Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
\"If in doubt, flat out!\"
😄DDDD
csak a szülei nem fognak pénzt adni egy 15,netán még öregebb autóért.
katt
mielott jonnetek hogy ugyan mar ez csak megkarcolodott semmi baja.. pls..
az elso bumper csere.. az egyik lampabura belulrol megtort.. a kerek iv panel meghajlott, grill kiszakadt a mocihaztetot tarto rud elcsavarodott es a motorhazteto is vegigrepedt.. szal igen szep kis mani az amibe ez kerulni fog.
mondom ez a vásártér és az is😄 holnap megyek gyüjteni autokat h mik vannak és ha megtalálom felis irom sztem
Coltot csak mint ötlet említettem.
Nyilván mindenki másért adna pénzt.
Baromság.
Az összes Hondához ma már ugyanúgy tengernyi utángyártott alkatrész van, ha akarod hugyészaré tudod szervizelni õket. A mitsuknak pl a mai napig nincs ilyen alkatrész ellátása. Ráadásul a Civicekbõl bontott is rengeteg van már, lassan 5gen-bõl is bemész a bontóba aztán csak válogatni kell hogy mi kell a tiédhez.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
A klíma meg miért lenne alap? Fõleg kis motoros autóban... le kell húzni az ablakot. Ezek nem utazóautók, hogy pályán számítson a dolog.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Végül egy részben tuned autót vettem meg én is, és jól jártam mert szinte telejsen hibátlan volt. Persze a tuning is inkább csak az optikában merült ki szerencsére, mert egy dájrekt szûrõ például el tudott volna ijeszteni.
Errõl vélemények?
Haveromé meglepõen jól bírja a strapát évek óta,pedig nincs kímélve.
jah és alap,hogy klíma nélkül nem néznék semmit...
tény h nem vmi biztonságos
félnék egy öregebb hondát venni mert ha kifog egy lestrapáltat akkor keményen zsebbe nyúlós lesz
persze ez bármelyik autónál sanszos
Viszont a te polod mar 550, es akkor meg at se iratta, olajcsere se volt meg, + amit meg ra kell kolteni. 625 alatt meg se all, szerintem.
Akkor mar inkabb egy 3-as Golf. Bar egy rakas szar szerintem, de mindegy 😛
egyszer lesz balesete és meg is hal
nulla benne a biztonság...
akkor már inkább Polo Classic
elektromos ablak,központi zár,klíma,légzsák,szervó stb...
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Viszont a Civic is egy rossz dontes szerintem, mert nagyon le van gyalazva mindegyik, foleg ennyiert.
Bevallom oszinten, szerintem nem lehet ennyiert olyan autot venni, ami tartos, es nem kell ra kolteni legalabb 200at meg, es valamennyire azert korszeru is.