Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mûszaki is csak akkor, ha vonóhorog megy rá pl.
ha ma megjött, azt okmányirodától függõen t.képpen holnap is át lehetne venni...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
RAdarzavarónál olyat mondtak, hogy egy kis készülék az is, és zavarja a lézeres radar által kibocsájtott jeleket 8 mp-n át...
Olyat énis láttam, ami csipog, mikor közeledünk egy ilyen mérõhöz.
.: mobilize.hu :.
Az csak extra feature.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A rendszám helyett csak egy fehér foltot látnak a zsaruk.
de ez kb 60.000 Ft / rendszám
nah meg a "radar-jelzõ" szerkezetek, amik ugyanitt vannak 😄DDD Elég érdekes, fõleg miután utánanéztem, hogy sokan már tudták is használni ezeket... Állítólag van valami, ami 8mp-ig zavarja a radart, lehetõséget adva a sebességcsökkentésre 😄 Érdekes dolgok, de volt akinek bevált, tehát nem fiction elvileg...
.: mobilize.hu :.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
pl. sok helyen a "3 év VAGY 100e km garancia" azt jelenti hogy ha 2 év alatt mész 100ezret akkor onnantól már bukta a gari.
úgy értem én is, 5 évig garanciás, bármennyit mész 😊
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Amúgy Porsche Szegedrõl van szó, kapcsolatuk csak van 😊
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
pontosítva 5 év VAGY 500e km gar.
Ettõl függetlenül még mindig korrekt, kár hogy a fiat
többi modelljére nincs ennyi gari mert ez az 500-as aranyos meg minden de nem túl férfias, magamat nem nagyon tudnám benne elképzelni. De egyik meleg munkatársamnak kifejezetten tetszik.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Én nem hiszem, hogy ennyit gyorsult volna az ügyintézés, de úgylegyen.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
23sec? >😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A külsõ esetében viszont mindenképp valamilyen rendhagyóbbra gondoltam, ha akár az 1.2-es motorral meglenne 3 milla alatt, akkor mindenképp áll az alku. (Anyámnak lenne egyébként, és a vásárlás elõfeltétele, hogy a Golfunkat és a Luponkat sikerüljön eladni)
Nekem a belseje teccik a legjobban, fõleg a debil kerek fejtámlák 😄
Egyértelmû, csak az 5-ösökkel játszottak, mivel a típus az 500-as.
Remélem, hogy Zsiroskenyér nem gondolja komolyan, amit ír.
Valószínûleeg nem viccelnek.
Amúgymeg ez km korlátozás nélküli garancia magyarul 😊
Ettõl függetlenül az 5 év tisztelendõ, csak nehogy ettõl menjen csõdbe a gyár.
Ami amúgy mûködik is, csak szerencsétlen lenyelt egy kavicsot, és az üveg fele megsemmisült :/
😄
ez van én má csak ilyen lázadó típusu f*szkalap vagyok 😊
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
Az ok, hogy tompított, helyzetjelzõ meg az alap lámpák mûködjenek, de olyanér nem átengedni, ami más autón nincs sztem gyérség.. Kb mintha azért nem engednék át, mert nem mûködik a klíma ^^
Más.
Kicsit felb*szta az agyam, a szerelõm mondta, h ha nem mûködik a hátsó ablaktörlõ, vagy nem ég a ködlámpa, akkor megvágják a gépet mûszakin.. Ez mekkora gyökérség jéjzusommm..
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.