Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
<#finom>#finom>
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
és ezt még be kell raknom

téged minden erre emlékeztet 😄DDD
nekem ez kéne

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
a suziban szerencsére kurvajól van elrendezve, a pedálok közé is befér még a lábam simán, nincs olyan hogy véletlenül letudjam nyomni valamelyikeket egyszerre.
Ami persze nem baj, mert az is szép.
Én egyébként ha nem amcsiban lenne még az
XC60-at ajánlanám neki, nagyon bejövõs 😊
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Mercimben is szinte súrolja a középkonzol részt. Tiszta dzsuva lesz mindig a konzol szövete, meg a lábam se fér el 100%osan. Kb 5 centivel kellett volna csak balra tolni a pedálokat.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Nekem ez ltúl Star Trekes már 😞 Fõleg a kesztyûtartó fölötti év nem tetszik.

respect to the man in the ice cream van
Bár nekem terepjáróban G a best.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

respect to the man in the ice cream van
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én a C-klasse mellett voksolok, mert nagyon bejön nekem, és jókat is hallok róla. Neki is tetszett nagyon, aztán egyszercsak jön ezzel a nem lehet pakolni bele faszsággal 😞 C kombi meg még nincs belõle kint.
GLK is baromira tetszik, de az még nem kapható kint 😞
kuld el neki a linket.. iratkozzon fel 6 dolcsiert egy honapra vagy 20 ert egy evre es nezegesse hogy melyik auto milyen
van kulon magazin ami ezzel foglalkozik hogy osszehasonlitja az autokat tudas, megbizhatosag stb alapjan.
paráznék ha ezen elromlik valami akkor eléggé zsebbenyúlós akár az alkatrész akár a munkadíj
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64