Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tufa
automata váltósokhoz lenne kérdésem. nektek is kicsit lassan indul meg az autó álló helybõl? nemszámit hogy fél gáz vagy padló, kb 10-15ig ugyanugy gyorsul. (utánna minden oké, kilõ mint egy rakéta, máramennyire egy omega lehet rakéta 😊 ) piszkosabb, porosabb úton pörgeti is a kereket állóhelybõl...
nem volt még automata váltos autóm, nem is zavaró végülis, csak kiváncsi vagyok.

fifi
"a Nevis úgy kalkulál, hogy egy kéthengeres, egyliteres egység végleges formájában körülbelül 250 lóerõt fog teljesíteni 2000-es percenkénti fordulatszám mellett"

úgy kalkuláltak, tehát messze van még a kézzelfogható 250LE-s 1 literes blokk...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

pszihopata
Futómû rázópadra,fék eltérés max 20%,elektromos cuccok,már azért megvághatják ha a két rendszámvilágítás /ha 2 van/közül az egyik nem ég.co-t mérnek,lengéscsillapító szar-e,nem lehet megpattanva a szélvédõ és a lámpák sem,gumikopás, és még 1000 dolog.

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Punker
szombaton anyámat megállították a yardok, forgalmi az természetesen itthon apám táskájában, a jogsija márciusban lejárt, mondták neki legközelebb feljelentik és elküldték 😊

ja és ez tõlünk 50 méterre volt nem sok kellett volna hogy haza érjen 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tufa
és ha pl csak egy gyári omegám van?

Mindent amivel megszopathatnak.

Mondjuk egyik ismerõst a múltkor azért küldték el, mert úgy le volt ültetve az autója, hogy nem bírt felállni vele a vizsgaállomás emelõjére 😄DD
Tufa
mi az amit a müszakin figyelnek pontosan?

Én tudok neked kölcsönadni egyet arra az idõre...
rájt!

de ha minden igaz már bevezették a kombinált mûszaki vizsgát(mûszaki+zk.) tehát mostantól együtt jár a kettõ. Viszont régebbi autóknál 1 évre adják a zk-t mûszakit meg 2-re szóval mûszaki érvényesség felénél mégegyszer el kell menni zöldk. vizsgázni.

ezzel az egész kombinált vizsgával csak az a gond hogy aki katalizátor nélkül nyomja pl. én, rákényszerül a korrupcióra 😞 😊

Tufa
zk nekem augusztusig jó, müszaki az viszont juli 15.én lejár

I.C.ram
Zöldkártyát nem egyszerre lehet csak csinálni a mûszakival. Nekem novemberben jár le a mûszaki. ZK meg 2008-ban.
I.C.ram
Nekem 7000 volt a zöldkártya múlthéten. Mûszaki nem tudom mennyi.
fifi
nem lehetséges...
mûszaki annyi amennyi, zk. olyan 8-9 körül lehet egyolyan motorra...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Tufa
az lehetséges hogy friss zöldkártyát csak 2 hónapra adjanak? az omegának 1hónap mulva lejár a müszakija, 2hónap mulva meg a zöldkártya. milyen költségekel lehet számolni egy ilyen hosszabbításnál?

Tufa
oké, köszi

desigo
A soroksári út lágymányosi híd felõli végén van egy bontó ahol van Opel,VW,Audi bontó

Soroksári út 110-112

itt is nézz szét
Tufa
Nem tudja valaki hol van bpn opel bontó?

Mekkora ötlet, új X-Trail belsõ, nézzétek a pohártartót, közvetlenül kapja a klímát

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Nem szoktam mindenféle linket végigkattintgatni, fõleg ha nincs odairva mi az 😊
ez enyhe célzás akart lenni, hogy tojsz a fejemre? 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Nem néztem meg mit takar a linked. Neve meg ugye nem volt 😊
ilyen közút sehol nincs, ahol kipróbálhatnád 😊
Mondjuk minek lenne? Minek a 400 km/h? 😊

desigo
nálunk út sincs ahol ki lehetne próbálni😞

De ez tényleg durva, újra megnézve is 😄
Eleve érdekes, hogy ekkora pályát építettek régebben, ki gondolta volna, hogy kell majd, 20-30 km-t megtett ezalatt a 3 perc alatt 😄

I.C.ram
110-es motor van benne. Azaz a 2.8-as soros 6 henger + D-Jetronic injektor.

Dupla lökhárítós az enyém is.
pszihopata
A merciken atom fék van,ha csak félig dolgozik a rásegítõ,azt észre sem veszed.Melyik motor van a tiédben?Nekem mindíg a dupla lökhárítos w116-ra fájt a fogam,de mire meglett rá a pénzem,a közterhek,meg a fogyasztás miatt nem mertem bevállalni.Nekem csak eredeti felnikkel,gyári állapotban kéne írhabundával az ülésen,csakis soros hathengeressel az tartósabb mint a v8.

I.C.ram
Lehet az lesz, mert néha hallani ilyen sziszegést. Fék viszont úgy fog mint az állat.
pszihopata
Ez a lefulladás dolog érdekes,esetleg a fékszervó vákumdoboza nem jukas valahol?Alapjáraton fékezve meg kellene hallgatni,nem sziszeg-e!Nem szabadna ezt csinálnia.55488-as mernyóval kiegyeznék,gyönyörû kaszni.

fifi
nekem volt eggyel régebbi omegám, négyhengeres TD, én abba Castrol GTX-et tettem, ha jól emléxem 15W40-est... bár a számokra máre nem esküdnék meg, a márka tuti.

Inkább ez 😊
Tufa
nem, diesel 😊

I.C.ram
Neked nem benzines az omegád? Vagy én vagyo ka hülye?
Tufa
milyen motorolajat érdemes omega b 2.5 td-be rakatni és hol végzik el bpn a legkorrektebbül-leggyorsabban-legjobb áron a cseréjét?

I.C.ram
Nem vágyom egy ilyenre sem 😞

Köv coupém már ilyen lesz 😄

CSOCSO
egy ket szornyeteg tesztje...

amugy bugatti helyett johetne a superlaggera meg a gt3 rs...
CSOCSO
semmi baj nincs a kocsival.. ezekben a lampakban ket olyan kis drotocska van belul.. szal csak elszallt mindkettoben az egyik..
az indexet mar kicsereltem.. a fekhez meg szet kell csavarozni a hatuljat ( buzi pick up truck)
I.C.ram
Arra gondoltam, hogy ez egy ilyen biztonsági dolog, hogy ne ugorjon meg az autó, mert ha felengedem a gázt, akkoris simán lehet vele menni olyan 30-cal.
I.C.ram
Az szerintetek normális, hogy néha, ha hírtelen engedem fel a féket, akkor lefullad az autómatás kocsi?
fifi
relé ment gatyára...

fifi
én meg egy harcedzett 2107-en...
tudnék mesélni... 😄

Szerintem valami kontakthiba lesz, lehet valami testkábel kidörzsölõdött.
desigo
Én egy szakadt Renault 19-esen tanultam vezetni.
Alapjárat fel-le mászkált sokszor le is állt.

De az poén volt,hogy a rutin vizsga végén nagy izgalmamban jobbra tekertem a kulcsot ahelyett,hogy leállítottam volna.
A vizsgabiztos meg csak mosolygott pedig nem gyengén kerregett az önindító 😊
CSOCSO
baratnom szaros chevije elkezdett szarakodni...

elol az indexlampa egyfolytaban eg kozepes erossegen es ha felkapcsolod az indexet akkor full fenyesseggel villog.. nahmarmost.. ha bekapcsolom az indexet akkor baromi gyorsan villog ergo kiegett.. de a lampa muxik.. vilagit kozepes erosseggen de ha indexelni probalnek akkor semmi nem tortenik!!!
es az egyik hatso lampaval is ugyan ez van!!! vilagit mint helyzetjelzo de ha rataposok akkor nem erosodik fel a feny mint fek!!!
en ilyet meg nem lattam... vagy kieg valami vagy nem.. nahde igy?
SötétBarom
Na hát én egy kb 1983as Audi 80 szívódízelen tanultam/vizsgáztam.. Brutális erõgép volt, nagyon megküzdött közúton a 100as tempóért ;DDD
Egyszer menet közben lefulladt olyan 90 körül.. 😄

Ja igen, mindez kb 2 éve 😊

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Tufa
én egy 190D mercin vizsgázok, 2.0 szerencsére szervós de nincs légkondi 😞

pszihopata
A teherautójogsit egy 40 éves lejárt mûszakis fék,és indexnélküli ZIL-en tettem le.50 km/h-nál úgy rángattam a kormányt mint a hoolywood-i fekete-fehér filmeken.Igazi adrenalinbomba volt!

I.C.ram
96-ban az még 10 éves se volt. De én 2004 körül mentem egy 8X-es autóval 😛