Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak mert szívó benzinesnél 2 literig nem sok értelme lenne, hiszen nem áll rendelkezésre még akkora nyomaték, hogy a 140-nél ébredõ légellenállást netán egy enyhe dombbal fûszerezve leküzdje... max 2 liter fölött, talán, de inkább 3. Szívóban.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ez nem normális dolog...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
140 körül szoktak 4000-nél lenni általában a benzinesek. Annyiban meg a tiéd se különbözik azért tõlük.
Az elmúlt két napban 800 km-t mentem a családdal a Mercimmel, 70%-ban autópályán, 140-150 között. Átlagfogyasztás: pont 8 liter (benzin!)...
A sok kisköbcentis meg szívjon csak a 120km/h-nál történõ 5000 rpm-mel = >12 liter minimum. Pl. anyám 1.6 16v-s Fiat stiloja 130nál lazán kajál 10 litert a fogyasztásmérõ szerint.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Kazettás v. cédés?<#idiota>#idiota>
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
de itt kb 7-8 kilométer hosszan full új réteg van, és olyan mint valami kertek alatti dûlõút...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
.: mobilize.hu :.
Szarvason amúgy
oké, nyomvályús volt az út, ezt leszedték lánccal, majd felterítettek rá aszfaltot, most nem nyomvályú van, hanem árkok, merõlegesen a kerékre...
fasza... 70-el a dekk majdnem kiesett a pofámból.
ma Bonyhádon minden elõzetes balhé nélkül beesett a fékpedálom...
nem mondanám, hogy megijedtem, inkább, hogy ott a helyszínen majdnem összefostam magamat...
mind1 hazajöttem, mert utána megint volt fék, de holnap szedem is szét...
2.
ha jelen állapotában a Tõserdõ-Nyárlõrinc vonalon végzett 44-es felújítást mûszakilag átveszik, akkor remélem a mûszaki ellenõr seggébe egy fehéren izzó karmos buzogányt nyomnak, mert tragédia amit ott a jómunkásembereknek sikerült összehozniuk...
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Nekem negyedévre 8200 kemény magyar forint.
respect to the man in the ice cream van
simán el fog menni tõlük mindenki.
Allianz tényleg érdekes,hogy ilyen olcsó.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
A genertelrõl nem tudok sokat nyilatkozni, mindössze ezt a pár hónapot töltöttem náluk a MÁV óta.
genertel megbízható? mert eddig uniqa volt 10,4k és marad is annyi de genertel 6,5k generali 7,7k
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
ha a 240Z-nél jobban kéne valami, az ez... Szeretem az újabb skylineokat is, de a kpgc10 a lehetõ legjobb szerintem, szép...
Még azok a régi japán style visszapillantók is jók 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Jelenleg a genertelnél fizetek 8500/negyedév.
Mostantól ez 15k lenne. 😄D
Viszont ami még nagyobb lol, hogy az Allianz meg 8800ft csak. Ez mi a töcs, hogy a tavalyihoz képest fele árat adnak? Ha ez tényleg ilyen ócsó, ide kell kötnöm nincs mese...
Wabarg lenne még 8400-ért, de bennük kb annyira bízok mint a MÁV-ban anno... Generali van még 9200-ért, onnantól meg határ a csillagos ég...
Miben jobb a projektoros lámpa a simánál?
szép hosszú orra van, mint egy hangyásznak.ennyi.kalap.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE