Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azt hiszem betegséget vehetjük vészhelyzetnek

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Punker
utaztál már beteg kis gyerekkel? az nem 15 másodpercet se bír ki, de igazából ez azt mutatná hogy ténylegesen nem a közlekedési helyzet javítása a cél hanem a több pénz beszedése.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

10-15 percenként van, elég elvetemült aki nem bírja ki 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

cement
pedig ha nagyon kell és már nem éred el a pihenõt akkor csak nem fogsz behugyozni 😄 amugy vicces, tvben mikor ment errõl a bírságemelésrõl riport akkor mutattak egy felvételt ahogy egy e46os két párhuzamosan halado kamiont leállósávban elõz ^^ én is lehettem volna a videon mert sokszor csinálom ha sietek :S

respect to the man in the ice cream van

,,egy éjszakai pisálás a leállósávon százezerért egy kicsit nagy elugrás a mostani bírságolási szintektõl. "

Azért nekem ez eszembe se jutna, ezért ott megállni 😊

,,Vagyis: céges kulcsos autó? Majd fizet a cég."

A cég behajtja ám valószínûleg 😊

A kinntfeletett idióta táblákat kéne elfelejteni, azokból ezelõtt is gond volt, a feljelentések

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Rally nem veszélytelen dolog 😊

Lteebee
Kérdezd csak meg Dávid Ibolyát és Jakupcsek Gabriellát és azt mondják majd, hogy ez nem igaz.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

SötétBarom
Vagy buzi <#idiota>

no offense

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

cement
😄 akko én csak nõ lehetek a magam 75 kilojaval es 183 centijevel 😄D

respect to the man in the ice cream van

RAZOR27
Szerintem meg hülyemódon kijött mögûle, még szerencse, hogy nem arra repült. XD

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

SötétBarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

desigo
Õ legalább célirányosan a fa mögé állt...
RAZOR27

na ígyakartam

desigo
nem sok maradt volna a csávóból...
én a helyében kinagyítva raknám ki a képet a falra róla 😊
SötétBarom
Ezek a büntik akkor sem méltányosak.. Nem ugyan az, amikor 110-el elõzgetsz a csúcsforgalomban, meg amikor este 7kor vasárnap üres úton mész ugyanennyivel..

Csabesz6
makrók

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

ez nem semmi 😮

De mit kínlódott ott? 😄

mert aki hobbiból száguldozik? az különb? Az nem veszélyes?
Így nehéz vitázni, utcákon a legsúlyosabb dolgokra célzol, közlekedésben meg egy elnézett táblára 😊. Tudjuk mik vannak közlekedsben is

GregSB
Aztaqrva... asszem erre mondják hogy milimétereken múlt:

shad0w
Leggyakrabban magas épületekbe csap, amik fel vannak szerelve villámhárítóval, valamint például gyárkéményekbe, bizonyos fákba, vasúti vágányokba, távvezetékekbe, ahol nincs ilyen ott a vízbe, vagy egész egyszerûen oda ahol a legkisebb a távolság a felhõ valamint a talaj között. Pont az a helyzet, h ez minden egyes viharban számtalanszor elõfordul ezért nincs is hír mindegyikrõl, emberbe is viszonylag gyakran csap a villám, sík terepen fõként. Autóba értelmeszerûen (fõleg mozgóba) ritkán jön össze, ezért is van hír belõle. De ez eléggé off itt, sry.

don't give a fuck

RAZOR27
Hogy szúrtál be videot?

CSOCSO
naja de miert nincs akkor ilyen eset minden egyes villamlasnal? marmint hogy valami leolvadt a helyerol. nah nekem mennem kell dolgozni... lateeeeeeeer
shad0w
El kell érnie a földet, hisz éppen a föld és a felhõk potenciálkülönbsége miatt alakul ki a villám. Minnél magasabb valami, annál valószínûbb h belecsap a villám, éppen azért azok fel vannak szerelve villámhárítóval (te írásodban pl tv torony).

don't give a fuck

desigo
hát ez ritkaság...
CSOCSO
szep....... de azt mar alacsonynak hivnam.. amennyi villamlas van es semminem tortenik en azt mondanam hogy a fold felett szazmeterekre csapodik csak..

mert ha az osszes lecsapodna a foldre akkor valszeg felmeterenkent fustolgo izzo lukak lennenek a fold felszinen.........

Ritka dolog hogy ilyesmibe csapjon a villám. Lakott területen max magasabb dolgokba csap amirõl úgyis levezetik, künn a mezõn meg kit érdekel mibe 😊

Pár éve elõttünk belecsapott pl a buszmegálló táblájába, és a zöld mûanyagkuka lecsöppent róla 😄 Egy ilyen töttyedt fekete massze maradt az oszlop tövében...
CSOCSO
szep... kivancsi vagyok hogy amcsiban miert nincs ilyen hir minden nap... jo nem egesz amerikaban nahde itt floridaban az ilyen esos idoszakokban mikor nagyon villamlik akkor szvsz tobbezer villamlas van... azokkal a vilamokkal mivan? nem er el a foldik.. vagy ezek a villamok nem is szeretnek dolgok kozeleben lecsapni vagy mivan? miert nincs minden nap hir arrol hogy upsz leolvadt a haz fala.. vagy a tv torony.. esetleg egy bicikli.. meg villanyoszlop mert belevagott a villam?!................

ezerevente belecsap egy faba.. millio evente valami masba.. most akkor mi is van?
Pedig úgy tudom ez fizikai lehetetlenség.
Amúgy egy szóval sem mondtam késelést.
De én lehet halott lennék most, ha a nyáron úgy döntök egyik nap, hogy elmegyek valahová, hogy utoljára lássak valakit, akit 1 évig nem fogok.
Miután egy barátom hazakísérte ezt a valakit, jött haza felé, és akkor 8-an állították meg, kötöszködtek vele, sértegették, és elvettek tõle amit tudtak. Pedig ez a barátom egymaga agyon tudna verni 3 embert, annyi erõ van benne, de hiába, mert azok meg 8-an voltak. Én viszont akkor olyan kedvemben voltam, hogy ha elmentem volna, és ott lettem volna, amikor ezek jönnek, akkor bizonyára olyat tettem volna a kötöszködésükre reagálva, ami miatt kaptam volna tõlük rendesen.

Ja, utána pár hónappal, ugyanazon a környéken a szüleimmel voltam egy boltban(Plus, csak amiatt mondom, hogy tudjátok nem egy kisboltról van szó), zárás elõtt úgy negyed-fél órával, erre azt veszem észre, hogy valaki az ajtóból beordít: "Te vagy a biztonsági õr?" "Igen" "Jó, akkor leszophatod". Aztán jött közbe 1-2 vevõ be, és mondták, hogy kint többen kötöszködnek velük. A boltosok hívtak rendõrt, azok úgy 1 óra múlva kijöttek, addigra persze eltûnt onnan mindenki...
Autóba belebaszott a villám :c
Punker
ja hát szombathely az más ott én is nyugodt voltam mindig, gyere át az ország keleti felébe és rögtön átértékeled a dolgot...

Mondtam, hogy a kamionok meg a teherautók más kategória, egyetértek abban, hogy azoknak korlátozni kell a sebességüket, és jól megbüntetni õket, ha átlépik. Fõleg mert haszonszerzési célra használják ezeket a jármûveket az eseten 99%-ában.

De a személyautósoktól nem kéne a fél vagyonukat elszedni, ha véletlenül nem vesznek észre egy táblát...

Persze ha baleset történik, az más dolog, akkor természetesen figyelembe kell venni a szabálysértést súlyosbító körülményként.
Kit--Kat
A mai világban már mindenhol megtalálhatnak bármikor, rosszkor rosszhelyem, New Yorkban, Koppenhágában és Brüsszelben is megkéselhetnek....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Nem a kamion a lényeg, mondhattam volna Suvot is, 5ös bömit, vagy Opel Astrát....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

autoszimulator
Hát kb minden héten 3-4x sötétben mászkálok, és pár részeg egyetemistán kívül senki sem lézeng ott, azokkal is inkább eldumálgatok, mintsem attól félnék, hogy megkéselnek.. De nem csak Veszprémben, Szombathelyen sem találni ilyeneket, egy két arogáns csövest kivéve, akik meg mondjuk fizikai felkészültségüket tekintve nem állnak a csúcson.
Persze nem mondom, hogy akkor nincs is, de úgy vélem, nagyobb a veszélye, hogy egy túlzsúfolt fõúton - ami tele van kátyúval - baleset fog érni, minthogy az utcán helybenhagynak, megkéselnek.

Borg: Nem mondtam, hogy én látom értelmét ennek, mert ha egyszer fehér a jelzõkészülék fénye, és jön a vonat, akkor ott sokmindent tenni nem lehet. És mint tudjuk, az elsõ csíkos táblától kell az adott (30/40km/h) sebességgel menni, tehát én itt arra gondolok, hogy ha akkor jön a vonat, mondjuk az utolsó tábláig, akkor van esélyed megállni, ha utána jön, akkor se százzal, se 30al nem menekülsz. Az meg egy nagyon sarkalatos helyzet, hogy pont akkor jön a vonat, mikor áthaladsz a sínen, mert igaz, hogy 100al kevesebb ideig vagy a sínen, de beléd belédcsapódhat.

No meg egy ismerõs mondta, hogy azért is kell lassítani, mert a sín és út találkozásánál a gyorsan haladó kocsik hamar szétcsesznék az utat. Na nem mintha így nem szállna ki a vakbelem az ablakon, még ha 30al megyek át is...

.: mobilize.hu :.

Ezen gondolkodj el újra.
Megállni van több esélyed, vagy gyorsan átslisszolni, ha 30-al közelitesz a VÁROSI átkelõhöz, amiben jó esetben pár méterrel a sín elõtt szét tudsz már nézni annyira, hogy jön e vonat? Megsugom, kurváramindegy lesz már, de leginkább abba fogsz belehalni, ha megpróbálsz még megállni, meg bénázni ott.
Máté94
Punker
te mikor mentél ki utóljára sötétben?

autoszimulator
Látszik hogy nem vezetsz, és nem elõznek úgy a veled szemben jövõ kamionok, hogy félig az árokban kell menned, nehogy frotnálisan beléjükmenj. Ne mondjad, hogy nálunk, Magyarországon, attól kell félned este, utcán menve, hogy megkéselnek.. Azért az picit vicces, itt még nem tartunk. Feltéve ha nincsenek olyan körben mozgó ellenségeid, akiknek kenyere az ilyen módszer..

Vasúti átjáróban meg pl azért kell lassítani, mert elviekben ha a fehér jelzés ellenére jön egy vonat, akkor 30ról több esélyed van megállni, még a becsapódásod elõtt, mint 100al..

.: mobilize.hu :.

De értem én, erre próbálok célozni.
Az egy dolog, hogy spórolnak, de hogy mellette megpróbálnak hülyének nézni mindenkit, hogy még több pénzt szedjenek be, az pofátlanság.
te most úgy mondod ezt, mintha mindenki büntetlenül késelne az utcán, nyugaton meg egy se történne meg 😊, ne sarkítsd ki

pszihopata
Sokkal többen hallnak meg balesetben,mint erõszakos bûncselekményben!

Amúgy semmi közük egymáshoz,és ha kirabolsz valakit rábaszol,ha nem hiszed próbáld ki!

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Sõt, a legjobb az lenne, hogyha mindenkire egyéni sebességkorlátozások vonatkoznának a vezetési képessége alapján.

Ja, de nem egyedül vagy az úton. Városban milyen vezetési tudás dönt, ha véletlenül kilép valaki? Vagy aki elbambul, az halált érdemel? 😊

Punker
nem érted a lényeget, az egyik pénzt hoz nekik a másik meg visz.....

pszihopata
Szerintem meg a példáid nem idevalók!Mi köze a kettõnek egymáshoz?

Szerintem meg kiforgatod a szavaimat!

Én arról beszélek, hogy milyen jogon mernek ilyen büntetéseket kiszabni SZABÁLYSÉRTÉS miatt, ameddig a súlyos BÛNCSELEKMÉNYEK ellen nem mernek, vagy nem akarnak fellépni?

Kit érdekel, hogy 2x olyan veszélyes a közlekedés a gyorshajtók miatt, amikor éjszaka 25x olyan veszélyes az utcán lenni bizonyos emberek miatt?
Nem. Pontosan hol tudsz te 30-al szétnézni, ahol 50-el nem lehet? Minden azon múlik, milyen hamar tudsz benézni jobbra, és balra.
Lakott területen kívül ha 100-al mész is körül tudsz nézni.
Lakott területen meg ha házak takarásában van a sín, akkor még úgy se, ha megállsz!
Na ezért baromság az egész.
Egyszerûen nem kéne korlátozni a sebességet, hanem minél gyorsabban elhagyni az átkelõt, és pont.
pszihopata
Az M0-ás hogy miért olyan amilyen annak megvan az oka!Úgytudom hogy azért nem lehet rá elválasztósáv-csak mobil-hogy katonai célokra is megfeleljen háború esetén,és egyes szakaszai leszállópályaként is mûködtethetõk.

Ha nem használnák az autóutat autópályaként,nem halnának meg annyian.
Csak szarnak a korlátozásokra.
Nomeg túlzsúfolt is.

Nézd, a teherautó, meg a kamion az egy más kategória...
Eleve nem hagynám õket 80-nál többel menni...

Én a személyautókról beszélek.