Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Közelebbrõl😞
Willi Betz
Szerintem az ürge kapott egy halántékost az ajtó oszloptól. Aztán kész is ott a halál.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

SötétBarom
Fel is borult, itt már a talpán van.. Mondjuk gondolom a motor sem túl ésszrû sebességgel érkezett.. Ha van egy 20 méteres féknyom, és még úgy is ennyire szétcsapta a suzit, akkor nem finomkodta el..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

cement
hat ez "vicces" hogy nem is vezetooldalon csapta telibe es megis meghalt...

respect to the man in the ice cream van

SötétBarom
A Vörösmarty közbõl a Balaton-part felé akart áthajtani a 71-es fõúton a Suzuki Swift személyautó, ám az idõs sofõr nem vette észre - így nem adta meg az elsõbbséget - a Balatonfûzfõ felõl Balatonakarattya irányába tartó Yamaha motort. A Yamaha közel 20 méteres féknyomot hagyva a Suzuki jobb oldalába csapódott, melynek következtében a kocsi az oldalára borult. Az autót vezetõ 66 éves budapesti férfi a helyszínen életét vesztette. A motort vezetõ 28 éves várpalotai férfit súlyos sérülésekkel mentõhelikopter szállította kórházba. Az autó sofõrjének holttestét a motor leválasztása után tudták a tûzoltók kiszabadítani.

Beszarok. Ez télleg egy koporsõ. Még ha motorral ütközik, akkor a stiftes hal meg :C

Willi Betz
Octaviahoz annyit fûznék,hogy érdekes módon nálunk rohadt drága,pedig Golf kategória. Külföldön egyárban van a Golfal,Astraval és a hasonló kategóriájú autókkal.
Bár lehet itt azt veszik,hogy nagyobb a kasztnija így biztos felsõbb kategóriába tartozik😄
Ültem Octaviaban és nekem sokkal jobban tetszett mint akár a Golf,pedig lényegében ugyan az.

Willi Betz
Mondjuk ez igaz. De azért érdemes elolvasni egy magyar Auto Bildet ahol Passat is szerepel az összehasonlító tesztben. Biztos lehetsz,hogy azt hozzák ki elsõ helyezettnek,pedig mint írtam lejjebb is semmivel sem jobb a kategória társainál. De egyszerûen a németek az égbe emelik a Passatot,holott nem kéne.

Azért hülyeségeket ne állítsunk a Passatról se.
A maga kategóriájában nincs vele semmi baj, azon kívül, hogy túl van árazva, és sokan olyan presztízst képzelnek mögé, ami valójában nincs neki.
A Passat igazából egy céges flottába való igavonó, A-ból B-be elvisz, és ez a dolga. Ezt meg jól csinálja. Ahogy a Mondeo is, meg az Octavia is, stb stb.
Persze aki vezetési élményt keres, az a Passatnál igen rossz helyen kopogtat.
Willi Betz
Elég szar autó. Speckó olaj kell neki,ami egy valag pénz és kurva gyorsan megis eszi.
A 2 literes dízele 170 lóval dsg váltóval egy szar,egyszerûen nem gyorsul. Nyomod neki és baszik gyorsulni.

cement
itt felénk kb minden 4. auto uj passat 2.0tdi... szanalmasan fos 😄

Willi Betz
Passatal az a gond,hogy a sok fasz erõlteti,pedig egy hulladék,fõleg az új. Németek nagyon istenítik,pedig nem kéne. Semmivel sem jobb mint akár egy Accord vagy Mazda 6.

Willi Betz
Igaz. De ma már olyan átmenetek vannak mint az istennyila.
Az A4 eredetileg C-osztály és 3-as BMW méret,aztán tessék kinõtte õket ez az új A4-es.

Willi Betz
Nem a Polo és a Lupo az kiskategórások. A Smart meg mini.

hiába szûkek

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hát, azért Camry névre én egybõl magasabb szintre gondolok, mint egy Passat

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Alsó-közép: BMW 3,Mercedes C

Na ilyet biztos nem fog leírni egy BMW-s vagy Mercedeses marketinges sem 😄

SötétBarom
És a póló a Super Kompakt, a Lupo meg a Mini? A Smart meg az Ultra-Mini?
F@szom ezekbe az erõltetett kategóriákba..

Na igen, de ha igy nézzük, akkor hiába "luxusabb" a camry, presztízs szempontjából (európában) a passat nyer...
Willi Betz
Most van azaz "új" kategória név a kompakt ahova a Golf is tartozik. Na most igen,ez eléggé keverhetõ már sajnálatos módon. Mert ha ugy nézzük,akkor így jönne:
Kompakt: Golf,Astra,BMW 1
Alsó-közép: BMW 3,Mercedes C
Közép: Passat,Audi A4,Vectra,Mondeo?
Felsõ-közép: Audi A6,Mercedes E,BMW 5
Felsõ: Audi A8,Mercedes S,BMW 7

SötétBarom
Hol lehet letölteni objktív presztÍzs táblázatot? <#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

nem a Passat csak a közép, ezt sok helyen keverik, néha felsõ-középnek mondják a Passat kategóriát, pedig ha a Golf alsó-közép, akkor a Passat közép.
Nem is a méret dönt már itt, hiszen egy Mondeo pl. akkora mint egy 5-ös BMW, inkább a presztízs

cement
hát. nemtom. nagyobb annál kicsit sztem, meg luxusabb, de igazából felsõkategóriásnak sem mondanám. mind1, jó vétel az biztos. USAban a legkelendõbb autó abszolútban.

kemszi2
akkor olyasmi mint 1 passat...
cement
felsõ-közép

kemszi2
az új toyota camry milyen kategóriába tartozik?
autoszimulator
lol bal alsó sarokban az micsoda? 😄 Maszka szelleme épp a BMW logót graffitizi? 😄

.: mobilize.hu :.

MikX
Szerintem meg egy nagyonnagy feeling lehet ez Nordschleife-n...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

CSOCSO
lol a sok graffiti...
pajti

Én ezt csuklós ikarus-al próbálnám...<#idiota>

Punker
arról nem beszélve hogy a fogyasztás is csökken a nem összevissza gáz adásoktól.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

azt furcsállom, hogy gyakorlatilag rengeteg autóban a legmagasabb felszereltséget kivéve külön tétel az extralistán. Pedig hasznosabb mint az esõérzékelõ. Órákig autópályán ugyanúgy folyamatosan nyomni a gázt nagyobb fáradság, mint néha böködni a bajuszkapcsolót

I.C.ram
Nekem kellett tempomatot programozni 😄
desigo
50 éves a sebességtartó automatika

lehetne alap minden autóban már...
CSOCSO
nagyooon gaaaaaaaaaaaz!
kisul az agyam hogy komolyan ilyen embereket vesznek fel beszelni... ha annyira ert az autokhoz irjon cikkeket de ne beszeljen!!!!!
komolyan mondom majdnem belementem egy "tiszta gaz a magyar nyelv" beszelgetesbe emiatt amibol tuti anyazas meg gyulolet lett volna de tenyleg beszarok hogy nem tudnak az emberek beszelni........ ragoznanak tegeznenek targyilagosan beszelnenek en te o mi ti ok.. most akkor mivan? mit hogy mondjak? en nem vagyok egy nyelvtan guru de aki tv ben van az beszeljen mar ertelmesen meg nem a festek bore...... az baszdmeg.
I.C.ram
Autó2 újságírója. Csomószor hallottam már a hangját, baromi unalmas a beszédstílusa 😊
CSOCSO
jezusom ki ez buzi aki beszel?
Kit--Kat
Ájjjjjjjj.....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

I.C.ram
Ilyenbõl volt 3 is. Egyik kibelezve, másik felújítva, harmadik meg lakatolás alatt:

I.C.ram
Ülni egyik be se ültem, vagy azért, mert ki voltak belezve, vagy azért, mert a fõnök magángyújteményéhez tartozott, és nem akartam pofátlan lenni, hogy megkérjem, hogy beülhessek 😊
I.C.ram
Majd, ha rendesen rendbe rakom az autót, szeretnék ilyenekre kijárni 😊
Kit--Kat
Milyen Bentley-k voltak?

Bele is ülhettél néhányba?😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

pszihopata
Volt kiállítva egy felrobbant ferrari-blokk gyönyörûen lemosva szétfûrészelve ilyet még életemben nem láttam,a hajtókarok szétdaráltak benne mindent.

De bugattikat alapjáraton ketyeregni is ritkán hall az ember.Marcosból 6-7 darab,bristol,jensen,bentley stb.

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

pszihopata
'elég súlyos veteránbuziságban szenvedek "

Akkor múlt hétvégén Bécs után Tulln-ban lett volna a helyed az oldtimer-en!Én voltam hét csarnok rakásig+kinnt börze kb. 2 tesco parkolónyi helyen.

Reggeltõl estig nyomtuk,a végén már fel sem fogtam miket látok.

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

I.C.ram
ismerõs révén, és õ vezetett körbe "zárás" után.

Hát az itt lévõk autókból nem nagyon láttam még élõben én sem sokat, nemhogy ilyen közelrõl, motorterét, alját, mindenét 😊

Nekem a nagy Bentley-k tetszett a legjobban. Akkorák, mint egy amerikai Suv, de mégis kecsesek, és elegánsak. Szívesen elvinnék egyet egy körre 😊

Mondta az ismerõs, hogy a fõnök Aston DBSével senki nem mer kiállni a szalonból, csak a fõnök, mert egy kis gázfröccsre is elpörög a kerék a csúszós csempén 😊
Kit--Kat
Szeretem az összes régi autót, Fereraritól Mercedesig. Mem válogatok a köztük.

Jensent még nem is látam élõben:/

Hogyan jutottál be ilyen ehlyre?!

I.C.ram
Persze 😊
Életemben nem jártem ilyen helyen, szóval nagy élmény volt nagyon, fõleg, hogy elég súlyos veteránbuziságban szenvedek 😄

Maserati asszem egy Mistral volt, gondolom ez érdekel a legjobban 😊
Kit--Kat
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

És ez itt Magyarországon??? AAAAAAAAA??????

I.C.ram
Tegnap volt szerencsém járni egy veteránmûhelyben.... Hát lefostam a bokám 😄

Volt vagy 3-4 Bentley, 2-3 Rolls-Royce, 2 Jensen Interceptor, 1 68-as Mustang Fastback, Jaguar XJC, Maserati, 2 Jaguar E-type és 1 Aston Martin DBS is. Meg még volt pár, de most ezek jutnak eszembe. Irígylem azokat akik ilyen helyen dolgozhatnak. 😊

Volt egy Bentley is, amit valami Hollywoodi színésznõ rendelt 😊
RoR zsozso

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

Kit--Kat
Ejj ejj, butik vagytok, nem értitek?! Ez egy keresztes hadjárat:/

Megkell gyõzni a pogányokat, hogy rosszul gondolkodnak😊