Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

respect to the man in the ice cream van
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
itt amcsiban tok jol megy minden idiotanak... az egy masik dolog ha nem erdekli hogy stopptabla es megy mint az okor.. azt az embert kokemenyen buntetni kell. aszem idekint a stop tabla es piroslampanal valo megallas elmulasztasat valami 200-300 dolcsival buntetik... ami olyan 50 ezer ft..
Még ledudálnak, ha megállsz.
Azért szerencsére ez még a ritkábbik eset, hogy ledudálnak, de hogy nem állnak meg, az már igen persze
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Kijelölt gyalogos-átkelõhely, autóbuszöböl? Smafu!
Még ledudálnak, ha megállsz.
A másik kedvencem meg a jobbkéz, azt szinte senkinek sem akaródzik megadni.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
igazi barát vagy ecsém!
besetalunk, eppen magyarazom havernak hogy milyen szerencsesek vagyunk hogy nem beszeltuk meg a csaj mogott magyarul hogy mikent basznank szet a lukat hogy verezne kozbe, mert az cikibb lett volna, erre a husos pult mellol a csaj: sziasztok magyarok vagytok???
lol masik magyar!!!
beszelgettunk veele fel orat, majd mennunk kellett.. telcsizam csere megvolt hurra.. este haver elvitte a sciont felvette a csajt hajnalban meg lekurta. hogy mennyire utaljak egymast ezek a magyarok kulfoldon!!!😄😄😄
tegyuk hozza hogy tenyleg szarnak egymasra a magyarok kulfoldon.. csak azert tartanak ossze mer nincs kihez beszelni.. ha tudnanak angolul akkor le se szarnak egymast....
Ez szerintem inkább olyan, mintha egy idegen országban összefutsz a saját népeddel. 😊
Ha jól sejtem, nálunk egy 3000-es SU a megfelelõje.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Mindenesetre a reakciók érdekesek.
LTB kissé összezavarta a népet 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"