Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lteebee
Szerencsére nem látszik.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

norbi56
ez király

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Zárás közben egy kis takarítás, most pedig egy megelõlegezett megnyitás.
Lteebee
Itt mi történt?

Elõbb le volt zárva, volt efgy csomó ellenvélemény, kezdeményezés.

Ez nincs jól így.

Taranov
Nem egyezik teljesen az ízlésünk, mert nekem a Jockey/Bobby (?) merciken kívül az alábbiak jönnek be igazán.

De a Mercedesnek a stílusa általában közelebb áll a szívemhez, mint a BMW-é.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

CSOCSO
lehet hogy divatmonki vagyok de nekem mindig bejonnek az uj dolgok, kiveve a bmw nel..
elozo m3 jobban bejon mint ami most jon.
de mercinel az uj S merci nagyon durva, sokkal komolyabb megjelenese van mint egy 7es bominek vagy egy regebbi s mercinek, a cls eloszor nem tetszett de azota nagyon is bejon, uj cl merci azonnal tetszett.

es persze ott van mindenki mas, es csak azt hallgatom toluk hogy ez az uj merci gusztustalan az az uj ize csunya.. nekem ez tetszik nekem az: es ilyenkor ez jut eszembe: jeeezusom ezek drogokon elnek vagy vatafak?
Taranov
Ja, ezt nem olvastam az elõzõ hozzászólásomat megelõzõen.

Hogy ontopic is legyen:

Nekem is szimpatikusabb a merci a BMW-nél, mint brand, illetve a designja is jobban bejön, a minõség/megbízhatóság problémához nem tudok hozzászólni, még egyik márkához sem volt szerencsém, de a jelek szerint a késõbbiekben is inkább az Alfa Romeot részesítem majd elõnyben ezekkel szemben :-)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

CSOCSO
tegyuk hozza hogy anno baromsagnak tartottam a kulonvalast (tuning meg sima AUTO mania)
mondjuk azota hogy minden masodik beszurt auto honda... nah azota mar nem erdekel nahde hogy egy merci miatt beszolni az kisse loal. meg akkor is ha nem sima amg sl55 hanem mondjuk egy clk dtm..

amugy igen..tema az nincs.. de neha olyan temakat hoztok fel hogy erom se kedven nincs hozzaszolni. nemreg is volt egy ilyen de mar nem is emlexem ra hogy mi volt az.
CSOCSO
mercikkel tobbszor??? elobb nezem ki egy bmw bol hogy lerohad mint a mercibol.
SötétBarom
Kedvenc mercim ;D

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

GregSB
Nem mindenkinek elég az A6 méret. Sok 2m 120 kilós "haver" nem fér be hátra, mert az 5kg-os aranyfux nekinyomódik az elõtte lévõ ülésnek, és nyomja a hasat 😄

de én feleslegesnek tartom. Akinek nem elég kényelmes egy Audi A6 méret, ott már bajok vannak 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

I.C.ram
Akkor hajrá valaki írjon, nekem most nincs erre energiám. Mindjárt el is alszom.
Taranov
Nem támadok le én senkit, csak ez a véleményem 😊

Taranov
De akkor ne Csocso írjon, hanem mi.

I.C.ram
Najó, de 1 kategóriával fölötte is van ezeknek. Luxusért, és a tekintélytparancsoló méretért meg kell fizetni az árát.
azért nem tud olyan agilis lenni mint egy Alfa 159, vagy 3-as BMW.
Súlyuk van, és a fizikát nem lehet csak úgy erõs fékekkel, elektronikával legyûrni.
Tehát nem gorsulásra célzok, hanem vezethetõségre

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Jaja, simán.

Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József

I.C.ram
S600 azért minden, csak nem tohonya 😊

Mondjuk tény, hogy nem túl energiahatékony autó 😊
ez nem s, ez john cooper works, elõzõbõl is volt ilyen brutál.
Az új Cooper szinte ugyanaz:

ki mondta hogy nem így van? Mindig letámadod az embert 😊
Én büdös életben nem vennék bálnát, mert feleslegesnek tartom, túl nagyok nehezek, és tohonyák.

Taranov
Hát hogy a fenébe ne lehetne Csocso? Sõt, legyen õ! :-)

Taranov
Bevallom õszíntén, nem látom a különbséget.

Elég brutális lett az új Mini S.

Bár ez a forma szvsz már nemigazán illik a Minihez. Jah, amúgy ez is gyári TUNING.

Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József

Taranov
Csak a stílus és a design az, ami a merci mellett szól, bár ez abszolút szubjektív dolog. Nekem személyszerint az elõzõ S, és a ráncfelvarrás elõtti E nagyon tetszik.

Taranov
Elõfordul ez szerintem ugyanígy egy 7-es BMW-vel vagy egy A8-assal is.
_Elméletileg_ elképzelhetõ, hogy a Mercedesekkel többször, de erre nincs bizonyíték.

GregSB
cement
mercedes=szar
nem vennék soha.
ha mar fenyuzes es maximális kényelem, akkor Lexus ^^

respect to the man in the ice cream van

GregSB
Jah, Fifth Gear évadzáró részében teszteltek S 63 AMG-t valami londoni multimilliomos sztárvendéggel. Meghívták hogy próbálja ki és mondja el a véleményét, cserébe megtanítják õt gumit füstölni. A forgatásnak úgy lett vége, hogy két gumifüstölõs körözés után lerohadt a merci, és se elõre, se hátra 😄DDD

Jó oké, lehet mondani hogy gumit füstölni ilyen kocsival idióta dolog, meg nem erre találták ki, de ez SZVSZ akkor is szánalmas egy 60-70 millás kocsitól 😊

Lerohad a 40 millás S, szép látvány mondhatom 😄D

GregSB
*részvényekes = részvényesek.

GregSB
Mercedes: nincs több minõségi probléma

"Dr. Thomas Weber fejlesztési igazgató esküszik rá, hogy az utóbbi évek hibáit sikerült tökéletesen kiküszöbölni."

El tudom képzelni, hogy ezt a mondatot remegõ kezekkel szerkesztette, miközben a részvényekes fegyvert nyomnak a fejéhez 😄D

"Az emlegetett új, az eddigieknél is sokkal alaposabb tervezési módszereket elõször az új C osztály fejlesztésekor alkalmazták."

Aham, tehát akkor az eddigi modellek ugyanúgy sz@rok lesznek, és majd a következõ modellváltásnál javulnak meg? 😛

Ilyenre MO-n is utánad jön a rendõr, ha épp olyanja van. Aztán még meg is büntet valami mondvacsinált okkal. Ha nem is improper startingért 😄
improper starting 😄

az aztán szabad ország!

Kit--Kat
😊 Egészségére váljon😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

CSOCSO
peszarok.. elkotott egy majdnem annyi idos mercit mint en vagyok.......... kurvanagy tudas kellhet neki.
CSOCSO
jeee kaptam egy ticketet.

improper starting.... ----> csikorgott (egy kicsit) a kerekem mikor elindultam... LOAL

a ket rendor fel orat beszelgetett mogottem.. eskuszom nevetgeltek, baromkodtak stb.. nem hittem el..

btw nem vicceltem a kicsittel... nahdehat mindegy.. pisztos fasszopo cikany volt oszt ram merges mert nem tud ilyet autot venni a gyerekenek...
Barney Tech
rakás csunya.

Lteebee
Fennállásának második legkomolyabb bírságát szabta ki a Gazdasági Versenyhivatal a biztosítók árkartellének ügyében. Az Allianznak 5,319 milliárd, a Generali-Providenciának 1,046 milliárd forintos bírságot kell fizetnie. A Gépjármû Márkakereskedõk Országos Szövetségét (Gémosz) 361 millió, három alkuszcéget 13,6-45 millió forintra bírságoltak. A versenytanács szerint a megbírságolt cégek és a szervezet 2003-2005-ben számos versenyt korlátozó megállapodást kötöttek.

Szvsz a gémoszba beletartoznak õk is.
Nem biztos.

fifi
úristen...
eddig értelmes gyereknek tartottalak...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Falconer
Lehet nalam van a gaz. Mindenesetre linkben is uaz.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

whiskeyman

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

Taranov
Hát már ez is koppintás... de legalább nem Alfa.

Falconer
Kisertetiesen hasonlit egy sarga bekara...

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Taranov
Ráadásul eladásnál nagyon nem mindegy, hogy márkaszerviz javította-e az autót, vagy nem, mert elõbbi esetben elméletileg olyan állapotú, mint az új. A gyakorlatban már nyilván nem így van.

Taranov
Értjük, de ahogy egy autótesztben a márkakereskedésben érvényes vételár a mérvadó, úgy a szervizelésnél a márkaszerviz díjai adják az összehasonlítás alapját. Az teljesen lényegtelen, hogy a maszekok szimpátiától/antipátiátiától, településtõl stb. stb. függetlenül mennyiért vállalja be.
Teljesen egyértelmu, hogy mi sem csináltattuk volna meg a Golfot 1,2 millióért, ha nincs casco, de pont ebben az esetben nem tételezném fel (A kötelezõ szervizek/titokzatos ledkivillanások esetében már igen), hogy átvertek. Egyszeruen ennyi az árszabás, és nem tudok róla, hogy a Porsche Pestet megbüntette volna a versenyhivatal.

whiskeyman
Ez lehet a 2007-es Mondeo? nekem bejön...

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

hykao
Senki nem mondta, hogy hazudtok...úgy látom nem értitek, hogy mirõl pofázunk...
Falconer
Meg egy pontositas. Most 15eves. Szal 92es audi 100, fotengelycsere a 2.5 TDIbe 1-1.5 milla kozott lett volna. Arrol nem is beszelve, hogy amit markaszervizben fotengely modellt beleraktak volna (reszletes megerdeklodtuk a dolgot), nem az volt ami bele valo. Szal mindennek a tetejeben meg jobban el is *sztak volna a kocsit.
Persze, ha elviszed egy noname muhelybe az toredeke az arnak, de azert markaszervizt kell alapul venni arnak.

Taranov
Nem kell olyan lazára venni a figurát, remélem, nem hiszed, hogy Falconer vagy én hazudok.