Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BMW 325 iX Rallye Car :)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
hacsak nem akarsz beallni azok koze akik a nepitelenel ugy huzzak le az autot hogy senki masnak nincs olyan baja.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Bár szerintem manapság már rohadtul mindegy, mert ezek az új autók 0 km-esen is hajlamos meghibásodni.
Milyen autó amúgy?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Nekik készülne a gyári autók.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
SEAT LEON 1.4 TSI Sports Limited 4299000 Ft, egy Golfhoz képest egész jó árban van, plusz erõsebb és kevesebbet eszik.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Maszka utazik

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Nem azért mondom,mert én is ilyet használok,de nemrég olvastam egy 200ezeres tartóstesztet a Golfról és az Astraról. Baromi érdekes volt,mert a Golf belõlrõl olyan hányingerül nézett ki a teszt után,hogy az valami iszonyat. Gondolok itt olyanra,hogy az ajtón lévõ kapaszkodókról a gumibevonat levolt szakadozva,a váltó szintén szétvolt esve,kormányról a bõr lekopott szószerint. Meg ugye amit most nem írok le a mûszaki hibák sokasága.
Ugyanakkor az Astranál ilyeneket nem lehetett tapasztalni. Ott a belsõ is kultúrált maradt a teszt végére. Jó nem azt mondom,hogy tökéletes állapotban maradt,természetesen ott is voltak kopás nyomok,de nem ekkora mértékkel.
Egyik munkatársam a héten vette át, igaz õ 1.4-essel kerek 4M-be (elektromos csomag, 16-os felnik stb). Megnézegettem én is, és semmi kivetnivaló nincs abban az autóban. Ezerszer inkább, mint egy vw-t. Az 1.4-es dohc 109LE-s motor elég jól pörög és húz. Az ülések kényelmesek, jól tartanak, kívül belül viszonylag szép az autó (legalábbis ebben a kategóriában). Egy ezelõtti generációs A4 kombi mellé állt be vele, a Ceed minden tekintetben nagyobb volt.
OCTAVIA 4 564 000 Ft
GOLF 4 943 200 Ft
ASTRA 4 159 000 Ft
2001-ben fejlesztették tovább CR dízellé (TDCi), és a régi változatú motor ekkor kapta meg a TDDi nevet.
Ezzel asszem még a régi elõkamrás dízelmocit jelölik, ami nem common-rail.
(btw, Turbo Diesel Direct Injection)
Egyébként tényleg nincsen olyan,hogy TDDI.
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
hát nem egészen...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ez a durva, hogy így fölborult a suzuki a motortól, és a motoros életben maradt! Mondjuk ezután senki ne mondja nekem, hogy a motoros, nem 200 körül húzta a csíkot
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
respect to the man in the ice cream van
Bacsikám vett egy Ford Focus Combi-t és az van ráírva,hogy:TDDI!
TDI=Turbo Diesel Injector
de mi az a másik D??
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...