Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Magyarán a BMW eléggé eldöntött kérdés :)
Nem azt mondom, hogy nem jársz jól vele, csak azért tévhitekbe ne ringasd magad... abból is ki fog hullani ez-az, és annál is nagyra nyithatod a tárcád, ha rendben akarod tartani. Sõt.
Biztos egy másik dimenzióból érkeznek, ahol meg ugyanúgy elkopnak mint bármi más.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
respect to the man in the ice cream van
Ha már öreg szart veszel, legalább olcsón fenntarthatót keress. A láncos motor is csak addig jó, amíg új. Ki tudja mikor cserélték a láncot, lehet hogy pont nálad lesz esedékes...
A corolla igaz hogy gusztustalan, de fényévekkel ésszerûbb választás.
Ill. tegnap egy másik ismerõsöm ajánlott egy frissen behozott patika corollát 110k km-el, de az annyira gusztustalan, hogy nem tudom elképzelni, hogy pénzt adok érte :DDD Ez a típus, csak nyilván nem rallyautó.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Alaktrészár/szétesés témakörben érdekel fõleg..
elég egy kis figyelmetlenség és már ki is pörögnek a kerekek, nagyobb baj ha kanyarban történik mert akkor kifarolhat az autó.
csak óvatosan a gázpedállal
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
respect to the man in the ice cream van
Zene nélkül mit érek én?
Ezt 1,99 millióért kéne árulni, mint a régi 3 ajtós swiftet, mondjuk az jobb autó ettõl, inkább egy swiftbe ülnék mint ebbe a ronda aurisba, biztos lerókáznám a kormányt ha beleülnék
végre valaki ki meri mondani az igazat.
mondjuk haragudtam rá amikor az m6 ot szidta de most visszabillentette a mérleget
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
And not a single fuck was given that day.

A benzinkutak szolgáltatnának (az övék lenne minden akksi, töltõállomás, ilyesmi), és használattól függõen használna/venne mindenki autót.. Pl most, ha valaki havi 50 rugót eltelefonál, simán hozzávágnak egy új szifont, míg aki csak kétezret, annak marad a 10 rongyos nokia.. Kitolnád az új testlát 5 év hûséggel, havi 150ezerért, amibõl 100 elautózható, pályahasználat többe kerülne, mint a roaming.. Melóból haza pedig mehetnél ingyen, mert az lenne a "kedvenc útvonal" díjcsomag... :DDD
Jót brainstormoltunk rajta, bár így utólag lehet nem annyira vicces.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Horacio Pagani egy Argentin származású olasz, fiatal korától kezdve szeretett autókat tervezni. Majd a 80 -as években egy jó barátja, és egyben híres Grand Prix és Forma 1 pilóta Juan Manuel Fangio ajánlására emigrált Olaszországba. Húsz évesen(!) megépítette elsõ autóját a Formula 3 berkein belül, késõbb bekerült a Lamborghinihez, azt innen egyenes volt az út a saját autógyáráig.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
szia, Gordon vagyok.
maffia pénzbõl már én is csúcson lennék
szia, Gordon vagyok.
"Nulla tenaci invia est via"