Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hagyd a banatba azt a BMW-t,plane ha van egy olyan jo alternativa helyette mint a Corolla. Ha en lennek ebben a helyzetben akkor 1 percig sem gondolkodnek hogy melyiket vegyem meg :)

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

SötétBarom
100 rongyért viheti bárki, még megy is. Csak olyanokat csattan, hogy öröm hallgatni :DDD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

tipitmi
amúgy a BMW jó döntés
tipitmi
ha gondolod átveszem tõled, mással nem bassz ki, hogy szopjon vele, meg úgy is addig árulnád, hogy rá kéne költeni sokat.
SötétBarom
Fityó absz. ész döntés volt, mivel a családé volt új kora óta (gyakorlatilag per pillanat is elsõ tulajos). Motor a mai napig érintetlen, egyszerûen lelakódott keményen. :DD (Tipikus elsõ autós ökörségek - randa hifi beépítés, törések, aztán ahogy halmozódtak az esztétikai bugok, úgy lett hatványozottan ocsmányabb).

Nézd, amikor a fiatod vetted, akkor is nyilvánvalóan nem az eszed után mentél, szóval eléggé valószínû, hogy most is ez lesz a helyzet :)
Magyarán a BMW eléggé eldöntött kérdés :)
Nem azt mondom, hogy nem jársz jól vele, csak azért tévhitekbe ne ringasd magad... abból is ki fog hullani ez-az, és annál is nagyra nyithatod a tárcád, ha rendben akarod tartani. Sõt.
Ha 200 ezernél még bejáratósak, akkor honnan a sok felújított alkatrész? :D
Biztos egy másik dimenzióból érkeznek, ahol meg ugyanúgy elkopnak mint bármi más.
SötétBarom
A fenntartási költségek annyira nem feltétlenül basznak földhöz, ami a legnagyobb bajom a fityóval, hogy ocsmány (5ször volt törve, fényezés több helyen szar, meg van húzva, lóg az eleje, szakadt a kárpit, stbstb.), és értéktelen. A bömi gyönyörû, ha költeni kell rá nem érezném úgy, hogy szart keverek fakanállal.

Falkon
El ne hidd. Bmw 200ezer km-nél még bejàratós. Bonotottan, felújìtottan halom szàmra van alkatrész. Ne egy fiathoz mérd azért! Nyomàba se ér a bajornak :)) Nekem is bmw-m van, 400ezer km-rel, de gyönyörûen teszi a dolgàt :)

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

cement
ez a kerella még nem is olyan csúnya, ugyanebbõl a szedán vagy liftback, na az az igazán rút :D a hatchback egy jó kis felnivel pofásan tud kinézni sztem

respect to the man in the ice cream van

Nézd, 200e km fölötti ugyanolyan öreg bömös mint a fiatod... ugyanúgy bármikor szét fog hullani benne bármi, a különbség csak annyi lesz, hogy a fiat alkatrészek árát beszorozhatod 2-3-al minimum. Kell ez neked?
Ha már öreg szart veszel, legalább olcsón fenntarthatót keress. A láncos motor is csak addig jó, amíg új. Ki tudja mikor cserélték a láncot, lehet hogy pont nálad lesz esedékes...
A corolla igaz hogy gusztustalan, de fényévekkel ésszerûbb választás.
SötétBarom
Btw. mitõl felejtõs? Láncos szívó benzin, manuális váltó, annyira nem hiszem, hogy nagyon problémás lenne..

SötétBarom
Megadta magát a difi, ami azért örvendetes, mert két hete 100 rugó elment mindenféle szétesett futómûalkatrészre.. Autóra meg annyi szükségem van vízre kb, viszonta fityó most felbaszta az agyam. Pénzt, se ér, le is van lakva mint az állat.. Bömi az egyik ismerõsömé, öregnek öreg, de nagyon szép állapotban van, km se olyan vészes (200k föle egy kicsit)..

Ill. tegnap egy másik ismerõsöm ajánlott egy frissen behozott patika corollát 110k km-el, de az annyira gusztustalan, hogy nem tudom elképzelni, hogy pénzt adok érte :DDD Ez a típus, csak nyilván nem rallyautó.

Felejtõs, bár egy bravo után felüdülésnek tûnhet. Mi van a bravoval?

Remélem elfér itt néhány rally-s fotó tõlem a Veszprém Rally-ról... :)

További fotók itt: Facebook
Coral Springs

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Attól függ. Ezeknek az autóknak a nagy része már szét van hajtva, nem sokan vannak akik nem tolják neki egy BMW -vel.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

SötétBarom
WTF :DD

Alaktrészár/szétesés témakörben érdekel fõleg..

tipitmi
vigyázni kell vele, mert 150 lóerõ már nem tréfa dolog, fõleg ha 6 hengerre van osztva.
elég egy kis figyelmetlenség és már ki is pörögnek a kerekek, nagyobb baj ha kanyarban történik mert akkor kifarolhat az autó.
csak óvatosan a gázpedállal
SötétBarom
99-es 320i mennyire para? Nagyon kell egy autó, és ez az egy, amit most meg tudnék venni... :D (ki tudom fizetni több részletben..)

R0zs0máK
Kívülrõl nekem speciel tetszik, ahogy az összes új Toyota, de a belseje tényleg egy okádék...ára meg vicc kategória...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

*volt* ismert
cement
az a stílus ahogy kívülrõl is lehúzza, nagyon alpári. szerintem egyáltalán nem ronda autó... nyilván nem egy alfa 156 wagon, de messze nem olyan gázos ahogy winkler elõadja. nem ültem még ilyenben úgyhogy nem tudok nyilatkozni a belsõ összeszerelési minõségrõl, de sajnos van rá esély hogy tényleg silány, nem volt túl okos ötlet egy olyan gyártónak törökországban gyárat építeni, ami minõségrõl és megbízhatóságról ismert :\

respect to the man in the ice cream van

barnie1990
vezess.hu-n pedig szokás szerint dícsérik. Annyira tejbetök az összes újságíró, hogy soha nem mernek rosszat írni egy autóról. Ezért fognak mindig csak kullogni a TC után.

Zene nélkül mit érek én?

tipitmi
képeken is látszik, hogy igénytelen anyagok vannak benne, és ronda az autó, én már megmondtam mikor kijött az autó akkor is.
Ezt 1,99 millióért kéne árulni, mint a régi 3 ajtós swiftet, mondjuk az jobb autó ettõl, inkább egy swiftbe ülnék mint ebbe a ronda aurisba, biztos lerókáznám a kormányt ha beleülnék
tipitmi
korrekt írás a toyotáról
végre valaki ki meri mondani az igazat.
mondjuk haragudtam rá amikor az m6 ot szidta de most visszabillentette a mérleget
RatBaG
http://www.youtube.com/v/Ss3FpDy3bD4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Per Aspera Ad Inferi.

Coral Springs

RatBaG
besza-behu

http://www.youtube.com/v/RT0momrozUg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
http://www.youtube.com/v/7pd3v09Omkw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Per Aspera Ad Inferi.

desigo
pajti

And not a single fuck was given that day.
SötétBarom
A múltkor azon gondolkoztam félig beidva/pippantva, hogy mennyire mókás lenne, ha az elektromos autók térnyerésével az autóipar is úgy kezdene mûködni, mint a mobilpiac...

A benzinkutak szolgáltatnának (az övék lenne minden akksi, töltõállomás, ilyesmi), és használattól függõen használna/venne mindenki autót.. Pl most, ha valaki havi 50 rugót eltelefonál, simán hozzávágnak egy új szifont, míg aki csak kétezret, annak marad a 10 rongyos nokia.. Kitolnád az új testlát 5 év hûséggel, havi 150ezerért, amibõl 100 elautózható, pályahasználat többe kerülne, mint a roaming.. Melóból haza pedig mehetnél ingyen, mert az lenne a "kedvenc útvonal" díjcsomag... :DDD

Jót brainstormoltunk rajta, bár így utólag lehet nem annyira vicces.

pedobear
Az O0M-500 kerékpáros változata :)
http://www.youtube.com/v/0npCFw9TEnA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Coral Springs

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

pajti

<#zavart1>

Szabi
<#taps>

mehet a ban... <#bdead>

"Nulla tenaci invia est via"

Coral Springs
Te mi a francról firkálsz ? Legalább utána néznél, mielõtt leírsz ilyen hülyeségeket. <#hehe>

Horacio Pagani egy Argentin származású olasz, fiatal korától kezdve szeretett autókat tervezni. Majd a 80 -as években egy jó barátja, és egyben híres Grand Prix és Forma 1 pilóta Juan Manuel Fangio ajánlására emigrált Olaszországba. Húsz évesen(!) megépítette elsõ autóját a Formula 3 berkein belül, késõbb bekerült a Lamborghinihez, azt innen egyenes volt az út a saját autógyáráig.

Csabesz6
OMG

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

a BMW tisztességesen kereste a kenyerét, repülõgép iparban alapozta meg a hírnevet, nem pár digó paraszt pizzázás közben már nem tudta hova tenni a lopott pénzét így felvásároltak minden szart és összelegõzták.

szia, Gordon vagyok.

az összes ilyen digó autógyárat el kéne söpörni akik maffia pénzbõl építkeznek.
maffia pénzbõl már én is csúcson lennék

szia, Gordon vagyok.

:D:D

pajti

SötétBarom
Abban azért biztos lehetsz, hogy nem azt tesztelik, fog-e a fék :D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

minek kevered bele azt a BMW-t? a kihalt úton is jöhet szembe egy puntó egy családdal mikor 200-al hasít...autóút vagy város nem tesztelünk ilyesmit nyílvános helyeken...nem véletlen van a sebesség korlátozó tábla...én is tudnék 200 al menni mégsem megyek,mert nem akarom magam és másokat megölni véletlen...

Szabi
szerintem van egy kis különbség a profi tesztpilóta kihalt környéken száguldás és az amatõr forgalomban cikázás között... a tesztpilóta szépen nyugodtan és illedelmesen közlekedett amikor mások közelébe kerül... a bmw-s meg zebrán sétáló gyalogosok között suhan át...

"Nulla tenaci invia est via"

ezeket nem baxák meg a rendõrök gyorshajtásért?:P tréfát félretéve egy ilyen 6-800 lóerõs prototipust "utcán" tesztelni elég nagy felelõtlenség:P