Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★
<#idiota>#idiota>.
Imádom õket...rémálom lehet fenntartani egy ilyet.Aztán lehet megcáfol valaki.Meg aztán ezek kaptak apait-anyait.De melyik sport/sportos autó nem kapott?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MKIII
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Sztori:
Péntek este 9, fél 10 fele kiértem Almásra fateromhoz még akkor este leszedtem a szelepfedelet(szerintem a Zsigánál ez azért kicsit pepecselõs meló.Légszûrõ+ház leszed, kartergázcsõ leszed, szívatóbowden leszed<én félrehajtom és a valaha létezett motortér világító lámpa mûanyag pöckébe akasztom>én félrehajtom és a valaha létezett motortér világító lámpa mûanyag pöckébe akasztom>, gázkar szétszed, elosztófedél leszed, plusz a jó kis csavarokhoz rohadt nehéz hozzáférni.Szal péntek este szétkaptam és szombat reggel beállítottam a hézagokat.Amúgy ez már a második alkalom volt, mert múltkor is megpróbáltuk beállítani, de akkor jól [email protected]ár nem mindegy honnan számolom a hengereket, egyik könyv a hûtõtõl számolja(ahogy az elosztófedélen is van), másik pedig a tûzfaltól számolja.Ugyebár az 1. megállapítása helyes, de mi persze hogy fordítva próbáltuk csinálni, és csodálkoztunk hogy miért nem változik a rohadt hézag, hiába állítjuk fel/le az állítócsavarral.Szóval most már sikerült.
Igaz utána az istenért se akart beindulni, de egy gyertyacsere segített rajta( ha sokáig nem megy, ez kell neki...).És most szép hangja van.Legalábbis ahhoz képest hogy mennyi idõs, és ahhoz képest hogy az általunk múltkor teljesen elb@szott szelepes csörömpöléshez képest.
Kb ennyi.
Köszönjük Emese.
A marelli meg a kisebb szériákban gyártott specálisabb megoldásokra, ahol jobb minõség is belefér az árba.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
az milyen,hogy korrektül beinvitálják a szalonba,hogy közelebb vigyék az S osztályhoz xD
Tanulni mindig érdemes, Mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk,A gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!
Ez valami humor volt, vagy mi?...
Nem turbós SX vagy jürgen poweres Bömbi a Hacsi😄.
TwinCam FTW.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
"Öregapám vekkere hangosabban ketyegett: 1.2 i-VTEC" xD
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Egy másik ismerõsöm meg most vett egy szép fekete H2-est.. Azt meg el akarom kérni valamelyik nap egy pár órára 😄DD