Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ezt akkor itt abba lehetne hagyni.
I.C.ram
Mármint, hogy õk jönnek ide? Kösz nem. Rózsadombot is megszálták már a mindenféle kelet-ázsiai népek, + a második kerület is tele van kínai iskolákkal. Nekem már idegesítõen sokan vannak 😞
Taranov
Kínaiakra pl. simán mehetne a deal.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Count Adyn
támogatom😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

CSOCSO
japan iskolaslanyokra cserelhetnenk a cigokat
Count Adyn
Mindenestre tényleg oltári mákja volt, hogy meglett a kocsi😊
//oké akkor ne cseréljünk, keresek valami más népcsoportot😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

CSOCSO
ize... nemhiszem, hogy ez vicces.... es komolyan mondom... szerintem a nigger nepseg sokkal rosszabb mint a ciganyok! 2 negert egy ciganyert ? lol
rosszabbak mint a ciganyok de mind ugyan az a ket faj.
nem megyek bele miert.. ha akarsz errol beszelgetni irhatokneked privit vagy forumot is nyithatunk

/csere-kissebbseg 😄
CSOCSO
lol
Count Adyn
😄D minden cigány helyett küldenének 2 négert, mi járnánk jól😄DD

CSOCSO
fogadjunk a niggerekre gondolsz!!!😄😄
desigo
Mekkora mákja volt gecc 😊
I.C.ram
és kimentek kavázni? 😄

Amúgy már a tudat is szar lehet, hogy két koszos cigány telefignta az autót 😄
Jah, kérdeztem is tõle, hogy tisztában van-e vele, hogy mekkora mákja volt. Legalábbis nem mindennapi.

Mondjuk a rendõrök szerint nem "profi" autólopásról volt szó, hanem alkalom szülte tolvajok voltak. Szóval valami nyakatekert megfogalmazású a vád is, nem autólopás ... Én mondjuk helybõl csuklótól amputálásra ítéltem volna õket a sarki hentesnél végrehajtva, de ez már más téma.
Na a sztori a következõ, munkatársam egyik haverja jött fel Gyõrbõl, és villogatott a szembe jövõ autónak. Az meg nem villogtatott vissza

Az szép 😄, filmbe illõ, mázlija volt 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Na a sztori a következõ, munkatársam egyik haverja jött fel Gyõrbõl, és villogatott a szembe jövõ autónak. Az meg nem villogtatott vissza, és ezért felhívta haveromat, ilyen "miva' észre se veszel?" címmel. Ekkor feltárta neki az ügyállást gyorsan, hogy ellopták a kocsit. Na a srác azzal a lendülettel utánafordult az autónak, értesíették a gyõri rendõrséget, akik enesénél le is kapcsolták a srácokat (két suttyó, hogy cigányok-e, abba ne menjünk bele, szerintem mindenki ki tudja rakni a mozaikot).
Mindenesetre a rendõrök feltették a kérdést amikor leértek Gyõrbe, hogy szeretnének-e egyedül maradni a srácokkal egy kicsit az õrszobán, mert akkor õk kimennének kávézni...
Lteebee
Ez nem szemétkedés, hanem hülyeség.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

gondoltam ennek ahhoz semmi köze, ez egy szabály, hogy fórumon nincs hirdetés 😊

De nem gondolom komolyan ám, nekem mindegy 😊, soha nem hírdettem, nem is akarok

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Punker
szerinted bármi anyagi haszna származott belõle?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Akkor mostmár szemétkedhetek kicsit?, olyan rég nem tettem 😄

Ha szigorúan vesszük, a felhívásod nem volt apróhirdetés? 😄

SötétBarom
<#eljen>

Nem akarok rasszista lenni de van egy olyan érzésem, hogy...

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

I.C.ram
Nagy mázlija van, remélem tudja 😊
Most beszéltem a sráccal, megvan az Omega 😊
Bõvebb sztori holnap, mert aztmondja még most vannak a rendõrségen intézni az ügyeket.
Az lenne a legjobb, ha raknának minden autóba nyomkövetõt, ami csak a tulajdonos tud aktiválni,

Tehetsz minden további nélkül, sok pénzért+havidíjért 😊

hát kicsi a hibalehetõség az tuti 😄

I.C.ram
Az lenne a legjobb, ha raknának minden autóba nyomkövetõt, ami csak a tulajdonos tud aktiválni, tehát a paranoiások is megnyugodhatnak, hogy az állam nem figyeli meg õket. Beraknám mondjuk egy olyan helyre, ahonnét csak úgy lehet kiszedni, hogy lekéne bontani a fél autót.
pszihopata
Holland Antillák - St. Marteen - Princess Juliana International Airport

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

SötétBarom
<#wow3><#wilting>

Ez az elsõ soproni autólopás amirõl hallok :|
Remélem lekapcsolják a mocskos keciket!! :@

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

I.C.ram
Nem votl az kényszerleszállás. Kicsit túl alacsonyan jött az biztos, de láttam már errõl a reptérõl csomó felvételt. Mindegyik így száll le.
hát tuti nem lebzselnék alatta, miért nincs a reptér mögött lezárva a part vajon? Mondjuk megérdemlik, had szívják a kerozingõzt 😊 De ez akkor sem szokványos sztem

Taranov
De úgy néz ki, mintha ott lenne a leszállópálya. Talán csak egy kicsit elszámította a távolságot.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Szerintem ez a Honolulun lévõ reptér. Ott szállnak le így a gépek.

aztarohadt, ezt hogy sikerült? Az emberek meg nyugodtan nézték. A Suzukit majdnem lekapta.

vid

Gondolom ez kényszerleszállás volt

Tufa
<#shakehead> omega
kiraktam index forumra, ott több omegás van.

Lol, most telefonáltak neki, hogy kapuváron látják az autót, és követik 😄 Most zúznak le utánuk õk is sopronból, meg a rendõrök is elindultak.
Ebbõl kurva kiváncsi leszek mi lesz...
Ellopták munkatársam autóját, kb 2 órával ezelõtt. (Sopronból)

Ezüst színû Omega MV6 kombi, 2001-es évjárat, tehát faceliftes "B" Omega. (FDG-vel kezdõdik a rendszáma)

Ismertetõ jelek:
- EGYEDI fekete-szürke bõr belsõ
- 17-es vékony küllõs ötágú alufelni
- felnyíló dvd lejátszó a középkonzolban
- automata váltó
- teli fejtámla opel logoval
- vonóhorog mûanyag takaróval
- opel jel kívül egy sincs rajta

Az õ kérését továbbítom, hogy aki bárhol látna ehhez hasonló autót, vagy alkatrészként felbukkanna valami hasonló, hívja a 06-70-450-1991-es számot. (nem az én számom, hanem az övé)

Btw, az autóját kulccsal lopták el, szóval a cián ehhez képest nem méreg...
nagyon megy 😊

CSOCSO
Sland
oké kössz

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

desigo
Lehet a helyszínen is...
Sland
EVO gyorsulásin ugye a RING bejáratánál is lehet jegyet venni, nem csak lottóárusító helyeken?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Nem valószínû, hogy a szervo miatt van. Inkább szorulhatott valami miatt a kormánymûved. Azt nézesd meg.
tényleg, fólia

Egy vadiúj autót bezúztak, gratulálok az ilyet nem tudom megérteni, biztos angolok, inkább adnának 6 szerencsésnek egy Yarist, annak több értelme lenne, mûsort is csinálhatnak belõle.

M@TriX
az autó javulni ritkán szokott, szóval én megnézném, avagy megnézetném helyedben a szervót. olaj/nyomás, stb.

bár óriási probléma nem lehet belõle ha megadja magát, csak akkor cityszervó helyett nincsszervó lép életbe. lehet majd karra gyúrni 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

csabush
Isten ajándéka, vagy varázslat

Tufa
Van vkinek vmi ötlete mitõl lehet az hogy ma elsõ inditásnál a tegnapihoz képest kb olyan könnyü lett a szervóm mint egy új autóban a city servo? 😄
Nem zavar igazából, csak olyan fura lett hogy hirtelen magától megkönnyült a dolog.(korábban picit nehezebb volt ha alapjáraton ment a motor)

desigo
Vagy csak egy átlátszó mûanyag felnivédõ van a kerekeken.
fifi
furcsa, hogy az összes képen az autó ugye áll, de a felnik úgy néznek ki, mintha mozogna a verda...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Csabesz6
<#sir>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Kit--Kat
Attól függ, miért csinálták😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

desigo
idióták-e?