Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azakipuff...<#szomoru2>#szomoru2><#szomoru2>#szomoru2>
respect to the man in the ice cream van
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ebbõl is látszik hogy mennyire értelmetlen kikérni ilyen témában emberek véleményét fórumon, kb amennyi ember annyi ízlés.
Azt hogy melyik tetszik neked kell eldönteni, nehogy mi dönstük már el helyetted melyik a szép 😊
Nagyon mellé egyikkel sem foghatsz, nincs óriási különbség ezek között az autók között megbízhatóság terén (Talán az Alfa hátrébb kullog 😊) Hú mit fogok most ezért kapni!)
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

én az Alfát venném, de hát úgyis hazabeszélek 😄
everything's better with music
Ha pörgeted elindul rendesen,ha nem nyomod neki akkor meg gazdaságos.
Esetleg egy kis Audi A3-ast bár az kicsit drágább...
Aki olyan autot akar, ami keveset eszik, megbizhato, nincs szethajtva, annak legalabb 1.5 milliot kell raszannia a dologra kb.
amugy enis a mazda6-ot ajanlanam, vagy avensist. bár a mazda 6 ára kibaszottul el van szállva 😞 szóval avensist. viszonylag olcsó, kulso szepsege nem mindenkinek tetszik de belul gyonyoru es mentem vele, nagyon jol megy az 1.8 benzines is. 147 loero. meg kelloen sportos de kenyelmes futomu
320 BMW eszik legalabb 9-et. 320D is megeszik szerintem 7-et. Jaguar???? Azokbol a regiek 14+ litereket esznek. Roverek sem tul alacosny etvagyu autok.
Nem akarlak megbantani, de kicsit olyan "most jottem ki a mozibol a halalos iram c. filmrol es akarok egy autot"-nak tunik ez az egesz nekem 😛 Foleg az utolso mondat miatt. Arra egyebkent a valasz, hogy semmit nem befolyasol utcai kategoriaban.
Amúgy elég elszálltak az igényeid. Testes nehezebb autó közepes lóerõvel nem eszik jellemzõen 7 litert. Maximum a dízelek, viszont a márkák, amik neked tetszenének 1 milla alatt régi szakadt szarok, fõleg dízelmotorral (rovert sztem felejtsd is el azonnal..). Benzineseket már találhatsz jókat, csak azok meg inkább 10+ körül fognak kajálni..
Totál kezdõ vagyok auto téren, mert mostanában kezdem érezni a jogsinak egyrészt az érését, másrészt a hiányát, és ezért elkezdett érdekelni a téma. Lenne preferált márkám, típusom, és nézegettem is fogyasztást, miegymást, de gondoltam, hátha akad itt valami guru, aki tudna nekem egy kis tanácsot adni a jövendõbeli szekeremet tekintve.
Ha hülyeséget írnék, akkor bocs... 😛
Márkák: BMW, Rover, Volvo, esetleg Jaguar?😄
BMW-bõl is a 3.20-as széria, 320d, lehetõleg régebbi, kerek reflektorokkal. Többinél is ez, vagy hasonló preferált.
Szögletesebb, sportosabb, arányaiban roadster vonalú (de még mindig szögletes😄) coupé, vagy limo. Testesebb, nehezebb, közepes LE-vel, jó úttartással, elfogadható gyorsulással, max sebesség nem nagyon izgat, bár azt a többi úgyis hozza magával, ha jól tudom. Belsõ utastér annyira nem érdekel, csak a 2 méteremmel elférjek normálisan.
Fogyasztás olyan 7l körül még ok, de persze minél kevesebb, annál jobb.
Na meg a fenntartása se ártana, ha nem az eget verdesné, mert nem vagyok milliomos, csak egy pofás kocsit szeretnék normál fizetés mellett 😊 1m alatt lenne jó, de info szinten drágább kocsi is érdekel, ha az lenne ezek alapján az ideális.
Elsõ spoiler amúgy mennyiben befolyásolja a dolgokat?
Köszi, ha segítetek!
pl
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Mondeot ne, többi háromból igazából csak az ár dönt szerintem😊
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Saab 9-3 1.8i LINEAR
de a Volvo S40 sem rossz
Volvo S40 1.8 Momentum
Ehhez képest az Accord 2.2 dízel full-full (executive) 9.5 regadóval, metálfénnyel, feláras navival inklusive.
Nem kérdés melyik kéne.
Alfa az gyönyörûû.. De az elõítéleteim miatt az accordot választanám, ami képen annyira nem jött be de élõben látva irdatlanul megtetszett,
ellentétben az Insigniával, ami a sajtófotókhoz képest viszont nagy csalódás volt.
A mondeo meg szerintem szörnyû rusnya, nem is értem hogy tetszhet nektek??!! Azokból a szögekbõl ahonnan fotózták tényleg nem rossz de oldalról nézve az a kibaszott nagy zsíros segg engem visszataszít.
Sosem kéne.
Hiába a japánautóbuziság... Insignia MUST HAVE 😄😄
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Insignia kibaszott jó kocsi😄
Szóval én csekély tudásommal aztmondom, mindegy, bár Fordot nem vennék.
Az insignia viszont élõben teljesen semmilyen, a mondeo meg már régi modell ezekhez képest (bár az alfa se túl új).
de insigniát tényleg eltalálták. Kicsit jaguar xf beütése van, ami perpill a kedvencem 😊
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
nem viccelek kivételesen 😄D Nagyon szép az insignia 😊
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Alfa Romeo 159 1.9 JTD 16V Progression
Opel Insignia Cosmo 2.0CDTi
Honda Accord 2.2 i-DTEC
Ford Mondeo Titanium-S 2.2 TDCi
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Olyat max poénból tennék a kocsimra... De ha lenne kocsim, nem poénkodnék vele 😄