Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Európai Unióban a következõ évtized elejétõl kötelezõ lesz minden új gépjármûvet felszerelni úgynevezett nappali menetlámpával (DRL), errõl döntött szerdán az Európai Bizottság.
A DRL olyan speciális fényszóró lesz, amelynek automatikusan fel kell gyulladnia, ha beindítják a gépjármû motorját.
Az Európai Bizottság állásfoglalása szerint használatuk segíti a láthatóságot, ettõl biztonságosabbá válik a közlekedés, viszont 25-30 százalékkal kevesebb energiát fogyasztanak majd, mint a hagyományos tompított fényszóró.
Én egyébként is fel szoktam kapcsolni a lámpát automatikusan miután beindítottam a kocsit, legyen bármilyen idõszak és legyek bárhol (belémrögzõdött). Szerintem jó ötlet ez a DRL, sok esetben tényleg sokat segít a fényszóró még fényes nappal is.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Pont ezt mondtam énis... 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
-az hogy az összes autóban ilyen volt akkoriban,még nem jelenti azt hogy mind másolta valahonnan.Akkoriban ez volt a menõ-most meg más a divat.
Megnézeted egy korabeli olasz belsejét is,az is majdnem ugyanez.
Pl: Merci 190E-re 300ezer körül van.
Opel Astrara meg fél millió....
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Vicces azert, hogy mennyi alkatresze egy az egyben W114-es Merci masolat. A muszeregyszeg, a tukrok, a terkepzseb, a kormany, konyoktamasz.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
nomeg amit példának mondtam abból mo-on nincs választék legalábbis én még nem láttam , meg olyan nem kéne ami ki van készülve a szar utaktól 😄
Pedig lehetne j vasakat behozni-... ismerõsöm ezzel foglalkozik😊 elég jól megél belõle
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Az meg,hogy ez a cég 250ezret kér a szállítás és miegymás miatt,az rendben van...nekik is megkell élni valamibõl.
Egyszóval vannak költségek.
Már csak egy normális futúmû hiányzuik alóla még vavy oldalanként +20mm pogácsa (esetleg hátra níva híd) Kemény rugók, bilsteinek, meg egy széria "bivajerõs" hidegen-melegen pöccre indulós motor (ezt mondjuk nem tudom minek írni egy autóhirdetésbe ez alap egy autónál<#nyes>#nyes>) helyett egy kicsit jobb.
Szóval ez + 150-200e Ft és már jó is lenne utcára 😄
Arról nem beszélve h a karosszéria vágása miatt midnen rendõr meg fogja b@szni a leendõ gazdáját, és a helyszínen a fejlövés mellett elveszi a forgalmit egybõl. Persze ez kenõpénzel orvosolható...
Négykerék-meghajtás miatti felár:
hát na
lehetne dupla kipufogó miatt is kaszálni akár xD
Ennek meg látásból(csak, hálaégnek) ismerem a "tulaját".Egy taknyos 17 éves gyereké, +van egy Tigrája.Szerintem szegény "véeftées" LOL Lada külseje árulkodik a gyerekrõl.+ a leírás:-C.ZOMG
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
meg nézzétek meg h beállitjátok h mutassa az összeset, és a legdrágább😊)) Tetszeni fog😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Hát igen. A nõk már csak ilyenek 😊 Én az enyémnek csak felelõssége teljes tudatában adom oda. Ha gebaszt csinál, oldja is meg 😄
Bár a múltkor azér odamentem neki kereket cserélni.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Olyannyira, hogy lejönni sem tudott róla. Aztán végighallgattam telefonban ahogy mégis leerõszakolta...