Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Elõbb le volt zárva, volt efgy csomó ellenvélemény, kezdeményezés.
Ez nincs jól így.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
De a Mercedesnek a stílusa általában közelebb áll a szívemhez, mint a BMW-é.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
elozo m3 jobban bejon mint ami most jon.
de mercinel az uj S merci nagyon durva, sokkal komolyabb megjelenese van mint egy 7es bominek vagy egy regebbi s mercinek, a cls eloszor nem tetszett de azota nagyon is bejon, uj cl merci azonnal tetszett.
es persze ott van mindenki mas, es csak azt hallgatom toluk hogy ez az uj merci gusztustalan az az uj ize csunya.. nekem ez tetszik nekem az: es ilyenkor ez jut eszembe: jeeezusom ezek drogokon elnek vagy vatafak?
Hogy ontopic is legyen:
Nekem is szimpatikusabb a merci a BMW-nél, mint brand, illetve a designja is jobban bejön, a minõség/megbízhatóság problémához nem tudok hozzászólni, még egyik márkához sem volt szerencsém, de a jelek szerint a késõbbiekben is inkább az Alfa Romeot részesítem majd elõnyben ezekkel szemben :-)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
mondjuk azota hogy minden masodik beszurt auto honda... nah azota mar nem erdekel nahde hogy egy merci miatt beszolni az kisse loal. meg akkor is ha nem sima amg sl55 hanem mondjuk egy clk dtm..
amugy igen..tema az nincs.. de neha olyan temakat hoztok fel hogy erom se kedven nincs hozzaszolni. nemreg is volt egy ilyen de mar nem is emlexem ra hogy mi volt az.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Súlyuk van, és a fizikát nem lehet csak úgy erõs fékekkel, elektronikával legyûrni.
Tehát nem gorsulásra célzok, hanem vezethetõségre
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József
Az új Cooper szinte ugyanaz:

Én büdös életben nem vennék bálnát, mert feleslegesnek tartom, túl nagyok nehezek, és tohonyák.
Bár ez a forma szvsz már nemigazán illik a Minihez. Jah, amúgy ez is gyári TUNING.
Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József
_Elméletileg_ elképzelhetõ, hogy a Mercedesekkel többször, de erre nincs bizonyíték.
nem vennék soha.
ha mar fenyuzes es maximális kényelem, akkor Lexus ^^
respect to the man in the ice cream van
Jó oké, lehet mondani hogy gumit füstölni ilyen kocsival idióta dolog, meg nem erre találták ki, de ez SZVSZ akkor is szánalmas egy 60-70 millás kocsitól 😊
"Dr. Thomas Weber fejlesztési igazgató esküszik rá, hogy az utóbbi évek hibáit sikerült tökéletesen kiküszöbölni."
El tudom képzelni, hogy ezt a mondatot remegõ kezekkel szerkesztette, miközben a részvényekes fegyvert nyomnak a fejéhez 😄D
"Az emlegetett új, az eddigieknél is sokkal alaposabb tervezési módszereket elõször az új C osztály fejlesztésekor alkalmazták."
Aham, tehát akkor az eddigi modellek ugyanúgy sz@rok lesznek, és majd a következõ modellváltásnál javulnak meg? 😛
az aztán szabad ország!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
improper starting.... ----> csikorgott (egy kicsit) a kerekem mikor elindultam... LOAL
a ket rendor fel orat beszelgetett mogottem.. eskuszom nevetgeltek, baromkodtak stb.. nem hittem el..
btw nem vicceltem a kicsittel... nahdehat mindegy.. pisztos fasszopo cikany volt oszt ram merges mert nem tud ilyet autot venni a gyerekenek...
Szvsz a gémoszba beletartoznak õk is.
Nem biztos.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
eddig értelmes gyereknek tartottalak...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Teljesen egyértelmu, hogy mi sem csináltattuk volna meg a Golfot 1,2 millióért, ha nincs casco, de pont ebben az esetben nem tételezném fel (A kötelezõ szervizek/titokzatos ledkivillanások esetében már igen), hogy átvertek. Egyszeruen ennyi az árszabás, és nem tudok róla, hogy a Porsche Pestet megbüntette volna a versenyhivatal.

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Persze, ha elviszed egy noname muhelybe az toredeke az arnak, de azert markaszervizt kell alapul venni arnak.