Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Maszka tüntetés.
MONNYON LE!!!<#nevetes1>#nevetes1>
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
takarodj a picsába bazzeg
na, mostmár látod hol van megírva?
ne járj ide, senki nem kötelez rá, útál mindenki, minek járatod még a pofád?
respect to the man in the ice cream van
respect to the man in the ice cream van
Amúgy jó ötlet, kiváncsi vagyok, mikor kezdik el a fényezõk is alkalmazni :)
Mindenkinek elege van már belõled, ez nem szólásszabadság hatáskör, mert azt már eljátszottad párszor. Meghallgattuk a hülyeségeid, rendben, éltél a jogoddal, de amikor 50x mondogatod, hogy ilyen rekord meg olyan rekord, meg ilyen túraverseny, stb, az már kicsit idegesítõ. Nem beszélve a hihetetlen tajparaszt nyelvtanodról (gondolok itt a ba, be helytelen használatáról, ami egyszer kétszer elmegy, de te az összes helyhatározós szó mellé ezeket rakod), ami külön irrítáló.
Párszor láttalak már büntipontokkal rohangálni a képszpemek miatt, hihetetlen, hogy nem tanulsz. Szellemileg fogyatékos vagy ez fix.
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"
szerencsére megúsztuk
persze bukósisak volt rajtam
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
csodak vannak.
rendorok kijottek es nem hittek el hogy tul elte a balesetet.
azért vitatható mennyire biztonságos
ADAC törésteszten nem nagyon vannak ilyen supersportautók
ez is idegtepo tud lenni ahogy eloadod.. mert igazad van csak... ahogy eloadod:D
amugy senkit nem erdekel mi gyorsabb a bugattinal.. egy gokart is gyorsabb tud lenni a bugattinal ha raknak ra egy 400 lovas evo turbo motort... btw ott van a saleen s7... gyors csak azt hallottam hogy gaz vele menni 300 folott mert rohadtul nem stabil.............
lehet hogy azok kis autocegek csinalnak valami nagyon gyors kocsit de hidd el.. elobb pusztulsz meg abban 100 nal mint egy bugattiban 200 nal... es fele annyit nem koltottek tesztelesre es tuningolasra mint a bugattinal.. avagy mas cegeknel...
( fingom nincs hanyas fordulatnal van 1esben 30 nal.. csak mondtam valamit ) dehat mas autonk van.. nem lehet osszehasonlitani.
annyi a lenyeg hogy 1esbe en csak elndulaskor teszem.. neha egy kis utcaba valo 90 fokos kanyart is beveszek 3 asban baj nelkul.. de szvsz ez a nyomateknak koszonheto.
pedig ami le van írva és linkeltem az úgy van
ha te annak nem hiszel akkor milyen alapon mondod hogy 0 a hozzáértésem?
mert amit te kitaláltál az az igaz?
egyenjogúság van én úgy tudom ebbe az országba
ha valakinek más a véleménye hol van az megírva, hogy azért ban jár?
vagy itt diktatúra van csak én nem tudok róla :(
neked meg a stílusod nem tetszik
ha nem tetszik amit irok ne olvas el és kész
ilyen hangnem miatt szerintem neked járna büntipont
ahogy nézem ez régebben se volt erõsséged
Fogd már fel ember, hogy baromi pofátlan vagy. Bemész egy társaságba, látod, hogy ki nem állhatnak, sõt még nyiltan meg is mondják neked, de te nem veszed a lapot, hanem tovább nyomatod a faszságaid.
Van a topikban jó pár német autós, de még õk is utálnak téged, mert iszonyat tenyérbemászó a stílusod. eleinte szép szóval kértünk, hogy hagyd abba a fölösleges képlinkelést, és prédikálást a bmwrõl mert senkit nem érdekel. Szartál bele, és csináltad tovább. Aztán kicsit kezdett elegünk lenni belõle, mostmár már egyenesen rosszul vannak tõled páran.
Menjél a BMW topikba, hátha ott tolerálják a faszságaid, bár láttam, hogy ott is ugyanezt csinálod (100 hozzászólásból 98 a te fröcsögésed, a maradék 2 pedig véletlenül tévedt be oda).
BMW nagyon sok mindenbe jó
BMW 325 iX Rallye Car :)
sztem itt sokan direkt utálnak
mert páran a többiek véleményét osztják, de semmit nem értenek a témához
ez olyan tipikus magyar szokás
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
csak valaki fizesse ki a javítás árát :D
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
akinek más a vélemyénye az elmehet a francba
:(
.: mobilize.hu :.
mikor gurulok 10 el a piroslampa fele a kettessel siman tovabbhaladok anelkul hogy az auto barmi rosszat szolna ( nem kezd el remegni, meg fulladozni) sok tapasztalatom nincs.. lehet hogy mas autoknal ezt nem lehet megcsinalni.. mindenesetre kettesbol ugyanugy el tudok indulni mint egyesbol.. persze nem szoktam csinalni.. de miota megvan a kocsi elofordult 4-5 szor..
de ha ennyire zavar titeket szolhatunk a modiknak..