Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sharpshooter

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

Kit--Kat
Eddig csak ennyit találtam😞

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Tufa
de a ringen álltak meg, belvárosban aludtak csak.

redbull0304
De ott szoktak lenni Ferraris események...

Sland
Én nem vagyok biztos benne, mert anno a GB3000 sem a ringen állt meg hanem a belvárosban...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

redbull0304
Sztem tuti Hungaroring...

I.C.ram
Kösz. Ha meglesz, akkor biztos csinálok róla sokat 😊
Kit--Kat
Hûûû ez nem is hallottam😮😮😮

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Sland
2007. május 17-18-án látogat Magyarországra a Ferrari 60. évfordulója miatt szervezett Ferrari-csoport.
De hol állnak meg? Nem tudja valaki?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Csabesz6
kegyetlen

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Kit--Kat
Jaja, elég durva😄D

CSOCSO
sok sikert!! meg sok sok kepet
CSOCSO
bazzzz murci mekkorat repul a vegen????????? nagyon durva
CSOCSO
nekem kene az S2000.. hogy eladjam.. ultem benne.. nekem kicsi es kisse kenyelmetlen...

tudtatok hogy SHAQ nek csinaltak egy olyan gallardot amit sztreccsingeltek par inchel? csak hogy beleferjen szegenykem...
I.C.ram
Ha minden jól megy, akkor már jövõhéten is meglehet a Mercim. Nagyon bevagyok sózva 😊
SötétBarom

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
Két jópofa cikk by: TC

A halálvágy halála
Fáradt új autók

redbull0304
fifi
na ez derék...
volt mit szegelni rajta...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

desigo
Honda S2000 - 2006
Kéne - 514
Nem kéne - 38

pár mûkörmös csaj és pár öltönyös szániboj is olvasta a cikket😊
Az már más kérdés.
JGTC
mennyibõl?

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

robotnyk
jah, de az újságból volt az egyik, nem a tvbõl

CSOCSO
LOOOOOOOOOOOOOOL!!!

"Top Gear involved in crash of only Koenigsegg CCXR in existence"

"To refresh your memory, the CCXR runs on biofuel, B85 to be exact, which gives it more power than even the CCX. The CCXR is one of the few production cars in the world, as a matter of fact, that officially produces over 1,000bhp. It makes 1,018 bhp"

Koenigsegg's senior engineerje vezette a kocsit es anyos ulesen volt az egyik Top Geares csako.. egy olyan kanyart vettek be aminek a vege belathatatlan volt... vagy valami hasonlo
Nézzétek csak, ilyen volt:

Ilyen lett.
Csak mint adalék, a lentebbi videóhoz...
redbull0304
SötétBarom
"Monday to Friday"

GregSB
2003 feb. 17.-e óta a lenti térképen látható zónába csak úgy mehetsz be legálisan benzines / dízel autóval, ha fizetsz, egyébként megbüntetnek. Jeremy ezért mondta hogy a Toyota Prius csak 1 dologra jó: London Belvárosában furikézni, mert hibrid-motorú autótulajoknak nem kell fizetni. 😊

GregSB
Akkor azért úsztátok meg 😄

A zóna bejáratánál meg kijáratánál is térfigyelõ kamerák vannak, amik lekapják az összes autónak a rendszámát, majd egy hosszabb procedúra után eldöntik hogy ki fizetett meg ki nem (amikor megveszed a jegyet / bérletet azt automatikusan beregelik a rendszámtábládhoz). Ez a feldolgozás sokáig tart, legtöbben csak 48 óra után kapák meg a büntit. Namost a külföldi autóval vagy nem kell fizetni, vagy csak rohadt nagy mákotok volt 😄

itthoni autóval voltunk, de mondom, ott mondták, hogy nincs ilyen, vagy csak akkor nem volt, nem tudom. De városba behajtáskor sehol semmi nem jelezte

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

mabbak
Beszéltem a szerelõvel. Nincsen nagy gáz. A vezérszíj feszítõjét kell utána állítani, mert meglazult, és emiatt nincs idõben a gyújtás. Hatalmas kõ esett le a szivemrõl...
GregSB
Fizetõs zóna Londonban

Térkép

Nem tudom hogy úsztátok meg a fizetést... nem bérelt autóval voltatok?

ezért ilyen ismeretlen helyeken jobb még autópályán telepakolni, az a biztos

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

robotnyk
matrica van, hogy merre, azt nem tudom.
Viszont azért fizethetsz keményen, ha kifogy a benzined a dugóban 😊
Ott ez olyan gyakori, hogy egyetemisták marmonkannával járnak biciklin a dugóban, ha kifogyna. Ugyanis ha ottragadsz, a rendõr megbüntet egy tank benzin árára, plusz még az elszállíttatást is fizetheted.
nem kell fizetni a dugó-pénzt a belvárosban

Híradókban is mondják hogy ott van ilyen díj. Én tavaly voltam, Trafalgar téren parkoltunk, tehát ennyhén belváros 😊, és sehol egy tábla nem volt, semmi nem utalt arra, hogy fizetni kéne. Amikor kérdeztem több angoltól Londonba indulás elõtt, kell-e fizetni, néztek hogy ezt honnan veszem, dehogy kell. Én meg meglepõdtem, mert én is így tudtam.
Ja és k*rva nagy dugó volt ugyanúgy mint Pesten, másfél óra volt bejutni 😊

robotnyk
errõl jutott eszembe, hogy a top gear megint kavart egy kis botrányt 😊
az euro ncapnél leteszteltették a g-wizt, ez egy elektromos kisautó, ami azért népszerû fõleg Londonban, mert pl ingyen parkolhatnak vele, és nem kell fizetni a dugó-pénzt a belvárosban. az eredmény katasztrófális lett persze.

sztem 30000

robotnyk
hát, azért nem egy szépség, de a fifth gear teszt után én is jobban utánanéztem. ami komoly, hogy 7 év vagy 150000 km garanciát adnak rá. mondjuk azt nem tudom, milyen szervízperiódussal.
Nekem ez az autó már kívülrõl is kezd tetszeni, elõzõ Corollánál azért jobban néz ki az eleje, sokkal

ilyen volt egy Lagunával, beviszed, megcsinálják gyorsan, és kész, asszem fizetni nem kellett, de ez nem biztos

LionTR
Az a váltó hogy bírta ki épen azt a mûveletet?!

Abbys IM :: Death to virus writers! ::

desigo
szegény nyomorék...

Egyszer nekem is átugrott a vezérlés Calibrában. Kellemetlen volt, és ismerõsnél került 50rugóba... Szelepek, hengerfej, ékszíj stb. Szerencsére a dugók épek maradtak.

Punker
nem olvastam végig, annyi jött le hogy vigyük be és majd bûvészkednek valamit 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kb hogy vidd be szervizbe, és csináltasd meg 😊
Azt is odaírták, hogy "sry elbasztuk"? 😊
A Hondában a D15B2 ilyen motor. De semelyik másik.
Punker
jött levél a renault-tól (a franciától) "befecskendezõ számítógép újraprogramozása" hogy ezt meg kell csinálni, ez mit takar szerintetek?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"