Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
de mivan ha az ember uj autot akar? nem egy regit felujitva..

I.C.ram
4 millából már szinte akármit rendbelehet hozni. Ebay-en simán lehet vadászni nagyon extra autókat is 500ezerért kb, persze lerohadva. a maradék 3.5 misibõl meg röhögve rendbe lehet pakolni, aztán meg fellehet rakni 6-7 millióért használtautóra.hura 😊
csm
majd visszatér 😄 2 milláért ez is elég erõs .... bár ha tényleg nagyonszép

BMW 325 iX Rallye Car :)

csm
kettõ is 😄 de nemcsak az,hanem ezer másféle kocsi... 4 millát kidobni a mai jellemtelen kocsikért... :S

SötétBarom
Régi álmom 😊

Amíg maszka itt volt nem mertem mondani :>

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

CSOCSO
en nem vennek.. bejaratos idejeben lett szethajtva??? normalis ember nem vesz olyat.

hacsak nem akarsz beallni azok koze akik a nepitelenel ugy huzzak le az autot hogy senki masnak nincs olyan baja.
csm
arra kevés... 😄

SötétBarom
Nem kell sufnituningra gondolni.. Ennyibõl kijön mondjuk egy régi 735ös tepsi bimmer, komplett motorgenerállal, felújított futómûvel és kárpitozással együtt.. 😊

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

csm
sufnituning 😄 4 millából már nemnagyon sufniznak...

I.C.ram
Hát zsákbamacska, mert sokféle képpen lehet vezetni egy autót 2-3 ezer km alatt is.

Bár szerintem manapság már rohadtul mindegy, mert ezek az új autók 0 km-esen is hajlamos meghibásodni.

Milyen autó amúgy?
kemszi2
*2-3 ezer
kemszi2
szerintetek teszt autót érdemes venni? 23-ezer kmmel?
Csabesz6
VFTS?😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

kemszi2
a 308-as pug meg az új fiat bravo is ilyen árban mozog
Kit--Kat
CSak nem mindenki akar sufnituningozni.

Nekik készülne a gyári autók.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

csm
de az is 😄 uramatyám 4 milla,milyen autót lehetne abból építeni 😄

Gabor1990
Ja, kicsit el vannak szállva az árak.

SEAT LEON 1.4 TSI Sports Limited 4299000 Ft, egy Golfhoz képest egész jó árban van, plusz erõsebb és kevesebbet eszik.

CSOCSO
latom hianyzik nektek is 😄 en se tudtam aludni.. forgolodtam egesz ejjel 😄😄😄😄😄
Willi Betz
Zöccar<#nevetes1>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

I.C.ram
illetve zöldszar is.
I.C.ram
faszláma a becses neve.
Kit--Kat
Amúgy mit kell tudni errõl a zöld teremtményrõl??? Már annyi helyen láttam, de fogalmam sincs mi ez.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

csm
azért 4-5 milla körül,ilyen 1.6os kotványokat venni nemsemmi 😄 sok õrült,meg is érdemli...

Gabor1990
Itt az utcában mostanában szoktam látni egy kék ceed sw-t és tényleg baromi jól néz ki. Majd idõvel kiderül, hogy tényleg olyan jó-e, ahogy kinéz. Mondjuk 7 évig márkaszervízbe hordani a kötelezõ szervizre nem egy leányálom.

Willi Betz
<#nevetes2><#eljen>
Maszka utazik

broman191
jáááj <#idiota><#eljen>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Willi Betz
Szóval hiába mondják sokan,hogy az Opelok szarok. Anyagminõségre nagyon sokat javultak az elmúlt kb. 6 évben.

nekem pont iljen mondeom van 115ló 😊 amúgy ha valaki ezt venne ne 2002 elõttit vegyen mert abban 5 gangos a váltó mig 2002-tõl 6os .. az 5s valami elk.... módon nem illik a motorhoz 😞 hál isten csak ennyi problémám van vele 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Willi Betz
Na jóóó...hát a VW-k rohadt drágák,és közel nem érnek ennyit.
Nem azért mondom,mert én is ilyet használok,de nemrég olvastam egy 200ezeres tartóstesztet a Golfról és az Astraról. Baromi érdekes volt,mert a Golf belõlrõl olyan hányingerül nézett ki a teszt után,hogy az valami iszonyat. Gondolok itt olyanra,hogy az ajtón lévõ kapaszkodókról a gumibevonat levolt szakadozva,a váltó szintén szétvolt esve,kormányról a bõr lekopott szószerint. Meg ugye amit most nem írok le a mûszaki hibák sokasága.
Ugyanakkor az Astranál ilyeneket nem lehetett tapasztalni. Ott a belsõ is kultúrált maradt a teszt végére. Jó nem azt mondom,hogy tökéletes állapotban maradt,természetesen ott is voltak kopás nyomok,de nem ekkora mértékkel.

Ennyiért 1.6-os Ceed (SW)-t is kapsz, ami nagyobb, erõsebb, és 7 év gar van rá.
Egyik munkatársam a héten vette át, igaz õ 1.4-essel kerek 4M-be (elektromos csomag, 16-os felnik stb). Megnézegettem én is, és semmi kivetnivaló nincs abban az autóban. Ezerszer inkább, mint egy vw-t. Az 1.4-es dohc 109LE-s motor elég jól pörög és húz. Az ülések kényelmesek, jól tartanak, kívül belül viszonylag szép az autó (legalábbis ebben a kategóriában). Egy ezelõtti generációs A4 kombi mellé állt be vele, a Ceed minden tekintetben nagyobb volt.
Gabor1990
Az Octavia olcsóbb mint a Golf ugyan azzal az 1,6-os motorral.

OCTAVIA 4 564 000 Ft
GOLF 4 943 200 Ft
ASTRA 4 159 000 Ft

Willi Betz
Hm...érdekes...fene gondolta volna,hogy ilyen is van.

Hát úgynénzem, hogy az a blokk ami ennek az alapját képezi erõsen a 80-as évekbõl való 😊
2001-ben fejlesztették tovább CR dízellé (TDCi), és a régi változatú motor ekkor kapta meg a TDDi nevet.
Willi Betz
Na de mikor csinálták ezt? 90-es évek végén?

Halkan jegyzem meg, hogy fordéknál kurvára van TDDI is 😊

Ezzel asszem még a régi elõkamrás dízelmocit jelölik, ami nem common-rail.

(btw, Turbo Diesel Direct Injection)
azért egy hármas BMW fölé helyezni a Passatot, szerintem ezzel nem sok ember ért egyet.

Willi Betz
Turbo Diesel Direct Intercooled<#nevetes2>
Egyébként tényleg nincsen olyan,hogy TDDI.

cement
most irtam hog TDCI VAN TDDI NINCS TANULJ MEG OLVASNI

respect to the man in the ice cream van

CSOCSO
az a mortal kombatbol a csako aki mindig megjelenik hogy : vui-hiiiiiii 😄
RoR zsozso
OLYAN NINCSEN!!!

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

RoR zsozso
Sztem mind1 mibe ülsz ha 200-al beléd kamikázézik egy barom akkor sehogy sem úszod meg...

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

belapeter
de mit jelent az hogy TDDI

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

cement
amugy meg az I az Intercooled szóból van de mindegy 😄

fifi
"TDI=Turbo Diesel Injector"
hát nem egészen...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

RelakS
OMG!

Ez a durva, hogy így fölborult a suzuki a motortól, és a motoros életben maradt! Mondjuk ezután senki ne mondja nekem, hogy a motoros, nem 200 körül húzta a csíkot

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

cement
TDCI esetleg... a common rail-re utal a C azaz közös nyomócsöves.

belapeter
Csátok!
Bacsikám vett egy Ford Focus Combi-t és az van ráírva,hogy:TDDI!
TDI=Turbo Diesel Injector
de mi az a másik D??

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Willi Betz
Sok nem maradhatott a holttestébõl.

Máté94
Uccsó😄:Ajak és Kisvárda között a Kisvárda felé haladó Opel Vectra fékezés nélkül áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött egy Shell üzemanyag-szállító, üres tartálykocsival. A Volvo nyerges vontató maga alá gyûrte a személyautót, majd mikor a Volvo sofõrje félrerántotta a kormányt, a tartálykocsi az út melletti csatornában a jobb oldalára borult. Az Opelt vezetõ 26 éves mátészalkai férfi a helyszínen életét vesztette, holttestét a tûzoltók szabadították ki a roncsok közül. A tartálykocsi sofõrjét a mentõk súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A csatorna vizébe kis mennyiségû olaj folyt a Volvóból, melyet perlittel semlegesítettek. A tartálykocsit tûzoltósági daruval, és egy magándaru segítségével emelték ki a csatornából. A mûszaki mentés éjfél után, több mint hét órával a baleset történte után fejezõdött be.

Máté94
Más érdekesség:A Tisza-gát mellett földmunkákat végeztek, s az egyik billenõplatós teherautó !kis sebességgel! a mögötte álló másik billenõplatós Kamaz tehergépkocsiba tolatott. A parkoló jármû sofõrje az összetört vezetõfülkében rekedt, õt még a tûzoltók kiérkezése elõtt egy lánctalpas erõgép segítségével kiszabadították a munkások. A férfit a mentõk kórházba szállították.