Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
CSOCSO
gyonyoru
a szabályt nem õ írja mondjuk

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Mucika ne játszd a hülyét... az nem magáncélú apróhirdetés volt.
Ja, azt hívják burkolt hirdetésnek, amiért én nem szoktam adni, de más egybõl 5-öt is, szal hajrá 😄
Látszik a mentalitás...
55407-es hozzászólásodban a használtautó.hu-ról linkeltél egy hírdetést!
Kérem,hogy adj magadnak is egy ilyen szép kis felkiáltójelet, a vigyorgó korona és a két csillag mellé!

Taranov
Ezért kellett volna beírni, hogy "szerintetek megérik ezek a felnik? most 75-ért árulja az illetõ" 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Felesleges ennyit ragoznotok a témát, a magáncélú apróhirdetés sosem volt megengedett a fórumon, és nem is lesz. További akadékoskodásra max lesz még egy pár felkiáltójel.
Téma vége.
dejóóóó :-) az összes hozzászólásomat törli a moderátor :-)))
pedig mostmár tényleg nem írtam semmi hírdetést...
Jó ez a fórum :-)
Gratula hozzá...
I.C.ram
Borg, most mit gecizel ilyenekkel... Csak egy linket rakott be, ami kb ugyanaz, mintha egy haszaltauto.hu hírdetést rakott volna be, amit kb mindannyian raktunk már be vagy 5x... Ráadásul én kértem, hogy mutassa meg újra, bár nem gondoltam, hogy ide fogja berakni megint, szóval, ha úgy vesszük miattam kapta. Ne csináljuk már ezt...
I.C.ram
Ja de látom, hogy van már rá bõven vevõ 😊
I.C.ram
Nagyon szép felnik, és pont ugyanilyen szinû az autóm is. De sajna ennyit nem tudok adni érte, amennyit adnék érte, azért meg úgysem adod 😊
I.C.ram
Nem sok logikát látok ebben. Azt megérteném, ha kereskedõ lenne, de magányszemély.... na mindegy, sok furcsa szabály van itt.
Lényegtelen, a fórumban akkor sem megengedett a bolhapiacolás. Sosem volt az. + csak javasolni tudom, hogy ne rakja be még 5 topikba, mert akkor bünti is lesz...
I.C.ram
Nem találom 😞 Letudod írni a pontos típusjelzést?
I.C.ram
Soha nem néztem be az apróhírdetsé rovatba, és nem is nagyon fogok. Simán elfért volna ez a felni itt. Ha olcósbb még talán meg is vettem volna.
A fórum nem bolhapiac, erre van fent az apróhirdetés rovat.
I.C.ram
Szerintem is simán elfért volna, hisz magányszemély, nem pedig kereskedõ...
hát 1 kulccsal tényleg necces átvenni autót, bár ha két kulcsot kapsz, akkor sincs biztosíték, hogy a kereskedõ nem csináltatott harmadikat 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Tufa
nekem meg mindenféleképpen kéne egy új kulcs szett, egy kulcsot kaptam csak vásárlásnál éshát... autókereskedõtõl vettem, éshát sztem mindenki hallott már az egykulcsos vásárlásos dolgokról

SötétBarom
Mert reklám..

Mondjuk itt szerintem bõven elfér az ilyesmi..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Merci topicban ott van a hírdetésem!!! Nemtom miért törölték...
SötétBarom
Elég sokba.. =(

Nekem is kellene két új kulcs, elég leharcoltak a régiek, de iszonyatos áron adják..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

I.C.ram
Amennyiért a bontóban adják 😊
I.C.ram
Gondolom. Bár fogalmam sincs, hogy miért...
Tufa
tudja esetleg valaki hogy egy zár és inditókulcs csere mennyibe kerül?

eltûnt a hsz 😊, törölték?

Sajna 75-nél olcsóbban nem tudom adni.
I.C.ram
Mercimre pont jók lennének, és szinben is egyeznek 😄 De ez nekem kurvadrága.
Állandóan? Ne haragudj már, most egyszer tettem egy megjegyzést, szmájlival a végén... Veled viccelni nem lehet, épp azért, mert keresed a balhét sztem, de tõlem nem kapod meg

pszihopata
Nem.Dj Bp állandóan minõsítí a hozzászólásaimat,neki írtam.

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

fifi
sztem ezt 55538-ra akartad nem?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

pszihopata
Látom te a többséghez tartozol,és sértve érzed magad!Már vártalak,tudtam hogy lesz mit hozzáfûznöd!Ínkább írd azt hogy nem értesz egyet,akkor lenne értelme hozzászólnod!

de azért mintha keresné a konfliktust 😊

fifi
"emberek többsége "
érted, TÖBBSÉGE... ezek szerint te a nem vagy része a többségnek.
igaz amít írt...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Smuge
"Az emberek többsége igazi csõlátással csak a mában él,73-ban úgyanígy lelkesedett volna,most meg rá se néz."

Mond már el nekem honnan szülsz te ilyen következtetéseket, honnan tudod hogy rá se nézek ? Nevetséges . Amugy meg 2007-et irunk .

I.C.ram
Én tökéletesen elégedett vagyok az autómmal. Mindig egy öreg vasra vágytam, arra meg álmomban sem gondoltam, volna, hogy egyszer lesz egy 280CE-m, amiben rengeteg olyan dolog teljesül egyszerre, amitõl ma is döglik a légy:

-6 hengeres, dupla vezérmûtengelyes motor, elektromos injektorral 185 Le 1973ban!
-2 ajtós coupé.
-Nincs B-oszlop, nincs kerete az ablaknak, illetve nem nyílik az ajtóval.
-Dupla kipufogó hátul.
-Hátsókerekes
-elektromos tolótetõ
-és még rengeteg más dolog, amit egy autóban ma nem nagyon lehet megtalálni, csak iszonyatos árak mellett.

Jojó hát nem túl versenyképes a fogyasztás, de könyörgöm melyik mai autó fogyaszt 12 alatt 2.8as motorral ilyen kategóriában? Kötelezõn meg kb évente 50ezret spórolok, abból meg kijön 2 teli tank a 74 literes tankba. Úgyse használom olyan sokat.

Szóval nekem az álmom teljesült ezzel az autóval 😊
pszihopata
Az emberek többsége igazi csõlátással csak a mában él,73-ban úgyanígy lelkesedett volna,most meg rá se néz.Két személykocsim van 26 és 27 évesek,de jobb velük utazni mint faterom egy éves kocsijával.A mostani kasznik hol vannak eleganciában azokhoz,pláne mondjuk egy hitler-mercihez.

I.C.ram
Az én járgányom 34 éves, és mikor kijött, tényleg a megtestesült erõ volt, most meg szimplán az egyik legszebb autó, amit valaha csináltak 😊
pszihopata
25 év múlva ugyanez?Akkor is ez lenne a fõcím?-'a megtestesült erõ"-inkább szánakozva néznéd milyen csúnya mi?

Taranov
Micsoda változatosság... de legalább már tudjuk, mi a trend.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Smuge
a megtestesült erõ <#kuss>

Tufa
egy bizonyos fordulatszámtól(talán 1500körül) kilõ mint a rakéta, ennél kétlem hogy gyorsabban tudna gyorsulni (gyári adat is 10mp fölötti 100ra)

CSOCSO
nekem az automata mercimnel meg kellett huzni a gaz bovdent.. nah azutan mar gyorsult
I.C.ram
Ért itt valaki az autó fejegységekhez? Szeretnék venni egyet, max 45ezer bruttóért.

Szempontok: Legyen rajta direkt iPod csatlakozás (NE IPOD READY!!), AUX in az elõlapon, szépen szóljon, esetleg USB csatlakozás, bár gondolom az ipoddal az együtt jár.
fifi
ha olyan felépítésû a váltója, mint gondolom, akkor a citromkuplungban lévõ olajjal/minõségével, sûrûségével/ lehet játszani, de kérdezz szerelõt azért...

Tufa
10-15km/hig gondoltam a 10-15ot 😊 kb 1-2mp amugy amig nem indul meg

olyan van, hogy mittudomén 1-2 mp-ig nem indul el mikor lenyomod a gázt, de hogy 10-15 mp-ig nehezen gyorsuljon, ilyenrõl nem hallottam

I.C.ram
Nekem rendesen megindul. Ágaskodik az eleje rendesen 😊 Padlógázzal még nem indultam vele 😊

Mondjuk ez egy 34 éves autó, jó nagy motorral 😊
I.C.ram
Ez az úgy kalkulálnak lefordítva azt jelenti, hogy "Adjatok pénzt, és akkor meglátjuk".