Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Azok a lámpák valami förtelmesek így elsõre, nemtom mienlesz élõben, de ez így...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
respect to the man in the ice cream van
Tudod, a Nagymamám mondtam indig, hogy ki a kicsit nem becüsli, a nagyot nem érdemli...
Ejj ejj MaSzKiKa biztosan téged sem így neveltek...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
gondolom még 5ft-ot is visszakérsz a boltba<#szomoru1>#szomoru1>
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
gazdagabb vagy te ennél
<#szomoru2>#szomoru2>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Mennyiert lepsz le? Osszedobjuk szerintem neked.
itt lehet eladni sok mindent és használtauto.hu
azt nem tudom ez mennyire törvényes
everything's better with music
★
Egyszerûen ugyanaz a helyzet mint tavaly: Kurvagyenge volt a felhozatal új, innovatív autókból.
Italy RLZ.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
És az meg hogy?<#idiota>#idiota>
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Most, hogy írtad a dugót amerikán belül, beugrott egy epizódjelenet a rém rendes családból... Al bundyék indulnak valahova hálaadási ünnepre, alig gurulnak ki a garázsból, már azon problémáztak, hogyan soroljanak be az álló kocsisorba. Majd fél nap múlva peg bundy meg a lánya mondja hogy visszamennek a pár lépésre levõ házba vmi talkshowt nézni. :D
De mondjuk mindíg figyelek is az ienekre, megugye énsem sietek túlzottan (annyira nem is tudnák, de mind1<#eplus2>#eplus2>) csak amennyire a forgalaom visz.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
"Te mirõl beszélsz?"
en meg eletemben nem lattam akkora dugokat magyarorszagon amit itt mennek NAPONTA!!!
ha van egy kibaszott kis baleset a legnagyobb autopalya masik felen is dugo van miatta mikozben egy fel meter szeles 1 meter magas kolapok valasztjak el a ket utat!!!! alig lehet latni mi tortenik a maik oldalon de mindeni lelassit ( ezt a jelenseget hivjak ugy hogy "rubberneck")
egyszeru logika.. itt lakasonkent 3-4 auto van... sokkal tobb ember jar autoval, szerinted mekkora dugok vannak itt???
es nem plusz 30-70% rol beszelek hanem valszeg 200-300% orosrol....
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
eddig fasza kb 3éves lehet 2-300ekm van benne
csak a kardánnál ment tönkre vmi neki (zörgött)
elég hegbízható
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE