Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sõt, a legjobb az lenne, hogyha mindenkire egyéni sebességkorlátozások vonatkoznának a vezetési képessége alapján. Persze ez lehetlen, mert óriási erõforrásokat igényelne az elbírálás.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Meddig tartana olyan rendszert bevezetni, ami szorzókat alkalmaz az autó értékétõl függõen? Hogy esetleg a wartburgost ne a fél havi megélhetésére, míg a böszme bmw-st az egyik zsebében lévõ aprópénzre büntetik ugyanazért...
Így sosem lesz rend,ha válogatsz,és sorrendet akarsz felállítani.
Majd akkor leszel törvénytisztelõ,ha mindenki már az?
-Így nem fog menni!
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Ameddig minden nap arról hallani, hogy valakit megvertek, vagy kiraboltak este a környéken, addig ne pattogjon senki az illegális softwarehasználat, meg a gyorshajtás miatt!
Majd ha a közbiztonságot megteremtik a rendõrök, akkor lehet foglalkozni a közlekedéssel is. De ameddig olyan érzést kelt egy rendõr autó, mint egy sötétített üveges BMW, addig a rendõrség saját magával foglalkozzon inkább, hogy vajon miért keltenek félelmet az emberekben biztonságérzet helyett. Én megmondom: mert beléd kötnek azért is, ha nincs nálad személyi ha kiveszed a szemetet a házad elé, és igazoltatnak, de az nem érdekli õket, ha a szemük láttára állnak körbe valakit 8-an.
-Ja,nemtetszik?
Aki sokallja a bírságot,az menjen lassan!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
-Hol?
Más országokban vannak ilyen helyek, oda kimennek, száguldoznak kicsit ott, nem pedig az utakon.
Példákat asszem nem kell sorolnom!
Ahol meg káosz van,ott csak keveseknek jó.
Mit is szeretnénk?
Én rendet mindenhol,a közlekedésben is!
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
.: mobilize.hu :.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nem az életszínvonalat nézem, meg hogy éhezés van-e, pusztán rendszer szempontjából..
Ennyit, és ennyire pofátlanul nem lopnak sehol.
Saját vélemény.. -.-
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
.: mobilize.hu :.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
A jogtalanul kirakott 30 miatt kéne tüntetni, akkor mennék is
don't give a fuck
Egy 25000 ezres városban lakom,éjszaka 1 rendõrautó van szolgálatban.
Na ez a röhely!
Persze hogy nincsen rend,mindenki megy mint az idióta!
Meg ha már több, mint 1 millió forint 1m3 autópálya, amit amúgy soha nem fogok elhinni, akkor had feltételezzem már, hogy a világ legjobb aszfaltjából van, és 300-al is teljesen biztonságos menni rajta, ha nincs elõttem senki, és nem váltogatok sávot.
don't give a fuck
Mert az pl alap, hogy jobb átmenni sárgán, ha olyan késõn vált sárgára, hogy biztonságosabb átmenni, mint beletaposni a fékbe.
Amúgy politikai hozzáállástól függetlenül(amúgy is úgy tudom minden párt támogatta ezt) lehet megérné szervezni valamit az elé a nagy ház elé, és kicsit befüstölni a parkolójába, hátha észhez térnének páran...
Amúgy én nem tudom teljes mértékben elítélni ezt a rendszert, talán így lesz némi visszatartó ereje a dolognak, bár ki tudja.
don't give a fuck
De az még mindig lol, hogy a minimális büntetés 30k.
Ez ha jól értelmezem annyit jelent, hogyha átléptem akár 1kph-val, akkor már megbüntethetnek.
don't give a fuck
Az a véleményem, hogy felháborítóak az összegek, és hatalmas pofátlanság az egész.
Ha jól értelmeztem, akkor ha városban 51-el megyek, akkor már megbasznak 30 ezerre...
Eleve olyan összegekbe kerül egy autó fenntartása ebben az országban, hogy csak néztem, amikor megtudtam mi mennyi.
Még nincs jogosítványom, de 1-2 hónapon belül szeretném elkezdeni, úgyhogy az utóbbi idõben elég sok mindennek utána néztem, és tényleg olyan árakat láttam, hogy nem akartam elhinni.
Az még OK, hogy az alkatrészek drágák, de ha Amerikában(ahol ráadásul 4x-5x ennyit keresnek átlagosan!) ilyen adókat vezetnének be autókkal kapcsolatban, akkor lázadás törne ki az egész országban. Persze ott soha nem csinálnak ilyet, ott az autó a szent állat, és ez nagyon jól is van szerintem. Környezetszennyezés így meg úgy, mit ér az egészséges környezet, ha nem tudunk közlekedni? Meg még akkor a biztosítás is...
Szeretnék külön autót, mert ami van, az hétköznap reggel 8-tól este 6-ig biztos nincs itthon, de ilyen árak mellett max álmodhatok róla.
Mindenesetre ezektõl a bírságoktól én nem félek, mire meglesz a jogsim, addigra eltörlik az egészet, mert senki nem fogja tudni õket befizetni, annyi kapacitása meg nincs a rendõrségnek, hogy behajtsa majd mindet. Illetve van, csak akkor majd nem lesz ki, aki kiossza a további bírságokat 😊
Lol, kiütöttem valakit, visszavontam, most meg nem engedi újra elküldeni.
170 kiló!
szerk:
rákerestem jól tippeltem:
"A minimálbér 2008.01.1-tõl 69.000 Ft"