Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor már ezerszer inkább ez, úgyis itt van a közelben:

Per Aspera Ad Inferi.
Ide mit lehet írni?
Nem figyelted, nagyon visszaejti a fordulatot? Nem lehet, hogy gyenge az akksi, es a generator fogja vissza a motort?
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Bardocz: Ennyi!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Már csak a technikum van :D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
felesleges az alapján autót venni hogy ez megbízató japán nem fog elromlani, minden autó elromlik egyszer.
szerintem a BMW jó autó, alkatrész meg nem drágább hozzá, nekem pl 50% kedvezményem van a bárdinál, de jó minõségû használt alkatrészeket nagyon olcsón meg lehet venni a BMW-hez.
"váááá csak a japán...áááá"
Hagyjuk, ez fasszág.
Ha a bömösnek normális tulaja volt, és karbantartotta, akkor még egy jó pár évig szolgálni fog hûségesen. Ha csapták, szartak bele, akkor ne várj csodát. És a másik hogy egy bmw-nek neve van! Corolla... heee :/
Akkor még textilkárpit volt az ajtókon!!!
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
Amúgy járósnak én is a Corollát mondanám, pedig rühellem a '87 utániakat, mint a szart :D :D :D
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Értetlenül is álltam az olyan racionális autóvásárló ismerõsöm elõtt aki hahun beírta a max árösszeget majd bepipálgatta az extrákat amire neki szüksége volt majd a kiadott találatok közül random megvette a neki tetszõt.
Fullos Micu Colt.Évek óta gond nélkül kiszolgálja.
Én el nem tudom képzelni,hogy ne a márka legyen az elsõ amit kiválasztok.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
youtube.com/user/icetihiii22
Km annyira nem extrém, egy héten mondjuk 4-500 között alakul..
respect to the man in the ice cream van
respect to the man in the ice cream van
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

<#idiota>#idiota>