Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
nem akarlak elkeseríteni, de több, mint valószínû, hogy lehet kezdeni gyûjteni dugóra, szelepekre minimum...
és a topiktársakkal együtt imádkozunk, hogy a fõtengely/hajtókarok jól vannak...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ha ráadod a gyújtást és vársz hallasz búgást?
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
don't give a fuck
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
3 után 4 helyett 2be raktam, majd jött egy kövér gáz és a moci megadta magát. A mûszerfalon egy zöld téglalapban bal oldalt vízszintes fekete sáv jobb oldalán függõleges feket sáv rajta gömbbel. Ez villog ha gyújtást adok. Az önindító tekerné de a moci nem pörög. Ha adok hozzá gázt akkor egy kicsit mintha menne de nem veszi a fordulatot. Mi lehet a probléma? Ja és légyszi mellõzzétek, hogy hogy lehetett eltéveszteni, nem vagyok olyan hangulatban...
Az elõremenõ fokozatoknak spirális fogazata van, míg a hátramenetnek sima egyenes fogazása.
Ez egyszerûen a mûködés miatt elengedhetetlen, ugyanis R-be úgy kapcsol a váltó, hogy az input és output oldal fix fogaskerekei közé betol egy kisebbet, ami összekapcsolja a kettõt. Ezt csak egyenes fogazással lehet megoldani.
Elõször is bocs az offért. Az érdekelne, hogy miért van az autóknak tolatáskor sípoló hangjuk? Gondolom a váltóból jön a hang, másra nem nagyon tudok gondolni. Valahol hallottam, h a fogaskerék fogazata miatt lehet, h nem kúpos hanem egyenes, de nem egészen értem h ez mit is jelent. Szal ha valaki leírná, vagy adna linket azt megköszönném.
don't give a fuck
régi, vagy új forgalmis az autó???
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
Lehet,hogy az autókereskedés nem fizette be a 8.000 Ft illetéket és úgy lett üzembe helyezve...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Abbys IM :: Death to virus writers! ::
amelyek tartalmazzák az ügyfelek adóazonosító jeleit, személyiigazolvány-számát, címét, telefonszámát, az autó adatait - egyszerûen kirakták a fal mellé.
na ez a durva...
-Feel like the turbo pressure..." Az utolsó szót nem értem, de nem is számít.
Az Audi R8 viszont nagyon zsír volt.
A második részben pedig a Civic Type-R tesztelik egy motor ellen. Ja és telefonos játékon CTR-t lehet nyerni. Oké tudom, emelt díjas szám meg tuti betelefonál több százezer ember, de akkor is, mikor lesz Mo.-on olyan autós mûsor, amiben egy CTR-t vagy Impreza STI-t lehet nyerni? :S
btw az utobbi par napot en is max annyira kovettem, hogy nincs anyazas.. amugy engem is faraszt a jelenlegi tema😄
Mit lehet tenni?
Fifth Gear - Season 11, Episode 1 - 2007.04.30
-Jason takes the £230,000 Brabus Rocket, the fastest four-door car on the planet, to the German Autobahn to see if he can crack 200 MPH
-Tiff heads to Las Vegas to drive the totally awesome Audi R8
<#finom>#finom>