Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Szünetmentes tápegység?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

cement
lama keres de par nyugateuropai hasznaltauto oldalt linkeljetek mar ha ismertek... nemet, svajci, olasz, osztrak, holland... lusta vok keresni :( kosz elore is

respect to the man in the ice cream van

Kit--Kat
United Parcel Service? Vagy most mii van?

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

I.C.ram
Hogy jön id a UPS?
Lteebee
Az UPS-eknek egész jó piac Magyarország.
Persze a vevõik nem maguknak veszik, hanem viszonteladják.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

fifi
persze...
biztos gyurmából van készítve...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Kit--Kat
Azért 1 Japánt vagy Dél Koreait ne keverjünk össze 1 kínaival.

Mindemellett az elektronikai iparban sem veszem észre, hogya kínaiak tarolnának.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

I.C.ram
Hát egy német márkának még mindig nagyobb a presztizse szerintem, mint a Lexusnak.
amúgymeg az autók lökhárítója baromi vékony mûanyagból van, nem külsõ számít, hanem az alatta lévõ vasak. Jelen esetben sztem ilyen vasak nincsenek :D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

maxtor
Huh ezert ilyet nem kellett volna mondani.
Mar az elso generacios A8-as is ASF aluminium karosszerias volt es nem igy nezett ki a torestesztje.

pszihopata
Idõvel kínában is kiemelkedhetnek presztizsmárkák,a samsung is olcsó gagyiként indult,most már simán beérte a piacvezetõket.Vagy ott a hyundai 15 éve öreg mitsubishi kópia /pony/,most már a legmodernebb dízel-eket gyártja.Dél-kóreát egy két megrekedt ember még mindíg a gagyi hazájának mondja,igaz a japán kocsik magyarországi megitélése is csak pár éve kezd a helyére kerülni.A helyzet az szerintem hogy egy feltörekvõ márkának mindíg sokkal jobbnak kell lennie,mire lassan rájön a tömeg,hogy megváltozott a helyzet.Sok németautós például alapból lenézi az ázsiai kocsikat,igaz hogy sosem volt neki,de határozott véleménye azért van róla.Én azt mondom,hogy lehetõség szerint mindent ki kell próbálni!Ha jobb lesz a kínai,én biztos azt fogom venni!

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Lteebee
Ezért tart több ideig lemásolni õket.
Megoldják, semmi kétség, persze csak ha akarják.
A tescos módszert követik: bejönnek az olcsó szarjaikkal, hazavágják a helyieket, aztán késõbb árat emelnek és kaszálnak.

Punker
ezt mondták a lexus-ra is :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

I.C.ram
Van egy dolog, ami az ócskai kínai szaroknak soha nem lesz. Presztizs.
Kit--Kat
Hát azért az autók összetettebb dolgok mint 1 kenyérpirító.

Lteebee
Ez van.
Elõször csak a szarrágók veszik majd a silány, ám olcsó kínai termékeket, aztán a jó menedzsmenttel rendelkezõ gyártók visszaforgatnak és fejlesztenek, majd felnõnek minõségben is.
Ez nemcsak autóknál, mindenhol így van.

pszihopata
A bmw-t amerikában is ugyanúgy visszavetheti a kínai nyomulás.Azt se gondolta volna senki,hogy a német prémium kategóriát majd egy átkeresztelt toyota szorongatja egyszer.

Joey_The_Man
Ez volt Top Gearba valamikor régebben..

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

3 gázturbina, 17 ezer LE 95 tonna, 36m hosszú, max. 120km/h, 5 milliárd Ft, mi az? :)

WallyPower 118

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Joey_The_Man
De az is igaz, hogy a Bmw több autót ad el amerkiában, mint egész európában! ezt most olvstam.

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Taranov
Nyilván, de ha normális autót adnának olcsóbban, akkor én is megérteném, ha valaki ilyet vesz, ha valaki nem autóbuzi.
De így inkább járjon tömegközlekedéssel, mint ezekkel, az legalább Németországban kultúrált.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

pszihopata
Így kezdõdött amerikában a 70-es években,'meghaltok a japán kocsikban,meg a négyhengeres motorok nem bírják stb."-és most mi van,a legtöbb amerikai japán vagy koreai autóval jár.Persze hogy védik a német autóipart,3-4 év múlva tuti megfelel a teszten,amilyen spórolósak a németek veszik majd mint a cukrot,csak az jár majd szerintem vw-el akinek a márkanév fontos.

mert a japánok még nem fûtöttek be? :) Mindentõl függetlenü úgyis fennmaradnak

pszihopata
Elõbb-utóbb úgyis befûtenek a német autóiparnak,csak idõ kérdése.

64 km/h frontálisan falnak menni, azért az nem semmi :) (videón látni más a tempó, hát még élõben), pl. 100-zal leesel az útról, akkor sem ütközöl már többel sztem
Mondjuk jobban kéne bírnia nem azt mondom

M@TriX

beszarás... aluból van az egész vagy mi? ráadául 64km/h-nál ami majdnem semmi...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

cement
tegnap lattam egy bentley continental gt-t, tréleren, hm. vagy bekrepalt ami nem elkepzelhetetlen ismerve a szuperjarganyok megbizhatatlansagat vagy nemtom csak ugy vittek :D

respect to the man in the ice cream van

CSOCSO
ausztral... minta a monaro
Lteebee
Nekem anno az ablakemelõvezérlõs, emelésérzékelõs riasztó + construct váltózár együtt volt 70-80k között.
Ha olcsó riasztót tennél, inkább ne is tegyél!

Lteebee
~5000/db áron dugózzák le a zárakat ilyen saválló, mittoménmilyen fémmel.

Tufa
nyilván nem olyan mint egy 40ezres, és a rejtett kapcsolós nyitás sem tetszik, igy valószinü megvárom még mit ajánl az olcsóbb zárcserés arc, megcsináltatom azt és ha úgyalakul akkor veszek bele egy komolyabb riasztót.

Riasztó is belekerül, és 19k?
Szerintem gyorsan felejtsd el... rendes riasztó nincs 40 rugó alatt, és akkor a beszerelést, záreltüntetést stb még nem is számoltuk.
Tufa
egy 1milliós autónál sztem nagyon már nemsokat lehet alkudni, igyis ismerõsnek köszönhetõen alkudtunk 100ezret belõle.
közben találtam egy elméletileg olcsóbb megoldást, komplett zárcsere, a 60ezres ár töredékéért, viszont akkor pl a távirányítóról lehet lekéne mondani(riasztót nem vezérel). Szóval jelenleg ez a két lehetõség van. vagy központizár távkapcs csere és kulcstalanítás aminél a bibi az lehet ha vki megtalálja a rejtett kapcsolót, simán viszi a gépet viszont lesz riasztó. Illetve teljes zárcsere, távkapcs eltünik és riasztó sem lesz, de legalább új kulcsok+utólag belehet építeni majd a riasztót.

de nem értem, hogy adhatta így el? Nem lehetett volna ezen költséget lealkudni az árból? Biztosító sem fizet sztem, ha nincs 2 kulcs és ellopják

Tufa
közben megkérdeztem mit lehetne. Eltüntetik az összes zárat, kulcslyuk helyére egy fekete vagy króm vagy amilyen izét akarok, berakják vagy beragasztják, riasztó is bekerül és a távirányító is új lesz. 19ezer forintért+a zár eltüntetése amire azt mondták hogy kb 5ezer forint. Erre akkor szerezném kéne egy új gyujtáskapcsolót, bontóból vagy újonan+beszerelés, szerintem még igyis bõven a 60ezres ár alatt leszek.

A legolcsóbb megoldás a bontott zárszett lesz.
A lefalazása (fényezés stb) még drágább lesz, mint a 62 ezres márkaszervizes zárcsere...
rendszámcsere nem egyszerûbb?

Tufa
igazából ha már "zártalanítanám" a kocsit akkor aztis lehet kéne, de mondjuk azt simán találhatok bontóban. kérdés az hogy megéri-e egyáltalán ezzel tökölni, van-e arra lehetõség hogy olcsón zártalanítva legyen az autó...
Vagy csak simán belefúrok egyet-egyet és kész :D

desigo
Ha a csomagtartó kulccsal nyitható akkor onnan be tudsz mászni ha le is merült az akksi.
Tufa
még azon gondolkozom, nem-e olcsóbb inkább eltünteni teljesen a zárakat és csak távirányítossá alakítani, gyujtáskapcsolót leszámítva(azt tuti találok bontóban). Mondjuk akkor aksira kell majd figyelni nagyon de talán olcsóbb lenne a dolog igy.

Tufa
hát még a bontó marad esetleg, aztán ha mástnem, 2 kulcsom lesz, külön zár és külön gyujtás, de nemtudom egy ilyen zárcsere mennyire körülményes..

És nem is fogsz más lehetõséget találni.
Ez az egyetlen épkézláb megoldás, ha nem kaptál meg minden kulcsot az autódhoz.
Tufa
Köszönjük,hogy megkeresett minket, mi a következõkben tudunk segiteni Önnek.
Uj záraink nincsenek hanem a most meglévõ zárakat alakitjuk át másik kulcs
alapján. Tehát a gyujtáskapcsoló+ 3db ajtózár átalakitás 2db kulccsal 62200
ft.
omg

Joey_The_Man
Konkrétan errõl a példányról van szó:

Joey_The_Man
A héten láttam Dunaújvárosban egy <#worship>Koeninsegg CCX<#worship> -et :)<#finom> Végigment a "fõ" utcán, akik észrevették a halk duruzsolást, le se vették ról a szemüket( mint pl. én). De van aki oda se bígózott rá. Pedig a hétköznapi szürkeségbe elmegy az ember elõtt egy narancssárga, iszonytosan feltûnõ és gyönyörû autó,ki az aki nem veszi észre ? :S<#csodalk>

sztem USA-ban is kapható :)

LionTR
Ez miez?? o_O
Ilyet is csak japóknál lehet kapni?

Abbys IM :: Death to virus writers! ::

számomra épp ezért ronda is
<#nyes>

CSOCSO
ja es tegnap lattam egy maserati MC12-t.. pont az Enzo mellett allt.... baszott nagy darab az az auto!! ( marmint a maserati) olyan majdnem mint a le mans-i autok