Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy meg régi autót kell venni, abban nem lehet megcsinálni 😄
Elképzeltem, amint a bankrablók 50-nel menekülnek 😄
don't give a fuck
igen ma még elõfordul, de mikorra ezt bevezetik már rengeteg olyan technikai kiegészítõ készülhet ami megakadályozza azoknak a bizonyos veszélyhelyzeteknek a kialakulását. Távolságfigyelõ, auto-pilot, shield stb 😄
viccet félretéve én nem azt mondom hogy 5 év múlva bevezetik, de ha megnézitek a 80-as években milyen autók készültek, milyen technika állt a rendelkezésünkre*, akkor elõfordulhat hogy az unokáink már azt sem fogják tudni hogy mi az a gázpedál.
*persze ez nem a tényleges fejlõdés hisz tudjuk hogy a u.s. army már elõttünk jár 20 évvel.
A másik meg az, h aki tehetné megtartaná a régi kocsiját is, ami ellen az állam úgy tudna védekezni h 50szeres adót kéne fizetni azokra a kocsikra amikben nincs ilyen elektronika, amin meg nyilván - teljes joggal - azok hábrodnának fel akiknek nincs pénzük lecserélni a régi gépet...
don't give a fuck
Az a kérdés, hogy el akarják-e kapni õket.
Csak nézzünk körül más területeken!
Nincsen bûnelkövetõ az ismeretségi körben, akit simán el lehetne kapni és még CSI-s módszerek sem kellenének?
Mi van a fatolvajokkal? Mi van a petárdaárusokkal? A ruhahamisítókkal?
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
don't give a fuck
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
don't give a fuck
majd 50 ev mulva talan
respect to the man in the ice cream van
na akkor aztán nem lesz streetracing 😄
(bár abban még mindig lehet versenyezni hogy ki éri el elõbb az 50kmh-t)
magamból kiindulva miközben 130-cal megyek a 90kmh helyett rendszerint azzal nyugtatgatom magam hogy: "áá most éjjel van úgysem mérnek" "áá most vasárnap van úgysem mérnek" "áá msot esik az esõ úgysem mérnek"
és így tovább 😄
viszont autópályán a fix radarok kihelyezése óta mindig lassítok.
idevág ez is: láttam egy riportot. vmelyik amcsi városban a közl. lámpákba be van építve egy kamera. Ha vki a piros jelzés után halad el a lámpa alatt az készít egy fotót és postán küldik a bírságot. Azóta mondanom sem kell csökkent az ilyen jellegû szabálysértések száma.
Persze ezt csak akkor lehetne, ha minden emberben lenne elég felelõsségérzet, ami sajnos nincs. Olyan ez mint a petárdázás, egyszerûen nevetséges, hogy egész Európában egyedül itt van betiltva. És miért? Mert sok magyar ember barom, és olyan helyekre dobálja, ahová nem kéne.
De higyjétek el, ha bevezetnék, akkor 1-2 hónapon belül lenne pár halálos baleset, pár vezetõt bedugnának életfogytiglanra, aztán mindenki észhez térne, és talán még jobban be is tartanák a sebességkorlátozásokat, mint ha milliós bírságok lennének. Aki meg tudja, hogy jól vezet, az merne menni 170-el az autópályán, és kész.
Persze ez a valóságban elképzelhetetlen, nem lehet feláldozni 5-10 ember életét ezért.
Te is csúsztál már bele pirosba, és mentél 40-nel 30-as táblánál ne is tagadd.
Egyébként ha már közlekedési lápáról van szó: a leggecibb a vasúti átkelõ. Ott ugye nincs sárga, és bármikor elõfordulhat hogy miután a visszahelyezed a tekinteted az útra már pirosra ugrik a jelzés és gém óver. fizetsz.
Pl. múltkor is megyek, már megállok a pirosnál, akkor vág ki valaki egy lofordulósávba és megy át a piroson...
És annyira lehet érezni mikor necces átmenni sárgán sztem,
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Gondolom valami 90 éves arc beadta a kulcsot :/
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
.: mobilize.hu :.
képt!
Volt egy hulla a ház elõtt és kicsit elbambultam :/
megnézném hogy miként reagálnátok ha a sárgán történõ áthaladás után a rendõr 2 tanúval az oldalán kijelentené hogy már a piros volt mikor áthajtottatok, majd ezek után jönne a csekk 100ezerrõl.
Azt meg nem tudom, hogy mennyire szokás kölcsönadni barátnak, rokonnak az autót. Monjuk ha Pistika elkéri fatertõl az autót és elmeszelik, az már necces, de még mindíg jobb mint, ha nem lenne semi hatása. Ez esetben gondolom 1 hét szobafogság és nem kapja meg többet a kocsit😊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ez a gond, hogy ez qrva igaz -.-
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Próbálj meg Lugánóban hugyozni közterületen,ugy megbasznak mint az állat!
Én nem hugyozok közterületen,és ezt mástól sem tûröm el!
Szerintem meg ez az egyetlen megoldás,egyre keményebb bûntetések.
Aki persze a balkánon érzi jól magát,az jól érzi magát egy hugyszagu parkolóban is.
Mindenki szeretné a nyugati viszonyokat,de tenni már nem hajlandó érte semmit.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Ez akkora kamu duma.
Még egy hasmenés görcsöt is ki lehet bírni 15percnél tovább.
Én még nem láttam senkit autópálya leállóban hugyozni, de az meg is érdemli a 100at, kb balkáni színvonal.
Mellesleg amiket felsoroltál annyira extrém esetek, hogy foglalkozni is kár velük.

http://gaborszantai.co.uk/