Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Másrészt meg nem mondtam, hogy az USA jobb..
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Sztem kicsit többször járok Ausztriában.. (persze nem biztos)
Btw. nem bírságokat kéne emelgetni, hanem növelni kéne az utak biztonságát.. Pl. az útjelzõ kis oszlopokat tisztán tartani (éjszaka a mocsoktól nem látszik se a vonal, se ezek a kis prizmák), nem sózni, hanem sóoldattal tisztítani az utat (hogy ne legyen taknyos még +3 fokban is..), meg ezeken kívül van még egy halom veszélyes apróság, de egyszerûbb a gyorshajtókra meg a piásokra fogják a balesetek nagy részét..
respect to the man in the ice cream van
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
.: mobilize.hu :.
Vááá. Remélem ez az ország eltûnik a süllyesztõben minél elõbb.. Mocskos egy hely ez..
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
respect to the man in the ice cream van
<#buck>#buck><#buck>#buck><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#hawaii>#hawaii>hmmm...
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
A H Astrát vezettem 3 napig (külföldön béreltük), nem voltam tõle elájulva. Belül kissebb az 5-ös Golfnál, és sokkal több a kopogós mûanyag a mûszerfalon. Ha mindenáron e két autó közül kéne választani én akár képes lennék kifizetni a többletet a Golfért.
Egyébként a kategóriából nekem a Bravo, Ceed vagy Focus kéne... csak kicsit zavarta a szememet hogy szarozzátok a Golfot 😊 A Dacia Logan, meg a Renault Thaila.. na azok szar autók 😊
De mondok egy alternatívát,ami sokak szerint egy szar,de mégis tudott felmutatni valamit.Opeléknél G Astra és H Astra között feltûnöbb a különbség mind anyagminõségileg,mind formailag.Érdekes módon H Astra veri mindenben a Golfot.Még a németek is megmondták,hogy jobb,pedig õk aztán nagy Volkswagen pártiak.
Ezt kifejtenéd részletesebben? Haverom már 2 éve vezet céges 5. gen Golfot. Kötelezõ szervízen kívül csak azért volt szervízben, mert szélvédõje berepedt felrepülõ kavics miatt.. Én is elég sokat vezettem már (az övét), és mindketten abban állapodtunk meg, hogy a kategóriáján belül egy nagyon jó kocsi, a beltér elõl-hátul tágas, ergonómikus, jó anyagokból van. Futómûve is jó, egész jól elnyeli az úthibákat pesten, jó érzés vezetni a kocsit. Egyetlen hibája hogy túl van árazva, csak ezért nem kéne... (a kinézetet direkt nem említettem meg, mert ez szubjektív.. nekem tetszik)
A statisztika meg biztos bunda, nem? Ja nem az az ADAC teszt szokott lenni. Ja hogy az is német 😞 Akkor nemtom, hisz õk tökéletesek...
Én inkább vennék 6 milláért egy Volvo V70-t,az 100x jobb mint egy Accord,minõségileg biztos.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
de ha már mindenképpen akkor:
Accord Tourer 2007 Special Edition 2.0 Sport 155 LE
Fogyasztói ár regisztrációs adóval 6 669 000 Ft
Fogyasztói ár regisztrációs adóval 5 450 000 Ft
vagy ugyanez executive kivitelben : 6 349 000 Ft