Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Régebben tankoltam tesco benzint (95, 98), mol, omv, stb. Sõt az accordba gyakran volt 95-ös JET benzin amit lentebb írtak, és semmi baja.
Egyetlen benzinnel szívtam meg, amit kéz alól vettem az ukrán határnál még anno a Tipoba 😄 Na ott már az gyanús volt, hogy a betöltõ harisnyán mi szar fennakadt. 1 hónapra rá injektor csere...
respect to the man in the ice cream van
everything's better with music
Ott tankolok ahol éppen rámjön,szlovénia-olaszország-csehország,de magyarországon sem válogattam soha.
Ha lehet inkább az olcsóbb kutakat választom.<#nemtudom>#nemtudom>
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Benzinesnél is általába 35-40 ezrenként kéne cserélni.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
-/ami szerintem sosincs arányban az árával,de ezt mindenki döntse el maga!/
Aztán hogy jóskapista mit mond,azzal én sosem foglalkoztam.
Érdekes módón a hatóságok-akik mintákat vesznek-és ugye van is hátterük vizsgálódni,ilyen problémákat sosem állapítottak meg!
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
A benzinkutak nem maguknak fõzik a benzint,õk kiskereskedõk,és a nagykereskedõktõl veszik.-ennyi!
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Egyébként a világ errõl szól,hogy egy prémiumkocsi nehogy má a tescoo kúton tankoljon a suzukik között!
Az autó attól fulladhat, ha bekoszolódott a benzinszûrõ, vagy az AC pumpa kezdi megadni magát, pl mer a 25 éves szmötyit kezdte felszívni az üresedõ tank aljából.
Hacsira visszatérve én is vinném ha lenne pénzem de azt a kiput tuti leszedném! 😄
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Csak ne oszd az észt,hogy mi mitõl megy szarrá!
lenne pénzem rá vinném mint a huzat."akármilyen" állapot.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Auchan benyat sikerult tankolnom 😄 Akkor lehet attol? 😄 Tudom nem kellett volna, de az volt a kozelben, es semmi benzinem nem volt mar. Ha meg tankolok, akkor altalaban teliszoktam 😄
hülye haverom régebben azt tankolt 1x...
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

nah meg nem túl biztató, a DRIFT felírat, a kormányvédõ, és hogy fel kell újítani a motort... szegény hacsit tuti nem kímélte az elõzõ tulaj.. szal nem kéne...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Tegnap a Renault kereskedés elött láttam egy párat,háát elég csúf egy autó 😄
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"