Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

11 éve szerinted fiatal, baromi jó autó volt egy 88-as ritmo? 😄
Már akkor is ezer sebbõl vérzett.
Elég szarul is ment eleinte rajta a vezetés. Aztán egy vidéki oktató ismerõsnél beültem az új nissan primerajába, és ment minden mint a karikacsapás 😄 Persze vizsgázni a ritmon kellett attól még.
Count Adyn
Részvétem<#idiota> azóta nem ültem légkondis autóba mondjuk😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lteebee
Akkoriban amerikában már extrának számított, ha klíma nélkül kérted az autót.
Itt meg...
Még most is százezrekbe kerül egy klíma.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

I.C.ram
45-50 fok között volt a hõmérséklet a Jettaban nyáron...
Count Adyn
Bezzeg én vigyorogtam a Citroen Xsara Picassoba a 23 fokba, mikor kint a 35 ben izzadtak melettünk a rutinpályán a Suzukiba😄DD 2003 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lteebee
Regata 1.7D-n tanultam.
Akkoriban elég menõ volt oktatók közt a fiat dízel.

Tufa
énis jobban szeretem, olyan kis cirkálósabb igy 😊

közben meglett az elsõ pár bibi a kocsival, jobb hátsó ülés, láb részénél ált a víz kb, mostanra vmennyire kiszárítottam, vmi ventillátor elvolt dugulva-kitisztították és vhogy odakerült a folyadék.
aztán kesztyütartót nem lehet nyitni, letört a kallantyúja + az elektromos hátsó ablak sötétítõ sem engedhetõ le, de az jobb igy ugyis, szeretem ha sötét van bent 😊

I.C.ram
De te mikor tanultál vezetni? Baromi régen, akkor még viszonylag új autó volt az. 😊
I.C.ram
Nekem nagyon tetszik az autómata.
Ritmo 1.7d 😄
Tufa
Én ma hajtottam meg az omegát, már nálam van, eddig tartott az ügyintézés, reggel fél10tõl számítva.. Az automata picit lassú viszont nagyon kényelmes vezetni, és ha elindul akkor húz szépen. szeretem 😊

I.C.ram
Tegnap este meghajtottam a mercit. Kegyetlen élmény 😄 Viszont nincs mûszerfal világítás, kiégett vagy kontakthibás, így fogalmam sincs, hogy mennyivel mentem vele. De a kedvencem a lábbal pumpálható spricni 😄 meg a pedálos kézifék.
cement
2 éve van gépjármûjogosítványom

😄D

respect to the man in the ice cream van

I.C.ram
Kaptam mindenféle kedvezményt. Hívtam haveromat is, ezért is kaptam kedveményt, akkor volt valami 15% kedvezmény is, stb. Amúgy is csak 85 lett volna mindennel együtt. 3 éve 100k az kurva sok. Biztos valami nagy autósiskolában voltál. Én szakadt Jettán tanultam szervo nélkül, 1.6 szívódízel 😄
Lteebee
Akkoriban, amikor a jogsiért hajtottam, mindenféle autósmagazinokat, meg katalógusokat bújtam.
Vágtam, mi hány lóerõs, mennyibe kerül, meg ilyenek.
Életemben nem vezettem 170 lóerõsnél izmosabb autót és mivel olyan hatalmas örömet nem okoz az autózás, nem is hajtottam, hogy megtehessem.

GregSB
Kik a nagy szakértõk? 😄

Nekem 11 éve van, akkor még valami 40-45 rugó volt a jogsi megszerzése.
én sem vagyok nagy mûszaki szakértõ, csak az autókat szeretem, tehát inkább a motorháztól hátrafelé van a területem 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Taranov
Lehet, hogy pont ezért 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Lteebee
Nekem kb. 14 éve van, de én meg nem vagyok szakértõ 😊

Taranov
Teljesen ledöbbentem, hogy itt a nagy szakértõknek is csak 2-3 éve van jogsija 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

GregSB
Azt meg hogy? <#wow2>

Nekem kb 100K volt 3 éve... Úgy hogy mind a négy vizsgán (Kresz, Rutin, Forgalom, Elsõsegély) átmentem elsõre. Annyi plusz volt hogy forgalomban +10 órával többet vezettem a kötelezõnél.

csak illetékek...

(fater oktató volt anno😄)

http://gaborszantai.co.uk/

Tufa
eredetvizsgát már csinálják, hitelre veszem, megadták már csak vmi papírt kell aláírni, de az egyik csávó aztmondta hogyha kb 3 óra és vihetjük is a kocsit. A kérdés leginkább arra irányul hogy az új tulajnak ott kell végig maradnia, vmit aláírni esetleg a végén vagy elég ha csak az elején aláírogatja aztán mehet is. (anyám nevére megy a kocsi)

fifi
kapásból két csekket adnak

-okm iroda illeték
-átírási tarifa X ccm

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
eredetvizsga kell elõször is... meg köt.bizt.
ha hitelre veszed akkor van a finanszírozó bank nyilatkozata az opciós jogról,az is kell
az okmányirodai paksamétát ki lehet gyorsan tölteni... beugrasz postára a csekkekkeléskész.

ha ,minden jó, egy délelõttalattel lehet intézni...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

I.C.ram
Én is holnap megyek 😄

Szerintem elég sok. Beadod a papírokat (eleve sorra kell kerülni), aztán adnak egy csekket, amit be kell fizetni, és utána vissza kell menni. Aztán megvárni még kinyomtatják az új forgalmit stb.
Tufa
Én reggel megyek, tudja vki hogy kb mennyi idõ az átiratás és hasonló ügyintézés vásárlásnál? Meg az autópiacon bpn, csinálnak biztosítást?

I.C.ram
Majd lehet lehet lesz videó 😊 Most mentem vele egy nagy kört. Jó nagyon. Kicsit késõn vált az autómata. Jó hangja van. Ringre tuti nem viszem. Fõleg mert most téli gumik vannak rajta 😄
I.C.ram
Majd lehet lehet lesz videó 😊 Most mentem vele egy nagy kört. Jó nagyon. Kicsit késõn vált az autómata. Jó hangja van.
I.C.ram
Nekem 65 volt 3 éve.
fifi
35.000

😄

Tufa
<#hehe>
muternak még aszem vmi 2500ft, de 30éve 😊

desigo
nekem 40k volt

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
10 éve 😊
Count Adyn
Hát egy 4000-es illeték szar az tuti, másra nem emlékszem.)

Tufa
Én most 79nél járok(minden vizsga,minden szirszar benne van), de úgy hogy 3 kressz vizsgám volt(egyre nem értem oda 😛) és az elsõsegély a motoros jogsival már megvolt. Erre a 79re már csak az okmányirodás költségek jönnek rá. Emlékszik még valaki hogy az mennyibe lesz?

nekem is 100k körül volt 4 éve

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Taranov
Megértem a hitetlenkedést, mert nekem is 101k volt a vége.

Tufa
nektek mennyibe volt a jogsi vége árban? indexen megy a hitetlenkedés a csigajogsis árakon

aztarohadtmindenit 😄

Belsõnézetben mekkorákat puffant 😊

desigo
bal oldalon egy gödörbe ment bele?
desigo
Litvániában jók lehetnek az utak😞

Csabesz6
😄!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

csak ha TV-ben ilyen reklámok lennének, lehet hogy nem kapcsolnék el annyiszor, mint most 😄D
Mert pl. Citroen reklámok ,,1 millió Ft kedvezménnyel" nem valami fantáziadúsak 😄

Semmi banned nincs benne, vírusmarketingnek hívják.
Mint ahogy az XBOX-nál is csinálják. Ráirják, hogy betiltott, és úgy terjed neten mint a futótûz.
😄DD

de miért kell az ilyet betiltani, nem értem

Ha láttátok már, akkor bocs

Azért ez durva, csak minek 😄

SötétBarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;