Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
respect to the man in the ice cream van
Beszarok. Ez télleg egy koporsõ. Még ha motorral ütközik, akkor a stiftes hal meg :C

Bár lehet itt azt veszik,hogy nagyobb a kasztnija így biztos felsõbb kategóriába tartozik😄
Ültem Octaviaban és nekem sokkal jobban tetszett mint akár a Golf,pedig lényegében ugyan az.
A maga kategóriájában nincs vele semmi baj, azon kívül, hogy túl van árazva, és sokan olyan presztízst képzelnek mögé, ami valójában nincs neki.
A Passat igazából egy céges flottába való igavonó, A-ból B-be elvisz, és ez a dolga. Ezt meg jól csinálja. Ahogy a Mondeo is, meg az Octavia is, stb stb.
Persze aki vezetési élményt keres, az a Passatnál igen rossz helyen kopogtat.
A 2 literes dízele 170 lóval dsg váltóval egy szar,egyszerûen nem gyorsul. Nyomod neki és baszik gyorsulni.
Az A4 eredetileg C-osztály és 3-as BMW méret,aztán tessék kinõtte õket ez az új A4-es.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Na ilyet biztos nem fog leírni egy BMW-s vagy Mercedeses marketinges sem 😄
F@szom ezekbe az erõltetett kategóriákba..
Kompakt: Golf,Astra,BMW 1
Alsó-közép: BMW 3,Mercedes C
Közép: Passat,Audi A4,Vectra,Mondeo?
Felsõ-közép: Audi A6,Mercedes E,BMW 5
Felsõ: Audi A8,Mercedes S,BMW 7
Nem is a méret dönt már itt, hiszen egy Mondeo pl. akkora mint egy 5-ös BMW, inkább a presztízs
.: mobilize.hu :.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
kisul az agyam hogy komolyan ilyen embereket vesznek fel beszelni... ha annyira ert az autokhoz irjon cikkeket de ne beszeljen!!!!!
komolyan mondom majdnem belementem egy "tiszta gaz a magyar nyelv" beszelgetesbe emiatt amibol tuti anyazas meg gyulolet lett volna de tenyleg beszarok hogy nem tudnak az emberek beszelni........ ragoznanak tegeznenek targyilagosan beszelnenek en te o mi ti ok.. most akkor mivan? mit hogy mondjak? en nem vagyok egy nyelvtan guru de aki tv ben van az beszeljen mar ertelmesen meg nem a festek bore...... az baszdmeg.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Bele is ülhettél néhányba?😊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
De bugattikat alapjáraton ketyeregni is ritkán hall az ember.Marcosból 6-7 darab,bristol,jensen,bentley stb.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Akkor múlt hétvégén Bécs után Tulln-ban lett volna a helyed az oldtimer-en!Én voltam hét csarnok rakásig+kinnt börze kb. 2 tesco parkolónyi helyen.
Reggeltõl estig nyomtuk,a végén már fel sem fogtam miket látok.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Hát az itt lévõk autókból nem nagyon láttam még élõben én sem sokat, nemhogy ilyen közelrõl, motorterét, alját, mindenét 😊
Nekem a nagy Bentley-k tetszett a legjobban. Akkorák, mint egy amerikai Suv, de mégis kecsesek, és elegánsak. Szívesen elvinnék egyet egy körre 😊
Mondta az ismerõs, hogy a fõnök Aston DBSével senki nem mer kiállni a szalonból, csak a fõnök, mert egy kis gázfröccsre is elpörög a kerék a csúszós csempén 😊
Jensent még nem is látam élõben:/
Hogyan jutottál be ilyen ehlyre?!
Életemben nem jártem ilyen helyen, szóval nagy élmény volt nagyon, fõleg, hogy elég súlyos veteránbuziságban szenvedek 😄
Maserati asszem egy Mistral volt, gondolom ez érdekel a legjobban 😊
És ez itt Magyarországon??? AAAAAAAAA??????
Volt vagy 3-4 Bentley, 2-3 Rolls-Royce, 2 Jensen Interceptor, 1 68-as Mustang Fastback, Jaguar XJC, Maserati, 2 Jaguar E-type és 1 Aston Martin DBS is. Meg még volt pár, de most ezek jutnak eszembe. Irígylem azokat akik ilyen helyen dolgozhatnak. 😊
Volt egy Bentley is, amit valami Hollywoodi színésznõ rendelt 😊
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"