Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Még egy poszt a témában: ezeket a bírságokat úgy vizsgálom, hogy összehasonlítom a minimálbérrel.. Ausztriában ez ugy tudom per pill 1000e környékén mozog.. Itthon pedig 8x ezer.. Lehet számolni.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
Mit vár, amikor le akar lépni a rendõrök elõl?
Másrészt meg nem mondtam, hogy az USA jobb..

Punker
valszeg ha rögtön megáll akkor nem jár így és nem fognak rá rögtön fegyvert.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SötétBarom
Mész te. 😉

Sztem kicsit többször járok Ausztriában.. (persze nem biztos)

Btw. nem bírságokat kéne emelgetni, hanem növelni kéne az utak biztonságát.. Pl. az útjelzõ kis oszlopokat tisztán tartani (éjszaka a mocsoktól nem látszik se a vonal, se ezek a kis prizmák), nem sózni, hanem sóoldattal tisztítani az utat (hogy ne legyen taknyos még +3 fokban is..), meg ezeken kívül van még egy halom veszélyes apróság, de egyszerûbb a gyorshajtókra meg a piásokra fogják a balesetek nagy részét..

cement
jol csinalta, amokfuto motorost hogy allitasz meg maskepp? es sztem nagyobb baja nem lett csak megutotte magat

respect to the man in the ice cream van

pszihopata
'Mocskos egy hely ez.. "

-És mit szólnál ilyen zsarukhoz?

Usa rendõr megoldja!

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

broman191
Zöldben hihetetlen ronda, de még úgy is váááááá😛

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

ez a célja, ezért nem b*sztathatjuk a bírságok nagyságát logikusan gondolkodva 😊 Persze jó lenne szabadon vigéckedni, de az már a mi gondunk 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Talán mert ott nem 120 euro a 66kmh, hanem 250 😄
Érdekes, Ausztriában 50-nel megyünk magyarok legtöbbször 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

autoszimulator
Ezek nem helyszíni bírságok, hanem el nem ismerés utáni, és ha postán kapod az áldást, utólag.

.: mobilize.hu :.

SötétBarom
50 helyett 66kmh 30 rongy. Színvonal megvan <#vigyor2>

Vááá. Remélem ez az ország eltûnik a süllyesztõben minél elõbb.. Mocskos egy hely ez..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

De ezek a max tételek, nem?
új bírságok

ezentúl mindenki figyeljen jobban a kintfelejtett 30-as táblákra <#levele>

ez valódi kép? 😮

MikX
Jahh, elképzelem ah elõtérben Boxerdurozsolás, azmeg vijjog a háttérben 😄 XD

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

cement
ezmiez lol dedurva imadom oket. a nagy testver a hatterbol figyel

<#buck><#buck><#wow1><#wow1><#hawaii>hmmm...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

GregSB
Oktató kocsira jellemzõ a sz@r állapot, fõleg a magyar utakon. Az a 4-es golf amiben tanultam volt kb 1,5 éves és már kopogott a jobb elsõ felfüggesztése...

Willi Betz
Nem pont a dízelre gondoltam 😄,de kasztnilag meg mûszakilag jó autók voltak.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Csabesz6
=DD

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

I.C.ram
Én utáltam. Mondjuk ez már valószínû az állapotának tudható be. Meredekebb lejtõn csak 1-esben, 2-esben bírt felmenni. Az ülései szétvoltak már ülve, a váltója állandóan kiugrott sebességbõl, és még szervó sem volt benne 😞 De mentem vele 120szal is. Na az élmény volt a kb 3 perces kifutópálya után végre elérni azt a tempót, amivel úgyahogy megtûrnek a szélsõsávban 😄
GregSB
Jó öreg Jetta 😄 Unokabátyámnak volt ilyen 1.6-os benzines. Sokat csapattuk 😛 (akkor még nem volt jogsim, szóval nemhivatalosan ezen is tanultam vezetni 😊)

Willi Betz
Ez még oda tartozott ahol a Volkswagen hírnevet szerzett a Golf 2-vel,ezek jól sikerült darabok voltak,máig kevés olyan van ami rohadna.

Willi Betz
Nekem meg az nem tetszik,hogy az Astrat akarod leszólni,ugyanis olyat vezetek már egy éve(kombi,kategórián belül ennek van a legnagyobb csomagtartója,ha az Octaviat nem vesszük bele,ugyanis sokan azt hiszik,hogy alsó közép kategóriás) és valahogy jobban érzem benne magam mint egy Golfban(ahhoz is volt szerencsém).Viszont a Ceed tényleg egy jól sikerült autó,hiába koreai.Logan meg hát attól függ,hogy melyik oldalát nézzük.Francia oldalról tényleg hulladék.De használhatóságilag egész jó,igaz anyagok nem valami fergetegesek benne,de akinek olcsón kell "nagy" autó az megveszi a Logan MCV-t.

I.C.ram
ték
I.C.ram
1.6D volt. Szinte lehetetlen volt leffuladni vele 😛
I.C.ram
Én ilyenen tanultam 😄
GregSB
4-es golfon tanultam vezetni, szóval van összehasonlítási alapom. A 4-es kissebb belül (hátsó lábtér jelentõsen), és a futómûve is szarabb az 5-ösnél. Nekem ezek már szignifikáns különbségek...

A H Astrát vezettem 3 napig (külföldön béreltük), nem voltam tõle elájulva. Belül kissebb az 5-ös Golfnál, és sokkal több a kopogós mûanyag a mûszerfalon. Ha mindenáron e két autó közül kéne választani én akár képes lennék kifizetni a többletet a Golfért.

Egyébként a kategóriából nekem a Bravo, Ceed vagy Focus kéne... csak kicsit zavarta a szememet hogy szarozzátok a Golfot 😊 A Dacia Logan, meg a Renault Thaila.. na azok szar autók 😊

GregSB
A kategóriáján belül kapsz hasonlót olcsóbban ez tény. Ettõl függetlenül ha valaki kifeizeti rá a + költségeket (mert sznob vagy hülye 😄) akkor egy nagyon jó autót fog kapni. Szar autó számomra az, amit szar vezetni, gagyi és nem ergonómikus a belseje, stb...

Willi Betz
A Volkswagen évek óta nem tud felmutatni újat.A Golf 5-t meg vehetjük ráncfelvarrott 4-esnek,ugyanis sok változás nincs kettõjük között.
De mondok egy alternatívát,ami sokak szerint egy szar,de mégis tudott felmutatni valamit.Opeléknél G Astra és H Astra között feltûnöbb a különbség mind anyagminõségileg,mind formailag.Érdekes módon H Astra veri mindenben a Golfot.Még a németek is megmondták,hogy jobb,pedig õk aztán nagy Volkswagen pártiak.

Willi Betz
Már ne haragudj a Volvo mióta német?

I.C.ram
Túl van árazva? Az ugyanaz, mintha szar lenne, nem? 😄 Kategóriáján belûl kapsz jobbat is. Ezt jelenti a túlárazás 😊 Úgyis fellehet fogni, hogy az árához képest szar anyagokból van, szar a minõsége, stb 😊
GregSB
" Golf 5 (ami szvsz egy kalap szar)

Ezt kifejtenéd részletesebben? Haverom már 2 éve vezet céges 5. gen Golfot. Kötelezõ szervízen kívül csak azért volt szervízben, mert szélvédõje berepedt felrepülõ kavics miatt.. Én is elég sokat vezettem már (az övét), és mindketten abban állapodtunk meg, hogy a kategóriáján belül egy nagyon jó kocsi, a beltér elõl-hátul tágas, ergonómikus, jó anyagokból van. Futómûve is jó, egész jól elnyeli az úthibákat pesten, jó érzés vezetni a kocsit. Egyetlen hibája hogy túl van árazva, csak ezért nem kéne... (a kinézetet direkt nem említettem meg, mert ez szubjektív.. nekem tetszik)

Hát hogyne 😄
A statisztika meg biztos bunda, nem? Ja nem az az ADAC teszt szokott lenni. Ja hogy az is német 😞 Akkor nemtom, hisz õk tökéletesek...
Willi Betz
Ahogy elnézem itt Rízsrakéta uralom van,ami igazából azoknak nem kedvez aki európai autó hívõ.De az Octavia tényleg jó autó,jobb mint a márkacsoporton belüli Golf 5 (ami szvsz egy kalap szar,sok eltérés nincs a 4-es Golf-hoz képest)
Én inkább vennék 6 milláért egy Volvo V70-t,az 100x jobb mint egy Accord,minõségileg biztos.

autoszimulator
meg csak úgy, mer honda <#worship>

.: mobilize.hu :.

cement
meg azt, hogy szép és megbizható 😊

I.C.ram
Hogy lehet ilyen igénytelen, hogy még a díszlécet sem pattintja vissza a helyére a tetõn? 😄
Csabesz6

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6

Csabesz6
101 lovas pontosan.

desigo
11000 kmt használta lol
abból aztán sok kiderül
3 hónap alatt vezetek annyit...
És ugye tegyük hozzá, hogy ez full extra.
I.C.ram
1.9 dízel.
ja hogy kombit akarsz...az kell a ráknak 😄

de ha már mindenképpen akkor:

Accord Tourer 2007 Special Edition 2.0 Sport 155 LE

Fogyasztói ár regisztrációs adóval 6 669 000 Ft

Milyen, 1.4-es?
I.C.ram
Csak azt felejted ki, hogy ez az alap szedán, nem pedig kombi. Octaviaból a kombi is megáll 6 millió alatt, és abba még extrákat is pakolhatsz kb 600ezer értékben.
Accord 2007 2,0 Comfort 155 LE

Fogyasztói ár regisztrációs adóval 5 450 000 Ft

vagy ugyanez executive kivitelben : 6 349 000 Ft

I.C.ram
Honda Accord kombi 8 millió... Ne hülyéskedj már. 2 millió különbség van. Az kurvasok azért ebben a kategóriában.