Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.: mobilize.hu :.
Csodálkozom, hogy Audi A4 rajta van, BMW meg egy se :D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nagyon fain:D.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
respect to the man in the ice cream van
Durva, de a vasnak semmi baja :DD Amúgy a kép elõterében lévõ padkán jöttünk le, a túloldalon az oszlopot centizfe fel, és amúgy meg a bokron át.. :DDD Kemény vót, asszem sikítottam is :o)

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Lehet venni hozzá a trélert amivel kihordod a pályára :DD
Olvastam hogy az olajokat egy olyan siklócsapágyban tesztelik,ahol egy hidraulikus szerkezet folyamatosan növeli a csapágy terhelését,közben érzékeny szenzorral mérik a csésze hõmérsékletét.
Amelyik olajnál magas a hõmérséklet,az szar.-ennyire egyszerû!
/A lebegtetés stb. persze más vizsgálatok,de a cikkben arról szó sincsen./
Egy német labor táblázatát láttam még jó 10 éve,akkor a mol olajok meglepõen jól vizsgáztak,a botond nevû olcsó de vastag olaj /20w-50/ meg különösen.
A high-tech vékony olajok viszont elég hamar elvesztették a filmvastagságot,ezért hamar felszökött a hõmérséklet.
A végkövetkeztetés az volt,hogy csak hibátlan újszerû autóba,és rövid távokon fõleg hidegen használtakba szabad ilyen híg olajat tenni,és ahogy tellnek a kilóméterek illik elfelejteni õket!
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Inkább egy bomberdzsekis gárdista lesz sztem.<#idiota>#idiota>
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Ez a motorolajos cikk egy faszság!
A vékony olaj melegen nem ken rendesen-ez törvény!
/Az áramlási mennyiséget szajkózza,mikor az olajnyomás értéke az egyedüli lényeges dolog a siklócsapágyaknál./
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
relatív, mint tudjuk.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Mindenki ontja magabol ezeket a keltesztabol gyurt lufikat?