Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
respect to the man in the ice cream van
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Gondolom most elég sokan megkönnyebbülve sóhajtanak egyet 😄
Én nem. Szerintem nagy hatása volt az autóiparra (sorolni lehetne azokat a dizájnereket és márkákat, akik õt másolták), és nekem kifejezetten tetszik a BMW új dizájnja. Szerintem a jelenlegi 5-ös annak ellenére hogy már 5 éves még mindig az egyik leghivalkodóbb és legizgalmasabb dizájnú kocsi a kategóriájában.
Szóval én kicsit sajnálom hogy elpártol...
.: mobilize.hu :.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Én bátyámnak azt vettem karácsonyra, SAL, van rajta usb, aux, memkari amit csak akarrsz. Azt mondja, hogy nagyonjó
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Asszem ez a név nem lesz túl sikeres itthon gazdasági és energia válságok közepette 😊)
"...A Matizba stílusosan házon belülrõl, a GM-tõl érkezett a motor: a Corvette Z06-os 550 lóerõs V8-asát gyötörték bele az apró karosszériába..." totalcar.hu
veszedelmes verda lehet 😄
Kb. :/
Bármennyire is szar kimondani, de kéne. A VW végre eltalált valamit, még akkor is ha a beltér eléggé semmilyen. Ha ifjú burzsoá menedzser takony lennék, akkor erõsen elgondolkodtatna. Sajnos családi autónak azért kicsi (és ahhoz képest drága is).
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
mondjuk jobb lett volna ha meghagyjak az eredeti toyota feliratot az emblema helyett
respect to the man in the ice cream van
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Nem szidni akarom, csak unszimpi autó. A legpozitívabb dolog, amit el tudok mondani róla, hogy akit ismerek és ilyennel jár (van még pár ismim)
, az szereti 😄