Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hátulról van hasonlóság sztem 1 BMW 1-es között :S

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
de semmikeppen nem vennek ilyen amcsi autot...
az elso belinkelt auto meg ugy ahogy szodaval de a masik mar gusztustalanul nigger auto

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Nekem 130nál 4000et pörög és 7 liter alatt van a pillanatnyi mérõ szerint, Vpower100 vagy Carrera100al. 150nél 8.2L
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Ezt sose értettem.. Népítéletben majd' minden típusnál van egy két ilyen ítélet, ami hasonlóan horrorisztikus.. Ezeket hogy hozzák össze a gyárak???
Menet közbeni leállgatások, fõleg elõzéskor és kigyorsításkor, akkor igen életveszélyes helyzeteket tudott teremteni, a pillangószeleppel volt gond, legalább ötször volt cserélve. Mindegyik csere után jó volt 1-2 hónapig, utána kezdõdött minden elõlrõl.
Fals légzsákhibaüzenetek, majd idén újév napján a zárt udvarunkon álló fiatba úgy ült be muterom, hogy ki volt nyílva a jobb b oszlopból az oldallégzsák, ott ficegett... légzsákjeladócserék, kussolt a komputer az állandó engine faulton kívül egy darabig, majd sípolt újra mindenért. Futómû ritka szar, hajtókarok elõl kétszer voltak már cserélve, pedig nem igazán vannak felénk rossz utak.
Tavaly õsszel meg egyszerûen letiltotta a komputer a motort, úgy telefonált anyám haza hogy jöjjek a trélerrel. Szervízbe be, újabb hibakiolvasás, nem találtak semmi új hibát a légzsákokon kívül. Bazmeg. Memóriatörlés, feléledt az autó... Végig három fiat márkaszervízbe vittük szinte felváltva, hiába.
Majd fellapozom a szervízkönyvet a többi hibalistáért.
Már ott tartunk, hogy iszonyatosan féltem anyámat, ha elmegy valahova és az autó hibájából baja lenne...
Te viszont örülj a bravodnak, szerencséd van vele.
Olvasd el azt a mondatot újra, amire válaszoltál.
Fater is mindig mondja: "És a biciklit ki viszi haza??" 😄D
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
-RoR zsozso hová sietsz ennyire?
-hát csak ide a temetõbe...
-és a kocsit ki viszi haza?"
XDDDDDDDDDDDDDDDD
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Felgyorsulsz 100-ig,kanyar,csúszáshatáron be 70-80-al utánna gyorsulás,utánna kanyar,szóval nem egy bealvós szakasz,mindez olyan 100km-en át 😄
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Az odaút után már elég jól ment, bírta tartania 150-et is 😊
De megjártam 1.4 Tipoval is jesolot, fostam is egész úton, hogy mikor pusztul le újra 😊 De végül kifogtam azt a 2 hetet, amikor gond nélkül ment.
Az 1.3-as Swiftünk 3-ba nem forog annyit.
130-nál körülbelül 3000-et forog 5-be.
elvoltunk... beszélgettünk... 😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Pedig az kapta az ívet,dombon padló megpakolva.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
A legtöbb kocsi városban rövidtávon fut,ha meg véletlenül-mondjuk mindenszentekkor-néha autópályán is használja,még nem kell rögtön nagykocsit venni.
De legalább ilyenkor megvan másnak is az önigazolás!<#vigyor1>#vigyor1>
/Az a stilo meg beteg!/
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül