtasu, erõs autóval, laza talajon.

respect to the man in the ice cream van

Én azokhoz az összeeszkábált fosokhoz nem hasonlítanám, másrészt pedig félig meddig gyári. De amúgy yes sir!

Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József

Erre van a tuningos topik. Vita lezárva.
Sztem még simán befér ide.

A drift amúgy mire jó ? Forma 1ben miért nem driftelnek ?

Csak annyi, hogy ez nem a tuning autós topik.
Mert ezzel mi a gáz ?

ez a cabrio így tetszik, amúgy utálom az 1-est, de ez bejönne így (végn lehet ennek is megemelik a seggét 😊

Én annak a híve vagyok, hogy ha autót választasz, az igényeidhez válaszd.

Mondom, nem kell egyetérteni, ezért vagyunk emberek 😊

HaP
Megneznem azt a 200-at is😊)))

Tanulni mindig érdemes, Mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk,A gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!

Szándékosan kevered össze a topikokat mindig?
Lteebee
Passat TCO-ja nagyobb mint egy c-nek.

Lteebee
Nekem twingom van, de a céges az egy c200 komp.

Hosszú úton valóban jobb egy nagyobb, de ha 99,9%-ban 1 vagy 2 fõ utazik egy autóban, akkor elég kényelmes tud lenni egy középkategória, mint a c.

Én annak a híve vagyok, hogy ha autót választasz, az igényeidhez válaszd.
Ha nekem nem kell nagy autó és nem kell erõs autó, akkor kerülhet ugyanannyiba egy méretesebb, erõsebb, akkor is a kisebb, gyengébbet veszem a pénzemért.

Lteebee
Nem mindenkinek a 200 fölötti lóerõ jelenti a jó autót.
Én nem vagyok sem autó-, sem sebesség-buzi.

Lteebee
Magyar hozzáállás: mennyit keresel rajtam.

Normális hozzáállás: valamit jól csinálhat...

SötétBarom
Ehhhh 😉

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

van tapasztalata 😊 (tényleg)

whiskeyman

De lehet mégis inkább egy ilyet

fifi
honnan tudod, hogy az volt?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Az új 3 ajtós 1-es már azért elég durván bejövõs.. <#buck>

A cabrio meg szvsz telitalálat lenne.

SötétBarom
1.4es 65 lovas másfél tonnás kombi octaviaval? Hajmeresztõ tempó, kaszakaddõröket meghazuttoló manõverek, lélegzetelállító üldözés!!!

már mehet is a fókuszba -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;