Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
USAban egy gramm szabalyozas nincs szinte az autokra megis alig van baleset. Nem lehet, hogy inkabb mashol kene a hibat keresni?
GregSB
cccccc2011-tõl kötelezõ lesz a nappali menetlámpa.

Az Európai Unióban a következõ évtized elejétõl kötelezõ lesz minden új gépjármûvet felszerelni úgynevezett nappali menetlámpával (DRL), errõl döntött szerdán az Európai Bizottság.
A DRL olyan speciális fényszóró lesz, amelynek automatikusan fel kell gyulladnia, ha beindítják a gépjármû motorját.

Az Európai Bizottság állásfoglalása szerint használatuk segíti a láthatóságot, ettõl biztonságosabbá válik a közlekedés, viszont 25-30 százalékkal kevesebb energiát fogyasztanak majd, mint a hagyományos tompított fényszóró.

Én egyébként is fel szoktam kapcsolni a lámpát automatikusan miután beindítottam a kocsit, legyen bármilyen idõszak és legyek bárhol (belémrögzõdött). Szerintem jó ötlet ez a DRL, sok esetben tényleg sokat segít a fényszóró még fényes nappal is.

I.C.ram
miert, te latsz mas hasonlosagot?
pszihopata
<#falbav>

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

MikX
talál még azért [url=http://www.mobile24.hu/index.php?pid=details&type=C&search_type=NU&page_number=3&sort_field=first_registration&sort_order=ASCENDING&body_type_mode=user_select&body_type<0>=Cabrio&body_type<1>=SportsCar&make0=AUDI&model0=all&model_description0=&make1=all&make2=all&year_from=all&year_to=all&mileage_from=all&mileage_to=all&power_from=all&power_to=all&price_from=all&price_to=all&fuel=all&gearbox_operation=all&damaged_vehicle=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&location_country=all&climate_control=all&seats_count=all&doors_count=all&emission_class=all&advertisement_type=all&date_of_entry=all&usage_type=all&vid=39338780&record_index=60&total=11795&tab=overview&last_pid=list]ezt-azt[/url] az ember errefelé...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

I.C.ram
Egyedul a ket muszer meg a folottuk levo iv hasonlot minden mas tok mas kezdve a kormanytol a tukrokig minden.
pszihopata
Na itt egy 850-es fiat ami feleekkora.-mennyire más mi?

I.C.ram
Nem ertesz hozza 😛
R0zs0máK
Szent isten de ronda mindkettõ XDDD

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

I.C.ram
Hat azert nem 😛

pszihopata
Ja egyszerre írtuk-ennyi.

MikX
19 vagy egyhíhán 20... 😄
Pont ezt mondtam énis... 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

pszihopata
'Vicces azert, hogy mennyi alkatresze egy az egyben W114-es Merci masolat"

-az hogy az összes autóban ilyen volt akkoriban,még nem jelenti azt hogy mind másolta valahonnan.Akkoriban ez volt a menõ-most meg más a divat.
Megnézeted egy korabeli olasz belsejét is,az is majdnem ugyanez.

MikX
ittvannak h mi mitõl függ

MikX
Meglehet, bár szerintem bármien hasonló korosztályú, hasonló kategóriájú autóra is lehetne ezt mondani, csak ezek még abban is egyeznek, h németek... 😄

Willi Betz
Regadó az érdekes ugyanis mindegyik autónál teljesen más összeg és nem tudom mitõl függ...
Pl: Merci 190E-re 300ezer körül van.
Opel Astrara meg fél millió....

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

I.C.ram
Ilyet arultak nem reg itthon is. Bar kicsit rozogabb volt.

Vicces azert, hogy mennyi alkatresze egy az egyben W114-es Merci masolat. A muszeregyszeg, a tukrok, a terkepzseb, a kormany, konyoktamasz.
MikX
Csak nemis értem... ennél a regadó, meg az illetéknél az van, h n/a... na akkor mi? nemkell rá regadó? vagyaz még erre rámegy, csak lesem merik írni mennyi? 😄

MikX
Ájájájájájjj... átnéztem énis ezt az oldalt...

Audi 100 Coupé

ChuckyHUN
pénzess a csávó, itt lakik tatán myvipen néztem feszül össze vissza

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

kemszi2
potom 18 misi
Csabesz6
Hm.Az biztos hogy tõle nem kéne😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

kemszi2
ezt még nem láttam fent<#wow1>
kemszi2
na mondjuk attól a festéstõl okádnom kell<#nyes>inkább a végefelé nézd,ott van 1 full rally verzió.na az igen
mondjuk tény hogy drágákat érdemes behozni dehát ... 😊
nomeg amit példának mondtam abból mo-on nincs választék legalábbis én még nem láttam , meg olyan nem kéne ami ki van készülve a szar utaktól 😄

ChuckyHUN
jah:S
Pedig lehetne j vasakat behozni-... ismerõsöm ezzel foglalkozik😊 elég jól megél belõle

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

jó ez az oldal. 😊 nézelõdtem is ,csak kár hogy a Mercedes A150: 2 700 000 lenne német rendszámmal ha meg forgalomba lenne helyezve itthon + minden költség akkor majdnem egy mill. plusz :/

ChuckyHUN

Willi Betz

Willi Betz
Igen,érdekes. De az is amit a forgalomba helyezési adó takar,csomó baromság.
Az meg,hogy ez a cég 250ezret kér a szállítás és miegymás miatt,az rendben van...nekik is megkell élni valamibõl.
Egyszóval vannak költségek.

desigo
ladarevolution
Nem néz ki rosszul. A hátsó lökhárítót ledobva már igényesen nézne ki.

Már csak egy normális futúmû hiányzuik alóla még vavy oldalanként +20mm pogácsa (esetleg hátra níva híd) Kemény rugók, bilsteinek, meg egy széria "bivajerõs" hidegen-melegen pöccre indulós motor (ezt mondjuk nem tudom minek írni egy autóhirdetésbe ez alap egy autónál<#nyes>) helyett egy kicsit jobb.

Szóval ez + 150-200e Ft és már jó is lenne utcára 😄

Arról nem beszélve h a karosszéria vágása miatt midnen rendõr meg fogja b@szni a leendõ gazdáját, és a helyszínen a fejlövés mellett elveszi a forgalmit egybõl. Persze ez kenõpénzel orvosolható...

desigo
Ez is mekkora lehúzás...

Négykerék-meghajtás miatti felár:

hát na
lehetne dupla kipufogó miatt is kaszálni akár xD
cement
ezé nem adom oda a bnoimnek sose a kocsit :SSSS

respect to the man in the ice cream van

Willi Betz
Ez az oldal arra jó,hogy megtudd mit húz le tõled az állam,költségeket. Nézzétek meg a Rolls Royce-okat😄 Azok olcsók😊

kemszi2
jah 15 misi
kemszi2
Szerintem nem az anyagi valósságára gondolt 😄D hanem arra a laza 7.5 millió km-re...
desigo
lehet egy 0-val elírták...
broman191
Nem veszek ki belõle sokat de miért ne lenne az?

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

broman191
Tetszik, stílusos. <#circling>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

ChuckyHUN

ChuckyHUN
jah, lehet kukucska😄

kemszi2
tetszik ez az oldal,van minden
kemszi2
azt a kva
ChuckyHUN
23 ezerért volt felrakva egy kocsi, 1.7milla 😄
meg nézzétek meg h beállitjátok h mutassa az összeset, és a legdrágább😊)) Tetszeni fog😊

M@TriX
az jó, hogy már ilyen is van, de tényleg brutálisak az árak sajna... 😞

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

SötétBarom
<#wink>

Hát igen. A nõk már csak ilyenek 😊 Én az enyémnek csak felelõssége teljes tudatában adom oda. Ha gebaszt csinál, oldja is meg 😄

Bár a múltkor azér odamentem neki kereket cserélni.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Asszony most hívott hogy az Accorddal úgy beparkolt tolatva, hogy nemhogy a kipuffot meg a lököst rárakta a padkára, de még a kerék mögött lévõ sárfogókat is beakasztotta.
Olyannyira, hogy lejönni sem tudott róla. Aztán végighallgattam telefonban ahogy mégis leerõszakolta...