101030
.
  • MaSzKa
    soha többet franciát
  • MaSzKa
    el is hiszed nekik ezt a kamut?

most borult fel 1 új renault tesztautó csak úgy váratlanul

meg ugye a franciák olyasfélék mint itt a kisebbség
  • SötétBarom
    Hasznos.. Én már többször aludtam el :S
  • LaszloLedzenyi
    pedig azok. gyakorlati időm alatt 3 hónapot voltam renault márkaszervizbe. hát hogy is mondjam,nem vennék .apám belesett a csapdába jól beszámították az előző autókant egy 1.4 es megane ba. 2 naposan vezérlőegység csere,fél évesen tornycsapágy és klímakompresszor és még a garancántúli visszahívásokról ne is beszéljek.
    soha többet franciát
  • GregSB
    Felfrissítik az Audi A6-ost

Szuper, mostmár senki nem lesz képes megkülönbötetni az A4-től :D
    Nem éretem mire jó hogy teljesen ugyanúgy nézzenek ki a kocsik a palettán, nekem jobban tetszik amit a Merci és a BMW csinál: azonos stílusjegyeket használnak de jól megkülönböztethetők a kocsijaik.
  • broman191
    Fáradtságjelző by Merci
  • Borg
    Majd amikor a népítéletek 10 éves lagunákkal meg c5-ösökkel lesznek tele, amikkel elégedettek a tulajok. Akkor. Az Alfának is akkor.
  • broman191
    Nem látszanak sz4rnak...de ki tudja...
  • Taranov
    *híresen
  • Taranov
    De mostmár nagyon mondják a franciák, hogy vége ennek a korszaknak. Kifejezetten jó minőséget ígérnek a Lagunánál, C5-nél, amik híresek megbízhatatlanok voltak.
    Te/Ti hisztek nekik?
  • Borg
    Ez volt annak a legkisebb baja :)
  • broman191
    Minőség :D
  • LaszloLedzenyi
    a hengerfej kb 3 cm re van a tűzfalt borító ujrhasznosított papír meg rongy keveréktől. az kezdett olvadni.
  • broman191
    "kezdett büdösödni a műszerfal"
  • SötétBarom
    Jogos :/ Szerencsére ilyen tapasztalatom nincs :]
  • Borg
    A 90-es évek közepe felé én is imádtam az első 2.2td espaceünket. Az még a kocka verzió volt.
    Nagy üvegkalitka, kényelmes, és pályán utazóban nagyon jól ment (az akkori viszonylatban). De megbízható már akkor sem volt :)
    200-at ment az is. Egyszer angliából jöttünk haza, és késésben voltunk este az utolsó komphoz. Na akkor nyomtunk egy ilyen menetet a pályán, hogy 190-210 között tartva versenyeztünk valami volvoval, az nem birta fogni az Espacet. Mi is csak akkor vettünk vissza néha, amikor kezdett büdösödni a műszerfal :)

Én egészen a Tipo-ig szintén úgy gondoltam, hogy jól elleszek az ócsó olasz autókkal. Ott még szerelem is lehetett volna belőle, mert kényelmes, jól vezethető autó volt. De amikor 2 hetente megáll alattad, és többet tölt a szerelőnél mint alattad... na akkor ott elszakad a cérna.

Innentől kezdve a szerelmet inkább olyan autóban keresem, amire költeni ugyan kell (mire nem), de nem hagy cserben úton útfélen váratlanul.
  • SötétBarom
    Te nem tudod mi a szerelem :PPP

Viccet félretéve, ha olyan lenne az autóm mint az általad felvázolt Escpace, lehet hogy hirtelen felindulásból beletolnám az első hasadékba.. Erről jut eszembe, egy olyannal mentem életemben először 200 felett :DD 2.0 turbo volt asszem.. Nem én vezettem, csak vigyorogtam a hátsó ülésen kb 14 évesen :D
  • Willi Betz
    Ez az Accord érdekes,olyan mintha Civic lenne:)
  • Borg
    Mondtam már: Faterom hordta be az ilyesmi vasakat olasz bontókból, majd ki lettek pofozva, és eladva :) 90-es évek elején főleg. Fiatok, rönók, pár citroën. Ő sokkal inkább bütykörészős típus mint én. Most is egy 2.2td espace-e van, 95-ös talán. Folyton valami lerohad benne, de ő szereti. Voltak horvátban nyaralni, aztán ahányszor leállította bikázni kellett :D Hazafelé eltört a rugója, nem megy a klíma, műanyagok mind szét vannak hullva a beltérben, ablakemelők, zárak szarok, km óra ugrál össze vissza. De megy, még étolajjal is ha kell :DD pár hetente izzító gyertya csere... de neki ez már belefér.
    Én a Pandámat nem utáltam. Az tette a dolgát, valszeg mert az egyetlen elektormos dolog a világítás volt benne :D
  • SötétBarom
    Borg, te meg mond má meg mér volt ennyi fiatod, ha utáltad őket??? :DDD
  • SötétBarom
    Ilyen volt nagybátyám első autója, imádta.. Még a mai napig itt szaladgál valahol sopronban.. Ezeknél a régi fiatoknál sokkal jobb szerintem, és mégmindig nem egy vagyon..
  • SötétBarom
    Hát nemtom.. Ez inkább egy kicsit nyújtott hatchnek néz ki.. De az az ascona :] Amúgy ma vicces lenne, ha valaki piacra dobna valami ilyesmit :) Mondjuk RS6 Avant Coupe :DDD
  • SötétBarom
    Nekünk volt tipo-nk, és jó volt :) Ez a croma bejön, maffioso feeling kicsit.. :D De a megbízhatósága eléggé kétséges.. Én nagyon szeretem az olasz vasakat, de nyugodt szívvel az enyémnél idősebbett nem nagyon ajánlgatnék senkinek.. A legegyszerűbb, ha a népítéletekbe beleolvasgatsz (csillagokat ne nézd mer fasság.. Van egy halom bravo, ahol meghalt pár elektromos ketyere, és egy csillag, viszont van olyan golf amiben párévesen motor/váltó behalt, leégett a turbo meg ilyesmi és simán négy csillagos az értékelésük :DD)
  • Borg
    Accordból még később is volt ilyen :)
  • Borg
    Egy kategória a korabeli regata, tipo stb-vel.
    Azzal a különbséggel, hogy nagyobb, lomhább, kényelmesebb, de még több cucc van benne ami tönkremehet (és tönkre is megy).
  • Willi Betz
    Nekem a Granada tetszik még nagyon,de abból bontószökevényt lehet csak kapni,meg baszott nagy motorok vannak benne:D
  • Willi Betz
    94-es Cromaról mit tudsz mondani? Mert találtam egyet ami közel is van,meg egész tűrhetően néz is ki.
    Róla lenne szó
  • fifi
    nemtom ez milyen, nekem anno volt V6 Granadám, hát annyit mondanék, hogy inkább egy 4T Warburg örökre, minthogy egy olyan valaha mégegyszer a kertbe beálljon...
    viszont maga a V6 az tényleg egy menő dolog... :)
  • SötétBarom
    Ja igen, elfelejtettem.. Tegnap majdnem kiestem a kocsiból, az elkerülőn olyan este 10 fele jött velem szembe egy SLR :o
  • szieszáj
    b+ fájdítsd még a szivem :D
  • SötétBarom
    Még ez tetszett mindig is, de mondjuk minimum a V6.. :)
  • SötétBarom
    Meg alapba teljesen beteg, kib@szott háromajtós kombi
  • szieszáj
    kb
  • szieszáj
    viszont ezmost nekem nagyon tetszik :D
  • SötétBarom
    Ez szerintem veszett jól néz ki.. :) Olyan mint valami mini-muscle car.. Lenne valami fölös lém lehet, hogy tényleg szaladnék érte :o

Vedd meg ember :D
  • Willi Betz
    Óóóó...régi jókis Ascona. Volt már dolgom Asconaval,csak C-s volt:)
    Nem volt a legjobb,de szerethető volt.
  • SötétBarom
    [TÁRCSÁZZA AZ EMBERT :D]
  • szieszáj
    Ezt találtamGabinak :)
  • SötétBarom
    Erről a mágnesmotorról régebben olvastam, nem tűnt fasságnak.. Csak valami miatt sehol sem foglalkoznak vele..
  • MikX
    hááát nemrossz , nemrossz...