Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
nah ezért lesz elõbb utóbb itthon egyretöbb külföldi rendszámú autó :|
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
hogy a rohadás állna bele ebbe a regadóba, és a többi sarcba... pedig már egyszer Eu ellenesnek akarták nyilvánítani...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Elsõ forgalomba helyezés: 2006.05
Megtett km-ek száma: 100 000 km
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ár: 659.718 Ft (2.650 €😉
Várható ár (hazai forgalomba helyezéssel): 2.174.945 Ft
:/
Mobile24.hu ismeritek ezt az oldalt? Ugyan az mint a mobile.de,csak magyar és behozzák neked az autót,ott van az itthoni forgalomba helyezéssel együtt az ára is. Meg persze nélküle is,de az nem érdekes.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
<#idiota>#idiota>
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
a rendor kijott es adott a havernak egy ticketet mert jogsija lejart.. a csaj meg elmehetett...
lehet azóta még nem frissítették mert még az elõzõ dátumos van fent de az helyesen...
Még egy ok hogy ne vegyek mergát!
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
-valami nem passzolt.<#nemtudom>#nemtudom>
Az ivecóm is szerinte sikertelen,a zöldkártya viszont érvényes.-igaz kormolt is rendesen.😊
-beszorítottuk kis 'jóindulattal' a határértékbe.
Leszedtek a katalizatort hogy jobban menjen vagy mi? 😄
De a nagytestvér tudod mindent lát!😊
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Megnéztem rajta a régi trabinkat (kb 7éve adtuk el) egy hónappal ezelött volt zöldkártyán,tehát még nincs bontóba😊)
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Az enyémet is kiadja hibátlanul.
Kiprobaltam egy vadonatuj S merci rendszamat is, ami itt all, de annak is sikertelent ir 😄
.: mobilize.hu :.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
.: mobilize.hu :.
Hát ezaz, eleve olyannak szabadna csak odaadni a kocsidat, akivel ezt meg lehet beszélni
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Na, jó ötlet? 😛
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
szégyen egy nemzet vagyunk 😊
aki átmegy a piroson az fizessen
de a 100k azért túlzás
Innentõl kezdve ment, ahogy kedve tartotta. Mondjuk ma is megy sok jónép, ahogy kedve tartja... Ma is majdnem nekimentem egy Suzukinak, mert rájött a sávválthatnék. A visszapillantóban még láttam, hogy egyúttal az indexelés véletlenül sem jutott eszébe. Pedig lehet, még be is engedtem volna, mert nem volt nagy a sebesség különbség, a megmozdulása alapján meg akár csak a sávjában kacsázás is lehetett volna -.-
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
.. ott abban a keresztezõdésben elég gyakran megtörtént hogy a gyalogosoknak már zöld volt de a jobbra kisívben haladók még átmentek (majdnem)rajtuk .. ha így nézzük már nemis annyira 'rossz' dolog ez a kamera dolog csak a büntetés mértéke ami .. !?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"