Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Honnan lehet 114-es merci csillagot venni Mo-n?

Véletlen letörtem az enyémet 😞
fifi
eredetvizsga nincs új autóra
mûszaki is csak akkor, ha vonóhorog megy rá pl.

ha ma megjött, azt okmányirodától függõen t.képpen holnap is át lehetne venni...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

be lehet csak kötekednek érte

autoszimulator
Kösz a válaszokat, akkor majd ugy intézem, hogy garantálják 😄
RAdarzavarónál olyat mondtak, hogy egy kis készülék az is, és zavarja a lézeres radar által kibocsájtott jeleket 8 mp-n át...

Olyat énis láttam, ami csipog, mikor közeledünk egy ilyen mérõhöz.

.: mobilize.hu :.

SötétBarom
Nope. Bármibe be lehet rakatni, Nyuszó nyomja 😉
Az csak extra feature.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

a xenon automatikus magasság állítóval van? tudtommal csak úgy megy át mûszakin.

desigo
Létezik lézer zavaró.
A rendszám helyett csak egy fehér foltot látnak a zsaruk.
de ez kb 60.000 Ft / rendszám
I.C.ram
Van simán olyna, ami baromi messzírõl elkezd pittyegni, ha radar van a közelben.
40 kb reális ár egy xenon szettért. Max adass velük garpapírt, hogy át fog menni mûszakin vele.
autoszimulator
kaptam egy linket, ahol azt állítják, 40 rongy körül megcsinálják a halogén lámpás autó világítását XENON fényszórósra... Nekem kicsit olcsónak tünik, de mind1, viszont ez elvileg egy esetleges müszaki elõtt nem okozhat problémát, persze normális világítás beállítások mellett?

nah meg a "radar-jelzõ" szerkezetek, amik ugyanitt vannak 😄DDD Elég érdekes, fõleg miután utánanéztem, hogy sokan már tudták is használni ezeket... Állítólag van valami, ami 8mp-ig zavarja a radart, lehetõséget adva a sebességcsökkentésre 😄 Érdekes dolgok, de volt akinek bevált, tehát nem fiction elvileg...

.: mobilize.hu :.

Taranov
Szerintem ez mindenhol így van, de senki nem megy évente 100 ezret vele, tehát 5 év km korlátozás nélküli gari van rá _gyakorlatilag_.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

ez a szerzõdés pontos megfogalmazásától függ.

pl. sok helyen a "3 év VAGY 100e km garancia" azt jelenti hogy ha 2 év alatt mész 100ezret akkor onnantól már bukta a gari.

pontosítva 5 év VAGY 500e km gar.

úgy értem én is, 5 évig garanciás, bármennyit mész 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

csak nincs olyan nagy sorbanállás egy kereskedõnek, mint magánszemélynek

Amúgy Porsche Szegedrõl van szó, kapcsolatuk csak van 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

"Amúgymeg ez km korlátozás nélküli garancia magyarul 😊"

pontosítva 5 év VAGY 500e km gar.

Ettõl függetlenül még mindig korrekt, kár hogy a fiat
többi modelljére nincs ennyi gari mert ez az 500-as aranyos meg minden de nem túl férfias, magamat nem nagyon tudnám benne elképzelni. De egyik meleg munkatársamnak kifejezetten tetszik.

Punker
nekünk tavaly a szalon elõre sorszámot kért így volt 2 nap, ha bemész és az asztalra csapsz hogy ez a kék kell, tuti több 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Naja, de sorbanállás max vidéken nincs, és ott is ki kell fogni.
Én nem hiszem, hogy ennyit gyorsult volna az ügyintézés, de úgylegyen.
Punker
eredetvizsgálat, vizsgáztatás, meg abürokratikus papírmunkák kis szerencsével megvannak 2 nap alatt, ha nincs sorban állás.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

elvileg ha egy új autót ma hétfõn leszállítanak a szalonba, akkor péntekig valóban átvehetõ vajon? Mert azt állítják, de haver nem bízik benne 😊

SötétBarom
Kíváncsi vagyok akkora kerekekkel mennyit megy 0-100ra 😄D
23sec? >😊

Taranov
😄DDD

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Jaja, póló egykettõ 18-as krómfelnin, leültetve, meg vw club matricával... nem is képzavar. Akárcsak a gyíkTDI Leon, ami Cuprának van álcázva...
SötétBarom
Itt sopronban érdemes próbálkozni, sok a wannabe VWclub arc 😄DDDDD

Taranov
Hát igazából a belsõ felszereltség majdnem mindegy lenne, csak légkondi kell.
A külsõ esetében viszont mindenképp valamilyen rendhagyóbbra gondoltam, ha akár az 1.2-es motorral meglenne 3 milla alatt, akkor mindenképp áll az alku. (Anyámnak lenne egyébként, és a vásárlás elõfeltétele, hogy a Golfunkat és a Luponkat sikerüljön eladni)

SötétBarom
Ha 3 milla alatt megkapod 500km garival, akkor nincs is jobb vétel..

Taranov
Én nagyon gondolkozom rajta, de a hazai megjelenésig (év vége, jövõ év eleje) még van bõven idõm 😊

SötétBarom
Muteromnak/csajomnak biztos vennék 😊 de nem mer nincs mibõ
Nekem a belseje teccik a legjobban, fõleg a debil kerek fejtámlák 😄

Taranov
"Amúgymeg ez km korlátozás nélküli garancia magyarul 😊"

Egyértelmû, csak az 5-ösökkel játszottak, mivel a típus az 500-as.
Remélem, hogy Zsiroskenyér nem gondolja komolyan, amit ír.

Ettõl függetlenül az 5 év tisztelendõ, csak nehogy ettõl menjen csõdbe a gyár.

Valószínûleeg nem viccelnek.
Amúgymeg ez km korlátozás nélküli garancia magyarul 😊

lol jó a marketing: "500 ezer km gari", mindazonáltal hogy mivel nem az kifejezett beutazom a világot autó a legtöbb tulaj a közelében sem fog járni ennek az értéknek 5 év leteltével.
Ettõl függetlenül az 5 év tisztelendõ, csak nehogy ettõl menjen csõdbe a gyár.

SötétBarom
Ha peched van, lehet h belekötnek..

Taranov
Ja értem. És ezt is megkövetelik?

SötétBarom
Én az elsõrõl beszéltem nyilván..
Ami amúgy mûködik is, csak szerencsétlen lenyelt egy kavicsot, és az üveg fele megsemmisült :/

Taranov
Ez abszolút így van, a hátsó ködlámpának mûködnie kell. Az más kérdés, hogy Magyarországon ritkán van rá szükség.

SötétBarom
Meg fogom csináltatni, nincs ezzel semmi gáz, csak az elv zavar..
😄

ez van én má csak ilyen lázadó típusu f*szkalap vagyok 😊

Lteebee
Én onnan közelíteném meg, hogy igénytelenség nem rendberakni a nem mûködõ hátsó törlõt.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Hátsó záróködfény szvsz minden autón van. És a szedánokon meg azért nincs hátsó ablaktörlõ, mert a menetszél leviszi a vizet (aerodinamika), míg a hatch-en, kombin nem, sõt, még rá is hordja a koszt. Amelyik autón van, ott elvárják hogy mûködjön.
SötétBarom
Milyen biztonság? Az alapfelszereltségû autókon nincs ködlámpa, a szedánokon meg nincs ablaktörlõ hátul.. Ha pedig áruszállításra használnám, akár le is lehetnének falazva a hátsó ablakok.. -.-
Az ok, hogy tompított, helyzetjelzõ meg az alap lámpák mûködjenek, de olyanér nem átengedni, ami más autón nincs sztem gyérség.. Kb mintha azért nem engednék át, mert nem mûködik a klíma ^^

Punker
gyökérség??? biztonságról halottál már?

SötétBarom
Má nem azé de ez peresebb mint bármi =D

Más.

Kicsit felb*szta az agyam, a szerelõm mondta, h ha nem mûködik a hátsó ablaktörlõ, vagy nem ég a ködlámpa, akkor megvágják a gépet mûszakin.. Ez mekkora gyökérség jéjzusommm..

kanyarban elég parán néz ki. nameg a fasza peres gumikat el is lehet felejteni 😞

SötétBarom

Lteebee
Hát, akinek eleve tetszik a 3-as, annak valszeg ez is...

CSOCSO
Bmw M3

allitolag gyors mint atom meg kircsi de nem olyan kemeny mint az e46
aha, szóval laposabb, hosszabb, könnyebb lesz az NSX a Lexusnál, jó ötlet 😊

SötétBarom
Hát nemtom sztem k*rvára nincs igaza :|

Taranov
Igazán érdekes ez a meglátás az újságíró részérõl 😊

Hm..

Lteebee
Hát nehéz ezt megsaccolni.
A Twingót, ha jól tudom, nem is árulják nálunk.

12000 € körüli áron szvsz egész sokat el tudnának pattintani nálunk is az 500-asból.