Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Igen 1.2 12V HTP Ambiente
RelakS, igen, ez készleten maradt. 2007.02. havi gyártású. Null kilóméteres. Najó, 11km volt benne mikor átvettem, mert elvitték zöldkártyára a héten. Ettõl még nagyon kellemes kis autó. Az újabbiknál 100x szebb szvsz.
viszont az új verziónál kevés butább kinézetû autó van az univerzumban...
talán csak az új Thalia.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Ez a HTP? High Torque Project vagym it is hjelent? 62paci 11x nm?
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
nagyon jól néz ki...

való kis szemöldököt találtam, hát az télleg rossz. Én azért gondoltam
erre, mert komoly Calibrákon is láttam ilyet, meg a mototháztetõt
áttheggesztetni emiatt, egyenlõre nem. Amúgy az én Calibrám is ilyen színû, meg az Angel Eyes is stimmel.<#smile>#smile> A lökhárítója is tetszik
a tiedenek! Mennyibe volt?
Köszi! Üdv!
ien mûanyag biszbasz, csakhogy kicsit kitakarjon a lámpából...
Mért, ettõl jobban néz ki? tényleg nem piszkálásképp, csak kérdezem...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ha esetleg valaki tud valami infót, légyszives segítsen! Köszi
(mondjuk a fékpofa nem lesz azért annyival drágább)
Ezekkel még amúgy az a gáz, hogy gondolom horroráron van hozzá alkatrész.. Brava 10 rongyos fékpofapárjával, meg tizenakárhányezres gátlóival szemben elég meredek.. :C Arra nem is merek gondolni, hogy milyen merész lehet, ha neadjisten betörik egy lámpa, vagy ilyesmi :s
Mondjuk a vti-nél nem gyorsabb, de legalább kultúráltabb nameg újabb.
Közben elmentem megnézni az autót de 'rögtön jövök' tábla fogadott.
Amit kívûlrõl megállapítottam, hogy az illesztések nem rosszak, a tárcsák már erõsen korrodáltak, régóta állhat.
Belülrõl is szépnek mondható, bár az üléseken a bõr megnyúlt valamint a bõrkormány is szarrá van kopva, fõleg az enyémhez képest, peddig elvileg ugyanannyi a km.
Jó tudom, savas kéz, meg gyûrû. Szerintem több is van benne mint 200, ha meg valós akkor is hátra van egy mûszaki vizsga márciusban + tuti egy nagyszervíz is, valszeg még minimum 100-200 ezret rá kell költeni.
Másrészt vezettem ilyet, három fajtát is 😄 (2.0, 2.2CDTi, 2.4 automata), és mindegyik nagyon tetszett.. 2.2 dízel mondjuk a legjobb szerintem (annak ellenére, hogy nem csípem a dízeleket), lép mint a disznó, és hatsebességes így többnyire turbótartományban autózható.. Plusz úgy érzem, hogy még 5-6 év múlva sem lesz egy csúnya, vagy régi hatást keltõ vas.
Bár én nem bízom a kereskedõkben. Ez az ár meg elég alacsony, fõleg hogy az értékesítõi jutalék is benne van már. Azon, hogy a kereskedõ meg nem "teker" vissza külön meglepõdnék.
Szóval ezzel vagy Egyiptomba jártak üzleti megbeszélésre, és 300-ról lett visszapörgetve, vagy vmi el van titkolva.
Mire az áruk lemegy 2.5-re addigra ugyanúgy 200e km lesz bennük viszont idõsebbek is lesznek pár évvel.
Ez az egy ilyen veszett olcsó, egyrészt a kilóméterek miatt, másrész f*sztudja..nekem még így is gyanús, de ma d.u. beugrom megnézni.
.: mobilize.hu :.
Ehhez képest viszonyítva a Hummeresek közül a megbüntetettek aránya 463%
érted?
100 eladott hummer 463 buntetest produkal. Tehat volt, akit tobbszor is megbuntettek. Egy Hummer tulajt atlagosan 4,63x buntettek meg.
100 eladott Jaguar XJ meg 11-et.
akkor legyen felosztva úgy, hogy az összes együtt 100%, vagy akkor legyen az, hogy 10000 kocsiból mittomén 463 hummer.
de így? de mindegy nekem, csak mondom elég fura ezt így használni
.: mobilize.hu :.
A nem kifejezetten különleges de erõsebb gépek ára lehet hogy csökken pl. 3ezres mercik stb, de azt meg továbbra is horror fenntartani..
Elméletileg ha komolyabb áresés következne be, egész jó vasakat lehetne vásárolni, a mostani áraknál jóval kedvezõbben..