Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Mindegy én imádom az olasz autókat, pedig most sem az van nekem, szóval nem csak az beszél belõlem, hogy amilen autóm épp van, akkor az a favorit.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ezzel az egésszel arra akarok rámutatni, hogy mindenki divatból leugatja az olasz autókat, mert halotta a zöldségesmercis haverjától, hogy szarok. Miközben fingjuk sincs, hogy mire képes egy olasz motor.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Omegát átnézték, szerencsére minden ok vele, nem rohad, egyedül a jobb elsõ szilentet kell cserélni benne, volt már vkinek hasonló gondja? Milyen összegre lehet számítani ennek a javításánál?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Mégpedig õbeléje:

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
És nem árt arra sem kitérni, hogy ez a rendszer fényévekkel kevesebbet tudott, mint a VTEC, 88-ban. Nem véletlenül nem az olaszokhoz kötik a változó szelepvezérlést, mint áttörést, mert nem az õ rendszerük hozta meg ami az egész rendszernek a célja lett volna. (meg nem is a Nissané ugye, amit 1 évvel korábban a 300ZX-be raktak)
Amúgy még a Nissannak is elõbb volt váltakozó szelepvezérlése mint a Hondának, de én pl. leszarom, az enyém nem VTEC mégis hajszállal veri -igaz nagyrészt nem csak a motor teljesítményébõl eredendõen- még az 1.6-os TwinSpark alfákat is (ugye ezekben van váltakozó sz.vez.)
a VTEC hondákról pedig már ne is beszéljünk (pl. DOHC VTEC - 1.6 > 160 LE) ami nem gyenge teljesítmény
az alfa kitalálta, a honda tökéletesítette, mint mikor a gyermek túlszárnyalja az apját..
/direkt provokatív célzattal voltam ennyire elfogult =D/
FLAME ON 😉
Nekem teccett a cikk, nehogy a loálos kifejezést rosszul értelmezze valaki 😊
😛
.: mobilize.hu :.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
tehát hogy pl ne makettboltban keressed, ha erre szánod magad.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
mintha merülne az elem a billentyûzeten? vagy csak bekúlt a space?
ennyi év távlatából meg nem mondom, de az utsó tubust SKF boltban vettem. ha leírod nekik, hogy kétkomponensû fémmé száradó taknyot keresel, tudni fogják mi a pálya.
az ha összekeveredik és megköt, akkor "fém" lesz, na azzal zárod kisebbre a likat /amíg szárad és fogkrém állagú addig tudod formázni/ és probléma megoldva...
én régen ilyet vittem fel mkp hengerekre, és abba ütöttem a kamu ccm adatokat, és tökjóvolt...
ha összejön küldhetsz egy tálca Sopronit!!! 😄
Van egy ilyen OMEGA alaku lyuk a csillag talpa alján, amibe bekéne fûzni a rugót, de sajnos kitágult ez a lyuk, és hiába fûzöm bele, simán kijön 😞
Öntetni nem fogok. Az gány megoldás. Annyi ilyen szart lopkodtak régen a cigányok, azok hova tüntek? Tuti lehet kapni csomót, már csak az ellopottak pótlására is.