Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
.: mobilize.hu :.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
A kerékjárat fölé ért a víz... a telephelyünket kissé elárasztotta a víz, van néhány millió forint kárunk az üzem beázásából, raktárban minden 10 centis vízben áll... ja és borsónyi illetve diónyi jegek estek 😄 Fasza nap.
Kicsi paráztam, mert a hullámok felcsaptak a motorháztetõre is 😊 Kolléganõm ott sikoltozott mellettem, hogy meg fog állni 😄
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Az is baromság amit a hírbe írtak mellé, hogy majd az új autók formáinak modellezéséhez... egy ilyen vázszerkezetet meg borítást elkészíteni rettenet idõ és pénz igényes, azalatt 20 modellt elkészítenek a hagyományos módszerrel, sõt megkockáztatom negyed árból.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
De az elsõ az lesz, hogy kivágom a motorját és Uno Turbo motort rakok bele😄DD
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
91es 4gen 1.5 4D zöldesezüst 199000km-rel. 191000nél volt levegõszürö, gyertya, üzemanyagszürö olaj olajszürö szelephézag szelepfedéltömités csere. 4 elektromos ablak hátul sötétitve, elektromos tükör, szervó. Decemberben volt müszakin és zöldkártyán, uj nagyszilent, uj hütõ. Átalakitva DPFI-rõl MPFI-re.
Negativum hátulja törött kb 3mm-rel nagyobb a hézag mint kellene. Ezen felül egy bontott 4gen 4D civic alkatrésznek még hozzá.
iá: 250.000,-
Tetszenek a 4. és 5. gen Civicek rohadtul, bár az elõrelátható keretbe az ötös generáció nem igazán fér bele.Aztán a 3.gen Preludeok is kibaszottul bejönnek.Egy normális állapotú Ladát is lehetne venni például.Azt javítani meg még faterral is tudnánk javítani esetleg.E30-ak is tetszenek, de valahogy félk tõlük😊.Szóval nagyon sokan vannak, és ez most csak pár darab volt.Kb 500.000 magyar pénz lesz az akcióra, elõreláthatólag.Szóval kiváncsian várom a véleményed/véleményeitek.😊
Ha van kérdés, nyugodtan.
Szerintem kicsit el kéne szakadnod a Lada irányvonaltól, elvégre az megmarad játszóautónak úgyis. Valami olyat kéne nézned, ami hétköznapi használatra (is) jó.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
…………………..„-~”:::::::::::::::::::::::::”~,
……………….„~”\,:::::::::::::::::::::::::::::::::”-,
………………/;;;;;;|::::::::::::::::::::::::::::::::::::::\
……………..|;;;;;;;/:::::::””~~–::::::::::::::-~~”::\
……………./”~,;;/:::::::/¯¯¯¯¯’\:::::::::::/’¯¯¯¯’\
…………….\ º: ¯::::::::\ . .. • . .,/:::::::::::\„ .. • .. ,/
……………/’::::::::::::::::”~~~~”::::/””~:::’”~~~”’\,
……………/:::::::::::::::::::::::::::::::’\,__„„/’:::::::::::’\
…………..|:::::::::::::::::::::::::::::::„—-„_„—,::::::::::\
…………..|:::::::::::::::::::::::::::„~”—-„__„„-“::::::::::|
…………..|::::::::::::::::::::::::::/’;;;;;;;;;;;/:::::::::::::::::::|NE
………..„~”\:::::::::::::::::::::::::\__;;;;;;;\–„::::::::::::::/FÜR
……..,-“;:;\ .\,::::::::::::::::::::::::’\„_¯¯¯„-“:::::::::::::/GYÉ
….„~”;:\;:;:;\, .”~„::::::::::::::::::::::::¯¯¯:::::::::::::,-“;\LE!!4!
.,~”;:;:;:;\;:;:;:”-, . ”~–„:::::::::::::~–„„___„„~“::::„-‘.|;:’\”~-„
“;:;:;:;:;:;:\;:;:;:;:;”-, . . .”~~—„„„„_______„„„–~” / |;:;:’\;:;”-,
;:;:;:;:;:;:;:;\____;:;”-, ~-„ . . . . . . . . /;;;;;’\, . . .,/ . |;:;:,~”;:;:;”-,
;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;/;:;:;:;”~, “~-„_ . . . /„;;;;;;;/”-„~” . . |;:;:”~„;:;:;:;’\
;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:/;:;:;:;:;:;:”~„ . .¯”~-’ . “~,;;;’\ . . . . .|;:;:;:;|;:;:;:;:;’\
;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;”~–„;:;:;:;:;:”~„ . . . . . .|;;;;;;’\ . . . |;:;:;:;/;:;:”~,;:;:\
;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:”~–„;:;:;:;:”~„ . . . |;;;;;;;;’\, . .|;:;:;:/;:;:;:;:;’\;:;:\
;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:”~-„;:;:;:”~„ .|;;;;;;;;;;;”~,|;:;:;/;:;:;:;:;:;:\;:;:\
;:;:;:;:;:;:;:;:;:|;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:”~-„;:;:”~„;;;;;;;;;;;;/;:;,/’;:;:;:;:;:;:;:;\;:;:\
;:;:;:;:;:;:;:;:;:|,/;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:”~-„;”~„;;;;;;/;:,/;:;:;:;:;:;:;:;:;:;\;:;:’\
;:;:;:;:;:;:;:;:;:/;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;”~-„’\,;/ ,/;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:\;:;:|
;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:¯\„/;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:;:|
;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:o;:;:;:;:;:;:;:;:;:::;:|;:;:|
;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:|;:;:|
;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:|;:;:|
_;:;:;:;:;:;:;:;|;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:|;:;:|
;:;¯””~-„„_|_;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:;o;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;|-~/ LOL
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
kaptam egy 30k-s csekket ,hogy ott csak 80-al lehet menni és én 101-el mentem.
Aznap Svájcba mentem 1000 km-t vezettem és külön figyeltem,hogy betartsak minden sebességkorlátozó táblát.Ezért furcsállom...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Közös gépkönyv van, nincs kiemelve külön a sport(márpedig egy olyan motor ami annyival többet pörög mint pl a sima 1.3as, sokkal jobban igénybe van véve, nemhiszem hogy ugyanazzal az olajjal kéne müködtetni)
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...