Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, meghalt a difi is?
Csabesz6
azafej😄😄😄😄!!!!!!!!!!!!!444

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

autoszimulator
házunk elõtt szombathelyen engem is ez várt, diónyi jéggel kísérve<#taps>

.: mobilize.hu :.

broman191
Jeee 😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

R0zs0máK
Mai munkám gyümölcse:

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

kemszi2
komoly lehetett
Volt egy kis kalandom a partnerrel 😊

A kerékjárat fölé ért a víz... a telephelyünket kissé elárasztotta a víz, van néhány millió forint kárunk az üzem beázásából, raktárban minden 10 centis vízben áll... ja és borsónyi illetve diónyi jegek estek 😄 Fasza nap.

Kicsi paráztam, mert a hullámok felcsaptak a motorháztetõre is 😊 Kolléganõm ott sikoltozott mellettem, hogy meg fog állni 😄
Máté94
Még jó,hogy a Nubirát hamarabb tesztelték az Insignia elõtt😊
GregSB
Mindkettõ GM, nem csodálkoznék ha ugyan az a padlólemezük lenne.

Willi Betz
Eléggé hajaz az Insigniara.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Máté94
2010 Chevrolet Cobalt/2009 Chevrolet Nubira

Mindamellett, hogy totálisan értelmetlen fejlesztés. Nem véletlenül csak kiállítási autó lesz.
Az is baromság amit a hírbe írtak mellé, hogy majd az új autók formáinak modellezéséhez... egy ilyen vázszerkezetet meg borítást elkészíteni rettenet idõ és pénz igényes, azalatt 20 modellt elkészítenek a hagyományos módszerrel, sõt megkockáztatom negyed árból.
a 3-as kabriót szépen megoldották, kabriók között legjobban sikerült, zárt állapotban nem látszik kabriónak

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

I.C.ram
Chris Bangle-nek még nem volt mûve, ami tetszene. Arról nem is beszélve, hogy mi a nagy szám ezen? Ezt már a Csehek is tudták a Velorex-szel 😛
CSOCSO
ehh😄 ez kircsi😄

csak mar oreg.. rancosodik mint egy banya 😄 NIVEA-t neki.
GregSB

O.o

kemszi2
<#hehe>
I.C.ram
Ide! 😄
Kit--Kat
Höhhh, hova másoltad be a BMW-s sportárs privát levelét, hogy 2 pontot kaptál? XD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

SötétBarom
<#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

R0zs0máK
még senki

Kit--Kat
Én! És Big Footot építek belõle.
De az elsõ az lesz, hogy kivágom a motorját és Uno Turbo motort rakok bele😄DD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Csabesz6
Kíváncsi vagyok ki vehette meg a szürke kétajtós hacsit, ami 600ezerért volt eladó.(?)

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

R0zs0máK
Lengõkarokban lévõ

fifi
mi az a "nagyszilent" ?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Csabesz6
Nah, elfogadnám, így látatlanban😊.Bár inkább a háromajtósok felé kacsingatok, de ha a helyzet úgy kívánja megbarátkoznék vele😊.

broman191
Ezt már láttam buszról autókereskedés elõtt, távolról azt hittem hogy Hacsi 😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Pl egyik haverom árul egy ilyet:

91es 4gen 1.5 4D zöldesezüst 199000km-rel. 191000nél volt levegõszürö, gyertya, üzemanyagszürö olaj olajszürö szelephézag szelepfedéltömités csere. 4 elektromos ablak hátul sötétitve, elektromos tükör, szervó. Decemberben volt müszakin és zöldkártyán, uj nagyszilent, uj hütõ. Átalakitva DPFI-rõl MPFI-re.
Negativum hátulja törött kb 3mm-rel nagyobb a hézag mint kellene. Ezen felül egy bontott 4gen 4D civic alkatrésznek még hozzá.

iá: 250.000,-
Csabesz6
Ahogy mondod😄DDD.

Csabesz6
Kb fél éven belül esedékes lehet a vásárlás.Engem a kicsi,idõsebb(teszemazt youngtimer),nem feltétlen rwd, és kicsit egyedibb autók érdekelnek mostanában.A Ladával fene tudja mi lesz, játszani sem fogok vele szerintem, mert drága dolog lenne ha elkap a drága rendõr bácsi.Ajánlj nekem gépeket akkor, addig is gyûjtöm befele az infót legalább😊.Tudom a Civic tök klafa, nekem is a szivem csücske, csak már néha unalmas mindig azokat szelektálni, így körülnéztem/nézek más irányban is...Szóval: egy olyan korábban linkelt kis Uno Turbo is nagy feeling lehet, de lévén elsõ autó jobb lenne valami megbízhatóbb.Ez nem elõítélet, inkább óvatosság.Néztem a corolla gti-ket is (ae92), azokm is tetszenek ilyen 200-500 kiló fele adják, már ha van-.-.
Tetszenek a 4. és 5. gen Civicek rohadtul, bár az elõrelátható keretbe az ötös generáció nem igazán fér bele.Aztán a 3.gen Preludeok is kibaszottul bejönnek.Egy normális állapotú Ladát is lehetne venni például.Azt javítani meg még faterral is tudnánk javítani esetleg.E30-ak is tetszenek, de valahogy félk tõlük😊.Szóval nagyon sokan vannak, és ez most csak pár darab volt.Kb 500.000 magyar pénz lesz az akcióra, elõreláthatólag.Szóval kiváncsian várom a véleményed/véleményeitek.😊
Ha van kérdés, nyugodtan.

aki ezzel megjelenik hétköznapokon, azzal valami nincs rendben😊

Te most konkrétan akarsz is autót venni?😊
Szerintem kicsit el kéne szakadnod a Lada irányvonaltól, elvégre az megmarad játszóautónak úgyis. Valami olyat kéne nézned, ami hétköznapi használatra (is) jó.
kemszi2
hát nem tudom.én konkrétan félnék használt turbós autót venni
Csabesz6

Magnumrolcsi
Múlt hónap 16.-án jártam így. Budapestre mentem meg jöttem. Haza fele az autópályán nem tudom már pontosan hol, de csinálták a szalagkorlátot. Volt egy 100km/h tábla, után meg egy 80km/h. Nem lassítottam le, keresztül jöttem 110km/h-val. Rá pár perc múlva volt egy trafipax. Azt nem tudom, hogy bemértek-e, bérelt kisbusszal voltam. Max a kölcsönzõsnek küldik a bírságot, Õ meg tovább Nekünk. :|

MaSzKa
az EB-s topicba is van ilyenbõl vagy 20 😞

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Magnumrolcsi
Ügyes vagy 😊

cseszter
……………………..„–~~”"”¯¯””~~-„
…………………..„-~”:::::::::::::::::::::::::”~,
……………….„~”\,:::::::::::::::::::::::::::::::::”-,
………………/;;;;;;|::::::::::::::::::::::::::::::::::::::\
……………..|;;;;;;;/:::::::””~~–::::::::::::::-~~”::\
……………./”~,;;/:::::::/¯¯¯¯¯’\:::::::::::/’¯¯¯¯’\
…………….\ º: ¯::::::::\ . .. • . .,/:::::::::::\„ .. • .. ,/
……………/’::::::::::::::::”~~~~”::::/””~:::’”~~~”’\,
……………/:::::::::::::::::::::::::::::::’\,__„„/’:::::::::::’\
…………..|:::::::::::::::::::::::::::::::„—-„_„—,::::::::::\
…………..|:::::::::::::::::::::::::::„~”—-„__„„-“::::::::::|
…………..|::::::::::::::::::::::::::/’;;;;;;;;;;;/:::::::::::::::::::|NE
………..„~”\:::::::::::::::::::::::::\__;;;;;;;\–„::::::::::::::/FÜR
……..,-“;:;\ .\,::::::::::::::::::::::::’\„_¯¯¯„-“:::::::::::::/GYÉ
….„~”;:\;:;:;\, .”~„::::::::::::::::::::::::¯¯¯:::::::::::::,-“;\LE!!4!
.,~”;:;:;:;\;:;:;:”-, . ”~–„:::::::::::::~–„„___„„~“::::„-‘.|;:’\”~-„
“;:;:;:;:;:;:\;:;:;:;:;”-, . . .”~~—„„„„_______„„„–~” / |;:;:’\;:;”-,
;:;:;:;:;:;:;:;\____;:;”-, ~-„ . . . . . . . . /;;;;;’\, . . .,/ . |;:;:,~”;:;:;”-,
;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;/;:;:;:;”~, “~-„_ . . . /„;;;;;;;/”-„~” . . |;:;:”~„;:;:;:;’\
;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:/;:;:;:;:;:;:”~„ . .¯”~-’ . “~,;;;’\ . . . . .|;:;:;:;|;:;:;:;:;’\
;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;”~–„;:;:;:;:;:”~„ . . . . . .|;;;;;;’\ . . . |;:;:;:;/;:;:”~,;:;:\
;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:”~–„;:;:;:;:”~„ . . . |;;;;;;;;’\, . .|;:;:;:/;:;:;:;:;’\;:;:\
;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:”~-„;:;:;:”~„ .|;;;;;;;;;;;”~,|;:;:;/;:;:;:;:;:;:\;:;:\
;:;:;:;:;:;:;:;:;:|;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:”~-„;:;:”~„;;;;;;;;;;;;/;:;,/’;:;:;:;:;:;:;:;\;:;:\
;:;:;:;:;:;:;:;:;:|,/;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:”~-„;”~„;;;;;;/;:,/;:;:;:;:;:;:;:;:;:;\;:;:’\
;:;:;:;:;:;:;:;:;:/;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;”~-„’\,;/ ,/;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:\;:;:|
;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:¯\„/;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:;:|
;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:o;:;:;:;:;:;:;:;:;:::;:|;:;:|
;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:|;:;:|
;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:|;:;:|
_;:;:;:;:;:;:;:;|;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:|;:;:|
;:;¯””~-„„_|_;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:;o;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;|-~/ LOL

Természetesen. Jogod van hozzá, max akadékoskodnak egy kicsit.
desigo
ki lehet kérni a képet egyébként?
broman191
N.W.A. - Fuck tha police

MaSzKa
az a méreg mikor figyelsz direkt és így jársz

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

desigo
Nem jár valaki az M1-es autópályán Tatánál (63 km + 800 méter) ,Gyõr irányába?
kaptam egy 30k-s csekket ,hogy ott csak 80-al lehet menni és én 101-el mentem.
Aznap Svájcba mentem 1000 km-t vezettem és külön figyeltem,hogy betartsak minden sebességkorlátozó táblát.Ezért furcsállom...
I.C.ram
Kösz, igyekszem 😊
HBD, problémamentes 100e km-t a Mercivel 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Tufa
Közös gépkönyv van, nincs kiemelve külön a sport(márpedig egy olyan motor ami annyival többet pörög mint pl a sima 1.3as, sokkal jobban igénybe van véve, nemhiszem hogy ugyanazzal az olajjal kéne müködtetni)

fifi
én nem tudom mi a pélót kell variálni ezen az olaj témán... nem véletlenül írnak be valamit a gépkönyvben... hidd el, sokkal okosabb ürgék írták mint a szervízben okoskodó pajszerek...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Én használtam a Civicben anno Mobil1 5W-50 Rally Formulát egy ideig. Igazából nothing... ugyanugy viselkedett vele mint a 10W-40-el. Éppen ezért visszatértem az olcsóbb 10W-40-re. De abba ugye az volt való.
Tufa
igazából olcsóbban venném a drága olajat mint a boltokban van a normál, úgyhogy azzal nem lenne gond. Csak azt nem tudom kire hallgassak, sport tulajok minimum 5w40et ajánlanak de többen inkább az 5w50et használják. Szervizek sem véletlenül ajánlják sportba az 5w40et minimum(de aki mondta hogyha én hozom akkor inkább hozzak 5w50eset

M13, M15, M16.. ugyanaz az egész, max hengerûrtartalomra nagyobbra van fúrva, vagy hosszabb a lökete egy lepkefingnyival.